Μία ερώτηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

Μία ερώτηση

Δεν ξέρω που να γράψω αυτό το μήνυμα και είπα να το γράψω κάπου που έστω είναι κοντά στο θέμα. Γίνεται τις σκέψεις αυτοκτονίας που ήρθαν ξαφνικά από το πουθενά χωρίς να έχω λόγο έχω γονείς,έχω φίλους κολλητούς όλα τα έχω να τις βγάλω από το μυαλό μου; Ξέρω ότι δεν θέλω να το κάνω απλά οι σκέψεις με περικλείουν μήπως γιατί φοβάμαι το ίδιο μου το μυαλό το τι θα σκεφτεί από μόνο του;

Senior Member
    Έψαξες την αιτία ή τις αιτίες που έχεις τέτοιες σκέψεις; Συμβαίνει κάτι στο κοινωνικό ή ερωτικό σου τομέα; Οι φίλοι σου, σε καλύπτουν ψυχικά; Οι γονείς σου, σε στηρίζουν γενικά;

Γιατί να φοβάσαι το μυαλό σου και κατ'επέκταση τον ίδιο σου τον εαυτό; Μήπως έχεις θέμα με την αυτοπεποίθησή σου;

Member
    Εε πιστεύω στον ερωτικό τομέα διότι με βασανίζει ιδιαίτερα που δεν βρίσκω μια κοπέλα ενώ έχουν η παρέα μου. Και απλώς με τέτοιες σκέψεις φοβάμαι μην τρελαθώ. Η αλήθεια είναι ότι γενικά με την αυτοπεποίθηση δεν το είχα ιδιαίτερα και τις τελευταίες μέρες λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το περάσω είναι απλά σκέψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikoss12 View Post
    Εε πιστεύω στον ερωτικό τομέα διότι με βασανίζει ιδιαίτερα που δεν βρίσκω μια κοπέλα ενώ έχουν η παρέα μου. Και απλώς με τέτοιες σκέψεις φοβάμαι μην τρελαθώ. Η αλήθεια είναι ότι γενικά με την αυτοπεποίθηση δεν το είχα ιδιαίτερα και τις τελευταίες μέρες λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το περάσω είναι απλά σκέψεις.
    Εντάξει ρε συ δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ε, δεν έχεις κοπέλα και τι έγινε; Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Κάποτε θα βρεις αυτή την γνωριμία που θέλεις, αλλά πριν γίνει, θα πρέπει να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου. Αυτό είναι το κλειδί, να είσαι χαλαρός με τον εαυτό σου, με ό,τι και και αν συμβαίνει.

Αν σε ενοχλεί τόσο η παρέα σου, τότε κάνε και άλλες παρέες, μην μένεις σε μια, γνώρισε και άλλο κόσμο, κάνε πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν. Όταν είσαι εσύ καλά και δεν ψάχνεις, τότε θα έρθει και η γνωριμία. Όσο πιέζεις το πράγμα και αγχώνεσαι, τόσο δεν θα πετύχεις τίποτα.

Member
    Εντάξει κάπως το έχω εμπεδώσει τελευταία με τις κοπέλες μη το πιέζω και τέτοια αλλά για τις σκέψεις αυτές που είπα ισχύει το ίδιο; Να είμαι χαλαρός και ήρεμος; Μια χαρά είναι οι παρέες μου δεν ξέρω πως μου ρθαν αυτές οι σκέψεις στο μυαλό! Ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες!