κολλητός
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

κολλητός

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!!τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι η σχεση που εχω με τον κολλητο μου φιλο εχουν ψυχρανθει!!! (Στο συγκεκριμενο σημειο θελω να αναφερω οτι που και που κανουμε και λιγο χορτο ετσι για να χαλαρωσουμε να γελασουμε κλπ)ο κολλητος μου λοιπον εχει βρει μια καινουρια παρεα με την οποια μαζευονται και κανουν χορτο.επανειλημμένα εχει προσπαθησει να με φερει σε επαφη με αυτους αλλα ειμαι κάθετος γιατι δεν ταιριαζουμε σαν ανθρωποι!τις τελευταιες μερες ειδικα ενω κανονιζουμε να βγουμε για καμια βολτα τελευταια στιγμη μου το ακυρωνει και παει με αυτους!!!με αποτελεσμα εγω να καθομαι σπιτι !!εχουμε κανει καποια συζητηση αλλα το πραγμα ολο και χειροτερευει!προσφατα καναμε μια συζητηση για καποια πραγματα που ενοχλουν εμενα και κανει εκεινος και καποια που ενοχλουν αυτων και κανω εγω!και φανηκε οτι βρεθηκε η λυση και ηταν ολα καλα!!!αλλα τελικα νομιζω οτι εχει μπλεξει με την συγκεκριμενη παρεα και εχει εθιστεί!τι μπορω να κανω!?

Senior Member
    Καλημέρα.
    Την φιλία δεν μπορείς να την εκβιάσεις. Όσο τον πιέζεις τόσο θα απομακρύνεται.
    Εσύ από την μεριά σου καλά κάνεις και δεν μπλέκεσαι με μια παρέα που δεν ταιριάζεις και καλά κάνεις που είσαι εγκρατής με το χόρτο.
    Τι νομίζεις ότι βρήκε σε αυτή την παρέα ο φίλος σου που του έλειπε ως τώρα; Ποια ήταν η στάση του ως τώρα για το χόρτο και τι άλλαξε;
    Αν τον πρήζεις όλη μέρα και του κάνεις τη μαμά του θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν δεν το έχεις κάνει, κάντου μια ήρεμη συζήτηση κάποια στιγμή, χωρίς πίεση και πες του ότι νομίζεις πως έχει ξεφύγει.
    Μετά κάτσε ήρεμα και περίμενε να δεις πως θα πάνε τα πράγματα. Οι φιλίες θέλουν δύο, αν αυτός είναι ήδη αλλού, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σου θυμίζω όμως ότι οι καλές φιλίες δεν απαιτούν και την αποκλειστικότητα σώνει και καλά. Μπορεί να έχει βρει κι άλλες παρέες και να αραιώσει κάπως, αλλά μπορεί να είναι ακόμα φίλος σου (ή και όχι). Ο χρόνος θα δείξει.

Miliva21
    Guest
    Η αλήθεια είναι πως όπως είπε η Σόνια δεν μπορείς να πιέσεις τπτ και κανέναν...Δεν είναι και ωραίο βέβαια που περνάει πια περισσότερη ώρα με τη καινούρια παρέα Αλλά έτσι είναι η ζωή.. Δεν μπορούμε τους φιλους να του έχουμε κατά αποκλειστικότητα.....κάτσε και θα δεις ...μπορεί να είναι μια φάση του που θα του περάσει και απλώς έχει κολλήσει πολύ τώρα επδ είναι κάτι καινούριο.....
    Η μπορεί να τους κρατήσει σαν παρεα όπως και εσένα .....

Θα φανεί αν εξακολουθησει να είναι φίλος σου.....αν σε γράφει συνεχώς για τους άλλους και εξαφανίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα ενώ τον παίρνεις για να του πεις δικά σου θέματα που σε απασχολούν και εκείνος είναι αφαντος τότε δεν ήταν ποτέ φίλος σου....

Κατά τ άλλα αν θέλει μπορεί με τον σωστό προγραμματισμό να σας έχει όλους στη ζωή του και όλα καλά