Μειωση effexor χαλια!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    Φτιαξε ενα δικο σου θεμα γτ γραφεις πανω στο δικο μου που ειναι κ ασχετο..ετσι θα μιλησεις με πιο πολλα ατομα κ θα σε βοηθήσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Γιατι ειμαι ninja κ το κεφι μου θα κανω!!μουαχαχαχα
    Κάνει δουλειά το Εffexor βλέπω...
    αν θες στειλε μου πμ να σου συστησω κποιον που θα σε δει σαν τεραστια πρόσκληση για την καριερα του( χιουμορ κανω)...
    Γιατί να του το κάνεις αυτό του ανθρώπου?...Δεν τον λυπάσαι?...Θα βγάλει καπνούς απ'τα αυτιά...
    Έχω επιλέξει να κάνω άλλου τύπου συνεδρίες...Είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας και αυτό...ή ψυχονοσηρείας...δεν έχω καταλάβει ακόμα...Απλά αυτές οι συνεδρίες περιλαμβάνουν μια όμορφη κοπέλα και λίιιιγη...ελάαααχιστη συζήτηση
    Αλλά τις τελευταίες μέρες ούτε και γι'αυτό έχω διάθεση...Έχει ξεμυτίσει το θηρίο και σουλατσάρει...Όλoi oι ήχοι ακούγονται πιο χαμηλά τις τελευταίες μέρες...Και τα φώτα, ακόμα και τα πιο δυνατά,ακόμα και ο ήλιος που είχαμε σήμερα, δεν είναι τόσο φωτεινά...Σαν κάποιος να κατέβασε το brightness δυό-τρία νταμάκια.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ετσι ειναι το θηριο... χαμηλωνει τα φωτα κ ξεβαφει κ τα πιο εντονα χρωματα....... του αρεσει το γκρι κ η μουνταμαρα...
    Τι φαρμακο παίρνεις τώρα?? Κανα πιο δυνατο δεν παιζει?
    Υ.γ. αυτο με την ομορφη κοπελα δεν το κατάλαβα....εννοείς ερωτικες περιπτύξεις??

Banned
    μηπως εφεχορ σημαινει ενα φενομενο χορις ριλαξ

Senior Member
    Τι φαρμακο παίρνεις τώρα?? Κανα πιο δυνατο δεν παιζει?
    Κανα πιό δυνατό που να με κάνει χειρότερα παίζει...κανά πιο δυνατό για καλύτερα χλωμό το κόβω(χαμηλό το φως και εδώ).
    Υ.γ. αυτο με την ομορφη κοπελα δεν το κατάλαβα....
    Καλύτερα

Senior Member
    Ευτυχως για μενα σημερα το φως άναψε δυνατο..δε ξερω γτ..έχτες το βραδι πηρα ζαναξ..να με επιασε για 24ωρες δεν νομιζω..

Banned
    βγηκες απο το σκοταδι δηλαδη

Senior Member
    Οκ πεθαινω... ξύπνησα κ νιωθω λες κ με πανε στο εκτελεστικό αποσπασμα( στρες)....λολ..
    Λες κ ειναι κατι μεσα μου κ μου τρωει τα σωθικα, με καίει σαν φωτια...πονανε τα μεσα μου..
    Εχτες ηταν μια υπέροχη μερα..εντελως νορμαλ, δεν θελω να παρω ζαναξ, δεν με ψηνει να κουμπωνομαι.
    Τι να πω αλλο..
    Ειμαι βεβαιη οτι το εφεξορακι δεν με πιανει πια, θα περιμενω να παω στην ψυχολογο την πεμπτη, το καλο ειναι οτι δεν το φοβαμαι πια, το εμαθα απ την καλη κ την αναποδη..
    Ισως γι αυτο ειμαι ψυχραιμη, γτ δεν το φοβαμαι πια.......

Senior Member
    Βρε μπας και το παίζεις σε διπλό ταμπλό?...Μήπως είσαι διπολική?...Δεν γίνεται την μια μέρα να πετάς στα ουράνια και την άλλη να κυλιέσαι στα Τάρταρα...Μέχρι χθες έπλεκες το εγκώμιο του εφεξορ και τώρα είσαι βέβαιη ότι δεν σε πιάνει?...Για μένα κάνει καραμπάμ η υπόθεση...Φαίνεται να είσαι ευάλωτη και ευεπηρέαστη τόσο στα θετικά συναισθήματα όσο και στα αρνητικά...Θέλει ζυγοστάθμιση το εργαλείο...Ίσως με κάποιον σταθεροποιητή?...Οι ειδικοί τι σου λένε?

Senior Member
    Ωπα τα μπερδεψες λιγο....
    Απλα εχτες δεν ειχα αγχος κ ενιωθα απλα κουλ ..δεν πεταγα φυσικα στα ουρανια, δεν πεταω ποτε στα ουρανια δεν ξερω πως ειναι να πετας...απλα ειχα μια καλη μερα χωρις αχγος, αναλογα με τι θα συμβει κ τι θα σκεφτω παει αυτο, ξερω απο διπολικη , οχι δεν εχω οκ. Χαχααχα!!!
    Σημερα ειχα αγχος το πρωι κ θλιψη κ μετα συνήλθα, αλλα.μετα τσακωθηκα με μια φιλη μου κ με επηρρεασε θα ελεγα...
    Επισης να τονισω οτι οταν ειμαι καλα κ δεν εχω μπει στο τριπακι του θηριου, δεν ειμαι καθολου μα καθολου ευαλωτη...απλα.αυτη την περιοδο νιωθω εύθραυστη...

Senior Member
    Απλα εχτες δεν ειχα αγχος κ ενιωθα απλα κουλ ..δεν πεταγα φυσικα στα ουρανια, δεν πεταω ποτε στα ουρανια
    Δηλαδή δεν είσαι ninja?

Senior Member
    Ειμαι ειμαι κ το κέφι μου θα κανω που λεει κ το τραγουδι...
    Παλι ξυπνησα με στρες αλλα οχι εντονο..που θα παει η βαλιτσα δε ξερω............

Junior Member
    Φτιαξε ενα δικο σου θεμα γτ γραφεις πανω στο δικο μου που ειναι κ ασχετο..ετσι θα μιλησεις με πιο πολλα ατομα κ θα σε βοηθήσουν.
    Δεν εχω ιδέα πως φτιάχνω δικό μου θέμα..

Junior Member
    καλησπερα,χρονια πολλα και καλη χρονια,να ρωτησω για το εφεξορ που ειδα εδω στην ενοτητα,εγω παιρνω το ντεπρεβιξ που ειναι ιδια ουσια με το εφεξορ για πεμπτο μηνα που με το εδωσε ο νευρολογος για το αγχος που με ειπε οτι εχω οταν πηγα να δω για τις ημικρανιες που εχω απο μικρος(τωρα ειμαι 40) και το ερωτημα μου ειναι αν ειδε καποιος διαφορα στην διαχειρηση του αγχους με το χαπι αυτο,εγω δεν ειδα και πολλα

[QUOTE=giannisdriver;1025827]καλησπερα,χρονια πολλα και καλη χρονια,να ρωτησω για το εφεξορ που ειδα εδω στην ενοτητα,εγω παιρνω το ντεπρεβιξ που ειναι ιδια ουσια με το εφεξορ για πεμπτο μηνα που με το εδωσε ο νευρολογος για το αγχος που με ειπε οτι εχω οταν πηγα να δω για τις ημικρανιες που εχω απο μικρος(τωρα ειμαι 40) και το ερωτημα μου ειναι αν ειδε καποιος διαφορα στην διαχειρηση του αγχους με το χαπι αυτο,εγω δεν ειδα και πολλα[/
    Τα αποτελεσματα απο τα αντικαθλιπτικα αρχιζουν να φαινονται απο τον πρωτο μηνα.Αν δεν ειδες διαφορα στον πεμπτο μπορει να μην ειναι το καταλληλο για σενα.Ο γιατρος τι λεει;

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast