Results 31 to 45 of 48
Thread: Σενάριο για ταινία!
-
15-11-2008, 14:28 #31
μην λεμε και βλακιες τωρα ε?
πως ειναι δυνατον να νιωθεις δυνατη μεσα απο μια οθονη??
ΕΙΣΑΙ δυνατη απλα δε το εχεις καταλαβει.
Τωρα οσο με αφορα δεν ξερω αν μπορω να μιλησω για μενα.
Η δουλεια μου δεν εχει να κανει με το πως σκεπτομαι, απολυτως καμια σχεση.
Εχω μαθει ομως να εχω αυτια και ματια ανοικτα και να κθομαι να ακουω.
Οι ανθρωπινες συμπεριφορες εχουν μεγαλο ενδιαφερον.
Αυτο που μενει να κανεις ειναι να απελευθερωσεις την δυναμη που κρυβεις μεσα σου.
Στο σεναριο της ζωης σου, θα πρεπει να εισαι εσυ η πρωταγωνιστρια και κανεις αλλος οκ?
- 15-11-2008, 14:40 #32
Οσο και να μην το πιστεύεις με κανεις να νιώθω δυνατή!ξέρεις γιατί?γιατί μου λες πράγματα που στην πραγματικότητα τα ξέρω κι αυτο που χαίρομαι την συγκεκριμένη στιγμη είναι ότι εσύ με επιβεβαιώνεις!Σήμερα κατάφερα να βγω λίγο απο το προβλημα μου και να το κοιτω από απόσταση.Θεατής στο δικό μου εργο δηλαδή. και αφού το βλέπω σαν τρίτος έχω μια πιο ξεκάθαρη γνώμη γι αυτό που μου συμβαίνει.νιώθω πολύ καλύτερα πίστεψε με!
15-11-2008, 14:48 #33
αν το βαζεις ετσι συμφωνω....
συνηθως χρειαζομαστε και μια αλλη γνωμη, μια επιβεβαιωση οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...
τραγικο μεν, αλλα αληθινο.
Χαιρομαι που η πρωινη μας κουβεντα σε εβαλε να σκεφτεις - απλα πραγματα μην νομισεις κατι αλλο.
Ωρα να επαναδραστηριοποιηθεις σωστα??
Το προβλημα αλλωστε ειναι ηδη πολυ μακρια πισω σου.....
15-11-2008, 15:30 #34
Αυτό θα κάνω!Προς το παρόν βέβαια δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον στον ορίζοντα και σίγουρα δεν ψάχνομαι.(αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει)Το καλό στην υπόθεση είναι ότι δεν είμαι αρνητική στο να ξανα δοκιμάσω κάτω φυσικά από αλλες προυποθέσεις αυτή την φορά και θέτοντας και τους δικούς μου όρους!! Σ\'ευχαριστώ απο καρδιάς!! να ξέρεις ότι σήμερα βοήθησες κάποιον άθρωπο οχι επιδερμικά αλλά επι της ουσίας.
15-11-2008, 15:31 #35
Originally posted by ελπίδα
Εχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό που λες!Πάντα ημουν πολυ δοτική σαν άνθρωπος στις σχέσεις μου και πάντα έβαζα τα δικά μου θέλω σε δευτερη μοίρα.αν και πέρα απο τα προσωπικά μου είμαι από την φύση μου δυναμικό άτομο.Εχω δυο γιους που μεγάλωσα ουσιαστικα μόνη μου και να τους έκανα κατα την ταπεινή μου γνώμη καλούς ανθρώπους,έχω την δουλεια μου που μου δίνει χαρά και κατάφερα μέχρι τωρα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια στην καθόλου εύκολη για μενα ζωή.Στο κεφάλαιο ερωτας όμως είμαι αδύναμη και πράγματι νιώθω να καταρρέω.Με φοβίζει η μοναξιά και ισως αυτό να με οδηγεί σε λάθος κινήσεις.
οποιος και ναναι ο λογος, μεσα στην αδυναμια που περιγραφεις,δες και ποσες σωστες κινησεις εκανες αυτη τη φορα(δεν ξερω τις προηγουμενες)
1. εβαλες καποια στιγμη ξεκαθαρα τα ορια σου...δεν θα το εκαναν ολες οι αδυναμες γυναικες αυτο...του εξηγησες οτι δεν μπορεις να τον μοιραζεσαι, και κερδισες...η ετσι εδειχνε τελος παντων..προκειμενου να σε εχει, χωρισε η υποκριθηκε οτι χωρισε και παντως εφυγε απο το σπιτι της αλλης...
2. οταν ειδες οτι τελικα σε δουλευε, ειχες την δυναμη να φυγεις χωρις να γυρισεις να τον παρακαλας να ζησεις παλι στο περιθωριο της ζωης του....
τι πιστευω οτι εγινε:
ο τυπος ειναι απο αυτους τους γελοιους τυπακους που νομιζουν οτι γεννηθηκαν για να τους χαιρονται ολες οι γυναικες...
απο τις κινησεις του, τις υποψιες σου και την καταληξη, συμπεραινω οτι σε δουλευε, δεν ειχε πραγματικα χωρισει, καποια παπαρια θα ειπε και στην αλλη για να κερδισει χρονο κι απ τις δυο σας και να συνεχισει την ζωη του ετσι...
ΔΕΝ ηταν σε διλλημμα που ελυσε ολως τυχαιως την μερα που τον τσακωσες στα πρασα!!!!...απλα θιχτηκε ο εγωισμος του που γελοιοποιηθηκε κι αντι να κλαψουριζει συγνωμες η να γινει δημοσιως ρεζιλι, σου ειπε αλλη μια παπαρια...οτι εκεινη τη την συγκεκριμενη μερα πηρε την μεγαλη αποφαση....
ποια σε ειδοποιησε ομως? πιθανοτατα η \"αλλη\" που μιας και τον ειχε περισσοτερο καιρο, ηξερε τι παπαρας ειναι, για αγνωστους λογους ομως εξακολουθουσε να τον θελει και σε φωναξε για να τον εκθεσει και να σε κανει να φυγεις....
τι προκειται να γινει κατα τη γνωμη μου
αυτος θα επανελθει οταν θεωρησει οτι δεν προκειται να φαει κανενα τραπεζι στην κεφαλα για να σου πει και παλι τις ιδιες παπαριες και να προσπαθησει να σε ξανακερδισει..οι τυποι αυτοι ειναι τοσο ανασφαλεις που ολος τους ο καυμος ειναι να κανουν γυναικες να τρεχουν πισω τους λες και αυτο τους αποδιδει την αξια που δεν εχουν...
φυσικα και θα γινουν τα ιδια ετσι και επιστρεψεις,δεν αλλαζουν αυτα
φυσικα και θα νοιωσεις υπερανθρωπος αν καταφερεις να του αρνηθεις και να του πεις καταμουτρα ποσο λιγος σταθηκε για σενα και ποσο λιγος ειναι ετσι κι αλλιως για να ξανασχοληθεις μαζι του και μετα απο λιγο καιρο θα χαιρεσαι για την σωστη αποφαση σου και ελπιζουμε οτι θα εχεις βρει και αυτον που πραγματικα θα μπορουσε να σε κανει να νοιωθεις και να περνας καλα..
15-11-2008, 15:43 #36
Δεν το βλεπω κακο να ψαχνεσαι, αν και η επαναδραστηριποιηση που αναφερα δεν σημαινει οτι βγαινεις εξω με μια ταμπελα που λεει: \"ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ 40ΑΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ\"!!!
Αντιθετα μπορεις απλα να κυκλοφορεις και οτι κατσει οπου κατσει οπως ειπες και εσυ.
Αυτο που σου ειπα ειναι κυριως να αποφυγεις την μιζερια και την κλεισουρα οπου καθεσαι και κλαις την μοιρα σου για το κακο που σε βρηκε....
Και μην το γελας, αν τραβηξεις το σεναριο αυτη ειναι η καταληξη....
Το οτι δεν εισαι αρνητικη αυτο ειναι πολυ θετικο.
Δειχνεις οτι καταλαβαινεις οτι οι ανθρωποι δεν ειναι μιας κοπης.
Υπαρχουν σαν τον πρωην σου αλλα και χειροτεροι η καλυτεροι.
Αυτο εσενα δεν σε αφορα, ασε τον αλλον να ειναι οτι του κανει κεφι.
Εσυ θα πορευτεις με αυτο που θα δεις και θα σε τραβηξει.
Απο κει και περα οταν δεις οτι εχετε κανετε κεφι απο κοινου, ναι μεν θα προχωρησεις χωρις κολληματα αλλα απο την αλλη θα κανεις γνωστο τι ακριβως ζητας.
Θα προσδιοριζεις πρωτα εσυ τις αναγκες σου για σενα και μετα θα τις συζητας με τον συντροφο σου, αυτο ειναι δικη σου υποχρεωση και οχι δικη του...
Να εχεις κατα νου οτι αν εσυ δεν βαλεις ορους και τι ζητας θα το κανει αλλος για σενα οχι παντα με τους καλυτερους ορους αλλα με εκεινους που βολευουν αυτον....
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, η ευχαριστηση ειναι και δικη μου....
Με αυτα και με αυτα παω να κανω νοικοκυριο γιατι σημερα σαββατο εχω λιγο αναβαλει καμποσες δουλειες....
ΥΓ.... να ενα προβλημα που δεν εχω λυσει...πως τα ρουχα απο το πλυντηριο να απλωνονται αυτοματα :P:P:P
15-11-2008, 16:31 #37
πωπωπω η ρεμεντυ ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει....
:P:P:P
15-11-2008, 16:40 #38
κρινο μηπως θα ηταν καλυτερα να περιοριζομαστε στον σχολιασμο των θεματων που απασχολουν τον καθενα αντι να κανοουμε προσπαθειες να κανουμε τα θεματα μπαχαλο για να σχολιασουμε την συμμετοχη κι αλλων στο καθε τοπικ εκτος της αφεντομουτσουναρας μας? τι θαθελες τελικα?να ανοιγει οποιος θελει θεματααλλα να απαντας μονο εσυ??βλεπω οτι το κανεις κατα συστημα με πολλους, γιαυτο και απανταω στο σχολιακι σου...ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθω
15-11-2008, 16:41 #39
Originally posted by krino
πωπωπω η ρεμεντυ ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει....
:P:P:P
15-11-2008, 16:45 #40
Originally posted by Remedy
κρινο μηπως θα ηταν καλυτερα να περιοριζομαστε στον σχολιασμο των θεματων που απασχολουν τον καθενα αντι να κανοουμε προσπαθειες να κανουμε τα θεματα μπαχαλο για να σχολιασουμε την συμμετοχη κι αλλων στο καθε τοπικ εκτος της αφεντομουτσουναρας μας? τι θαθελες τελικα?να ανοιγει οποιος θελει θεματααλλα να απαντας μονο εσυ??βλεπω οτι το κανεις κατα συστημα με πολλους, γιαυτο και απανταω στο σχολιακι σου...ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθω
Η συμμετοχη σου ειναι παντα ευπροσδεκτη οχι απο μενα μονο φανταζομαι αλλα απο ολους. (αντε κυριως απο εμενα να δωσω και ενα ποντο...)
Τωρα για το σχολιο σου, μου φανηκε πολυ επιθετικο και κρινω οτι δεν εχει νοημα να αποκτησει τετοια χροια το προβλημα της ελπιδας.
Να επανελθεις γιατι να μην επανελθεις???
Χαιρομαι οταν συζηταμε αλλωστε...
15-11-2008, 16:47 #41
Η συμμετοχη σου ειναι παντα ευπροσδεκτη οχι απο μενα μονο φανταζομαι αλλα απο ολους. (αντε κυριως απο εμενα να δωσω και ενα ποντο...)
Τωρα για το σχολιο σου, μου φανηκε πολυ επιθετικο και κρινω οτι δεν εχει νοημα να αποκτησει τετοια χροια το προβλημα της ελπιδας.
15-11-2008, 16:49 #42
παιδιά μην τσακώνεστε.Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τον συγκεκριμενο τρόπο επικοινωνιας και τον βρίσκω πραγματικά καταπληκτικό!Σ\'εμένα τουλάχιστον λειτούργησε σαν δικλίδα ασφαλείας στην φάση που βρίσκομαι.Χαίρομαι πραγματικά να μοιραζομαι το πρόβλημα μου μαζί σας και διαβάζω με πολύ προσοχή τις απόψεις όλων σας
15-11-2008, 16:55 #43
χμμμ να υποθεσω οτι εχεις εκνευριστει κομματακι....
οκ ας παραμενουμε στο θεμα της ελπιδας φυσικα....
Αλλωστε αυτο εγραψα παραπανω:
\"κρινω οτι δεν εχει νοημα να αποκτησει τετοια χροια το προβλημα της ελπιδας.\"
15-11-2008, 16:56 #44
μπα με την αγαπητη ρεμεντυ συνηθως διαφωνουμε, αλλα οχι και να τσακωθουμε, υπερβολη ειναι αυτο.....
Εχουμε αλληλοεκτιμηση σε μεγαλο βαθμο, σωστα ρεμεντυ?
15-11-2008, 17:31 #45
Originally posted by ελπίδα
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τον συγκεκριμενο τρόπο επικοινωνιας και τον βρίσκω πραγματικά καταπληκτικό!
ελπιδα μερικες ελαφρα ασχετες ερωτησεις....
Μαλλον εισαι ασχετη απο υπολογιστες και η εμπειρια σου στο νετ δεν ειναι μεγαλη, σωστα η λαθος??
1. καταρχην μπορεις να πεις πως βρηκες την σελιδα??
φυσικα εγινε η ιστορια του χωρισμου, αλλα μετα πως κινηθηκες για να φτασεις μεχρι εδω???
2. το νετ ειναι ενας ενναλακτικος τροπος επικοινωνιας, παρολα αυτα το θεμα δεν το συζητησες με ατομα του γυρω περιβαλλοντος σου??
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση