Τί σημαίνει το nick σας; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    το όνομα μου όπως το έλεγα όταν ήμουν μικρή...
    μαράκι τι κάνεις?ελπίζω να συνεχίζεις να είσαι καλα ε?????????????????;);););););)

Junior Member
    προσπαθω να δινω ενεργια...και φυσικα παντα θετικη!!!

Senior Member
    Αιμιλία μου όμορφη και έξυπνη ερώτηση...Μια φορά είχαμε την ίδια συζήτηση με μία πολύ καλή φίλη από εδώ...

ανώνυμη...από ανωνυμία=αναγκαία προϋπόθεση για έναν τόσο κλειστό άνθρωπο να ανοιχτεί τόσο όσο ποτέ

ΥΓ. Εύχομαι το όνείρό σου να γίνει σύντομα πραγματικότητα...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Περα απο το οτι ειναι ενα τραγουδι που μου αρεσει, θα ελεγα οτι με εκφραζει το συγκεκριμενο νικ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Aπλα μου το προτεινε ενα αγαπημενο προσωπο της ζωης μου για νικ και μου εμεινε χουσουρι...χαχα ;)

Senior Member
    Nature, γιατί μου αρέσει εκτός από τη φύση και ο φυσικός τρόπος σκέψης, χωρίς ταμπού και υποκρισία.

masero apo to Ma-ria kai to sero-quel pou katevazo!

Member
    lizard απο τη σαυρα που εχω κανει τατουαζ.....

Senior Member
    weird επειδή οταν ξεκίνησα να γράφω βάφτιζα κουσούρι τη μοναδικότητα που αισθάνομαι να έχω ως ανθρωπος, το ιδιαιτερο φορτίο που κουβαλώ μεσα μου.. το οποίο, όταν δεν είμαι καλά με κάνει να νιώθω προβληματική, ενώ όταν είμαι, λαμπερή και ιδιαίτερη και... κατα κάποιο τρόπο... απόκοσμη. Το τελευταίο το συνέλαβε και με βοήθησε και μενα να το δω και να το καταλάβω σαν μια απο τις σημασίες του νικ μου, μια φιλη απο εδώ μέσα:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Καλησπερα..Το δικο μου ειναι λατινικο και σημαινει ο αλλος μου εαυτος.Αυτος που κρυβεται συχνα πυκνα και φοβαται να ζει,να αναπνεει και να υπαρχει.Αυτος ο εαυτος που καποτε τον κοματιαζω και αλλοτε τον κανω να νιωθει περηφανο.Και ετσι το διαλεξα γιατι νιωθω πως εχουμε ολοι μας ενα αλλο εαυτο που ειτε τον κρυβουμαι ουτε τον εχουμε στην επιφανεια.Σε φαση που δεν ξερεις ποτε ειναι αυτος και ποτε ο αλλος.Και συμβουλη μου ειναι ομορφο να εισαι παντα ο εαυτος σου..Ευχαριστω
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    εγω ειμαι ομορφη σαν κυκνος γιαυτο κ αυτο το Nick:P:P
    ελενα το ονομα μου..

Senior Member
    το έχω δανειστεί από την σειρά Λίτσα.com....;)

Estranged είναι τίτλος τραγουδιού των Guns N\' Roses και σημαίνει αποξενωμένος

Junior Member
    χμμμ... το δικό μου είναι ένας μικρός αναγραμματισμός των δύο τελευταίων γραμμάτων...!! (Zao-->Zoa!!!) .. απλά ήθελα να μειώνω (στο μυαλό μου πάντα!!) κάποια άτομα που με ζόρισαν..!!! Λειτουργεί, ειδικά όταν σε ρωτάνε τι σημαίνει!!

Senior Member
    Εμπνευστη,vince ανταποδιδω τους χαιρετισμους:))))))
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast