γάμος και παιδί - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γνώρισα κάποιον ο οποίος θέλει να με παντρευτεί όμως δεν μπορεί να κάνει παιδιά είναι στείρος είναι παλιός συμμαθητής μου είναι 43 και εγώ 43. Τι να κάνω? Εγώ θέλω να κάνω παιδιά.
    Τον έλεγξες αν είναι στείρος ή απλά σου πε αυτό για να ξεφύγει?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τον έλεγξες αν είναι στείρος ή απλά σου πε αυτό για να ξεφύγει?
    Είναι είναι και δεν είχε θέμα να ξεφύγει με κολλούσα σαν τρελός μάλλον έχει κάποιο κάλο στον εγκέφαλο το παιδί

Senior Member
    Όχι καθόλου φιλικές δεν ήτανε οι προθέσεις του και ούτε με κορόιδευε γιατί δεν είχαμε σχέση παραμόνο φιλική εγώ δεν ήθελα
    αφου δεν ηθελες, γιατι προβληματιζεσαι;
    δεν καταλαβαινω.
    με το ζορι να τον θελησεις, δεν γινεται.
    γιατι τοση πρεμουρα για γαμο, ενω δεν υπαρχει γαμπρος που να τον θελεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αφου δεν ηθελες, γιατι προβληματιζεσαι;
    δεν καταλαβαινω.
    με το ζορι να τον θελησεις, δεν γινεται.
    γιατι τοση πρεμουρα για γαμο, ενω δεν υπαρχει γαμπρος που να τον θελεις;
    Γιατί όνειρό μου πάντα ήτανε να κάνω οικογένεια και παιδιά και τώρα βλέπω ότι στενεύουν τα περιθώρια και κινδυνεύω να μην κάνω.

Senior Member
    Κι εμένα το όνειρό μου ήταν να έχω φράγκα και να κάνω μόνο ταξίδια, αλλά δεν το έχω καταφέρει ως τώρα. Έχω φτάσει κάπου στη μέση του στόχου μου, ωστόσο το παλεύω ως εκεί που μπορώ. Δεν έχει νόημα να κάθομαι να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν... αλλά να το προσπαθώ ως εκεί που με παίρνει.

Το όνειρό σου ήταν απλά να κάνεις οικογένεια, ή να κάνεις μία ευτυχισμένη οικογένεια; Διότι από τα μηνύματά σου μου βγάζεις μία εικόνα, γάμος να ΄ναι κι ότι να ΄ναι. Δεν πάει έτσι όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κι εμένα το όνειρό μου ήταν να έχω φράγκα και να κάνω μόνο ταξίδια, αλλά δεν το έχω καταφέρει ως τώρα. Έχω φτάσει κάπου στη μέση του στόχου μου, ωστόσο το παλεύω ως εκεί που μπορώ. Δεν έχει νόημα να κάθομαι να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν... αλλά να το προσπαθώ ως εκεί που με παίρνει.

Το όνειρό σου ήταν απλά να κάνεις οικογένεια, ή να κάνεις μία ευτυχισμένη οικογένεια; Διότι από τα μηνύματά σου μου βγάζεις μία εικόνα, γάμος να ΄ναι κι ότι να ΄ναι. Δεν πάει έτσι όμως.
    Δεν βλέπω να ζητάω κάτι παράλογο

Δελφίνι, πήγαινε να καταψύξεις ωάρια, να σου φύγει και το άγχος. Κάνε το τώρα όμως! Διότι μπορεί να έχεις κύκλο, όμως η ποιότητα των ωαρίων πέφτει ραγδαία μετά τα 40.
    Πήγαινε να το κάνεις, αν θες οπωσδήποτε να κάνεις παιδάκι. Μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου σε 5 χρόνια, για παράδειγμα. Να έχεις την δυνατότητα και την επιλογή της μητρότητας, αφού η επιστήμη μπορεί να το προσφέρει.

Senior Member
    Πηγαινε δελφινι οντωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το δελφινι τωρα βγαινει απο μια 20ετια κολληματος με τον πρωην γκομενο της πρωην φιλης, με διαγνωσμενη ατυπη σχιζοφρενεια. Βρηκε δουλεια στο αντικειμενο της. Ξεκινησε γυμναστηριο! Κανει πραγματα για τον εαυτο της.
    Δεν ειναι καπως εξτριμ να της λεμε να καταψυξει ωαρια? μηπως δεν σεβομαστε τη φυση τοσο οσο της αναλογει? Γιατι να πιεστει τοσο πολυ να κανει κατι που θα την δεσμευει μια ζωη? ενω ηδη ειναι επιβαρημενη?

Δεν ειμαστε ολοι και ολες για να κανουμε και να αναθρεψουμε παιδια. Ουτε ζουμε στις προπολεμικες κλειστες κοινωνιες οπου η γυναικα γεννοβολουσε σαν μηχανη και κυκλοφορουσε μονιμως σαν την κλωσσα με τα κλωσσοπουλα... (Δεν απαξιωνω τις γυναικες που εχουν αυτο το ρολο με επιγνωση και ευθυνη!). Καθενας μας επιλεγει ελευθερα τη ζωη που τον ικανοποιει να ζησει.

Δελφινι, εδραιωσου στη δουλεια σου, ανοιξε τους οριζοντες σου, γνωρισε κοσμο εκτος του παλιου ημερολ., καλλιεργησε ενδιαφεροντα, και ολα σιγα-σιγα θα μπουν στη θεση τους.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Το δελφινι τωρα βγαινει απο μια 20ετια κολληματος με τον πρωην γκομενο της πρωην φιλης, με διαγνωσμενη ατυπη σχιζοφρενεια. Βρηκε δουλεια στο αντικειμενο της. Ξεκινησε γυμναστηριο! Κανει πραγματα για τον εαυτο της.
    Δεν ειναι καπως εξτριμ να της λεμε να καταψυξει ωαρια? μηπως δεν σεβομαστε τη φυση τοσο οσο της αναλογει? Γιατι να πιεστει τοσο πολυ να κανει κατι που θα την δεσμευει μια ζωη? ενω ηδη ειναι επιβαρημενη?

Δεν ειμαστε ολοι και ολες για να κανουμε και να αναθρεψουμε παιδια. Ουτε ζουμε στις προπολεμικες κλειστες κοινωνιες οπου η γυναικα γεννοβολουσε σαν μηχανη και κυκλοφορουσε μονιμως σαν την κλωσσα με τα κλωσσοπουλα... (Δεν απαξιωνω τις γυναικες που εχουν αυτο το ρολο με επιγνωση και ευθυνη!). Καθενας μας επιλεγει ελευθερα τη ζωη που τον ικανοποιει να ζησει.

Δελφινι, εδραιωσου στη δουλεια σου, ανοιξε τους οριζοντες σου, γνωρισε κοσμο εκτος του παλιου ημερολ., καλλιεργησε ενδιαφεροντα, και ολα σιγα-σιγα θα μπουν στη θεση τους.
    η ψύχωση είναι σχιζοφρένεια? ναι όντως δεν πρέπει να πιέζομαι . Ας εστιαστώ να χάσω μόνο τα κιλά μου που και αυτό μου φαίνεται βουνό. Ακόμη αισθάνομαι δυστυχισμένη.....:(
    Last edited by δελφίνι; 25-12-2018 at 17:26.

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post

Χμμ! Εγώ δεν πρότεινα να κάνει παιδί, και δή τώρα...! Πρότεινα να κάνει κάτι που θα της δώσει την επιλογή στο πολύ κοντινό μέλλον, που μπορεί να έχει βρει τον κατάλληλο σύζυγο (π.χ. μετά από 3 χρόνια) να μπορεί να κάνει παιδί.

Senior Member
    Πάντως ψύχωση δεν είναι σχιζοφρένεια....

Senior Member
    Πάντως ψύχωση δεν είναι σχιζοφρένεια....
    αναποδα τα λες.
    η σχιζοφρενεια ανηκει στις ψυχωσεις, οχι η ψυχωση στην σχιζοφρενεια.. υπαρχουν κι αλλες ψυχωσεις.

Senior Member
    Εγώ ανήκω στις άλλες ψυχώσεις όχι στην σχιζοφρένεια.

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δεν είμαι όμορφη πλέον είμαι χοντρή και δεν θα με θελήσει κανένας άντρας.....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast