Ζώδια - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 208

Thread: Ζώδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό.
    Για βγαλε πόρισμα.
    Εδώ σε θέλω....
    Α να η εκδικητικότητα που έλεγες πριν λοιπόν. Νομίζω για τους σκορπιούς λένε οτι είναι εκδικητικοί.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Α να η εκδικητικότητα που έλεγες πριν λοιπόν. Νομίζω για τους σκορπιούς λένε οτι είναι εκδικητικοί.
    Δεν είμεθα εμείς οι Καρκίνοι καλοί άνθρωποι?

Miliva21
    Guest
    σορρυ εσυ και ο κωστας ειστε καρκινοι με ωροσκοπο σκορπιο...??? χαχα ναι την εχει την εκδικητικοτητα ο σκορπιος....

κωστα αλλη φορα που γινει αυτο με το ζωδιο πες τους ειμαι σκορπιος στον ωροσκοπο ετσι αρα ειμαι ερωτικος και μυστηριωδης

εσυ ελισσαβετ τι ωροσκοπο εχεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    σορρυ εσυ και ο κωστας ειστε καρκινοι με ωροσκοπο σκορπιο...??? χαχα ναι την εχει την εκδικητικοτητα ο σκορπιος....

κωστα αλλη φορα που γινει αυτο με το ζωδιο πες τους ειμαι σκορπιος στον ωροσκοπο ετσι αρα ειμαι ερωτικος και μυστηριωδης

Ε τι λέμε τόση ώρα?
    Αφηρημένη ήσουν?Ή το γύρισες στην πχιότητα και βλέπεις Survivor Ελλάδα-Τουρκία?

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα όχι Όχι...
    Καλοί είναι οι καρκίνοι και συμπαθητικοι..οι Σκορπιοί είναι πιο μυστηριώδεις καλοί είναι κ αυτοί...

Όλοι καλοί είναι

Senior Member

Οι γνώμες διίστανται για τον δικό μου ωροσκόπο! Μια φίλη μου που ασχολείται λέει ότι έχω Κριο, ίδιο με το ζώδιο μου δηλαδή, ένας πρώην μου χτυπιόταν ότι έχω Ιχθύ Μάλλον είμαι στην αλλαγή και ταχω και τα δύο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χαχαχα όχι Όχι...
    Καλοί είναι οι καρκίνοι και συμπαθητικοι..οι Σκορπιοί είναι πιο μυστηριώδεις καλοί είναι κ αυτοί...

Όλοι καλοί είναι
    Που πάει το όχι παιδί μου?
    Είναι ενας συνδυασμός all the money.

Εσύ τι είπαμε ότι είσαι?

Senior Member
    Καλοί είστε. Γιαυτό να μην τα φτιάχνετε με Κριούς. ΜΕτά εσείς κλαίτε κι αυτοί χρειάζονται ηρεμιστικά

Senior Member
    χαχαχα
    Ναι είχα πει τα χειρότερα γιατί δεν μου ταιριάζουν εμένα για σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν σε κανέναν! Φίλους καρκίνους έχω πάντως και κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα επίσης.

Ναι θέλουν γενικά ένα περιποιημένο και καθαρό σπίτι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι γενικά του σπιτιού χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βγαίνουν ποτέ. Αλλά το σπίτι είναι το βασίλειο τους!Το καλύτερο τους είναι να καλούν κόσμο στο σπίτι και πολλοί μαγειρεύουν και καταπληκτικά.
    Και με τα λεφτά έχουν θέμα ναι, οι περισσότεροι είναι σφιχτοχέρηδες, μαζεύουν χρήματα από μικροί, κουμπαράδες και δεν συμμαζεύεται χαχαχα Ξοδεουν για ψώνια όπως λες, αλλά νομίζω πως μπορούν να τρελαθούν αν δεν έχουν και κάποια χρήματα στην άκρη. Αυτό έχει να κάνει με την ασφάλεια περισσότερο κι λιγότερο με την τσιγκουνιά αν και θα βρεις και αρκετούς τσιγκούνηδες στο ζώδιο. Κυρίως όμως θέλουν να νιώθουν ασφαλείς γιαυτό μαζεύουν.

Στις σχέσεις τους μπορούν να γίνουν εξαιτίας της ανασφάλειας τους πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Να κάτι που με κάνει να τρέχω πχ και έλεγα αυτά πριν! Επίσης αυτό με τα παράπονα εγώ δεν το αντέχω. Όντας πολύ διαφορετική η ίδια προτιμώ να κάνω έναν καβγά τρικούβερτο όταν έχω πρόβλημα με τον άλλον και να λυθεί ή να λήξει εκεί το θέμα παρά να αρχίζουμε τα παράπονα. Είναι κάτι που μπορεί να με τρελάνει. Ο καρκίνος όμως δεν θέλει καβγάδες. Θέλει ηρεμία, αγάπη και προδερμ
    Μάλλον τελικά έχω πολλά κοινά με τον Καρκίνο. Καλά ηρεμία θέλω και εγώ, περνάω που περνάω τόσα με τα οικογενειακά, αν είχα και μια κοπέλα να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, άστο, χωρισμός και τέλος.

Και μου έχουν πει ότι μαγειρεύω πολύ ωραία, φτιάχνω νόστιμα φαγητά.

Miliva21
    Guest
    Εγώ πάντως άσχετα με τα ζώδια Αλλά σχετικό με αυτό π λέγαμε πριν τα χαρακτηριστικά που θέλω να αποτίναξει από πάνω μου είναι εκείνο του μοναχικου μονοχνωτου και ισως (βαρετου) ατόμου που είναι χαμένο στις σκέψεις του και σε όσα θεωρεί εκείνο σημαντικά κ είναι λιγοτερο ενεργητικό σχετικά με τις άλλαγες και τις συνθήκες στο περιβάλλον του και πιο κλειστο κ επιφυλακτικο στην συχνη επαφή με άλλους και στην διαρκή επικοινωνία......Δλδ έχω ταυτιστεί με έναν αργό τρόπο ζωής απομονωμένη στα δικά μου κ δεν μ αρεσει αυτό

Θα ήθελα κάποιον ενεργητικό με όρεξη για ζωή άνθρωπο ...θα τον ζήλευα

Αυτό είναι κάτι που το πολεμάω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ πάντως άσχετα με τα ζώδια Αλλά σχετικό με αυτό π λέγαμε πριν τα χαρακτηριστικά που θέλω να αποτίναξη από πάνω μου είναι εκείνο του μοναχικοι μονοχνωτου ατόμου που είναι χαμένο στις σκέψεις του και σε όσα θεωρεί εκείνο σημαντικά κ είναι λόγους το ενεργητικό σχετικά με τις άλλες και τις συνθήκες στο περιβάλλον του

Τότε για αυτό αγαπητό κορίτσι,πρέπει να δουλέψεις σκληρά με τον εαυτό σου και να μην είσαι επαναπαυμένη στα όποια θετικά σου.

Senior Member
    Εγώ πάντως άσχετα με τα ζώδια Αλλά σχετικό με αυτό π λέγαμε πριν τα χαρακτηριστικά που θέλω να αποτίναξη από πάνω μου είναι εκείνο του μοναχικοι μονοχνωτου ατόμου που είναι χαμένο στις σκέψεις του και σε όσα θεωρεί εκείνο σημαντικά κ είναι λόγους το ενεργητικό σχετικά με τις άλλες και τις συνθήκες στο περιβάλλον του

Όλοι αυτοδιορθωνόμαστε συνεχώς Μιλιβα, μην αγχώνεσαι. Αυτή η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ όσο ζούμε και καλώς κάνει και δεν τελειώνει.
    Δεν θέλει άγχος πάντως, ότι μπορείς να αλλάξεις μόνη σου καλώς, ότι δεν μπορείς θα στα φέρει η ζωή έτσι που θα αναγκαστείς να τα αλλάξεις.

Miliva21
    Guest
    Όλοι αυτοδιορθωνόμαστε συνεχώς Μιλιβα, μην αγχώνεσαι. Αυτή η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ όσο ζούμε και καλώς κάνει και δεν τελειώνει.
    Δεν θέλει άγχος πάντως, ότι μπορείς να αλλάξεις μόνη σου καλώς, ότι δεν μπορείς θα στα φέρει η ζωή έτσι που θα αναγκαστείς να τα αλλάξεις.
    Ναι σίγουρα....
    Απλα αυτό είναι π απασχολεί εμένα κ δν μ αρεσει δλδ κάνω μοναχικές δραστηριότητες π αρέσουν σε μένα.......Γενικά είμαι σχετικα αδιάφορη σχετικά με το εξωτερικό περιβάλλον σκέφτομαι δικά μου πράγματα και ότι είναι γ μένα σημαντικό.....κ αυτό με κάνει πολύ απορροφημένη σε μενα

και ζηλεύω πολύ τους ανθρώπους π είναι ενεργητικοι και πολυ συντονισμενοι με το περιβαλλον....τα ερεθισματα κ τις αλλαγές π γίνονται σε αυτό....κ που είναι διαρκώς με φίλους κ γνωστούς κ γενικά προχωρούν εύκολα τη ζωή τους...

Η αλήθεια είναι ότι εμένα θα μου φαινόταν κουραστικό να ζω με πολύ γρήγορους ρυθμούς Αλλά φοβάμαι πως οι ρυθμοί μου είναι πιο αργοί από όσο θα θελα και αυτό με κάνει να νιώθω στάσιμη.......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι σίγουρα....
    Απλα αυτό είναι π απασχολεί εμένα κ δν μ αρεσει δλδ κάνω μοναδικές δραστηριότητες π αρέσουν σε μένα.......Γενικά είμαι σχετικα αδιάφορη σχετικά με το εξωτερικό περιβάλλον σκέφτομαι δικά μου πράγματα και ότι είναι γ μένα σημαντικό.....κ αυτό με κάνει πολύ απορροφημένη σε μενα

και ζηλεύω πολύ τους ανθρώπους π είναι ενεργητικοι και πολυ συντονισμενοι με το περιβαλλον....τα ερεθισματα κ τις αλλαγές π γίνονται σε αυτό....κ που είναι διαρκώς με φίλους κ γνωστούς κ γενικά προχωρούν εύκολα τη ζωή τους...

Η αλήθεια είναι ότι εμένα θα μου φαινόταν κουραστικό να ζω με πολύ γρήγορους ρυθμούς Αλλά φοβάμαι πως οι ρυθμοί μου είναι πιο αργοί από όσο θα θελα και αυτό με κάνει να νιώθω στάσιμη.......
    Μήπως θες να είσαι ταυτισμένη με την μάζα?

Miliva21
    Guest
    Και πχ μπορεί να γνωρισω έναν άνθρωπο που να είναι κάπως μοναχικός και να προχωράει δύσκολα ή να έχει λιγους και καλούς στη ζωή του κ αμέσως τον βλέπω με πολύ κακο ματι του χρεώνω την μεινοεξια μου τον θεωρώ μονοχνωτο και το βλέπω απωθητικο γτ προσπαθώ να το πολεμήσω αυτό σε μένα κ δν μ αρεσει στον άλλο

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast