Results 61 to 75 of 208
Thread: Ζώδια
-
01-02-2019, 01:03 #61
Δεν ξέρω Μίλιβα, βασικά δεν θα ξανά ασχοληθώ με κοπέλα που θα με ρωτήσει "τι ζώδιο είμαι". Ξέρω την κατάληξη και ούτε μπορώ να πω ψεύτικη ημερομηνία γέννησης, λες και είναι ληξιαρχείο... Δεν αλλάζω το ποιος είμαι, για να είμαι αρεστός στους άλλους. Αυτός είμαι και χ@@α για το ζώδιό μου..
Ναι και μου έχουν πει και τον ωροσκόπο μου, δεν ξέρω που χρησιμεύει, αλλά μου τον έχουν βρει και μου τον έχουν πει...Τον ωροσκόπο τον φαντάζομαι ως ένα κρυφό μπόνους, πάνω στο ζώδιο. Είναι ίσως για τους τύπους σαν εμένα που δεν έχουν καλό ζώδιο, αλλά τους "απαλύνει" ας πούμε ο ωροσκόπος. Δεν ξέρω όμως κάτι άλλο γι'αυτά.
- 01-02-2019, 01:38 #62Miliva21Guest
Μην κομπλεξαρεσαι Κώστα μου για τα ζωδια ......
Στο καθένα το λένε....Και σε μένα μου έχουν πει ααα είσαι αυτό το ζώδιο απαπαπα
Δν σου κάνουν τέτοιες κοπελες και στα παλιά σου τα παπούτσια η γνώμη τους στη τελική
01-02-2019, 06:34 #63
Εσυ miliva , τι ζωδιο/ωροσκοπος εισαι ? εγω ζυγος/Σκορπιος ......
01-02-2019, 10:20 #64
Το να ρωτάει πάντως μια κοπέλα το ζώδιο και μετά να φεύγει επειδή άκουσε ένα ζώδιο που δεν της αρέσει μου φαίνεται πολύ κουλό! Είσαι σίγουρος Κώστα ότι το ραντεβού μέχρι εκείνη την ώρα πήγαινε καλά και δεν ήταν άσχετος ο λόγος;
Πάντως κι εγώ έχω κάνει τις ίδιες παρατηρήσεις με την Μιλιβα και τον Μακ. Έχω παρατηρήσει δηλαδή ότι συνήθως συμπαθώ/συναναστρέφομαι συγκεκριμένα ζώδια ενώ άλλα με εκνευρίζουν. Δεν θα έβγαζα ποτέ συμπέρασμα για τον χαρακτήρα κάποιου από το ζώδιο αλλά συνήθως -όσο το χω προσέξει τουλάχιστον- κάποια κοινά χαρακτηριστικά υπάρχουν.
01-02-2019, 11:12 #65
Elisabet , που θυμαμαι οτι εισαι Κριος ( καλο ) , οσοι ασχολουνται με τα ζωδια ξερουν οτι ο Καρκινος ειναι το χειροτερο ζωδιο για σχεση ..................ειχα δυο Καρκινες , η μια κουκλαρα , η αλλη μοντελο της Philip Morris , κι ομως , ειχαν θεμα με ανασφαλεια και ασχολουνται πολυ με τα συναισθηματικα τους και ειναι κουραστικοι με αυτο .......τις αφησα και τι δυο .....πλεον αμα μαθω οτι η αλλη ειναι Καρκινος , δεν ασχολουμαι καν .....................
Last edited by Macgyver; 01-02-2019 at 11:57.
01-02-2019, 12:40 #66Miliva21GuestΝτάξει ρε παιδιά Ναι αν το πάμε στερεοτυπικά καθαρά βάσει ζωδίου οι καρκίνοι είναι οι ευαίσθητοι κλαψιαρηδες και παραπονιαρηδες είναι φροντιστικοι τρυφεροι λένε όμως ότι μπορούν να σου τη φέρουν και ότι κοίτανε και τη πάρτυ τους.... (Η βουγιουκλω ήταν κλασικη καρκίνος)
Όπως είπαμε δεν θα προδικασουμε έναν άνθρωπο βάσει ζωδίου γτ δεν ταιριάζουν σε όλους τα ζωδια τους και είμαστε κάτι παραπάνω από ζώδιο.....
Μπορεί να σου έτυχε όντως Μακ οι σύντροφοι καρκίνοι που είχες να δεις ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά....
Γενικά και γω δύο καρκίνους που έχω γνωρίσει έναν άντρα ήταν γενικά ευαίσθητος και συνεσταλμένος αλλά ήταν ελκυστικός
Και μια γυναίκα η οποία είναι καλή κοπέλα και αυτή ευαίσθητουλα όμως και το αρνητικό (συν ότι ήταν παραπονιαρα και κλαψιαρα αρκετά)
Εμένα γενικά μ αρεσει η ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία στους ανθρώπους όμως όταν αυτό συνδυαζεται με αλλα χαρακτηριστικά ( δλδ να είναι και λίγο περήφανος ο άλλος και ισχυρογνωμων και δυναμικός και με άποψη ) Όχι βούτυρο δλδ εκ πρώτης όψεως ......Αυτό είναι ιδανικός συνδυασμός για άντρα πιστεύω....Ίσως επδ και εγώ είμαι κάπως έτσι ....
Όχι όμως παραπονιαρηδες στο λογο και κλαψ κλαψ
Άλλα όπως είπα και πριν δεν θα προδικασω κανέναν άντρα βάσει ζωδίου ητ μπορεί να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω .....
Ούτε άνθρωπο σαν φίλο θα απορρίψω βάσει ζωδίου γτ αυτά είναι βλακείες.....αν κάνεις καλή παρέα και είναι καλο παιδι ο άλλος αξίζει να τον μάθεις και να τον βάλεις στη ζωή σου....
Εξάλλου και αν δεν ταιριάζουν τα ζωδια μας σαν χημεία λίγη ποικιλομορφία δεν βλάπτει
01-02-2019, 13:13 #67
.............σε γυναικες αναφερομαι ......οι γυναικες που γνωρισα οι Καρκινοι , ηταν παρεξηγιαρες ........παντως ο ψυχιατρος μου που ειναι Καρκινος , ειναι ευγενης και σωστος .......σιγουρα παιζει ρολο κι ωροσκοπος .........αν και ο δικος μου ωροσκοπος που ειναι Σκορπιος , ουτε εκδικητικος ειμαι , και καθε αλλο παρα ζηλιαρης , δεν εχω ζηλεψει ποτε μου , το αντιθετο ,( αφηνα την εκαστοτε κοπελα μου να βγαινει μονη της , και να πηγαινει οπου θελει ) , που αυτα τα δυο ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα του Σκορπιου .....αν εξαιρεσουμε τις Καρκινες , ολα ταλλα ζωδια ειναι ΟΚ. .......για μενα παντα .....
οπως και δεν αντεχω ζηλια , φωνες και σκηνες ......
01-02-2019, 14:35 #68
χαχαχα
Για χρόνια έκανα σχέση με καρκίνους! Δεν ξέρω πώς στο καλό τύχαινε αλλά όλο σε καρκίνους έπεφτα. Στο τέλος έλεγα στις φίλες μου "αν ξαναγνωρίσω άνθρωπο και μου πει ότι είναι καρκίνος θα φύγω τρέχοντας!" Βέβαια οκ, περισσότερο για αστείο το έλεγα, δεν ρωτάω με το καλήμερα το ζώδιο αλλά ναι, στους καρκίνους πχ έχω κάνει διατριβή και από πολλούς πρώην και από κοντινά μου πρόσωπα γενικότερα που τυχαίνει να είναι καρκίνοι. Δεν είναι όλοι γκρινιάρηδες πάντως...παραπονιάρηδες πάντως είναι. Κι ο Κώστας εδώ από το λίγο που τον έχω δει να γράφει, λίγο παραπονιάρης είναι
01-02-2019, 14:41 #69
01-02-2019, 14:44 #70Miliva21GuestΕγώ έχω μια τάση να τα βρίσκω με τους ταύρους παρόλα αυτά ........
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Μακ σε κάποιους μπορεί να τους ταιριάζει το ζώδιο...σε άλλους ο ωροσκόπος τους ....σε κάποιους τπτ από τα δύο και άλλοι να έχουν στοιχεία και από τα δύο.....
Ναι πιστεύω ότι σίγουρα ο Κώστας έχει στοιχεία από καρκίνο γτ έχει ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία.....Όμως μπορεί να έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά που να παραπεμπουν σε άλλο ζώδιο
01-02-2019, 14:50 #71Miliva21GuestΦταίει η απολυτη αντίδραση των γυναικών γιατί τα ζωδια είναι τόσο απόλυτα και στερεοτυπικά ....
πχ λέων: δυναμικός ανεξαρτητος και παθιασμένος... σκορπιός: μυστηριώδης και ερωτικός και νομίζει η αλλη ότι χτύπησε το κελεπούρι ....τον άντρα φωτιά στο κρεβάτι και κολλάει λες και το ζώδιο ας πούμε τα λεει όλα.....
Ενώ αντίθετα καρκίνος: ευαίσθητος και σπιτονοικοκυρης και Ιχθύς: συναισθηματικός και ονειροπόλος θα του δώσουν του άλλου το μυξομαντηλο λες και είναι βουτυρομπεμπες και τέλος ....
( οι ιχθείς πάντως είναι κουφαλιτσες...ειμαι ρομαντικοί και συναισθηματικοί αλλά επδ έχουν τα μυαλα στα σύννεφα μπορεί να είναι άπιστοι και άστατοι)
01-02-2019, 14:51 #72
01-02-2019, 14:51 #73
01-02-2019, 14:55 #74
Ταυρος είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Τυχαίνει να μην είχα άλλον στο περιβάλλον μου οπότε δεν είχα γνώμη. Ο συγκεκριμένος όμως ένω ήταν πολύ καλό παιδί, φιλότιμος κτλ στις σχέσεις του ήταν πολύ κτητικός. Κάποια στιγμή πρόσφατα γνωρίζω έναν τύπο και πάνω στην κουβέντα μου λέει ότι είναι ταύρος. Α του λέω, έχω έναν καλό φίλο ταύρο, μια χαρά παιδί είναι αλλά λίγο κτητικός. Μπα μου λέει εγώ καμιά σχέση, δεν είμαι καθόλου κτητικός. Δεν έδωσα σημασία φυσικά γιατί λέω οκ, σιγά μη πιστέψω τα ζώδια. Μάντεψε τι φάνηκε στην πορεία. Απίστευτα κτητικός!!! χαχαχαχα
01-02-2019, 15:00 #75Miliva21GuestΝαι οι ταύροι δυστυχώς το έχουν αυτό μπορούν να γίνουν κτητικοι και να σε πνίξουν αυτό είναι το μοναδικο ελλατωμα που δεν μπορώ να παλέψω τόσο.....
Παρόλα αυτά είναι γοητευτικοί και ερωτικοί με ένα τρόπο γήινο είναι προσγειωμένοι σταθεροι αλλα και τρυφεροι πρακτικοί και συναισθηματικοι αν και πεισματάρηδες .... Ναι μ αρέσουν οι ταύροι γενικά ........Έχω φαίνεται μια περίεργη χημεία μαζί τους χωρίς να αποκλείω κανένα άλλο ζώδιο ....