Results 151 to 165 of 208
Thread: Ζώδια
-
03-02-2019, 01:44 #151
ενας ανθρωπος ικανος δε μπορει να συμβαδισει με το πληθος εκτος αν προσποιηθει οτι το κανει γιατι οταν ενας ανθρωπος ειναι ικανος ειναι ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να γινει ηγετης γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η φυση του
αρα εσενα για να σ αρεσει καποιος πρεπει να ειναι μπλαμπλας μεσης ευφυιας και να παριστανει οτι ολοι ειναι φιλοι του
εγω δε μπορω να γινω αυτο το πραγμα γιατι δε με αποσχολησε ουδεποτε το τι θα μοστραρω στους αλλους για να τους αρεσω οσες φορες δικαιωθηκα αυτο δεν εγινε ποτε για τη κομψοτητα μου η για τους τροπους μου αλλα γιατι παρουσιαζα ενα καλυτερο προτυπο απο αυτο που υπηρχε ενω οι αλλοι ηταν κολημενοι στις συνηθειες που ειχαν ενω ηταν εμφανεστατο οτι ειχα δικιο και επειδη αυτοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ να υπολογιζουν τι πιθανοτητες εχουν να δικαιωθουν εγω υπολογιζα συνεχως οτι οταν παρουσιαζει κανεις ενα καλυτερο προτυπο απο αυτο που συνηθισαν τελικα επειδη φαινεται θα αναγκαστουν να το αποδεχτουν
εγω δηλαδη φταιω αν αυτο που σκεφτομουν σαν προτυπο ηταν καλυτερο απο τους αλλους? οχι δε φταιω εγω φταιει η φυση μου που δε προκειται να την απαρνηθω για να αρεσω σε κανενα
ας το βλεπεις αποθητικο δε με απασχολει απλα σκεψου ως τωρα τι εχει μινει απο οσους τα εβαλαν μαζι μου πριν σκεφτεις οτιδηποτε αλλο
αντιθετως αν αρχιζα να σου αρεσω θα αρχιζα να ανυσιχω οτι κατι κανω λαθος
- 03-02-2019, 01:56 #152WhyAlwaysMe?Guest
Ωπα!
Μας λες ότι κατά κάποιον τρόπο,αυτομαστιγώνεσαι,τιμ ωρείς τον εαυτό σου επειδή εσύ νιώθεις μειονεκτική.
Συγχρόνως έτσι υποτιμάς και άλλους που έχουν παρόμοια στοιχεία με εσενα,επειδή εσύ νιώθεις ανασφαλής με κάποια κομμάτια σου.
Όλο αυτό είναι φαύλος κύκλος.
Μήπως είναι λάθος αντιμετώπιση όλο αυτό?Και γιγαντώνεις έτσι το πρόβλημα?
03-02-2019, 02:01 #153
πχ ελεγα οτι ειναι προτημοτερο να υπαρχει μια πατεντα για ολα εφοσον ολες οι αλλες διαφοροποιησεις δεν εχουν νοημα δηλαδη οι αλλοι νομιζεις ειναι χαζοι και δε το καταλαβαινουν οτι εχω δικιο? ετσι δηλαδη θα γινουν πειστικοι με το να μη θελουν να ξερουν οτι υπαρχουν οσα λεω? πχ τι νοημα εχει να υπαρχουν 500 διαφορετικα βυσματα οταν ολα ειναι 5βατ και δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα ολες οι παραλαγες.ειναι εμφανεσταστο οτι αυτο που λεω ειναι καλυτερο απο το υπαρχον προτυπο και επειδη αυτοι δεν εβρισκαν τροπο να βγαλουν λαθος οσα ελεγα επειδη ηταν αρτια δε τολμαγαν να πουν οτι ηθελαν ενα μεσης νοημοσυνης που ολοι ειναι δηθεν φιλοι του που θα τον ενδιαφερει περισσοτερο η μοστρα απο αυτα που λεει που θα το παιζει συνεχως χαχανουλης για να ειμουν καλος
αρα λοιπαμαι για οσους απογοητευσα δυστιχως δε μπορω να γινω ο ανοητος που θα ηθελαν για να τους αρεσω
03-02-2019, 11:55 #154
Δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα σε καμία περίπτωση, αλλά όντως είναι άσχημα όλα αυτά. Βάλε από μόνη σου ζωή και ενέργεια, στην ζωή σου. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον απομηχανής θεό, για να σε βοηθήσει. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιφυλακτική με όλους, οκ δεν σου λέω και να μην προσέχεις, εννοείται πως θα προσέχεις, αλλά άσε και λίγο τα πράγματα να κυλήσουν, μην τα υπεραναλύεις όλα.
Και έναν σύντροφο να βρεις, που θα είναι μέσα στην ζωντάνια κλπ. εσύ πάλι έτσι θα είσαι, δεν θα αλλάξει αυτό. Αυτό μόνο μπορείς να το αλλάξεις εσύ, κανένας άλλος.
Σκέφτηκες μήπως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου αυτό; Το να πηγαίνεις με πιο αργούς ρυθμούς κλπ; Αν κάποιος σε αγαπήσει πραγματικά, θα πρέπει να σε αγαπήσει γι'αυτό που είσαι και να αποδεχθεί πως τα υπεραναλύεις όλα και είσαι βαρετή (κακό χιούμορ). Οπότε χαλάρωσε γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.
Όσοι νομίζεις πως έχουν 100 παρέες, κάθε μέρα είναι έξω ή πηγαίνουν τα καλοκαίρια στα κλαμπάκια της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή της Σκιάθου (που τα προτείνω), νομίζεις πως δεν είναι στην ουσία μόνοι τους; Όταν κλείνονται στο σπίτι τους, που είναι όλοι αυτοί που έκαναν παρέα;
Στην ουσία Μίλιβα, όλοι μόνοι μας είμαστε, τυγχάνει όμως σε μερικές περιόδους της ζωής μας, να έχουμε κοντά μας φιλικά άτομα, αύριο μπορεί να μην έχουμε και μεθαύριο να έχουμε κλπ. Πιστεύω πως όλοι μας είμαστε μόνοι. Βλέπεις ακόμα και εκείνοι που "βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους", είναι πιο μόνοι από τον καθέναν.
Δεν ξέρω αν διαβάζεις ανομολόγητα στο fb, πχ το κρητικό απόρρητο, βλέπεις υπάρχουν άτομα που λένε πχ. πως αρρώστησα και δεν ήρθε ο σύντροφός μου, να με δει ή το αντίθετο για τους άντρες στις κοπέλες. Αυτό σημαίνει και σχέση να κάνει κανείς και πάλι μόνος του είναι.
Εξαρτάται πάντα το άτομο που έχεις δίπλα σου, αλλά άντε να βρεις καλό άτομο για σχέση. Εγώ σταμάτησα να ελπίζω, ίσως να μην κάνω ποτέ μου σοβαρή σχέση, πάτωσαν και δυο γνωριμίες που είχα κάνει, οπότε τώρα είμαι στο 0 πάλι. Τι να σου πω, ο καθένας ορίζει την μοίρα του μόνος του και αν η μοίρα μας θέλει μόνους, τότε άστα... Εσύ βέβαια θα βρεις κάποιον αργά ή γρήγορα, ρίξε όμως και αν μπορείς και λίγο νερό στο κρασί σου Μίλιβα, κάπου στο έχω ξανά πει, ότι στον άλλον δείχνεις ότι είσαι σνομπ και μπορεί να χάσεις καλές ευκαιρίες.
Για εμένα άστο, πιστεύω πως είμαι καμένο χαρτί, δεν κάνω για σχέση και όσες σοβαρές κοπέλες θέλουν σχέση, δεν θέλουν με εμένα. Εγώ πάντα όμως πάντα, προσελκύω τις λάθος κοπέλες. Οπότε ναι από αυτή την άποψη και μόνο, είμαι απογοητευμένος.
Υ.Γ Ναι Ελισάβετ η τελευταία παράγραφος, είναι παράπονο Καρκίνου
03-02-2019, 12:01 #155
Αυτό ας πούμε είναι λάθος αντιμετώπιση, γιατί βλέπεις τα αρνητικά τα δικά σου, πάνω στον άλλον, κάτι που είναι λάθος. Δεν έχετε την ίδια ζωή, έρχεστε από διαφορετική πορεία ζωής.
Αυτός μπορεί στα δικά σου μάτια να φαντάζει μοναχικός, ίσως επειδή ήθελες να είναι σε 100 παρέες. Στα δικά μου μάτια ή του Why ή της Ελισάβετ, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι μοναχικός, αλλά να έχει επιλέξει, συγκεκριμένα άτομα για να κάνει παρέα, κάτι που δεν το κατακρίνω, γιατί και εγώ αυτό έχω κάνει.
Τι να το κάνω αν είμαι σε μια μεγάλη παρέα (που ήμουν) και να μην συμπαθώ κανέναν από εκεί και να πετάμε κακίες και σπόντες ο ένας στον άλλον;;; Σκέψου το και έτσι. Επέλεξε 2-3-4 φίλους να κάνει παρέα, κάτι που εμένα μου δείχνεις αυτάρκεια και ωριμότητα. Εσένα από την άλλη με τα δικά σου μάτια, σου δείχνει μελαγχολία και ότι είναι no lifer. Καταλαβαίνεις λίγο την διαφορά;
Σορρι που σε ρωτάω, το έχεις αντιμετωπίσει αυτό με έναν ειδικό; Ξέρεις το θεωρώ μείζον, γιατί μπορεί να χάνεις πχ. και καλές ευκαιρίες να γνωρίσεις συντρόφους ή φίλους, αλλά το μυαλό σου, να σου θολώνει την κρίση.
03-02-2019, 12:46 #156Miliva21GuestΤα έχω σκεφτεί οοολα αυτά που μου γράφεις.....
Δεν παρεξηγουμαι για κανένα λόγο ξέρω τις βλακείες που σκέφτομαι......
Έχω φάει σκαλωμα γτ ειλικρινά θέλω να καταλάβω από που πηγάζει αυτό και γιατί δίνω τόση έμφαση σε αυτό......γτ είναι τόσο σημαντικό για μένα .........
Ναι δεν έχεις άδικο στο μυαλό μου έχω μια ιδανική κατάσταση.....
ότι θα ήθελα να έχω τουλάχιστον 3 κολλητές δύο τρεις μεγαααλες παρέες που θα μου προτείνουν συνέχεια έξω...θα ήθελα να εκπέμπω κοινωνικότητα φουλ και άτομο αγαπητό στους γύρω τους ......να έρχομαι σε επαφή με νέα άτομα να γνωρισω αγόρια .....να με ζηλεύουν που είμαι κοινωνική...να έχω ουσιώδης ευκαιρίες για γνωριμία..........
Ναι ο καθένας με τη τρέλα του.........
Έχω κολλήσει τοσο στη πραγματικοτητα αυτης της ιδανικης καταστασης οσο και στο φαίνεσθαι.....
Δεν ξέρω ίσως φταίει που στο σχολειο ήμουν συνεσταλμένη και πιο ώριμη για τα παιδιά της ηλικίας μου και δν ήμουν η κοινωνική τόσο...είχα μια κολλητή όλη κ όλη..........Και είχα φάει και λίγο περιθωριοποιηση επδ είχα αλλάξει σχολείο και δν είχα καθόλου παρέα οπότε ίσως όλα αυτά μου έχουν μείνει απωθημενα και θέλω να τα αναπλήρωσω και με το παραπάνω που λέμε....
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο
03-02-2019, 13:40 #157
Ξέρεις κάτι, ακούω από πολλά άτομα, όταν έχουν διάφορα θέματα να τα ρίχνουν στα χρόνια του σχολείου. Αν έπρεπε και εγώ να μείνω σε αυτά τα χρόνια, τώρα τίποτα δεν θα είχα κάνει. Για παράδειγμα έπαψα να μην μιλάω με έναν πρώην φίλο, επειδή του είπα κάτι και αυτός παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Άλλο κατάλαβε από αυτό που είπα. Και όταν μιλήσαμε τώρα πρόσφατα γι'αυτό το θέμα, μου είπε πως πέρασε μπούλινγκ στο σχολείο και ό,τι του λένε το παρεξηγεί και άλλα τέτοια.
Αν δεν αντιμετωπίσεις το πρόβλημα από την ρίζα του Μίλιβα, αντί να πηγαίνεις μπροστά, θα κάθεσαι πίσω. Αυτή η ιδανική κατάσταση μου θυμίζει κοινωνικό άγχος και κόμπλεξ.
Δεν σε κατηγορώ Μίλιβα, κάποτε σκεφτόμουν ακριβώς σαν εσένα. Έπλαθα με το μυαλό μου ιδανικές καταστάσεις, με άλλα άτομα, που θα είμαι σε μεγάλες παρέες και θα βγαίνουμε έξω κλπ. Όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ευτυχώς εμένα δεν με ενδιαφέρει τώρα, αν θα μείνω αύριο πάλι μόνος ή αν θα έχω παρέα, προσπαθώ να περνάω καλά ασχέτως με τις συνθήκες που επικρατούν. Γι'αυτό σου είπα πριν για κάποιο ειδικό. Μόνη σου μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αλλά χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και να παραδεχθείς πως έχεις αξία.
Τώρα θεωρείς πως δεν έχεις αξία και περιμένεις την εξωτερική επιβεβαίωση για να σου δώσουν αξία. Προσπάθησε δηλαδή να μην αδικείς τον εαυτό σου. Αν είσαι κλειστή και συνεσταλμένη δεν φταις εσύ, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αυτή είσαι, δεν μπορείς να γίνεις κάτι άλλο.
Σου είπα και πάλι, αν κάποιος σε αγαπήσει, θα σε αγαπήσει γι'αυτό που είσαι, όχι γι'αυτό που θέλεις να δείχνεις στους άλλους ότι είσαι.
Αν κάτι σε πείραξε από αυτά που είπα, θέλω να μου το πεις. Στα λέω όλα αυτά, γιατί όλες αυτές τις σκέψεις που σου γράφω, τις έκανα μόνος μου στα διαλείμματα του σχολείου, όταν δεν μου μιλούσε κανένας. Τότε έκλαιγα και στεναχωριόμουν, έλεγα πως έτσι θα είμαι και τέλος, το άλλαξα από μόνος μου, παρόλο που έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς φίλους.
Για να μην μιλήσω τώρα για τις κοπέλες άστο. 21 έφτασα και ουσιαστική σχέση δεν έχω κάνει, αλλά ντάξει αν χρειαστεί να μείνω μόνος μου, έχω σκεφτεί να κάνω ταξίδια. Ό,τι λεφτά θα βγάζω από την δουλειά μου, θα πηγαίνω ταξίδια. Και έτσι κάποιος ζει...
03-02-2019, 17:02 #158Miliva21GuestΠίστεψε με δεν με ενοχλεισαι τπτ από αυτά που γράφεις ούτε παρεξηγήθηκα στο ελάχιστο......
Απλά δν κατάλαβες καλά....Όταν αναφέρθηκα στα χρόνια του σχολείου δεν εννοώ ότι τα ρίχνω όλα εκεί .....Και μπουχου χου κλαίω γτ δεν μπορώ να πάρω τη ζωή στη χέρια μου......Και μένω εκεί και τπτ άλλο ....απλά το παρελθόν είναι παρελθόν και όσα έχουμε ζήσει μπορεί να εξηγούν συμπεριφορές μας κ επιθυμίες μας....
Εξάλλου μπορεί αυτό να ειναι 1 μόνο από τα αίτια που έχω αυτό το απωθημένο ας πούμε......αυτο μπορώ να αντιληφθώ σε πρώτο επίπεδο.....Μπορεί να υπάρχουν κ άλλοι λόγοι πιο βαθιοι και ανεξερεύνητοι....
Κομπλεξακια όλοι έχουμε και συνήθως όσοι έχουμε περάσει κάποιου είδους απομόνωση στα σχολικά χρόνια αυτό συνήθως κάνεις κύκλους και αναπαράγεται......
Κοινωνική φοβία δεν νμζ ότι έχω .....Είναι πολύ βαρύς ο όρος και δεν με αντιπροσωπεύει γτ κάνω δραστηριότητες που απαιτούν ένα μεγάλο βαθμό έκθεσης στους άλλους και εγώ ασχοληθεί και στο παρελθόν με δουλειές που απαιτούν επικοινωνία με αγνώστους και γενικά δν ντρεπόμουν πχ να προσεγγίσω κάποιον που μ αρεσει.....Από την εφηβεια μέχρι σήμερα ....
Θεωρώ πως είναι μερικά χαρακτηριστικά δικά μου πχ να τείνω να κάνω ποιοτικές σχέσεις.....να νιώθω ο εαυτός μου με άτομα που γνωρίζω ........
και κομπλεξακια που ίσως παθαίνω όταν ειμαι με πολλά άτομα και άγνωστα και παρέες ...........Δεν αμφιβάλλω ότι έχω....σγρ....Αλλά όχι κάτι που να με καταπιέζει πολύ και να θεωρείται παθολογικό.....
Είναι διάφορα πράγματα μεταξύ τους που αφορούν τόσο εμένα όσο και τις ευκαιρίες π μ έχουν δοθεί....Πώς τις αξιοποίησα.......τους ανθρώπους που συνάντησα..........τις περιστάσεις. ......
Και το γεγονός ότι εγώ ζητάω πολλά και έχω ιδανικά στο μυαλό μου
Έχεις δίκιο ότι περιμένω την επιβεβαίωση απέξω ....Και να πάρω αξία από τους αλλους και αυτό έχει να κάνει με χαμηλή αυτοπεποίθηση η και μια ναρκισσιστικου τύπου ανάγκη να θέλω τους προβολείς στραμμενους πάνω μου.......
Πχ νομίζω ότι επδ είμαι όμορφη και έξυπνη (θέλω να πιστεύω) θα έπρεπε και καλά οι άλλοι να με θαυμάζουν και να με ζηλεύουν με τη καλή την έννοια και να τονίζω τον εγωισμό μου από αυτό....Και να νιώθω τλκ όπως είπες και εσύ σημαντική....
Θεωρώ πως πολλοί λίγο πολύ το έχουμε αυτό το τέρας μέσα μας....να αρέσουμε να επιβεβαιωνομαστε...
Γ αυτό και πολλοί παίζουν στις σχέσεις τους και γ αυτό βλέπουμε τόσες πληγωμένες καρδιές και λέμε ότι ήθελε μόνο την επιβεβαίωση από μένα.....
Γ αυτό χάνονται φιλίες ...Από ζήλεια....μου έκλεψε τον γκόμενο λέει η αλλη επδ ζήλευε και τα ήθελε όλα δικά της
Γ αυτό υπάρχει ανταγωνισμός στις δουλειές....Και πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ εργαζομένων.....Εγώ να πάρω προαγωγή πχ εγώ να βγάλω χρήμα εγώ να ανέβω εγώ να αποκτήσω αξία και αναγνώριση.....
Μη το ψάχνεις ..........
Τουλάχιστον αυτό το τέρας π ομολογώ ότι έχω μέσα μου δεν τον έχω θρέψει με το να κάνω κακο στους άλλους.....
03-02-2019, 17:12 #159WhyAlwaysMe?GuestΞέρεις ποιό πιστεύω ότι είναι το θέμα σου γενικά?
Ότι επαναπαύεσαι ίσως στο θετικό τρίπτυχο ''όμορφη,κοινωνική,ομιλητικ ή'',και περιμένεις να έρθουν οι άλλοι σε εσένα,αντί να κάνεις και εσύ κίνηση.Δεν λέω,κινείσαι και εσύ,αλλά ίσως περιμένεις πολύ περισσότερα από τους άλλους.
Και αυτό ίσως περνά και στα ερωτικά σου.Δηλαδή ενώ εσύ ως Μιλίβα αναζητάς ένα τεκνό/παίδαρο (και καλά κάνεις στην τελική),περιμένεις ίσως να σου έρθει στο πιάτο ο ''εκλεκτός''.Με λίγα λόγια δεν προσπαθείς λιγάκι παραπάνω.
Αλλά να προσέχεις τι στυλ εκπέμπεις στους ενδιαφερόμενους.Γιατί αν είναι να φέρεσαι σαν ξινή και ντίβα,τότε έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης.
03-02-2019, 17:18 #160Miliva21GuestΔεν έχεις και άδικο.........δν μπορώ να πω ακόμα γ τις φιλίες Αλλά στις σχέσεις περιμένω από τον αλλο τη προσέγγιση.....πλέον και από παρελθόντος απογοητεύσεις επδ εγώ έδινα πολλά χωρίς να γίνεται τπτ ή επδ εγώ το ήθελα πολύ κ επέμενα και πλέον έχω γίνει λίγο φάση ....." άμα με θες έλα εσύ να με διεκδικήσεις και θα δούμε πόσο θα αντέξεις και πόσο με θέλεις γ να σκεφτώ τι θ κάνω παρακάτω ...."
Ναι το χω αυτό....Εκτός και αν με χτυπήσει ο έρωτας κεραυνοβολα και γίνει κάνα θαύμα και δω κανένα σε καμία κοινή παρέα και πέσω κάτω τότε θα ρίξω τις αντιστάσεις μου θα διεκδικήσω και γω δεν θα κάτσω ως τρόπαιο να τον περιμένω....
Μέχρι τότε όμως η αλήθεια είναι δεν κάνω κ πολλά ...Στα ερωτικά κυρίως
03-02-2019, 17:22 #161WhyAlwaysMe?GuestΚοίτα,εξαρτάται και τι άντρες θες.
Επειδή μου φαίνεται θες το στυλ που είπα,του τεκνού/παίδαρου που θα καίει καρδιές,οφείλεις και εσύ να το παλέψεις λίγο παραπάνω.
Αλλά να το παλέψεις όμως,και να είναι το κατάλληλο τεκνό,όχι κανένας μαλάκας.
Και να μην εκπέμπεις στυλ ντίβας (ιδίως σε οσους δεν σου αρέσουν),γιατί αυτό το καταλαβαίνουν εύκολα και μετά θα κλαίγεσαι και θα στενοχωριέσαι.
Γενικά ψάξε το λιγάκι το θέμα.
03-02-2019, 17:28 #162Miliva21GuestΔεν νμζ ότι θέλω το στυλ τέκνου παιδαρου απαραίτητα ....Είμαι σε φάση που ούτε εγώ ξέρω ακριβώς τι μ αρεσει κ τι θέλω οπότε αυτός είναι ένας λόγος που θα έπρεπε να με κάνει λιγο πιο ανοιχτή στο να δοκιμάζω....
Νταξει σγρ όμως για μια κοπέλα με άποψη και εμφάνισιμη π ειμαι κατά πάσα πιθανότητα θα έψαχνα κάτι κοντά σε μένα...Χωρίς να είναι απόλυτο αυτό....εξάλλου τι είναι ωραίο είναι υποκειμενικο μου έχουν αρέσει άντρες π οι άλλοι τους θεωρούσαν άσχημους πχ
03-02-2019, 17:32 #163WhyAlwaysMe?GuestΧμμμ,τώρα μου βάζεις δύσκολα το ξέρεις?
Ψάξε τι θες γιατί είσαι και εσύ νέα (σαν εμένα και άλλους εδώ),και γιατί είσαι σε τέλεια ηλικία.
Μην απορρίπτεις όμως την επαφή με κάποιον ειδικό.
Και πρέπει να κάνεις 2 πράγματα:
1)Να σταματήσεις να βασίζεσαι συνέχεια στο τρίπτυχο που είπα πριν
2)Να μην φέρεσαι σαν ντίβα (ιδίως σε όσους δεν σου αρέσουν),λόγω αυτών των στοιχείων.Γιατί αλλιώς θα σου βγεί το όνομα.Και μετά κανείς δεν θα σε θέλει.
Δεν στα λέω με κακή διάθεση,ίσα ίσα.Μην παρεξηγηθείς.
Υ.Γ.:Μίλιβα ή Μιλίβα τελικά?Θα με φάει η απορία.
03-02-2019, 22:15 #164
Αυτό που τόνισα είναι το πρόβλημα Μίλιβα. Έχεις λάθος αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρείς πως πρέπει να σε ζηλεύουν ή να σε θαυμάζουν γι'αυτό που πιστεύεις εσύ η ίδια, ότι είσαι. Κόμπλεξ είναι αυτό και στο λέω εντελώς φιλικά, ότι πρέπει να το αλλάξεις. Κακό στον εαυτό σου κάνεις και μόνο.
03-02-2019, 22:18 #165WhyAlwaysMe?Guest