ο αδελφός μου και η γειτονιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

ο αδελφός μου και η γειτονιά

Ο αδελφός μου μας έχει κάνει ρεζίλι στην γειτονιά γιατί μας βρίζει και μας δέρνει όλους και βγαίνουμε και ζητάμε βοήθεια στην γειτονιά να σωθούμε από τα χέρια του γιατί μας έστειλε στο νοσοκομείο αρκετές φορές . Με αποτέλεσμα να μην μας μιλάνε στην γειτονιά κάποιοι. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο άσχημα.

Banned
    Λυπαμαι για αυτο που περνατε!ειναι πολυ ασχημο κι για εσας κι για τον αδελφο σας,διοτις αν ηταν υγειες πνευμετικα δεν θα ηθελε να κανει αυτο το πραμα!
    Δυστυχως η λυσεις ειναι λιγες ,η πρωτη ειναι να παει με την θεληση του σε καποιον γιατρο και η δευτερη ειναι η εισαγγελικη εντολη.
    Στην οικογενεια μου ειχαμε κατις παρομοιο, με εναν ανυψιομου, εμεις δυστυχως το χειρηστικαμε λαθος, ασκησαμε βια πανω του με αποτελλεσμα να υπαρξουν μεγαλες ριξεις στους οικογενειακους δεσμους μας αποτελλσμα καποιοι να μην μηλουν σε καποιους αλλους.Δεν σου συνηστω το ιδιο αλλα αν θελετε να σταματησει να ζι σε βαρος δικος σας υπαρχουν λυσεις αρκει εσεις να τις θελετε.

Senior Member
    Να ενα εξυπνο κοριτσι και γκαυλερο κι απο ολα για γαμο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Πίνει; Ή παίρνει τίποτα άλλο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Πίνει; Ή παίρνει τίποτα άλλο;

κατα καιρούς έπαιρνε διαφορα

Senior Member
    πρεζονι ειναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ο αδελφός μου μας έχει κάνει ρεζίλι στην γειτονιά γιατί μας βρίζει και μας δέρνει όλους και βγαίνουμε και ζητάμε βοήθεια στην γειτονιά να σωθούμε από τα χέρια του γιατί μας έστειλε στο νοσοκομείο αρκετές φορές . Με αποτέλεσμα να μην μας μιλάνε στην γειτονιά κάποιοι. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο άσχημα.
    Κατ'αρχήν χέσε την γειτονιά. Δεν αποτελεί η γειτονιά κριτήριο, πάντα κάτι άσχημο θα βρει να πει η γειτονιά. Μπορείτε να του κάνετε περιοριστικά μέτρα και να μην του δίνετε λεφτά. Υπάρχουν τρόποι να τον απωθήσεις.

Καλύτερα να επικοινωνείτε με την αστυνομία και όχι με την γειτονιά, που δεν είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει κιόλας.

Banned
    Έτσι όπως τα λες κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και κανένα μεγάλο κακό. Όταν γίνονται αυτά έχει έρθει από έξω ή εκεί που είναι καλά και κάθεται έρχεται αυτό το ξέσπασμα; Εσύ τι πιστεύεις πως φταίει; Ξέρεις αν αυτά τα κάνει και σε άλλους ή μόνο στην οικογένειά του; Σίγουρα δεν είναι καλά ψυχολογικά αλλά μάλλον εσύ θες κάποια γνώμη για το τι μπορείτε να κάνετε;

Banned
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Κατ'αρχήν χέσε την γειτονιά. Δεν αποτελεί η γειτονιά κριτήριο, πάντα κάτι άσχημο θα βρει να πει η γειτονιά. Μπορείτε να του κάνετε περιοριστικά μέτρα και να μην του δίνετε λεφτά. Υπάρχουν τρόποι να τον απωθήσεις.

Καλύτερα να επικοινωνείτε με την αστυνομία και όχι με την γειτονιά, που δεν είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει κιόλας.
    Κώστα, μάλλον σε αυτό το σημείο έφτασαν αφού λέει πως τους έχει στείλει στο νοσοκομείο κιόλας. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η οικογένεια διστάζει να φέρει αστυνομία για δικό της άνθρωπο.

Senior Member
    Δελφινι πουλησαν ολοι την ψυχη τουσ στο διαολο θα το κανουν ακομα χειροτερο το πρωτο καζανι πιστα κατσε εδω πολλα θα δεισ εγω να σου πω βαρεθηκα δεν κανουν τιποτα καινουριο μονο τσιμπανε και δαγκωνουν αντε να δουμε που θα βγει παντωσ παιζω με ολουσ αυτα και φιλακια μωρο

Senior Member
    Να δουμε αν θα παρει πρωταθλημα κι ο παοκ

Senior Member

Senior Member
    Ετσι ελεγαν και για μενα οι γονεις μου. Οτι ειμαι "απο 8 χρονων κακουργος" και κανω εγκληματα. Ετσι δικαιολογουσαν ο,τι μου εκαναν. Δεν λεω οτι εχει σχεση με την περιπτωση σου, ετσι μου ηρθε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Κώστα, μάλλον σε αυτό το σημείο έφτασαν αφού λέει πως τους έχει στείλει στο νοσοκομείο κιόλας. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η οικογένεια διστάζει να φέρει αστυνομία για δικό της άνθρωπο.
    Δεν ξέρω ρε συ και εμένα δεν θα μου πήγαινε η καρδιά, αλλά όταν απειλείται η σωματική ακεραιότητά σου, ε τότε το ξανά σκέφτεσαι.

Banned
    αδερφος της συμφορας ειναι

Page 1 of 2 12 LastLast