γάμος και παιδί - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    Φτωχεια εισαι αν ειχεσ λεφτα θα ηξερεσ αυτα φτιαχνονται αλλο αμα δε θεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ποιος να με θέλει έτσι χοντρή που έγινα 92 κιλά???

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ποιος να με θέλει έτσι χοντρή που έγινα 92 κιλά???
    Αν φτιάχνεσαι και περιποιείσαι τον εαυτό σου, δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. Δεν έχουμε όλοι οι άντρες κόλλημα με τις λεπτές. Το να χάσεις όμως 10 κιλά ή και περισσότερο, καλό για τον εαυτό σου θα είναι και για την υγεία σου πάνω από όλα.

Senior Member
    Κανένας άνδρας δεν θα σε θελήσει όσο από την μία βγάζεις τόσο έντονη ανάγκη για γάμο και παιδιά κι από την άλλη έχεις αυτοπεποίθηση μηδέν.

Εγώ είμαι 107 κιλά και μία από τις καλύτερές μου φίλες 80 κιλά, ύψος περίπου 1.84 και οι δυο . Μάντεψε ποια έχει πιο πολλές επιτυχίες στους άντρες; Εγώ. Συγγνώμη κιόλας, λογικό είναι να κοιτάνε την φίλη μου πρώτα, αλλά μετά όταν αρχίζει κάτι βλακείες τύπου "περπάτα πίσω μου γιατί έχει μεγαλώσει ο πισινός μου και φαίνεται τεράστιος με αυτό το παντελόνι" και "πάμε να πιάσουμε γωνία να μη μας κοιτάνε άμα καθίσουμε στη μπάρα" κι όταν έρχονται να μας κεράσουν ένα ποτό αυτή κάνει σαν 12χρονο που δεν έχει ξαναβγεί από το σπίτι και ντρέπεται να μιλήσει με άνθρωπο,ε... χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Ωραία κοπέλα λένε, αλλά από μυαλό φλογέρα. Και είναι κρίμα διότι δεν έχει μυαλό φλογέρα, μόνη της αδικεί τον εαυτό της.

Senior Member
    Να αδυνατίσεις καλή μου και να σταματήσεις την αυτολύπηση. Είναι και θέμα υγείας εκτός της εμφάνισης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κανένας άνδρας δεν θα σε θελήσει όσο από την μία βγάζεις τόσο έντονη ανάγκη για γάμο και παιδιά κι από την άλλη έχεις αυτοπεποίθηση μηδέν.

Εγώ είμαι 107 κιλά και μία από τις καλύτερές μου φίλες 80 κιλά, ύψος περίπου 1.84 και οι δυο . Μάντεψε ποια έχει πιο πολλές επιτυχίες στους άντρες; Εγώ. Συγγνώμη κιόλας, λογικό είναι να κοιτάνε την φίλη μου πρώτα, αλλά μετά όταν αρχίζει κάτι βλακείες τύπου "περπάτα πίσω μου γιατί έχει μεγαλώσει ο πισινός μου και φαίνεται τεράστιος με αυτό το παντελόνι" και "πάμε να πιάσουμε γωνία να μη μας κοιτάνε άμα καθίσουμε στη μπάρα" κι όταν έρχονται να μας κεράσουν ένα ποτό αυτή κάνει σαν 12χρονο που δεν έχει ξαναβγεί από το σπίτι και ντρέπεται να μιλήσει με άνθρωπο,ε... χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Ωραία κοπέλα λένε, αλλά από μυαλό φλογέρα. Και είναι κρίμα διότι δεν έχει μυαλό φλογέρα, μόνη της αδικεί τον εαυτό της.
    Έχεις επιτυχίες διότι αν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει από έναν άντρα, αυτό μας ελκύει. Οι χαζογκόμενες να στο πω και έτσι, εκτός από σεξ, δεν τις θεωρούμε ότι είναι ικανές για κάτι άλλο.

Σημασία έχει πως νιώθεις εσύ με τον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Σημασία έχει πως νιώθεις εσύ με τον εαυτό σου.
    Ακριβώς αυτό!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234