μεγαλο προβλημα στο να ολοκληρωσω, ασεξουαλ η λεσβια; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
  1. #76
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Terabithia Nova
    Posts
    3,299
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Το ιδανικο για μενα θα ηταν να υπηρχε ταυτιση μεταξυ του πρωην και του νυν, να ηταν το ιδιο προσωπο. Ο ενας με καλυπτει ας πουμε σεξουαλικα,ο αλλος συναισθηματικα.
    Και επειδη με ψυχολογισες αριστα μπορω να πω, θελω να κανεις μια προσπαθεια να ψυχολογησεις και τη τωρινη συμπεριφορα του πρωην μου απεναντι μου συμφωνα με οσα εγραψα χθες στο αλλο θρεντ, και συγγνωμη που γραφω τα μεγαλυτερα κειμενα στην ιστορια του παγκοσμιου ιστου ( :Ρ ), αλλα τοσα χρονια δεν μιλαω σε κανεναν για αυτα, ζητω κατανοηση
    Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα τωρα που ξανεριξα μια ματια στην παραγραφαρα, το παραπανω που λες για την "ταυτιση πρωην και νυν" δεν μου φαινεται οτι περιγραφει τοσο την αληθινη κατασταση... Περισσοτερο φαινεται οτι σε αφηνουν ακαλυπτη αμφοτεροι πρωην και νυν, παρα οτι αποτελουν δυο μερη της ιδιας λυσης. Ουτε με τον εμπειρο ολοκληρωνεις, ουτε και ο πρωην δειχνει να σε καλυπτει συναισθηματικα. Αντιθετα καταληγεις να ικανοποιεις εσυ δικες τους αναγκες και παραλληλα να μενεις ανικανοποιητη η ιδια στο τελος. Αυτο ομως το γεγονος χανεται κατω την εικονα που εχεις σχηματισει για τον εαυτο σου. Στο αφηγημα που εχεις πλασει αθελα σου, εισαι εσυ η "ανεπαρκης", η "μη φυσιολογικη" κλπ. Ακομα κι η επιλογη ενος συντροφου-καθρεφτη αυτο δειχνει. Ειτε στις φιλικες ειτε στις ερωτικες σχεσεις, συνηθως επιλεγουμε με κριτηριο την ταυτιση οταν δεν εχουμε ρεαλιστικη εικονα για το εαυτο μας και τις αναγκες μας. Ειδαλλως θα ειχες επιλεξει καποιον που σε καλυπτει εκει που εσυ υστερεις και αντιστροφως.

    Τωρα μετα τον χωρισμο, οπως κι εσυ αναγνωριζεις, σου βγηκε μια στρατηγικη "διχοτομησης", οπου τα συναισθηματικα σου μενουν μετεωρα σε μια πρωην σχεση που ομως δεν μπορει να ληξει, αφου κανεις απο τους δυο σας δεν ξερει τι να κανει, ενω τα σεξουαλικα προβαλλονται σε μια εικονα που εχεις εσυ στο μυαλο σου για το πως ειναι ενας "εμπειρος εραστης". Αυτος ομως ειναι και ενας εραστης που δεν ενδιαφερεται πραγματικα αν εσυ ολοκληρωνεις απ' οτι καταλαβα. Το προσπαθει, αλλα δεν τον πτοει ουτε τον φρεναρει η αποτυχια να το καταφερει (ναι, ειναι και δικη του αναποφευκτα). Οποτε ειναι σαν να αφησες ενα προβλημα για αργοτερα, και σου προεκυψαν μετα δυο στη θεση του... Αυτο ομως συμβαινει οταν δεν θελουμε να ερθουμε αντιμετωποι με την πραγματικοτητα. Οταν καθυστερεις την επιλυση, το προβλημα θεριευει και επανακαμπτει με τη διπλασια δυναμη. Λοιπον επειδη μου ζητησες να ψυχολογησω λιγο και τον πρωην σου, να σε ρωτησω και αυτο: Εσυ εδω στο φορουμ γενικα εκφραζεσαι νομιζω ελευθερα, σωστα; Ουσιαστικα ολα οσα χρειαζονται για να καταλαβει κανεις τι σου συμβαινει βρισκονται ηδη σε αυτα που γραφεις. Απλα εστιαζεις στο δεντρο και χανεις το δασος, οπως ελεγα και πιο πριν. Ο πρωην σου εσυ πιστευεις οτι θα μπορουσε με αντιστοιχο τροπο να ανοιχτει ετσι οπως εσυ, σε καποιον χωρο σαν κι αυτον η αλλου; Στο θρεντ χωρισμου τον περιγραφεις σαν κλειστο ανθρωπο που δεν εκφραζει τα συναισθηματα του. Το ρωταω αυτο γιατι παραδεχεσαι οτι τον πρωην σου τον προτιμησες γιατι ηταν σαν καθρεφτης σου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εισαστε και ιδιοι σαν ατομα. Εχεις σκεφτει οτι μπορει ο ιδιος οχι μονο να θελει ακομα σχεση, αλλα ασυναισθητα να βασιζεται σε εσενα για να "λειτουργει" συναισθηματικα; Να συμπληρωνεις το κενο που εχει δηλαδη στο συναισθηματικο κομματι. Το οτι ειχατε χαθει για ενα διαστημα δε θα σημαινε κατι απαραιτητα, αφου τελικα ξαναβρεθηκατε.

    Τελος για το σεξουαλικο εχω να πω δυο-τρια πραγματα... Πρωτον εφοσον δεν τελειωνεις ουτε απο μονη σου, το προβλημα ειναι ψυχολογικο 100% και αφορα τη σχεση σου με τον εαυτο σου. Το δευτερο ειναι οτι δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση που ο νυν συντροφος ικανοποιειται μια χαρα παρα τις δυσκολιες τις δικες σου. Το αν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων δεν λεει τιποτα απο μονο του για το τι θα ακολουθησει στο κρεβατι - ειναι περισσοτερο σαν δυναμικοτητα που δεν ειναι ξεκαθαρο πως θα αξιοποιηθει, ετσι για να το γειωσω οσο πιο ξενερωτα γινεται :Ρ Το αλλο εξισου σημαντικο ειναι οτι σε γενικες γραμμες οι αντρες ικανοποιουνται πολυ πιο ευκολα απ' οτι οι γυναικες, απο αποψη καθαρα διεγερσης, ειδικα οταν δεν ενδιαφερονται τοσο για το αν ολοκληρωνει η συντροφος τους. Ενω στις γυναικες η οργασμικοτητα ειναι πολυ εγκεφαλικο/ψυχολογικο θεμα. Υπαρχουν ομως αλλοι αντρες που σε ολα τα επιπεδα εμπειριας δεν ενδιαφερονται για ενα σεξ που δεν ικανοποιει τη συντροφο τους. Αν ας πουμε εσυ δεν μπορουσες να φερεις σε οργασμο τους συντροφους σου, πως θα σου φαινοταν; Δε θα σε προβληματιζε, δε θα ηθελες να το συζητησετε οπωσδηποτε και να δειτε τι φταιει; Για αυτο λεω στην αρχη οτι δεν εχει νοημα να ευχεσαι οι πρωην και νυν να σχηματιζαν τον "τελειο" συντροφο, αφου τελικα αντι για τα δυο κομματια του παζλ περισσοτερο αντριπροσωπευουν τις δυο οψεις του ιδιου προβληματος.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

    When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

  2. #77
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,852
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Μου κανει φοβερη εντυπωση πως ενας ανθρωπος που μου ειναι παντελως αγνωστος καταφερε να με ψυχολογησει τοσο καλα.Τον πρωην μου τον διαλεξα επειδη εβλεπα εμενα. Ημασταν μικροι και ηξερα πως δεν ειχε ολοκληρωσει και αυτο μου αρεσε. Μου αρεσε δλδ οτι ηταν απλως σαν εμενα, ηταν ακομα "παιδι".Ειχα βαρεθει τους μεγαλυτερους, με τους οποιους ημουν σφιγμενη, ντρεπομουν και γενικα δεν ημουν ο εαυτος μου. Σε αυτον ανοιχτηκα απο τον πρωτο μηνα,και ταιριαξα απολυτα μαζι του σε ολα.Απο τις πιο απλες συνηθειες μεχρι και σε θεματα νοοτροπιας,πιστευω,ιδεολογ ιων. Ημασταν ακριβως ιδιοι. Γιαυτο και δεθηκα τοσο πολυ γιατι ημουν ο εαυτος μου μαζι του. Αυτο δεν το καταφερα με κανεναν αλλον, ουτε με γονεις, ουτε με αδερφια, ουτε με φιλες που ξερω απο 5 χρονων, και ισως γιαυτο τωρα που τελειωσε ποναω τοσο πολυ, επειδη πιστευω πως δεν θα ξαναβρω ποτε καποιον που να ταιριαζω τοσο απολυτα.Ειμαι που ειμαι κλειστη δηλαδη, τωρα με ολα αυτα τα θεματα, δεν προκειται να ανοιχτω ποτε.Οποτε ναι ειμαστε ο ενας ο καθρεφτης του αλλου οπως λες.

    Απ'οτι καταλαβες λοιπον ο εαυτος μου ημουν μονο με τον πρωην μου και πιστευα οτι φετος που θα ημασταν καθε μερα μαζι κατι θαγινοταν. Γιατι περσυ βρισκομασταν μια φορα το μηνα. Δεν ηθελα να τον πιεσω για κατι, ηθελα να ευχαριστηθουμε τις λιγες ωρες που ειχαμε μεσα στο μηνα. Φυσικα και ηθελε να προχωρησουμε, και προσπαθησαμε απλα αντιμετωπισαμε καποια πως να το πω τεχνητα προβληματα. Τα πρωτα 2 χρονια δεν γινοταν γιατι επρεπε να καανει μια εγχειρηση, δεν μπορουσε να βαλει προφυλακτικο και τον τελευταιο χρονο ειχαμε την αποσταση αναμεσα μας. Και οι δυο μας λεγαμε καποια στιγμη "πρεπει" να προχωρησουμε. Εγω δεν θεωρησα οτι ειναι σεξουαλικα ανικανος η κατι τετοιο, απλα το απεδιδα στο γεγονος οτι ηταν τελειως ασχετος οταν τον γνωρισα, ακομα και τα προκαταρκτικα μαζι μου τα εμαθε.Φυσικα δεν τον κατηγορησα ποτε, αν και μερικες φορες με κουραζε αυτη η απαθεια.Mου χε πει να παμε καποια στιγμη σε γυναικολογο για μενα και γενικα να το κοιταξουμε το ζητημα, αρα μαλλον το εριχνε σε μενα. Εγω παλι το εριχνα σε αυτον γιατι εγω ειχα ηδη 2 σεξουαλικες επαφες με τον πρωην μου, ολιγον οδυνηρες, αλλα η διεισδυση ειχε γινει μια χαρα αν και ημουν παρθενα.Δεν ειχα ποτε οργασμο ουτε μονη μου και προφανως ουτε με συντροφο. Η μπορει και να ειχα , δεν ξερω πως ειναι αυτη η αισθηση γενικα.

    Ξεχασα να πω οτι στους 6 μηνες μου ειπε οτι ηθελε να προχωρησουμε και πως θελει να ειμαι εγω η πρωτη του κοπελα, οταν πηγαμε ομως εγω δεν ημου ετοιμη και μου ειπε πολυ γλυκα να ηρεμησω και οτι δεν θα γινει σημερα και δεν πειραζει καθολου.Δεν ξερω τι φοβηθηκα τοσο πολυ, ισως να μην νιωσω παλι τον ιδιο πονο.Δεν θυμαμαι καν πως εξελιχθηκε στη συνεχεια, μονο καποιες προσπαθειες αποτυχημενες που καναμε μετα απο 1.5 χρονο.Ισως φταιω που σταματησα τοτε,δεν ξερω. Πραγματικα δεν ξερω ποιος απο τους δυο φταει περισσοτερο.Προχθες που του ειπα να κανουμε σεξ κανονικα ομως, μου λεει δεν ξερω τι ειναι σεξ εσυ ξερεις; και μετα απο ενα λεπτο μου λεει μα το εχουμε κανει. Δεν ηξερα τι να απαντησω.

    Μολις χωρισα λοιπον, μεταξυ των αλλων που σκεφτηκα και με στεναχωρουσαν, σκεφτηκα και οτι αφου δεν προχωρησα με αυτον που ημουν μαζι του 3,5 χρονια και δεν ειχα καμια ανασφαλει και τον εμπιστευομουν με τα ματια κλειστα τοτε δεν θα προχωρησω με κανεναν.Ναι το σκεφτηκα και ακομα ισως να το σκεφτομαι. Οχι με κανεναν, αλλα οχι με καποιον που να ξερει το παρελθον μου και να ειναι φιλος φιλης μου οπως ας πουμε ο "τωρινος". ο νυν ειναι πολυ εμπειρος αλλα μεχρι εκει, δεν μπορω να τον εμπιστευτω, οχι γιατι ειναι εμπειρος και ντρεπομαι αλλα γιατι γνωριζει το παρελθον μου, μιλαει με την κολλητη μου και σε περιπτωση που δεν του αρεσω θα της το πει. Ηδη της ειπε δλδ οτι εχουμε πολλη χημεια μεταξυ μας στο σεξουαλικο τομεα.Δεν ξερω απο που το συμπερανε αυτο αφου δεν καναμε και πολλα πραγματα, ισως επειδη υπηρχε παθος. Αυτος ο ανθρωπος ηταν και ο λογος που πηρα το δονητη, για να ανοιξω λιγο, να μην καταλαβει οτι εχω θεμα. Εφτασα σε σημειο να πω αντε να το κανω μαζι του να τελειωνω με αυτο το θεμα. Για μενα μεχρι προσφατα πιστευα οτι το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι στενη,ετσι μου ειχε πει και η γυναικολογος.
    Σε μια συζητηση που ειχα σημερα με αυτη τη φιλη μου λοιπον ακουστηκε η φραση "στα 17 μου ντρεπομουν που δεν ειχα ολοκληρωσει και δεν ηξερα ουτε τα προκαταρκτικα, αλλα βλακεια μου, 17 ημουν δεν ημουν και 22". αρα πως να πω την αληθεια τη στιγμη που τοτυς εχω φορτωσει ολους με ψεμματα;
    Το ιδανικο για μενα θα ηταν να υπηρχε ταυτιση μεταξυ του πρωην και του νυν, να ηταν το ιδιο προσωπο. Ο ενας με καλυπτει ας πουμε σεξουαλικα,ο αλλος συναισθηματικα.
    Και επειδη με ψυχολογισες αριστα μπορω να πω, θελω να κανεις μια προσπαθεια να ψυχολογησεις και τη τωρινη συμπεριφορα του πρωην μου απεναντι μου συμφωνα με οσα εγραψα χθες στο αλλο θρεντ, και συγγνωμη που γραφω τα μεγαλυτερα κειμενα στην ιστορια του παγκοσμιου ιστου ( :Ρ ), αλλα τοσα χρονια δεν μιλαω σε κανεναν για αυτα, ζητω κατανοηση
    αν ειχε συμβει, θα το ηξερες. ειναι βεβαιο. δεν μπορεις να μπερδεψεις τον οργασμο με την διεγερση. ειναι εντελως διαφορετικος.

    αυτο που δειχνει ομως , ειναι οτι δεν αυτοικανοποιεισαι. κι αυτο δεν εχει να κανει με τον συντροφο τον συγκεκριμενο αλλα με την σχεση που εχεις ΕΣΥ με το σεξ και με το σωμα σου...

    εσενα σου προκαλει ασφαλεια και επιδιωκεις ακομα να κρατησεις την σχεση με αυτον που ειχατε το ιδιο προβλημα και κατ επεκταση ισως να θελεις υποσυνειδητα να διαιωνιζεις το προβλημα και να τα εχεις με τον εαυτο σου και οχι με καποιον που θα σε συμπληρωνει.
    εκεινος "ειδε" τελικα αυτον τον μυρηκασμο και αποφασισε να προχωρησει και να γνωρισει τον κοσμο ΕΞΩ απο τον εαυτο του. θελει να ενηλικιωθει. εσυ θελεις ακομα να εισαι παιδι. γι αυτο χωρισατε.

    και γιατι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα να ξερει η κολλητη σου φιλη οτι δεν αρεσεις σε καποιον ανδρα; αυτοπροσδιοριζεσαι με το αν σε θελουν οι ανδρες; με το αν νομιζει η φιλη σου οτι δεν εισαι αρκετα σεξουαλα; με τι;

    συμφωνω με τον ομπορο οτι οι δυο τυποι ειναι τα δυο μισα του προβληματος και οχι τα δυο μισα της λυσης.
    ουτε ο ενας ουτε ο αλλος σε καλυπτει συναισθηματικα, 'η σεξουαλικα...
    θεωρω οτι εκτος απο την ταιριαστη σχεση, χρειαζεται να δεις την σχεση την δικη σου με τον εαυτο σου, με το σεξ και το σωμα σου, με εναν ειδικο.

  3. #78
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα τωρα που ξανεριξα μια ματια στην παραγραφαρα, το παραπανω που λες για την "ταυτιση πρωην και νυν" δεν μου φαινεται οτι περιγραφει τοσο την αληθινη κατασταση... Περισσοτερο φαινεται οτι σε αφηνουν ακαλυπτη αμφοτεροι πρωην και νυν, παρα οτι αποτελουν δυο μερη της ιδιας λυσης. Ουτε με τον εμπειρο ολοκληρωνεις, ουτε και ο πρωην δειχνει να σε καλυπτει συναισθηματικα. Αντιθετα καταληγεις να ικανοποιεις εσυ δικες τους αναγκες και παραλληλα να μενεις ανικανοποιητη η ιδια στο τελος. Αυτο ομως το γεγονος χανεται κατω την εικονα που εχεις σχηματισει για τον εαυτο σου. Στο αφηγημα που εχεις πλασει αθελα σου, εισαι εσυ η "ανεπαρκης", η "μη φυσιολογικη" κλπ. Ακομα κι η επιλογη ενος συντροφου-καθρεφτη αυτο δειχνει. Ειτε στις φιλικες ειτε στις ερωτικες σχεσεις, συνηθως επιλεγουμε με κριτηριο την ταυτιση οταν δεν εχουμε ρεαλιστικη εικονα για το εαυτο μας και τις αναγκες μας. Ειδαλλως θα ειχες επιλεξει καποιον που σε καλυπτει εκει που εσυ υστερεις και αντιστροφως.

    Τωρα μετα τον χωρισμο, οπως κι εσυ αναγνωριζεις, σου βγηκε μια στρατηγικη "διχοτομησης", οπου τα συναισθηματικα σου μενουν μετεωρα σε μια πρωην σχεση που ομως δεν μπορει να ληξει, αφου κανεις απο τους δυο σας δεν ξερει τι να κανει, ενω τα σεξουαλικα προβαλλονται σε μια εικονα που εχεις εσυ στο μυαλο σου για το πως ειναι ενας "εμπειρος εραστης". Αυτος ομως ειναι και ενας εραστης που δεν ενδιαφερεται πραγματικα αν εσυ ολοκληρωνεις απ' οτι καταλαβα. Το προσπαθει, αλλα δεν τον πτοει ουτε τον φρεναρει η αποτυχια να το καταφερει (ναι, ειναι και δικη του αναποφευκτα). Οποτε ειναι σαν να αφησες ενα προβλημα για αργοτερα, και σου προεκυψαν μετα δυο στη θεση του... Αυτο ομως συμβαινει οταν δεν θελουμε να ερθουμε αντιμετωποι με την πραγματικοτητα. Οταν καθυστερεις την επιλυση, το προβλημα θεριευει και επανακαμπτει με τη διπλασια δυναμη. Λοιπον επειδη μου ζητησες να ψυχολογησω λιγο και τον πρωην σου, να σε ρωτησω και αυτο: Εσυ εδω στο φορουμ γενικα εκφραζεσαι νομιζω ελευθερα, σωστα; Ουσιαστικα ολα οσα χρειαζονται για να καταλαβει κανεις τι σου συμβαινει βρισκονται ηδη σε αυτα που γραφεις. Απλα εστιαζεις στο δεντρο και χανεις το δασος, οπως ελεγα και πιο πριν. Ο πρωην σου εσυ πιστευεις οτι θα μπορουσε με αντιστοιχο τροπο να ανοιχτει ετσι οπως εσυ, σε καποιον χωρο σαν κι αυτον η αλλου; Στο θρεντ χωρισμου τον περιγραφεις σαν κλειστο ανθρωπο που δεν εκφραζει τα συναισθηματα του. Το ρωταω αυτο γιατι παραδεχεσαι οτι τον πρωην σου τον προτιμησες γιατι ηταν σαν καθρεφτης σου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εισαστε και ιδιοι σαν ατομα. Εχεις σκεφτει οτι μπορει ο ιδιος οχι μονο να θελει ακομα σχεση, αλλα ασυναισθητα να βασιζεται σε εσενα για να "λειτουργει" συναισθηματικα; Να συμπληρωνεις το κενο που εχει δηλαδη στο συναισθηματικο κομματι. Το οτι ειχατε χαθει για ενα διαστημα δε θα σημαινε κατι απαραιτητα, αφου τελικα ξαναβρεθηκατε.

    Τελος για το σεξουαλικο εχω να πω δυο-τρια πραγματα... Πρωτον εφοσον δεν τελειωνεις ουτε απο μονη σου, το προβλημα ειναι ψυχολογικο 100% και αφορα τη σχεση σου με τον εαυτο σου. Το δευτερο ειναι οτι δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση που ο νυν συντροφος ικανοποιειται μια χαρα παρα τις δυσκολιες τις δικες σου. Το αν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων δεν λεει τιποτα απο μονο του για το τι θα ακολουθησει στο κρεβατι - ειναι περισσοτερο σαν δυναμικοτητα που δεν ειναι ξεκαθαρο πως θα αξιοποιηθει, ετσι για να το γειωσω οσο πιο ξενερωτα γινεται :Ρ Το αλλο εξισου σημαντικο ειναι οτι σε γενικες γραμμες οι αντρες ικανοποιουνται πολυ πιο ευκολα απ' οτι οι γυναικες, απο αποψη καθαρα διεγερσης, ειδικα οταν δεν ενδιαφερονται τοσο για το αν ολοκληρωνει η συντροφος τους. Ενω στις γυναικες η οργασμικοτητα ειναι πολυ εγκεφαλικο/ψυχολογικο θεμα. Υπαρχουν ομως αλλοι αντρες που σε ολα τα επιπεδα εμπειριας δεν ενδιαφερονται για ενα σεξ που δεν ικανοποιει τη συντροφο τους. Αν ας πουμε εσυ δεν μπορουσες να φερεις σε οργασμο τους συντροφους σου, πως θα σου φαινοταν; Δε θα σε προβληματιζε, δε θα ηθελες να το συζητησετε οπωσδηποτε και να δειτε τι φταιει; Για αυτο λεω στην αρχη οτι δεν εχει νοημα να ευχεσαι οι πρωην και νυν να σχηματιζαν τον "τελειο" συντροφο, αφου τελικα αντι για τα δυο κομματια του παζλ περισσοτερο αντριπροσωπευουν τις δυο οψεις του ιδιου προβληματος.

    Εψαξα και βρηκα μια φθηνη ψυχολογο με 25 ευρω τη συνεδρια, ελπιζω να ειναι καλη.Θα παω κυριως για το σεξουαλικο θεμα που εχω και ισως βγουνε και αλλα.Ελπιζω να βρει τον τροπο να με ξεκουμπωσει, γιατι ειμαι πολυ κλειστο ατομο.

    Βρεθηκα παλι χθες με τον νυν , δεν καναμε τπτ ιδιαιτερο, υπηρξε μονο μια ελαχιστη διεισδυση. Και υστερα με ρωτησε αν εχω κανει σεξ, γιατι την προηγουμενη φορα ημουν χαρακτηριστικα πολυ στενη ενω τωρα πιο ανοιχτη. Τον ρωτησα πως το καταλαβε και απλα μου ειπε οτι δεν ειναι χθεσινος και με ρωτησε αν εκανα σεξ με καποιον στο διαστημα που μεσολαβησε ή αν χρησιμοποιω σεξ τοις και ανοιξε.

    Δεν καταλαβα τελικα πως ψυχολογησες τον πρωην μου. Λες οτι ισως εχει τις ιδιες σκεψεις με μενα; Ότι μπορει να θελει ακομα σχεση ας πουμε; Ή οτι το εληξε επειδη υπηρχε αυτο το θεμα με το σεξ;

  4. #79
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ειχε συμβει, θα το ηξερες. ειναι βεβαιο. δεν μπορεις να μπερδεψεις τον οργασμο με την διεγερση. ειναι εντελως διαφορετικος.

    αυτο που δειχνει ομως , ειναι οτι δεν αυτοικανοποιεισαι. κι αυτο δεν εχει να κανει με τον συντροφο τον συγκεκριμενο αλλα με την σχεση που εχεις ΕΣΥ με το σεξ και με το σωμα σου...

    εσενα σου προκαλει ασφαλεια και επιδιωκεις ακομα να κρατησεις την σχεση με αυτον που ειχατε το ιδιο προβλημα και κατ επεκταση ισως να θελεις υποσυνειδητα να διαιωνιζεις το προβλημα και να τα εχεις με τον εαυτο σου και οχι με καποιον που θα σε συμπληρωνει.
    εκεινος "ειδε" τελικα αυτον τον μυρηκασμο και αποφασισε να προχωρησει και να γνωρισει τον κοσμο ΕΞΩ απο τον εαυτο του. θελει να ενηλικιωθει. εσυ θελεις ακομα να εισαι παιδι. γι αυτο χωρισατε.

    και γιατι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα να ξερει η κολλητη σου φιλη οτι δεν αρεσεις σε καποιον ανδρα; αυτοπροσδιοριζεσαι με το αν σε θελουν οι ανδρες; με το αν νομιζει η φιλη σου οτι δεν εισαι αρκετα σεξουαλα; με τι;

    συμφωνω με τον ομπορο οτι οι δυο τυποι ειναι τα δυο μισα του προβληματος και οχι τα δυο μισα της λυσης.
    ουτε ο ενας ουτε ο αλλος σε καλυπτει συναισθηματικα, 'η σεξουαλικα...
    θεωρω οτι εκτος απο την ταιριαστη σχεση, χρειαζεται να δεις την σχεση την δικη σου με τον εαυτο σου, με το σεξ και το σωμα σου, με εναν ειδικο.
    Οταν ημουν πολυ μικρη θυμαμαι οτι υπηρχε αυτοικανοποιηση με τα δαχτυλα μου. Μετα που μεγαλωσα, δεν εβαλα ποτε δαχτυλο μεσα, οτι ικανοποιηση ειχα ερχοταν μονο απο επιφανειακη επαφη με το χερι. Σιγουρα ειναι ψυχολογικο, δεν θυμαμαι να εγινε κατι, απλα οταν αρχισα να "καταλαβαινω" το σταματησα.Ή μαλλον κατι ειχε γινει με εναν υπαλληλο μας, κανα 2 3 φορες που ειχαμε μεινει μονοι μας, οταν εγω πηγαινα δημοτικο ακομα αν δεν κανω λαθος , αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα σταματησει ηδη να βαζω δαχτυλα η αν ηταν αυτος η αιτια, αν και τοτε δεν ηξερα καν τι ειναι σεξ και δεν καταλαβαινα και τι εννοουσε με αυτα π ελεγε.

    Θυμαμαι τον πρωτο μου να μου λεει στο ακυρο "ελα να σ βαλω δαχτυλο" ,ειχα εναν φοβο αλλα τελικα δεν ειχα πονεσει. Του ειπα οτι δεν μου αρεσε και απαντησε οτι του εκανε εντυπωση γιατι ημουν η μονη κοπελα με αυτη την αντιδραση καθως σε ολες τις αλλες αρεσε.

    Βρηκα μια φθηνη ψυχολογο με 25 ευρω ανα συνεδρια, τωρα μενει μονο να αποφασισω να κλεισω ραντεβου.Αν και ντρεπομαι δλδ να παω και να της πω "δεν μου αρεσει το σεξ ή δεν αυτοκανοποιουμε" αλλα πιστευω να βρει τον τροπο και να με ξεκλειδωσει.

  5. #80
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,852
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Οταν ημουν πολυ μικρη θυμαμαι οτι υπηρχε αυτοικανοποιηση με τα δαχτυλα μου. Μετα που μεγαλωσα, δεν εβαλα ποτε δαχτυλο μεσα, οτι ικανοποιηση ειχα ερχοταν μονο απο επιφανειακη επαφη με το χερι. Σιγουρα ειναι ψυχολογικο, δεν θυμαμαι να εγινε κατι, απλα οταν αρχισα να "καταλαβαινω" το σταματησα.Ή μαλλον κατι ειχε γινει με εναν υπαλληλο μας, κανα 2 3 φορες που ειχαμε μεινει μονοι μας, οταν εγω πηγαινα δημοτικο ακομα αν δεν κανω λαθος , αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα σταματησει ηδη να βαζω δαχτυλα η αν ηταν αυτος η αιτια, αν και τοτε δεν ηξερα καν τι ειναι σεξ και δεν καταλαβαινα και τι εννοουσε με αυτα π ελεγε.

    Θυμαμαι τον πρωτο μου να μου λεει στο ακυρο "ελα να σ βαλω δαχτυλο" ,ειχα εναν φοβο αλλα τελικα δεν ειχα πονεσει. Του ειπα οτι δεν μου αρεσε και απαντησε οτι του εκανε εντυπωση γιατι ημουν η μονη κοπελα με αυτη την αντιδραση καθως σε ολες τις αλλες αρεσε.

    Βρηκα μια φθηνη ψυχολογο με 25 ευρω ανα συνεδρια, τωρα μενει μονο να αποφασισω να κλεισω ραντεβου.Αν και ντρεπομαι δλδ να παω και να της πω "δεν μου αρεσει το σεξ ή δεν αυτοκανοποιουμε" αλλα πιστευω να βρει τον τροπο και να με ξεκλειδωσει.
    γιατι το σταματησες οταν αρχισες να καταλαβαινεις;
    τι ειναι αυτα με τον υπαλληλο δεν καταλαβα;
    σε ξεμοναχιασε; ασελγησε; τι εγινε;

  6. #81
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι το σταματησες οταν αρχισες να καταλαβαινεις;
    τι ειναι αυτα με τον υπαλληλο δεν καταλαβα;
    σε ξεμοναχιασε; ασελγησε; τι εγινε;
    Δεν εχω ιδεα , απλα σταματησα. Οχι απλα θυμαμαι κατι του εδειχνε ο αδερφος μ στο κινητο του και εγω ρωταγα τι κοιτατε και μου λεει ο αδερφος μου τιποτα και απλα οταν εφυγε μου λεει αυτος θες να δεις τι κοιταγαμε και ειχε κατι φωτο και βιντεο ερωτικα και με ρωτουσε αν ξερω τι ειναι αυτο(πρεπει να ηταν πεος ) και εγω απλα απαντησα δεν ξερω γιατι οντως δεν ηξερα αλλα ενιωσα ασχημα,Και μετα μου ειπε να του δειξω το αιδοιο μ και θα μ δειξει και αυτος το δικο τ αλλα εγω ειπα οχι . και μια φορα με ειχε σηκωσει ψηλα και ειχε βαλει το χερι του μεσα απο το παντελονι για ενα δευτερολεπτο, χωρις να κανει κατι, δηθεν καταλαθος. Αυτα. Ε μετα εγω δεν εμενα μονη μ γιατι λιγο τον ειχε φοβηθει το ματι μου, πρεπει να ημουν στις πρωτες ταξεις του δημοτικου,οχι πανω απο 10

  7. #82
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1,489
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Δεν εχω ιδεα , απλα σταματησα. Οχι απλα θυμαμαι κατι του εδειχνε ο αδερφος μ στο κινητο του και εγω ρωταγα τι κοιτατε και μου λεει ο αδερφος μου τιποτα και απλα οταν εφυγε μου λεει αυτος θες να δεις τι κοιταγαμε και ειχε κατι φωτο και βιντεο ερωτικα και με ρωτουσε αν ξερω τι ειναι αυτο(πρεπει να ηταν πεος ) και εγω απλα απαντησα δεν ξερω γιατι οντως δεν ηξερα αλλα ενιωσα ασχημα,Και μετα μου ειπε να του δειξω το αιδοιο μ και θα μ δειξει και αυτος το δικο τ αλλα εγω ειπα οχι . και μια φορα με ειχε σηκωσει ψηλα και ειχε βαλει το χερι του μεσα απο το παντελονι για ενα δευτερολεπτο, χωρις να κανει κατι, δηθεν καταλαθος. Αυτα. Ε μετα εγω δεν εμενα μονη μ γιατι λιγο τον ειχε φοβηθει το ματι μου, πρεπει να ημουν στις πρωτες ταξεις του δημοτικου,οχι πανω απο 10
    Μας δουλευεις τωρα ετσι με αυτο το χαλαρο ύφος που το περιγράφεις;
    Μετα απορείς γιατι εχεις θεμα με το σεξ. Πηγαινε σε εναν ειδικο επειγόντως και να του τα πεις ολα αυτα

  8. #83
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,852
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Δεν εχω ιδεα , απλα σταματησα. Οχι απλα θυμαμαι κατι του εδειχνε ο αδερφος μ στο κινητο του και εγω ρωταγα τι κοιτατε και μου λεει ο αδερφος μου τιποτα και απλα οταν εφυγε μου λεει αυτος θες να δεις τι κοιταγαμε και ειχε κατι φωτο και βιντεο ερωτικα και με ρωτουσε αν ξερω τι ειναι αυτο(πρεπει να ηταν πεος ) και εγω απλα απαντησα δεν ξερω γιατι οντως δεν ηξερα αλλα ενιωσα ασχημα,Και μετα μου ειπε να του δειξω το αιδοιο μ και θα μ δειξει και αυτος το δικο τ αλλα εγω ειπα οχι . και μια φορα με ειχε σηκωσει ψηλα και ειχε βαλει το χερι του μεσα απο το παντελονι για ενα δευτερολεπτο, χωρις να κανει κατι, δηθεν καταλαθος. Αυτα. Ε μετα εγω δεν εμενα μονη μ γιατι λιγο τον ειχε φοβηθει το ματι μου, πρεπει να ημουν στις πρωτες ταξεις του δημοτικου,οχι πανω απο 10
    κι εγω νομιζω οτι οτι πρεπει να τα συζητησεις ολα αυτα, με εναν καλο ψυχοθεραπευτη.

  9. #84
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    3,898
    Ειναι απειρα τα σχολια και δε μπορω να διαβασω τι σου έχουν πει. Εγω θα σου πω οτι ακόμα εισαι μικρή και είναι λογικό να μην εχεις βρει τη σεξουαλικη σου ταυτότητα να μην εισαι σίγουρη για το τι θες κλπ. Απολυτα φυσιολογικό. Απο την αλλη, μη περιμένεις να ερχεσαι σε οργασμο με καθε συνουσία ειναι πρακτικα αδύνατο αν εισαι κλειτοριδικη να ερθεις σε οργασμο μονο με διεισδυση.. Θα μάθεις το σωμα σου θεωρω με τον καιρο. Αν πιστεύεις οτι μπορεί να εισαι λεσβια γιατί δε δοκιμάζεις με κοπελα; θα σου φυγει καθε απορια.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Similar Threads

  1. Μεγάλο πρόβλημα με γονείς!SOS!
    By Skabbers in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 18
    Last Post: 08-11-2018, 16:47
  2. Μεγάλο πρόβλημα με πρώην
    By depoi29 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 24
    Last Post: 10-02-2017, 00:06
  3. Μεγάλο πρόβλημα με την οικογένεια και με όλα γενικά.
    By δελφίνι in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 20
    Last Post: 21-06-2016, 17:29
  4. Έχω μεγάλο πρόβλημα;;;;;;
    By SissyOly in forum Γενικά για τις Διατροφικές Διαταραχές
    Replies: 7
    Last Post: 24-01-2014, 10:06
  5. εχω μεγαλο προβλημα με την σχεση μου!!
    By mpempoula in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 6
    Last Post: 25-01-2012, 11:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •