Καποιος που μιλαει μονος του
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Καποιος που μιλαει μονος του

Πιστευετε οτι ειναι τρελος καποιος που περπαταει στο δρομο και μιλαει μονος του, συνηθως θυμωμενος;

Senior Member
    Συνηθω;ς αυτο υποδηλώνει ναι

Banned
    υπαρχει ορισμος για αυτην την παθηση, αλλα δε την θυμαμαι, παντως ειναι ασθενεια διοτις δεν ειναι λογικο να περπατας κι να παραμηλας !

Senior Member
    Αν το κάνει συνεχώς, έχει κάποιο θέμα. Αν τύχει να δεις μια φορά κάποιον που περπατάει και μιλάει, δεν σημαίνει κάτι.

Senior Member
    Με τρελανανε.

Senior Member
    Ορέστη, το "έχει κάποιο θέμα" δεν σημαίνει ότι είναι τρελός. Στον εαυτό σου αναφέρεσαι; Πόσο συχνά το κάνεις αυτό; Αν το κάνεις συχνά, είναι άλλο ένα δείγμα ότι είσαι πιεσμένος και σου λείπει κάποιος καλός φίλος να τα λες και να ξεσπάς ή κάποια δραστηριότητα να σε αποφορτίζει. Οπότε από την πίεση μιλάς μόνος σου για να το βγάλεις από μέσα σου.

Senior Member
    Μπαααα , απλα ειναι πολυ θυμωμενος ........

Senior Member
    Ε εγώ αν το έβλεπα αυτό στον δρόμο, σίγουρα θα τον πέρναγα για περίεργο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Πιστευετε οτι ειναι τρελος καποιος που περπαταει στο δρομο και μιλαει μονος του, συνηθως θυμωμενος;
    Πώς ακριβώς να παραμικρό μόνος του???μιλάει στον εαυτό του η μιλάει με κάποιον από μέσα του???η κάνει εξωτερικό μονόλογο???
    Όχι ότι ξέρω να βοηθήσω αλλά νομίζω ότι έχει διαφορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ορέστη, το "έχει κάποιο θέμα" δεν σημαίνει ότι είναι τρελός. Στον εαυτό σου αναφέρεσαι; Πόσο συχνά το κάνεις αυτό; Αν το κάνεις συχνά, είναι άλλο ένα δείγμα ότι είσαι πιεσμένος και σου λείπει κάποιος καλός φίλος να τα λες και να ξεσπάς ή κάποια δραστηριότητα να σε αποφορτίζει. Οπότε από την πίεση μιλάς μόνος σου για να το βγάλεις από μέσα σου.
    Συνεχεια. Στην αρχη τα σκεφτομουν. Με ειχαν κατηγορησει για καποια πραγματα οι συγκατοικοι μου οταν σπουδαζα και ειχαμε τσακωθει και μετα αρχισα να συζηταω συνεχεια στο μυαλο μου για αυτα που με κατηγορησαν. Τους ελεγα αυτα που ηθελα να πω για να υπερασπιστω τον εαυτο μου και δεν ειπα. Διεκοψα τις σπουδες μου γιατι δε μπορουσα να σταματησω τις ενοχλητικες σκεψεις. Και δε μπορουσα να σταματησω τις ενοχλητικες σκεψεις γιατι δε μπορουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι ενοχος. Μετα απο 4-5 χρονια ηρθε στη γειτονια ενα ατομο που αρχισε να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει στους γειτονες. Τοτε ειναι που ξεκινησα να παραμιλαω.

Banned
    Ορέστη, να τους απαντάς χωρίς φωνές όμως. Αυτόν ας πούμε που λες πως σε συκοφαντεί, πιάσε τον και ζήτα του το λόγο. Χωρίς φωνές. Όσο τα κρατάς μέσα σου λογικό είναι μετά να σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να πεις και δεν το είπες.

Και κάτι ακόμα. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι για αυτά που θα πουν οι άλλοι. Ο καλύτερος άνθρωπος να είσαι, να μην έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα, κάποιος ηλίθιος θα βρεθεί να πει κάτι. Θα στεναχωριέσαι για έναν ηλίθιο; Το τι άνθρωπος είσαι το ξέρουν οι δικοί σου και οι φίλοι σου και αυτό πρέπει να σε νοιάζει.

Senior Member
    Ορεστη κοιτα να στα εξηγησω καθε ανθρωποσ σε κρινει αναλογα ποιοσ ειναι και ποιοσ εισαι αυτη η διαφορα προκαλει κριτικη οπωσ η ταση στα κυκλωματα που ειναι διαφορα δυναμικου ετσι κι εσυ εχει μια δυναμικη το σπιτι σου την οικογενεια σου τισ γνωσεισ σου κλπ ετσι ειναι κι ο αλλοσ οταν αυτοι οι δυο κοσμοι βρισκονται συγκρουονται αν δεν ξερεισ να το διαχειριστεισ το προβλημα σου ειναι απλο σε ειπαν πεντε μαλακιεσ τουσ ειπεσ δυο αυτο εμενα συμβαινει στη ζωη μου 30 χρονια απο την αλανα το δεχεσαι και πασ παρακατω αυτο ειναι ζωη στην ελλαδα σημερα αυτα και αν το φιλοσοφησεισ και το ξεπερασεισ θα καταλαβεισ γτ δεν υπαρχει καλυτεροσ απο τουσ ελληνεσ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το ξερω οτι δε θα επρεπε να με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων αλλα...

Banned
    μαλον καποιος που μιλα μονος του ειναι προεδρος και ετοιμαζεται για να βγαλει λογο γι αυτο κανει προπονηση πριν τα πει .