Μειωση effexor χαλια!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    απ οτι γνωριζω απο φιλους κ απο τους διαφορους γιατρους μου, σιγουρα αν θες να κανεις παιδι καλο ειναι να μην παιρνεις τυπου ηρεμιστικα κ γενικα κανενα χαπι...
    τι γινεται ομως οταν μια γυναικα θελει να κανει ενα παιδι κ δεν μπορει να διακοψει την θεραπεια της?
    υπαρχουν αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν διαπερνουν τον πλακουντα λοιπον.... οπως ladose, cipralex και zoloft... τα οποια αναφερει κ η βιβλιογραφια.
    τι σημαινει αυτο... μια φιλη θελησε να κανει παιδι κ επαιρνε εφεξορ, μολις ειδε θετικο τεστ της αλλαξε ο γιατρος απο εφεξορ σε ladose κ γεννησε ενα υγιες μωρο...
    δεν ειναι τα πραγματα ασπρο ή μαυρο.... οκ? μιλας με τον γιατρο σου κ σε ενημερωνει για τις κινησεις σου.
    Για ολα αυτα δεν μιλας με τους φιλους σου, οι οποιοι μπορει να δωσουν κ λαθος πληροφοριες κ να σε αγχωσουν. αυτα..
    Δεν θέλω να κάνω ακόμη οικογένεια.. δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.. όταν αποφασίσω να γίνω μητέρα θα συμβουλευτώ κάποιον ειδικό.. το ερώτημα μου είναι εάν είναι φυσιολογικό να σου προκαλούνται αμέσως συμπτώματα απόσυρσης εάν προσπαθήσεις να μειώσεις τόσο λίγο την δόση...

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alice_1990 View Post
    Δεν θέλω να κάνω ακόμη οικογένεια.. δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.. όταν αποφασίσω να γίνω μητέρα θα συμβουλευτώ κάποιον ειδικό.. το ερώτημα μου είναι εάν είναι φυσιολογικό να σου προκαλούνται αμέσως συμπτώματα απόσυρσης εάν προσπαθήσεις να μειώσεις τόσο λίγο την δόση...

Οι απόψεις διίστανται, άλλοι γιατροί λένε ότι εφόσον νιώθεις καλά και έτοιμη να τα κόψεις η να μειώσεις την αγωγή δεν προκαλούν εξάρτηση τα αντικαταθλιπτικά.

Προσωπικά όποτε πήγαινα να τα κόψω με γύρναγαν πίσω, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον κάθε οργανισμό και σκεπτικό φυσικά.

Banned
    Quote Originally Posted by Alice_1990 View Post

Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στα αντικαταθλιπτικα σκευασματα, είναι λογικότατο να έχεις σημεία απόσυρσης από την πρώτη κιόλας ημέρα... Μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο λοιπόν... Κάποια αντικαταθλιπτικα όπως το σεροξατ έχει σημεία απόσυρσης από την πρώτη κιόλας ώρα από την στιγμή που έχει φτάσει η ώρα λήψης της ουσίας..

Banned
    Quote Originally Posted by Dimitrios85 View Post
    Οι απόψεις διίστανται, άλλοι γιατροί λένε ότι εφόσον νιώθεις καλά και έτοιμη να τα κόψεις η να μειώσεις την αγωγή δεν προκαλούν εξάρτηση τα αντικαταθλιπτικά.

Προσωπικά όποτε πήγαινα να τα κόψω με γύρναγαν πίσω, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον κάθε οργανισμό και σκεπτικό φυσικά.
    Καμία ιδέα ότι αυτά τα σκευασματα έχουν ονομαστεί λάθος ότι προκαλέσουν συμπτώματα απόσυρσης;;; μήπως αυτά τα συμπτώματα απόσυρσης θα έπρεπε να τα λέμε συμπτώματα εξάρτησης από την ουσία;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Καμία ιδέα ότι αυτά τα σκευασματα έχουν ονομαστεί λάθος ότι προκαλέσουν συμπτώματα απόσυρσης;;; μήπως αυτά τα συμπτώματα απόσυρσης θα έπρεπε να τα λέμε συμπτώματα εξάρτησης από την ουσία;;
    Η ψυχιατρική είναι πολύ πίσω δυστυχώς και δεν έχει κάνει τα ανάλογα βήματα που έχει κάνει η ιατρική. Πιστεύω ότι κανένας από εμάς που πάσχουμε από κάποια ψυχική ασθένεια δεν ήθελε να μπει στον κόσμο των φαρμάκων και επίσης πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς, πριν καταλήξουμε σε αυτά το είχαμε παλέψει πάρα πολύ. Το κακό δυστυχώς είναι πως επειδή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το τι συμβαίνει στον εγκέφαλο και έχουμε την εκάστοτε πάθηση, παίρνουμε τα φάρμακα και παίζουμε με τις πιθανότητες. Εμένα από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή που παλεύω όλα αυτά τα χρόνια, μου το γύρισε σε κατάθλιψη από την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει.
    Το έχω ψάξει όσο δεν πάει το πράγμα, τι διατροφές, τι γυμναστήρια, τι καλή ζωή, τι ψυχοθεραπεία, δεν κατάφερνα ποτέ να το στρώσω εντελώς το πράγμα.

Senior Member
    Και γω καπως ετσι δημητρη; και πως το παλευεις τι κανεις;

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Και γω καπως ετσι δημητρη; και πως το παλευεις τι κανεις;

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Υπομονή κάθε μέρα, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, πράγμα που δεν το καταφέρνω για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζω ότι στο μέλλον ίσως τα πράγματα εξελιχθούν και βρουν νέες μεθόδους η έστω φάρμακα. Αυτή την περίοδο είμαι στα πολύ κάτω μου, όλα τα βλέπω μαύρα δυστυχώς με πολλές αρνητικές σκέψεις. Δεν είναι εύκολο, θέλει αγώνα κάθε μέρα, όλη την ώρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    Η ψυχιατρική είναι πολύ πίσω δυστυχώς και δεν έχει κάνει τα ανάλογα βήματα που έχει κάνει η ιατρική. Πιστεύω ότι κανένας από εμάς που πάσχουμε από κάποια ψυχική ασθένεια δεν ήθελε να μπει στον κόσμο των φαρμάκων και επίσης πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς, πριν καταλήξουμε σε αυτά το είχαμε παλέψει πάρα πολύ. Το κακό δυστυχώς είναι πως επειδή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το τι συμβαίνει στον εγκέφαλο και έχουμε την εκάστοτε πάθηση, παίρνουμε τα φάρμακα και παίζουμε με τις πιθανότητες. Εμένα από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή που παλεύω όλα αυτά τα χρόνια, μου το γύρισε σε κατάθλιψη από την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει.
    Το έχω ψάξει όσο δεν πάει το πράγμα, τι διατροφές, τι γυμναστήρια, τι καλή ζωή, τι ψυχοθεραπεία, δεν κατάφερνα ποτέ να το στρώσω εντελώς το πράγμα.
    εγω δεν πιστευω στην ψυχιατρικη... και δεν πιστευω οτι αυτην η δηθεν επιστημη αξιζει να φερει τον τιτλο ιατρικη της ψυχης αφου στην ουσια δεν μπορει να γιατρεψει την ψυχη.... η ψυχη ειναι το αυλο ομως ειναι αυτο που μας δινει πνοη και ειναι αυτο που μας ζωντανευει... σκεψη και ψυχη ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο... ο μονος που ηρθε πιο κοντα στην ιαση της ψυχης ειναι ο Ιπποκρατης με το η τροφη ειναι το φαρμακο μας... πιστευω οτι το γιατρικο για αυτο που αισθανομαστε ειναι η τροφη μας, κατι αναμεσα απο το φαγητο μας... εχουν υπαρξει μελετες κυριως για τα ψαρια και τα ω3.... δεν μπορω να πεισω κανεναν οτι αν παιρνουμε ολες τις βιταμινες και ολα τα στοιχεια θα γινουμε καλα, αλλα σιγουρα θα βοηθησουμε τον οργανισμο μας σε μια ισορροπια!

Senior Member
    Οταν πρωτοεπαθα τα κουλα μου ημουν 17 χρονών...ξεκινησα με σεροξατ 3 μηνες αλλα δεν εκανε τπτ κ ξεκινησα ψυχοθεραπεια οπου μου εκοψε τα χαπια ο τοτε γιατρός κ δούλεψα με παθος, ώστε να ξαναβεω τον εαυτο μου..εμεινα εκει στην ψυχοθεραπεια 14 ολόκληρα χρονια, ημουν πολυ χαλια..τοσο που καποια στιγμη νοσηλευθηκα με μειζον καταθλιπτικό..απο τα 18 περιπου μεχρι κ τα 31 ηταν σε πληρη ελεγχο!μηδεν φαρμακα, ολα καλα κ νόμιζα οτι το αφησα πισω μου για παντα..μεχρι που ο θανατος του πατερα ξυονησε παλι το θηριο..κ δεν ξυπνησε μονο αυτο...αλλα κ ενας θυρεοεισης βομβα ετοιμος να εκραγει...απο τοτε δεν μπορεσα να μεινω χωρις αντικαταθλιπτικο....εδωσα χιλιαδες ευρω στην ψυχοθεραπεια...παραλληλα με τα χαπια( αντικαταθλιπτικα) εκανα κ συμπεριφοριστικη...αλλες φορες ανθοιαματα μπαχ, μασαζ, ρεφλεξολογια, βελονισμο, ομοιοπαθητικη, διαβασα, πηγα σε σεμιναρια, μονο με ουλτρεξ δεν λουστηκα...αποτελεσμα..το θηριο παντα ειναι εκει ..διπλα μου...σε μια στραβη θα βγει ..θα με φοβισει, θα με φρικαρει ...αλλα παντα θα το νικαω...αυτο το θηριο ειμαι εγω η ιδια..μετα απο τοσα νομιζω οτι η αποδοχη ειναι το καλυτερο που μπορω εγω να κανω..αλλωστε κουραστηκα τοσα χρονια να το κυνηγαω...σκεφτομαι απλα πως ολο αυτο ειμαι εγω η ιδια, ετσι αντιδρω, αυτη ειμαι ..νομιζω πως δεν μπορω αλλο πια να καμω κατι αλλο..δεν θελω κιολας...οτι ηταν να κανω το εκανα, αυτα..

Banned
    απλα εχεις συνηθισει να πατας πανω σε αυτο το φαρμακο
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-12-2018 at 23:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Οταν πρωτοεπαθα τα κουλα μου ημουν 17 χρονών...ξεκινησα με σεροξατ 3 μηνες αλλα δεν εκανε τπτ κ ξεκινησα ψυχοθεραπεια οπου μου εκοψε τα χαπια ο τοτε γιατρός κ δούλεψα με παθος, ώστε να ξαναβεω τον εαυτο μου..εμεινα εκει στην ψυχοθεραπεια 14 ολόκληρα χρονια, ημουν πολυ χαλια..τοσο που καποια στιγμη νοσηλευθηκα με μειζον καταθλιπτικό..απο τα 18 περιπου μεχρι κ τα 31 ηταν σε πληρη ελεγχο!μηδεν φαρμακα, ολα καλα κ νόμιζα οτι το αφησα πισω μου για παντα..μεχρι που ο θανατος του πατερα ξυονησε παλι το θηριο..κ δεν ξυπνησε μονο αυτο...αλλα κ ενας θυρεοεισης βομβα ετοιμος να εκραγει...απο τοτε δεν μπορεσα να μεινω χωρις αντικαταθλιπτικο....εδωσα χιλιαδες ευρω στην ψυχοθεραπεια...παραλληλα με τα χαπια( αντικαταθλιπτικα) εκανα κ συμπεριφοριστικη...αλλες φορες ανθοιαματα μπαχ, μασαζ, ρεφλεξολογια, βελονισμο, ομοιοπαθητικη, διαβασα, πηγα σε σεμιναρια, μονο με ουλτρεξ δεν λουστηκα...αποτελεσμα..το θηριο παντα ειναι εκει ..διπλα μου...σε μια στραβη θα βγει ..θα με φοβισει, θα με φρικαρει ...αλλα παντα θα το νικαω...αυτο το θηριο ειμαι εγω η ιδια..μετα απο τοσα νομιζω οτι η αποδοχη ειναι το καλυτερο που μπορω εγω να κανω..αλλωστε κουραστηκα τοσα χρονια να το κυνηγαω...σκεφτομαι απλα πως ολο αυτο ειμαι εγω η ιδια, ετσι αντιδρω, αυτη ειμαι ..νομιζω πως δεν μπορω αλλο πια να καμω κατι αλλο..δεν θελω κιολας...οτι ηταν να κανω το εκανα, αυτα..
    Σε έχω διαβάσει παλαιότερα, διότι είμαι νέος στο φόρουμ. Έχεις πολύ δύναμη και μπράβο σου. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε πιάνουν τα φάρμακα και μάλιστα σε χαμηλές δοσολογίες.
    Σε εμένα όπως και σε άλλα μέλη σίγουρα, δεν μας πιάνουν δυστυχώς και εκτός του ότι δεν μας πιάνουν μας δημιουργούν και χίλιες 2 παρενέργειες.
    Από το καλοκαίρι που είχα πάρει μια νέα αγωγή με Brintelixx και Abilify με έστειλε αδιάβαστο και μου προκάλεσε πλήρης στυτική δυσλειτουργία, που εδώ και 4 μήνες δεν έχει φτιάξει.
    Άντε τώρα να έχεις την ΓΑΔ που παλεύεις τόσα χρόνια, να μην μπορείς να είσαι πλήρης λειτουργικός και να σου σκάει και ένα τέτοιο. Τα έχω δει όλα και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ.

Banned
    Σε έχω διαβάσει παλαιότερα, διότι είμαι νέος στο φόρουμ. Έχεις πολύ δύναμη και μπράβο σου. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε πιάνουν τα φάρμακα και μάλιστα σε χαμηλές δοσολογίες.
    Σε εμένα όπως και σε άλλα μέλη σίγουρα, δεν μας πιάνουν δυστυχώς και εκτός του ότι δεν μας πιάνουν μας δημιουργούν και χίλιες 2 παρενέργειες.
    Από το καλοκαίρι που είχα πάρει μια νέα αγωγή με Brintelixx και Abilify με έστειλε αδιάβαστο και μου προκάλεσε πλήρης στυτική δυσλειτουργία, που εδώ και 4 μήνες δεν έχει φτιάξει.
    Άντε τώρα να έχεις την ΓΑΔ που παλεύεις τόσα χρόνια, να μην μπορείς να είσαι πλήρης λειτουργικός και να σου σκάει και ένα τέτοιο. Τα έχω δει όλα και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ.
    ναι φιλε μου χιλιαδες ατομα παιρνουν αντικαταθλιπτικα και δηθεν θα επρεπε να βλεπουν βελτιωση και δεν βλεπουν κανενα αποτελεσμα... και μετα βλεπω κατι εξαλλα εδω μεσα του τυπου παλι καλα που υπαρχουν και αυτα και βοηθουν και με πιανουν τα νευρα... και λεω μα τι στο διαλο, ποιος βλεπει βελτιωση? 1 στους 100 και αν??????????

Senior Member
    Ήμουνστα 375 το έριξα γρήγορα στα 150 δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα για οριστικό κόψιμο δεν ξέρω. Πάντως το εφεξορ υπερεκτιμημένο. Σε μένα τίποτε. Μόνο αναφρανιλ μου μένει πια. Πάντως για τις σεξ. Παρενέργειες των φαρμάκων μην το ψάχνετε τόσο πολύ. Και γω την χειρότερη άποψη είχα αλλά σε δοσολογία 150-224 είναι ψιλονορμάλ τα πραγματα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το άγχος. Αν βάλεις κάτι κακο στο μυαλό σου θα συμβεί.Στην προκειμένη οι σεξουαλικες παρενέργειες.

Senior Member
    Δε ξερω ρε παιδια..στους αντρες κανουν αυτη την παρενεργεια απ οτι εχω ακουσει..σχετικα με.τις σεξ παρενεργειες...τωρα δε ξερω αν βοηθανε 100%... εμενα σιγουρα με βοηθανε...ευτυχως..δε ξερω ισως κ επειδη κανω κ πολλξ κινηση με το σώμα μου? Χορο κλπ? Δε ξερω..

Banned
    μαλον επειδη ειναι μη μου απτου απο μονο του

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast