Ζώδια - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 208

Thread: Ζώδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Χμμμ,τώρα μου βάζεις δύσκολα το ξέρεις?
    Ψάξε τι θες γιατί είσαι και εσύ νέα (σαν εμένα και άλλους εδώ),και γιατί είσαι σε τέλεια ηλικία.
    Μην απορρίπτεις όμως την επαφή με κάποιον ειδικό.
    Και πρέπει να κάνεις 2 πράγματα:

1)Να σταματήσεις να βασίζεσαι συνέχεια στο τρίπτυχο που είπα πριν
    2)Να μην φέρεσαι σαν ντίβα (ιδίως σε όσους δεν σου αρέσουν),λόγω αυτών των στοιχείων.Γιατί αλλιώς θα σου βγεί το όνομα.Και μετά κανείς δεν θα σε θέλει.

Δεν στα λέω με κακή διάθεση,ίσα ίσα.Μην παρεξηγηθείς.
    Υ.Γ.:Μίλιβα ή Μιλίβα τελικά?Θα με φάει η απορία.
    Συμφωνώ σε όσα έγραψες, έχεις πιάσει την ρίζα του προβλήματος στο θέμα της Μίλιβα.

Μίλιβα στο είπα και πιο πριν, πως πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Δεν χρειάζεται να είσαι κάτι παραπάνω, από όσο είσαι. Αφέσου, γίνε ο εαυτός σου, αυτό εκτιμάμε οι άντρες, μια γυναίκα που είναι ο εαυτό της.

Και όσο για τον άντρα που επιθυμείς, άσε ανοιχτά τα ενδεχόμενα, αν έρθει ένας άντρας που δεν είναι ο σωματαράς, ούτε παρτάρει κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο και ποιο το πρόβλημα, να έρθει ένας απλός άντρας, με λίγους και καλούς φίλους; Είναι σίγουρο πως θα φάει Χ ο άνθρωπος και αυτό επειδή δεν είναι ο "ιδανικός" άντρας, σύμφωνα με τα δικά σου γούστα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Συμφωνώ σε όσα έγραψες, έχεις πιάσει την ρίζα του προβλήματος στο θέμα της Μίλιβα.

Μίλιβα στο είπα και πιο πριν, πως πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Δεν χρειάζεται να είσαι κάτι παραπάνω, από όσο είσαι. Αφέσου, γίνε ο εαυτός σου, αυτό εκτιμάμε οι άντρες, μια γυναίκα που είναι ο εαυτό της.

Και όσο για τον άντρα που επιθυμείς, άσε ανοιχτά τα ενδεχόμενα, αν έρθει ένας άντρας που δεν είναι ο σωματαράς, ούτε παρτάρει κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο και ποιο το πρόβλημα, να έρθει ένας απλός άντρας, με λίγους και καλούς φίλους; Είναι σίγουρο πως θα φάει Χ ο άνθρωπος και αυτό επειδή δεν είναι ο "ιδανικός" άντρας, σύμφωνα με τα δικά σου γούστα...
    Οπα όπα,βιάζεσαι.
    Να κοιτά όποιον θέλει ρε εσύ,όπως ο καθένας μας.Πιο πάνω έγραψα ότι καλά κάνει στην τελική.
    Το να αλλάξεις τα γούστα του άλλου με το ζόρι,δεν είναι ωραίο.
    Από ότι κατάλαβα,δεν είπε για party animal ρε εσύ.
    Εξαρτάται πως εννοείς το ''απλός''.

Πάντως είναι καλύτερα να μένεις μόνος σου,παρά να συμβιβάζεσαι(και είναι κι άσχημη λέξη) με κάποιον που δεν σε γεμίζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν έχεις και άδικο.........δν μπορώ να πω ακόμα γ τις φιλίες Αλλά στις σχέσεις περιμένω από τον αλλο τη προσέγγιση.....πλέον και από παρελθόντος απογοητεύσεις επδ εγώ έδινα πολλά χωρίς να γίνεται τπτ ή επδ εγώ το ήθελα πολύ κ επέμενα και πλέον έχω γίνει λίγο φάση ....." άμα με θες έλα εσύ να με διεκδικήσεις και θα δούμε πόσο θα αντέξεις και πόσο με θέλεις γ να σκεφτώ τι θ κάνω παρακάτω ...."

Ναι το χω αυτό....Εκτός και αν με χτυπήσει ο έρωτας κεραυνοβολα και γίνει κάνα θαύμα και δω κανένα σε καμία κοινή παρέα και πέσω κάτω τότε θα ρίξω τις αντιστάσεις μου θα διεκδικήσω και γω δεν θα κάτσω ως τρόπαιο να τον περιμένω...ς
    Μιλιβα , μια χαρα εισαι , εισαι εκλεκτικη και δεν εχεις αναγκη ναπολογηθεις σε κανεναν ............. κι εγω ειμαι πολυ εκλεκτικος , και φερομαι αναλογως γιατι με παιρνει για διαφορους λογους .......... αν κρινω απο τις πρωην μου που ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη ....ποτε δεν κοιταξα χαμηλα , και δεν το μετανιωνω ......και πολυ καλα κανω .....

Senior Member
    Πάντως είναι καλύτερα να μένεις μόνος σου,παρά να συμβιβάζεσαι(και είναι κι άσχημη λέξη) με κάποιον που δεν σε γεμίζει.
    Πολυ σωστα , Γουαι .........

Senior Member
    Έχεις δίκιο ότι περιμένω την επιβεβαίωση απέξω ....Και να πάρω αξία από τους αλλους και αυτό έχει να κάνει με χαμηλή αυτοπεποίθηση η και μια ναρκισσιστικου τύπου ανάγκη να θέλω τους προβολείς στραμμενους πάνω μου.......

Πχ νομίζω ότι επδ είμαι όμορφη και έξυπνη (θέλω να πιστεύω) θα έπρεπε και καλά οι άλλοι να με θαυμάζουν και να με ζηλεύουν με τη καλή την έννοια και να τονίζω τον εγωισμό μου από αυτό....Και να νιώθω τλκ όπως είπες και εσύ σημαντική....
    .....
    Φυσιολογικο ειναι , παντα παιρνουμε την αυτοπεποιθηση απο το αλλο φυλο, το ποσο εχουμε περαση .......κι εγω στα 20-21 μου , δεν ειχα αυτοπεποιθηση , αλλα βλεποντας οτι αρεσα στο αλλο φυλο, σιγα σιγα απεκτησα σημαντικη αυτοπεποιθηση , που διατηρω και τωρα ........... κι εγω νιωθω σημαντικος , εχω αυτοεκτιμηση μεγαλη .....
    μπραβο σου που τα παραδεχεσαι ολα αυτα , λιγοι θα τα παραδεχοντουσαν .....

και ειναι μια σημαντικη αναγκη του ανθρωπου κατα τον γνωστο κοινωνιολογο Μaslow να αισθανεται καποιος αρεστος και σημαντικος ......εχω κανει και κοινωνιολογια στο Ντιρι που τελειωσα ,........

Senior Member
    Οπα όπα,βιάζεσαι.
    Να κοιτά όποιον θέλει ρε εσύ,όπως ο καθένας μας.Πιο πάνω έγραψα ότι καλά κάνει στην τελική.
    Το να αλλάξεις τα γούστα του άλλου με το ζόρι,δεν είναι ωραίο.
    Από ότι κατάλαβα,δεν είπε για party animal ρε εσύ.
    Εξαρτάται πως εννοείς το ''απλός''.

Συμφωνώ, ίσως να μην το διατύπωσα σωστά. Μου δίνει την εντύπωση η Μίλιβα, πως ελκύεται από κάγκουρες και είναι κρίμα, διότι δεν είναι άνθρωποι ποιότητας, εκτός και αν είναι στην ίδια φάση και η Μίλιβα με εκείνα τα άτομα, αν και δεν το πιστεύω.

Το "απλός" έχει να κάνει με έναν καθημερινό άνθρωπο, που στα @@ του για τις νέες τάσεις της μόδας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Περνάει τον χρόνο του και την καθημερινότητά του με αυτά που τον γεμίζουν και όχι με δήθεν παρτάρες ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Επειδή συμφώνησε η Μίλιβα σε ένα πρότυπο άντρα "δήθεν" γι'αυτό και τα γράφω όλα αυτά. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Αν την γεμίζουν αυτά τα άτομα οκ, απλά θα χάσει πολύτιμο χρόνο τίποτα παραπάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Φυσιολογικο ειναι , παντα παιρνουμε την αυτοπεποιθηση απο το αλλο φυλο, το ποσο εχουμε περαση .......κι εγω στα 20-21 μου , δεν ειχα αυτοπεποιθηση , αλλα βλεποντας οτι αρεσα στο αλλο φυλο, σιγα σιγα απεκτησα σημαντικη αυτοπεποιθηση , που διατηρω και τωρα ........... κι εγω νιωθω σημαντικος , εχω αυτοεκτιμηση μεγαλη .....

και ειναι μια σημαντικη αναγκη του ανθρωπου κατα τον γνωστο κοινωνιολογο Μaslow να αισθανεται καποιος αρεστος και σημαντικος ......εχω κανει και κοινωνιολογια στο Ντιρι που τελειωσα ,........
    Αν η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή μας, περιμένουμε να ανεβεί από εξωτερικά ερεθίσματα, μπορεί να γυρίσει σε κόμπλεξ αυτό.

Μετά κάποια άτομα, γίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι προκειμένου να γίνουν αρεστοί και να πάρουν λίγη ψεύτικη επιβεβαίωση. Η Μίλιβα ευτυχώς δεν το υιοθετεί αυτό, μετά όμως, βλέποντας ότι δεν αλλάζει η κατάσταση (αν και της εύχομαι να αλλάξει), μπορεί να το υιοθετήσει και τότε εκεί έχασε την μπάλα.

Το να παραμένεις ο εαυτός σου σε κάθε περίπτωση και να τους έχεις όλους γραμμένους, αυτό είναι το ιδανικό και αυτό κάνω και εγώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων για εμένα, δεν έχω ανάγκη από εξωτερικά ερεθίσματα, για επιβεβαίωση. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ ο ίδιος για τον εαυτό μου. Ο άλλος πάντα κάτι κακό θα βρει να πει για εσένα ή για την Μίλιβα ή για όποιον άλλον.

Senior Member
    Αν η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή μας, περιμένουμε να ανεβεί από εξωτερικά ερεθίσματα, μπορεί να γυρίσει σε κόμπλεξ αυτό.

Το να παραμένεις ο εαυτός σου σε κάθε περίπτωση και να τους έχεις όλους γραμμένους, αυτό είναι το ιδανικό και αυτό κάνω και εγώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων για εμένα, δεν έχω ανάγκη από εξωτερικά ερεθίσματα, για επιβεβαίωση. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ ο ίδιος για τον εαυτό μου. Ο άλλος πάντα κάτι κακό θα βρει να πει για εσένα ή για την Μίλιβα ή για όποιον άλλον.
    Κωστα , την βαση της η αυτοπεποιθηση την εχει στα πρωιμα χρονια , δλδ . μεχρι τα 8 χρονια ......αυτο που εννοω ειναι οτι την αυτοπεποιθηση στο αλλο φυλο, οχι την γενικη , θα στην δωσει μονο το να δεις οτι αρεσεις στο αλλο φυλο, αν και αμα εχεις γενικως αυτοπεποιθηση παντα αρεσεις , και δεν ενδιαφερεσαι για την γνωμη των αλλων ............ οποτε σε γενικες γραμμες , συμφωνουμε ........ δεν ειναι το θεμα μας η μιλιβα , η η εκαστοτε μιλιβα , γενικα μιλαμε .......
    δεν ξερω αν συμφωνεις οτι το ναρεσεις στο αλλο φυλο , ειναι θεμα αυτοπεποιθησης , αλλο η αυτοπεποιθηση σε αλλους τομεις , πχ. επαγγελματικο η γενικως σαν ατομο ......... εγω αυτο πιστευω .....

Senior Member
    Κωστα , την βαση της η αυτοπεποιθηση την εχει στα πρωιμα χρονια , δλδ . μεχρι τα 8 χρονια ......αυτο που εννοω ειναι οτι την αυτοπεποιθηση στο αλλο φυλο, οχι την γενικη , θα στην δωσει μονο το να δεις οτι αρεσεις στο αλλο φυλο, αν και αμα εχεις γενικως αυτοπεποιθηση παντα αρεσεις , και δεν ενδιαφερεσαι για την γνωμη των αλλων ............ οποτε σε γενικες γραμμες , συμφωνουμε ........ δεν ειναι το θεμα μας η μιλιβα , η η εκαστοτε μιλιβα , γενικα μιλαμε .......
    δεν ξερω αν συμφωνεις οτι το ναρεσεις στο αλλο φυλο , ειναι θεμα αυτοπεποιθησης , αλλο η αυτοπεποιθηση σε αλλους τομεις , πχ. επαγγελματικο η γενικως σαν ατομο ......... εγω αυτο πιστευω .....
    Γενικά στο να αρέσεις στο άλλο φύλο, εννοείται πως σου δίνει αυτοπεποίθηση, όμως εγώ είπα να μην βασίζεται μόνο εκεί η αυτοπεποίθησή μας. Συμφωνώ σε όσα έγραψες.

Senior Member
    Γενικά στο να αρέσεις στο άλλο φύλο, εννοείται πως σου δίνει αυτοπεποίθηση, όμως εγώ είπα να μην βασίζεται μόνο εκεί η αυτοπεποίθησή μας. Συμφωνώ σε όσα έγραψες.
    Αυτό που σου λέει ο Μακ με απλά λόγια ότι αν κάποιος δεν έχει νιώσει ποτέ ότι έχει επιτυχίες στο άλλο φύλο, ότι είναι αρεστός κτλ...ε αποκλείεται να έχει αυτοπεποίθηση. Είναι φυσιολογικό. Οπότε μετά μπαίνεις σε φαύλο κύκλο. Όσο κι αν είχες αναπτύξει την αυτοπεποίθηση σου ως παιδί πχ γιατί οι γονείς σου ή το περιβάλλον σου φρόντισαν για αυτό, όταν αρχίζεις και μπαίνεις στην ηλικία των σχέσεων πρέπει να δεις επιτυχίες για να συνεχίζει αυτό διαφορετικά σταδιακά μειώνεται.
    Αυτό μόνο με έναν τρόπο μπορεί να το πετύχει κάποιος. Αποφεύγοντας την αδράνεια. Όσο κανείς προσπαθεί και δοκιμάζεται θα έρθουν και οι επιτυχίες και έτσι θα τονώνεται η αυτοπεποίθηση του και θα συνεχίζει. Κανείς δεν έχει καταφέρει να έχει αυτοπεποίθηση καθαρά από μόνος του τρώγοντας συνεχώς χαστούκια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό μόνο με έναν τρόπο μπορεί να το πετύχει κάποιος. Αποφεύγοντας την αδράνεια. Όσο κανείς προσπαθεί και δοκιμάζεται θα έρθουν και οι επιτυχίες και έτσι θα τονώνεται η αυτοπεποίθηση του και θα συνεχίζει. Κανείς δεν έχει καταφέρει να έχει αυτοπεποίθηση καθαρά από μόνος του τρώγοντας συνεχώς χαστούκια.
    Ε , μα πεστα Ελισαβετ .......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Συμφωνώ, ίσως να μην το διατύπωσα σωστά. Μου δίνει την εντύπωση η Μίλιβα, πως ελκύεται από κάγκουρες και είναι κρίμα, διότι δεν είναι άνθρωποι ποιότητας, εκτός και αν είναι στην ίδια φάση και η Μίλιβα με εκείνα τα άτομα, αν και δεν το πιστεύω.

Το "απλός" έχει να κάνει με έναν καθημερινό άνθρωπο, που στα @@ του για τις νέες τάσεις της μόδας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Περνάει τον χρόνο του και την καθημερινότητά του με αυτά που τον γεμίζουν και όχι με δήθεν παρτάρες ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Επειδή συμφώνησε η Μίλιβα σε ένα πρότυπο άντρα "δήθεν" γι'αυτό και τα γράφω όλα αυτά. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Αν την γεμίζουν αυτά τα άτομα οκ, απλά θα χάσει πολύτιμο χρόνο τίποτα παραπάνω...
    Ε το έχεσες και εσύ με τους κάγκουρες.
    ''Απλός'':Αν το εννοείς να είναι ντεμοντέ,να μην περιποιείται την εικόνα και τον εαυτό του,πάλι διαφωνώ.
    Απλώς ένα λάθος της είναι ότι δεν παραδέχεται πως (πιθανώς) επιθυμεί τεκνό/παίδαρο,γιατί ίσως να φοβάται λόγω ανασφάλειας το κράξιμο από διάφορους κακεντρεχείς.Δεν παραδέχεται ότι επιθυμεί (πιθανώς) ο άλλος να είναι παίδαρος,αλλά και λίγο ''αλήτης'',που θα της προσφέρει συγκινήσεις,θα έχει μάτια μόνο για αυτήν κλπ.
    Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που επιθυμεί,ίσα ίσα.Και ποιός δεν επιθυμεί ελκυστικό τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει...
    Για αυτό σε παραπέμπω να ξαναδιαβάσεις ότι έγραψα περί συμβιβασμού(που είναι πολύ άσχημη και ως λέξη,αλλά και ως κατάσταση)
    Αυτό που οφείλει να κάνει είναι να αποδεχτεί τι επιθυμεί,θα είναι μεγάλο βήμα.Και να μην νοιαστεί για την κακεντρέχεια μερικών.

Τέλος ξαναπαραθέτω 2 σχόλια μου να τα κάνει ευαγγέλιο η κοπέλα.

Ξέρεις ποιό πιστεύω ότι είναι το θέμα σου γενικά?

Ότι επαναπαύεσαι ίσως στο θετικό τρίπτυχο ''όμορφη,κοινωνική,ομιλητικ ή'',και περιμένεις να έρθουν οι άλλοι σε εσένα,αντί να κάνεις και εσύ κίνηση.Δεν λέω,κινείσαι και εσύ,αλλά ίσως περιμένεις πολύ περισσότερα από τους άλλους.

Και αυτό ίσως περνά και στα ερωτικά σου.Δηλαδή ενώ εσύ ως Μιλίβα αναζητάς ένα τεκνό/παίδαρο (και καλά κάνεις στην τελική),περιμένεις ίσως να σου έρθει στο πιάτο ο ''εκλεκτός''.Με λίγα λόγια δεν προσπαθείς λιγάκι παραπάνω.
    Αλλά να προσέχεις τι στυλ εκπέμπεις στους ενδιαφερόμενους.Γιατί αν είναι να φέρεσαι σαν ξινή και ντίβα,τότε έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης.

Χμμμ,τώρα μου βάζεις δύσκολα το ξέρεις?
    Ψάξε τι θες γιατί είσαι και εσύ νέα (σαν εμένα και άλλους εδώ),και γιατί είσαι σε τέλεια ηλικία.
    Μην απορρίπτεις όμως την επαφή με κάποιον ειδικό.
    Και πρέπει να κάνεις 2 πράγματα:

1)Να σταματήσεις να βασίζεσαι συνέχεια στο τρίπτυχο που είπα πριν
    2)Να μην φέρεσαι σαν ντίβα (ιδίως σε όσους δεν σου αρέσουν),λόγω αυτών των στοιχείων.Γιατί αλλιώς θα σου βγεί το όνομα.Και μετά κανείς δεν θα σε θέλει.

Δεν στα λέω με κακή διάθεση,ίσα ίσα.Μην παρεξηγηθείς.

Miliva21
    Guest
    Κοίταξτε δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λέτε ....Δεν περιμένω βέβαια να μου λύσετε κανένα πρόβλημα αυτές είναι σκέψεις δικές μου για μένα και για τους ανθρώπους γύρω μου.......Μπορεί κάποιος να με γνωρίσει και να νομίζει ότι δν έχω καμία σχέση με αυτά που σκέφτομαι εγώ για μένα.........

Δεν έχω την ανασφάλεια ότι αρέσω...Γενικά θεωρώ ότι αρεσω στους άντρες κ νιώθω ωραία με την εμφάνιση μου...απλά θέλω μάλλον όλοι να ασχολούνται μαζί μου.....πράγμα δύσκολο γτ άλλη δουλειά δεν είχαν οι άλλοι να ασχολούνται με μένα.....

Όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις θα ήθελα να αρέσω σε αυτούς που και εγώ θέλω...

Στο θέμα των φιλικών σχέσεων θα ήθελα να κάνω πιο εύκολα παρέες....

Τεσπα μην επαναλαμβανομαι.....
    Ρε παιδιά ....

Γιατί βάζετε ταμπέλες και κουτακια στο τι μου αρέσει....εδώ εγώ δεν ξέρω τι μου αρέσει....Γιατί το τραβάτε στα άκρα;; ότι μ αρέσουν μόνο καγκουρες ή μόνο πάρτυ ανιμαλ;;;

Αυτό π ήθελα να πω είναι πχ ότι εκτιμώ τους πιο εύκολους ανθρώπους από μενα τους επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς....

Δεν εννοούσα ότι θέλω παρτυ ανιμαλ ντε και καλά

Εξάλλου τα γούστα είναι διαφορετικά

Σε άλλη φάση μπορεί να σου αρέσει το κακο παιδί
    Σε άλλη φάση το καλο παιδι
    Σε άλλη φάση το πάρτυ ανιμαλ....

Αυτά είναι σχετικά δεν έχω καταλήξει κάπου και γενικά μου άρεσαν διάφορα στυλ άντρα...

Σας φαινομαι να μασάω από την αρνητική κριτική....Και να θέλω ΜΟΝΟ τον αλήτη και να το κρύβω.. χαχαχα Όχι ρε παιδιά ελεος....συνελθετε

Τεσπα ξέφυγε το θέμα...με.ζωδια ξεκινήσαμε αλλού καταλήξαμε

Miliva21
    Guest

Όχι μόνο ο Μaslow όπως αναφέρει στη γνωστή πυραμίδα των αναγκων Αλλά και πολλοι ψυχολόγοι το έχουν αναφέρει ....
    Φυσικά και είναι μια φυσιολογική ανάγκη των ανθρώπων να είναι αρεστοί

Οοο στο ντιρι ....δι αμερικαν κολετζ....κάνουμε και διαφήμιση

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κοίταξτε δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λέτε ....Δεν περιμένω βέβαια να μου λύσετε κανένα πρόβλημα αυτές είναι σκέψεις δικές μου για μένα και για τους ανθρώπους γύρω μου.......Μπορεί κάποιος να με γνωρίσει και να νομίζει ότι δν έχω καμία σχέση με αυτά που σκέφτομαι εγώ για μένα.........

Δεν έχω την ανασφάλεια ότι αρέσω...Γενικά θεωρώ ότι αρεσω στους άντρες κ νιώθω ωραία με την εμφάνιση μου...απλά θέλω μάλλον όλοι να ασχολούνται μαζί μου.....πράγμα δύσκολο γτ άλλη δουλειά δεν είχαν οι άλλοι να ασχολούνται με μένα.....

Όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις θα ήθελα να αρέσω σε αυτούς που και εγώ θέλω...

Στο θέμα των φιλικών σχέσεων θα ήθελα να κάνω πιο εύκολα παρέες....

Τεσπα μην επαναλαμβανομαι.....
    Ρε παιδιά ....

Γιατί βάζετε ταμπέλες και κουτακια στο τι μου αρέσει....εδώ εγώ δεν ξέρω τι μου αρέσει....Γιατί το τραβάτε στα άκρα;; ότι μ αρέσουν μόνο καγκουρες ή μόνο πάρτυ ανιμαλ;;;

Αυτό π ήθελα να πω είναι πχ ότι εκτιμώ τους πιο εύκολους ανθρώπους από μενα τους επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς....

Δεν εννοούσα ότι θέλω παρτυ ανιμαλ ντε και καλά

Εξάλλου τα γούστα είναι διαφορετικά

Σε άλλη φάση μπορεί να σου αρέσει το κακο παιδί
    Σε άλλη φάση το καλο παιδι
    Σε άλλη φάση το πάρτυ ανιμαλ....

Αυτά είναι σχετικά δεν έχω καταλήξει κάπου και γενικά μου άρεσαν διάφορα στυλ άντρα...

Σας φαινομαι να μασάω από την αρνητική κριτική....Και να θέλω ΜΟΝΟ τον αλήτη και να το κρύβω.. χαχαχα Όχι ρε παιδιά ελεος....συνελθετε

Τεσπα ξέφυγε το θέμα...με.ζωδια ξεκινήσαμε αλλού καταλήξαμε
    Μα δεν σου κάνουμε επίθεση ρε κοπέλα μου.
    Ούτε θέλησα εγώ τουλάχιστον να σου βάλω κάποια ταμπέλα.Απλώς αυτό βγάζεις.Ότι ποθείς αυτό το στυλ,επειδή και εσύ είσαι ελκυστική,ποθητή,με μια κάποια αυτοπεποίθηση.

Οφείλεις για το καλό σου να καταλήξεις,είσαι νέα όπως σου είπα και στην καλύτερη ηλικία,στην κατάλληλη φάση.
    Και να είσαι ενεργή,να μην βασίζεσαι συνέχεια σε όσα σου είπα,ούτε να κάνεις σαν ντίβα.

Το ότι θες να ασχολούνται όλοι μαζί σου,είναι μεγάλη μλκία.
    Ψάξε το λιγάκι,και αυτό και τα υπόλοιπα.

Οντως ξεφύγαμε...

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast