Μειωση effexor χαλια!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    .σας αγαπω κ ν παιρνετε τα φαρμακα σας.
    Μας κανουν κανονικους ανθρωπους....
    Δεν με νοιαζει ας περασω οση ζωη απεμεινε με το χαπι μου!!το προτιμω απο την φρικη...φιλια
    Εγω πάντως όταν τα έκοψα ΟΛΑ, συνήλθα....
    Επικοινωνία με τον σωστό ειδικό επαγγελματία χρειάζεσαι... οχι φάρμακα...αλλα άντε βρες τον σωστό...αυτο ειναι μεγάλο θέμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θελουμε να σε σωσουμε , αλλα εσυ δεν σωζεσαι με τιποτα !!!!
    Πες τα βρε Mac.... !!!!!!!!!

Senior Member
    Εγω το αντιθετο..οταν κοβω μετα απο λιγο παρε με παλι κατω...κ αντε ξανα απ την αρχη...ειχα κ θέματα με τον θυρεοειδή...ηταν στραβό το κλιμα το φαγε κ ο γαιδαρος...τι να πω ρε παιδια, ο καθενας πιστευω έχει κ τον οργανισμο του, ειναι τοσο υποκειμενικα ολα αυτα τελικα..εξαρταται κ το περιβαλλον κ ολα, εγω πιστεύω οτι ο καθενας πρεπει να κανει ο.τι τον κανει να νιωθει καλα..

Senior Member
    Εγω το αντιθετο..οταν κοβω μετα απο λιγο παρε με παλι κατω...κ αντε ξανα απ την αρχη...ειχα κ θέματα με τον θυρεοειδή...ηταν στραβό το κλιμα το φαγε κ ο γαιδαρος...τι να πω ρε παιδια, ο καθενας πιστευω έχει κ τον οργανισμο του, ειναι τοσο υποκειμενικα ολα αυτα τελικα..εξαρταται κ το περιβαλλον κ ολα, εγω πιστεύω οτι ο καθενας πρεπει να κανει ο.τι τον κανει να νιωθει καλα..
    Σιγουρα... παντως κι εγω έχω θέμα με τον θυρεοειδή...

Senior Member
    Εξαρταται κ τι θεμα εχεις με τον θυρεοειδη..εχει πολλες ασθενειες ο ατιμοςςς

Senior Member
    Εξαρταται κ τι θεμα εχεις με τον θυρεοειδη..εχει πολλες ασθενειες ο ατιμοςςς
    ε, το κλασσικο hashimoto...

Banned
    Δεν υπαρχει λογος να παψεις να περνεις ενα φαρμακο οταν δεν σου κανει κακο?? κι εγω περνω αντικ/κα φαρμακα κι δεν τα κοβω!
    Ζουμε στην πολη ,ζουμε στο 2018 αρα παντα θα υπαρχουν φαρμακεια! αρα ποιος λογος να το κοψεις?? εκτος αν εισαι κομαντο εν ενεργεια κι θ φυγεις αποστολη καπου στην ζουγκλα!! για μηνες! μονον τωτες το κοβεις! αλλιως ποιος ο λογος??
    προσωπικα το μονο που εκοψα ειναι τα ναρκωτικα κι αυτα οχι επειδη δεν μου αρεσουν λλα πειδη θα ψοφαγα!
    Αν καποια ουσια δεν κανει κακο γιατι να μην την κανεις χρηση για παντα?

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αν καποια ουσια δεν κανει κακο γιατι να μην την κανεις χρηση για παντα?
    Και αν αυτήν η ουσία παίρνει ερωτηματικό;;;;;;

Senior Member
    Απο σεροκουελ δεν εχω ιδεα..αλλα πιστευω θα τα καταφέρεις...δωσε λιγο χρονο..
    Επιτυχημενη διακοπη ειχα κανει με το λαντοζ, δλδ ειχα μείνει χωρις κ 2 χρονια παλαιοτερα.
    Η μαμα σου πως ειναι με τ σεροκουελ;την επιασε;

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Η μαμα συνεχιζει το σεροκουελ κ εχει καπως ηρεμησει..
    Κ γω σημερα ξυπνησα καπως καλυτερα..
    Παντως το στρες κ ολο αυτο το μειγμα σεν παλευονται κ αν δεν μπορείς με τπτ να το διαχειριστεις κ τι να κανεις? Να μεινεις ετσι χωρις φαρμακο να λιώνεις? 20 χρονια νοσω...εχω δοκιμασει τα απειρα....

Senior Member
    Ευτυχως ειμαι τυχερη κ με πιανουν χαμηλες δοσεις...παιρνω 75mg 2 χρονια σταθερα...δε ξερω παιδια..τι να πω...ας ειναι , αν ειναι να ειμαστε καλα κ λειτουργικοι...

Senior Member
    Σε τι δοση το περνει η μαμα σ?εμενα με ηρεμησε αλλα με κανε σαν ζομπι λιγο και η ψυχολογος μου εχει φαγωθει να μην περνω αντιψυχωσικα δεν κανουν για μενα...και με βαλε σε ζορι με λεει αν θελει να συνεχισουμε τν ψυχοθεραπεια να το κοψω και δεν θελω να την χασω γιατι καμουμε ενα χρονο μαζι τωρα και με βοηθαει..

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δε ξερω ..οτι βοηθαει τον καθε άνθρωπο...αυτο πρεπει να κανει.ετσι πιστεύω...η ψυχοθεραπεια παντω βοηθάει πολυ, ολα βοηθανε...ο θεος να μας έχει ολους καλα κ χαρουμενους.

Senior Member
    Καλησπέρα βρε παιδιά! Να σας πω και εγώ τον δικό μου πόνο να μου πείτε μια άποψη; τον φλεβάρη κλείνω 1 χρόνο που παίρνω το escitalopram. Το παίρνω σε δόση 15mg τους τελευταίους μήνες μαζί με μισό tavor. Δυο - τρεις μέρες τώρα μου είχε κολλήσει να χαμηλώσω την δόση. Με επηρέασε η μάνα μου (η οποία δεν το γνωρίζει για τα φάρμακα, μόνο για την ψυχοθεραπεία). Μέσα σε μια συζήτηση λοιπόν για 2 γνωστά μου άτομα τα οποία παίρνουν και εκείνα αγωγή άρχισαν τα σχόλια του τύπου αυτά τα χάπια άμα τα παίρνεις δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, προκαλούν καρκίνο,τερατογέννηση κλπ κλπ. Όπως είπε και ένα άλλο μέλος πιο πάνω έχω ταλαιπωρηθεί 10 ολόκληρα χρόνια από άγχος και κρίσεις. Από τα 13 μου. Παιδάκι ακόμα.. και φυσικά όλα να τα περνάω μόνη. Γιατί μεγάλο ταμπού τότε να μιλήσεις σε συμμαθητές ή φίλους (στο μυαλό μου). Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν με αυτόν τον συνδυασμό αντικαταθλιπτικών και αγχολυτικών νιώθω σαν κανονικός άνθρωπος. Μπορώ να χαρώ ότι πιο πριν με φόβιζε πολύ. Έστω και τα πιο απλά πράγματα. Δεν ξέρω για πόσο διάστημα θα μπορώ να τα παίρνω και να με πιάνουν, αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι πολύ καλά. Επειδή μακρυγόρησα λοιπόν,θέλω να πω ότι προσπάθησα δυο τρεις μέρες να μειώσω την δόση σε 10mg και άρχισε πάλι το άγχος, οι αρνητικές σκέψεις και όλα τα σχετικά. Σήμερα ξεκίνησα πάλι στα 15mg γιατί δεν άντεχα να το ξανα περάσω όλο αυτό...

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    απ οτι γνωριζω απο φιλους κ απο τους διαφορους γιατρους μου, σιγουρα αν θες να κανεις παιδι καλο ειναι να μην παιρνεις τυπου ηρεμιστικα κ γενικα κανενα χαπι...
    τι γινεται ομως οταν μια γυναικα θελει να κανει ενα παιδι κ δεν μπορει να διακοψει την θεραπεια της?
    υπαρχουν αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν διαπερνουν τον πλακουντα λοιπον.... οπως ladose, cipralex και zoloft... τα οποια αναφερει κ η βιβλιογραφια.
    τι σημαινει αυτο... μια φιλη θελησε να κανει παιδι κ επαιρνε εφεξορ, μολις ειδε θετικο τεστ της αλλαξε ο γιατρος απο εφεξορ σε ladose κ γεννησε ενα υγιες μωρο...
    δεν ειναι τα πραγματα ασπρο ή μαυρο.... οκ? μιλας με τον γιατρο σου κ σε ενημερωνει για τις κινησεις σου.
    Για ολα αυτα δεν μιλας με τους φιλους σου, οι οποιοι μπορει να δωσουν κ λαθος πληροφοριες κ να σε αγχωσουν. αυτα..

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast