Μειωση effexor χαλια!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Junior Member
    Γεια σε όλους... Είμαι 24 και παίρνω αντικαταθλιπτικά 5 χρόνια τώρα ... Μπορώ να πω πως με έχουν βοηθήσει αρκετά ανά περιόδους αλλά πριν τα πάρω από τα 16μιση μου μέχρι τα 19 ήμουν χωρίς θεραπεία και βασανίζουν 3 χρόνια πολύ άσχημα ... Είχα καταλάβει από την αρχή ότι έχω κατάθλιψη αλλά οι δικοί μου μου λέγαν πως ειναι μια φάση και θα περάσει αλλά έβλεπα πως δεν περνάει και όσο πάει και χειροτέρευε ... Αρνητικές σκέψεις στο φουλ ... Φαύλος κύκλος μου είχαν γίνει .. δυσκολευόμουν να σηκωθώ το πρωί για το σχολείο και όταν πήγαινα απλά ήμουν χαμένος μέσα στις σκέψεις μου και ένιωθα μια τεράστια μελαγχολία μέσα μου .. έναν πόνο που δεν τον άντεχα ... Πολύ βαρύ συναίσθημα και σκέψεις που δεν μπορούσα να ελέγξω με τίποτα.. πολύ δύσκολα ... Έκλαιγα κάθε μέρα στις τουαλέτες του σχολείου .. έπαιρνα τους δικούς μου τηλέφωνο και τους έλεγα πως δεν το αντέχω αυτό που μου συμβαίνει.. μου έλεγαν κάνε υπομονή αλλά εγώ δεν την παλέτα ... Με αυτά κι με αυτά με το ζόρι έβγαλα το λύκειο και δεν έμεινα από απουσίες ... Όσο πήγαινε είχα αρχίσει να τα παραταω όλα.. ενδιαφέροντα , φροντιστήρια , διάβασμα ... Όλα ... Και χάνομουν μέσα στις σκέψεις και την αδράνεια .. είχα γίνει απίστευτα αυτοκαταστροφικός χωρίς να μπορώ να το ελέγξω .. άγχος απίστευτο πως έχω ότι ασθένεια υπάρχει .. ένιωθα πως οι σκέψεις αυτές που είχα γενικά δεν ήταν δικές μου.. ένιωθα μπερδεμένος και χαμένος .. όσο παιρναγε ο καιρός ένιωθα από τα άπειρα ψυχοσωματικά λες και νεκρώνει ο εγκέφαλος μου ... Ημικρανίες γενικά φουλ και δυσκολία συγκέντρωσης λήψης αποφάσεων και όλα τα σχετικά ... Στα 19μου έπαθα μια μεγάλη κρίση με απίστευτα νεύρα και δεν μπορούσα να με ελέγξω καθόλου ... Νοσηλευτικά στο Δάφνη για 2 βδομάδες με μέτριας μορφής καταθλιπτικό επεισόδιο .. αν και είμαι σίγουρος πως έχω βαριά κατάθλιψη .. τέλος πάντων είχα ενδιαφέροντα όπως το ποδόσφαιρο και να βγαίνω με φίλους γενικά το πάλευα όλο αυτό και ακόμα το παλεύω .. απλά νομίζω πλέον πως έχω χαζεψει.. το μυαλό μου δεν λειτουργεί όπως πρώτα.. νομίζω πως το μυαλό μου είναι πλέον άχρηστο .. δυσκολεύομαι να σκεφτώ οτιδήποτε , να θυμηθώ , να νιώσω ζωντανός εγκεφαλικά. συναισθηματικα νιώθω πως έχω πεθάνει .. δεν μπορώ. Να νιώσω τίποτα .. απλά πηγαινοφερνω ένα σώμα δεξιά και αριστερά χωρις συναισθήματα .. και αν νιώσω κάτι δεν είναι δυνατο .. τι μου συμβαίνει ?? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε παρακαλώ ?? Υπάρχει περίπτωση να έχω χαζεψει ? Διορθώνεται αυτό και αν ναι πως ???? .....

Senior Member
    παντως εγω μετα την μειωση , παρολλο που το παιρνω καθημερινα πλεον κ ακυρωθηκε η μειωση, κσποιες μερες δεν την παλευω..σημερα ξυπνησα κ ειχα αγχος.. συνεχεια σκεφτομαι κ φοβαμαι, αρχισαν τα οργανα, αλλες φορες νιωθω χαζεμενη , αλλες στρεσαρισμενη, μετα ξαφνικα παλι ειμαι μια χαρα, μετα ξανα πεσμενη, μετα ξανα σκεψεις, μετα στρες, φευγει το στρες κ ξεκιναει ενας φοβος..ολα σε ηπισ μορφη βεβαια..μα γιατι?? τι εγινε? δεν μπορω να καταλαβω...πφφφφφφφ

Senior Member
    Αδελφέ δεν χαζέψες είναι από τα φάρμακα που νιώθεις έτσι κανις γνωσιακή συμπεριφορά ή μόνο χάπια?

Senior Member
    εχω κανει γνωσιακη 2 κυκλους κ αυτη την περιοδο δεν κανω.. το σκεφτομαι να ξαναπαω... ποια χαπια? μια χαρα ημουν..πεταγα..!! εντελως σιγουρη! με το που μου πε ο γιατρος να μειωσω κ δεν πηρα 3 δοσεις αρχισαν τα οργανα παλι.

Senior Member
    πινω κ ανθοιαματα bach... κ γενικα αθλουμαι κ κανω πολλες δραστηριοτητες..+ δουλευω κ ειμαι λειτουργικη.. ομως πισω σπο το κεφαλι μου υπαρχουν σκεψεις, εκανα επεμβαση πριν 8 μηνες κ εβγαλα τον θυρεοειδη. ημουν τελεια!! οταν λεμε τελεια!! απιθανα, ηρεμη, νηφαλια, γαληνια, πιστεψα οτι το θηριο ειχε φυγει για παντα μακρια.

Senior Member
    ρε παιδια νεο θεμα πανω στο θεμα μ κ μπερδευτηκαμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Ήμουνστα 375 το έριξα γρήγορα στα 150 δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα για οριστικό κόψιμο δεν ξέρω. Πάντως το εφεξορ υπερεκτιμημένο. Σε μένα τίποτε. Μόνο αναφρανιλ μου μένει πια. Πάντως για τις σεξ. Παρενέργειες των φαρμάκων μην το ψάχνετε τόσο πολύ. Και γω την χειρότερη άποψη είχα αλλά σε δοσολογία 150-224 είναι ψιλονορμάλ τα πραγματα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το άγχος. Αν βάλεις κάτι κακο στο μυαλό σου θα συμβεί.Στην προκειμένη οι σεξουαλικες παρενέργειες.
    Τωρα το ειδα αυτο... Δεν ισχυει καθολου αυτο που γραφεις. Οι παρενεργειες των αντικαταθλιπτικων κλπ στη λιμπιντο ειναι πραγματικες. Δεν ειναι "ιδεα" κανενος. Πολλοι ασθενεις αναγκαζονται να λλαξουν αγωγη για αυτο το λογο και πολυ καλα κανουν. Οποιος ψυχιατρος δεν θεωρει τις παρενεργειες αυτες σημαντικες οχι απλα ειναι της πλακα αλλα εγω αμφιβαλλω και κατα ποσο πιστευει στον ορκο του Ιπποκρατη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    ΝΑΙ...δεν με βοηθατε ομως...δεν ειμαι αντρας αλλα ειμαι γυναικα... χαθηκε το θεμα μ... ολιγον θα ελεγα..

Senior Member
    Συγγνωμη ανξιους αλλα ηταν σημαντικο κατα τη γνωμη μου. Επισης οι σεξ. παρενεργειες δε συμβαινουν μονο σε αντρες, ειναι και αυτη παρανοηση. Δεν καταλαβα επισης σε ποιο απο τα μηνυματα σου ζητας βοηθεια. Περισσοτερο οτι μαλλον εχεις βγαλει ακρη γραφεις, ειδικα οσον αφορα την αναγκαιοτητα των φαρμακων.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Τωρα το ειδα αυτο... Δεν ισχυει καθολου αυτο που γραφεις. Οι παρενεργειες των αντικαταθλιπτικων κλπ στη λιμπιντο ειναι πραγματικες. Δεν ειναι "ιδεα" κανενος. Πολλοι ασθενεις αναγκαζονται να λλαξουν αγωγη για αυτο το λογο και πολυ καλα κανουν. Οποιος ψυχιατρος δεν θεωρει τις παρενεργειες αυτες σημαντικες οχι απλα ειναι της πλακα αλλα εγω αμφιβαλλω και κατα ποσο πιστευει στον ορκο του Ιπποκρατη.
    μα δεν είπα ότι δεν ειναι πραγματικες..Η πλειοψηφία αυτών των φαρμάκων φέρνει σεξ. Παρενέργειες.Αυτο που λέω είναι ότι δώστε μια ευκαιρία. Και γω ήμουν κατηγορηματικά αντίθετος να πάρω εφεξορ . Τελικά πήρα. Έγραψα την εμπειρία μου. Αυτό μόνο. Απλά κάποιες φορές όταν έχουμε κάτι στο μυαλό μας ότι θα συμβεί αυτό συμβαίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    παντως εγω μετα την μειωση , παρολλο που το παιρνω καθημερινα πλεον κ ακυρωθηκε η μειωση, κσποιες μερες δεν την παλευω..σημερα ξυπνησα κ ειχα αγχος.. συνεχεια σκεφτομαι κ φοβαμαι, αρχισαν τα οργανα, αλλες φορες νιωθω χαζεμενη , αλλες στρεσαρισμενη, μετα ξαφνικα παλι ειμαι μια χαρα, μετα ξανα πεσμενη, μετα ξανα σκεψεις, μετα στρες, φευγει το στρες κ ξεκιναει ενας φοβος..ολα σε ηπισ μορφη βεβαια..μα γιατι?? τι εγινε? δεν μπορω να καταλαβω...πφφφφφφφ
    ίσως είναι μείωση του φαρμάκου. Έχει τέτοιες παρενέργειες όταν τα μειώνεις ή τα διακόπτεις. Εγώ είχα τάσεις λιποθυμίας με ένα άλλο, κλάματα....

Senior Member
    Ok black_adder, αν ξαναδιαβασεις εκεινη την απαντηση σου θα καταλαβεις ομως κι οτι ανετα παρεξηγειται, δατς ολ.

ανξιους θα σου προτεινα να δωσεις λιγο χρονο στα επιπεδα αγχους σου να σταθεροποιηθουν. Μπορει να επανεφερες τη δοση στα συνηθη επιπεδα, η αυξομοιωση ομως δεν αντιστρεφεται αμεσως κι εχεις και το ψυχολογικο ψιλο-σοκ απ' τα τα συμπτωματα που μεσολαβησαν. Οποτε προσπαθησε να καλμαρεις και μη βαζεις ιδεες οτι κατι "χαλασε" με την αγωγη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ok black_adder, αν ξαναδιαβασεις εκεινη την απαντηση σου θα καταλαβεις ομως κι οτι ανετα παρεξηγειται, δατς ολ.

ανξιους θα σου προτεινα να δωσεις λιγο χρονο στα επιπεδα αγχους σου να σταθεροποιηθουν. Μπορει να επανεφερες τη δοση στα συνηθη επιπεδα, η αυξομοιωση ομως δεν αντιστρεφεται αμεσως κι εχεις και το ψυχολογικο ψιλο-σοκ απ' τα τα συμπτωματα που μεσολαβησαν. Οποτε προσπαθησε να καλμαρεις και μη βαζεις ιδεες οτι κατι "χαλασε" με την αγωγη.
    ω λες τοσο πολυ με μονο 3 χαπια που δεν πηρα πριν 10 μερες??? χμμμ..... σας ευχαριστω πολυ που αχολειστε παντως... να στε καλα!
    εχω 10 μερες τωρα που το παιρνω συνεχομενα..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εντονα συμπτωματα...αλλα ηπια κ καποιες φορες οκ χαλαρα.
    σε γενικες γραμμες ομως δεν εχω την ηρεμια που ειχα κ κατι σαν να φοβαμαι...

Anxious τα αντικαταθλιπτικα κόβονται και μάλιστα χωρις συμπτώματα στερησης.αρκεί να το πιστεψεις.θεωρώ πως δεν γίνεται να μην πήρες κάποιες δόσεις και κατευθειαν να άρχισαν όλα τα συμπτώματα.μήπως είναι και στο μυαλό σου και αγχώνεσαι ότι θα τα έχεις όλα αυτά με αποτέλεσμα να τα έχεις? Αν ο γιατρός σου έκρινε ότι πρέπει σταδιακά να τα κόψεις κάνε μια δοκιμή.κυρίως πρέπει να λύσεις όλα τα θέματα που σε οδηγούν στην κατάθλιψη και μετά σταδιακά μειώνεις και όλα καλα

Junior Member
    Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος οτι δεν χάζεψα.. Νιώθω πως δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου.. Ενώ είχα φτάσει σε ένα σημείο που ήμουν αρκετά λειτουργικός και έκανα πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα μου.. εδώ και 1 μήνα συνέβησαν κάποια γεγονότα που σιγά σιγά με ρίξαν πάλι.. Όπως απώλεια εργασίας, και μια σχέση που είχα 2 χρόνια και τελείωσε... Δεν ξέρω, πραγματικά νομίζω πως το μυαλό μου δεν λειτουργεί, δεν μπορώ να νιώσω και τίποτα συναισθηματικά.. Παίρνω εφεξορ 75 mg + 150 mg το πρωί, και lamotrix 100mg το βράδυ και villamos των 5mg.. Εδώ και 1 μήνα δεν κάνω τίποτα σχεδόν όλη μέρα.. Βγάζω μόνο το σκυλάκι μου βόλτα που είναι σχεδόν η μόνη παρέα που έχω, και μετά σπίτι.. Στον υπολογιστή παιχνίδια και τηλεόραση.. ΤΙ να κάνω?? Πραγματικά δεν την παλεύω.. Ενα κενό μυαλό και κενός μέσα μου χωρίς συναισθήματα.... πφφ

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast