Διακοπη Geodon
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Διακοπη Geodon

Γεια σας. Παιρνω 4 μηνες το geodon αρχικα 40mg και τωρα 20mg. Ο λογος που το επαιρνα ηταν κατι ψυχωτικες σκεψεις που εκανα τις οποιες εχω καταλαβει οτι ηταν βλακειες. Με το φαρμακο αυτο δεν νιωθω καθολου καλα νοιωθω σαν να ειμαι μεθυσμενος ενα πραγμα, ζαλαδες και σαν φυτο μερικες φορες. Εκοψα τα 20mg και για 4 μερες ενοιωθα παρα πολυ εντονη ζαλαδα και σαν φυτο. Θελω να κοψω και τα υπολοιπα 20mg που παιρνω τωρα και θελω να μου πειτε ποια θα ειναι τα συμπτωματα αποσυρσης του φαρμακου. Εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι και θανατηφορα και εχω αγχωθει παρα πολυ....
    Οποιος γνωριζει παρακαλω να απαντησει:)

Member
    Καλησπέρα φίλε μου. Γνωρίζω πως τα αντιψυχοσικα δεν έχουν συνδρομο απόσυρσης. το geodon αν σου προκαλέσει δερματικο εξανθυμα μπορεί να είναι θανατηφόρο αλλά είναι πολύ σπάνια παρενέργεια . Τέλος αν είναι να το κόψεις καντο με συμβουλή γιατρού και μόνο όχι από μόνος σου .

Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Καλησπερα. Σε συνεννόηση με τον γιατρό αποφασίσαμε να κόψω το Geodon. Έπαιρνα 20mg για 4 μηνες. Ξερει καποιος παρακαλω να μου πει τι συμπτώματα απόσυρσης του φαρμάκου θα νοιωσω και ποσο καιρο θα κανει ο οργανισμός να αποβάλλει το χάπι;; Απαντηστε μου παρακαλώ γιατι εχω τρομοκρατηθεί απο αλλους που διαβασα οτι κόψανε το Geodon!!!

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by Mardom20 View Post
    Καλησπερα. Σε συνεννόηση με τον γιατρό αποφασίσαμε να κόψω το Geodon. Έπαιρνα 20mg για 4 μηνες. Ξερει καποιος παρακαλω να μου πει τι συμπτώματα απόσυρσης του φαρμάκου θα νοιωσω και ποσο καιρο θα κανει ο οργανισμός να αποβάλλει το χάπι;; Απαντηστε μου παρακαλώ γιατι εχω τρομοκρατηθεί απο αλλους που διαβασα οτι κόψανε το Geodon!!!
    το ειχα παρει το geodon για 15 με 20 ημερες σπαστα λιγο διαστημα.οταν το επαιρνα ημουν σαν ζομπι επεφτα και ξεραινομουνα στον υπνο και ειχα ακαθησια.το εκοψα δεν ειχα καποιο συμπτωμα αποσυρσης θα μου πεις λιγο διαστημα το πηρες.η αληθεια ειναι οτι τρεις μηνες μετα την διακοπη του τζεοντον επαθα ψυχωτικο επεισοδιο δεν φταιει το χαπι ειχα ηδη αυπνιες νευρα ιδεες αναφορας απο τηλεοραση.μην επηρεαζεσαι απο αλλους δεν ειναι εθιστικα τα αντιψυχωτικα ισα-ισα ριχνουν την ντοπανιμη που ειναι η ουσια της ευχαριστισης τα ναρκωτικα,αλκοολ,τσιγαρο,σ� �ξ,φαγητο αυξανουν την ντοπαμινη γι αυτο καποιοι ανθρωποι εθιζονται σε αυτα και εχουν συμπτωματα αποσυρσης.τα αντιψυχωτικα δεν εθιζουν ουτε αλλαζουν την προσωπικοτητα οπως τα ναρκωτικα,τα ηρεμιστικα και λοιπα.εφοσον δεν ειναι ναρκωτικα γιατι να εχουν συμπτωματα αποσυρσης.το μονο που μπορεις να παθεις αν κοψεις αυτο το φαρμακο ειναι να παθεις υποτροπη αν εχεις οντως ψυχωση γιατι δεν θα καλυπτει τα συμπτωματα.τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο