Αρτηρίες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Αρτηρίες

Παιδιά καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είμαι 25 χρονών καπνιστής μου έχει γίνει εμμονή πως έχω κλειστές αρτηρίες έχω κάνει εξέτασης αίματος πριν 2 μήνες η κακή μου χοληστερίνη ήταν φυσιολογική αλλά η καλη ήταν ψηλή έχω κάνω 5 καρδιογραφηματα ενα τεστ κωποσεως όλα καλά έχει καμία πιθανότητα να έχω κλειστή αρτηρία και να μην μου το βρήκαν?

Senior Member
    Στα 25 ? οχι βεβαια .......σουχει γινει εμμονη ιδεα .....αφου το λες κι ο ιδιος .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Παιδιά καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είμαι 25 χρονών καπνιστής μου έχει γίνει εμμονή πως έχω κλειστές αρτηρίες έχω κάνει εξέτασης αίματος πριν 2 μήνες η κακή μου χοληστερίνη ήταν φυσιολογική αλλά η καλη ήταν ψηλή έχω κάνω 5 καρδιογραφηματα ενα τεστ κωποσεως όλα καλά έχει καμία πιθανότητα να έχω κλειστή αρτηρία και να μην μου το βρήκαν?
    Ρε φίλε, με γνώμονα την κοινή λογική πάντα. Αν είχες κλειστή αρτηρία, θα ήσουν έτσι χαλαρός και θα έγραφες στο φόρουμ; Έκανες τόσες εξετάσεις, η ίδια η επιστήμη επιβεβαιώνει το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις. Άρα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Γενικά όμως το τσιγάρο δεν κάνει καλό, εγώ δεν κάπνισα ποτέ, δεν μου άρεσε. Μου πρόσφεραν φίλοι/ες τσιγάρο, πολλές φορές μάλιστα και ούτε καν το δοκίμασα. Δεν το συμπάθησα και μόνο από τον καπνό που με "πνίγει". Αν μπορέσεις κάποτε να το κόψεις, καλό για εσένα θα είναι.

Senior Member
    Ναστε καλά παιδιά όντος θα το Κόψω

Senior Member
    αν σου είναι δύσκολο κάποιοι φίλοι μου το έκοψαν αφού πρώτα το γύρισαν σε ηλεκτρονικό τσιγάρο
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."