Results 46 to 48 of 48
Thread: Σενάριο για ταινία!
-
15-11-2008, 17:39 #46
Είμαι όντως άσχετη με το αντικείμενο,την σελίδα την βρήκα εντελως τυχαία μπήκα στο google έγραψα ψυχολογία και διάλεξα το συγκεκριμένο.Το συζήτησα και με άτομα του περιβάλλοντος μου όμως νομίζω ότι η γνώμη ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν είναι πιο αντικειμενική.
- 15-11-2008, 17:45 #47
Αυτό το παιδί ο krino όσο με τσαντίζει ώρες-ώρες τόσο με εκπλήσσει:P
Εγώ βλέπω μια Ελπίδα να αναρωτιέται αν πρέπει να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε έναν αναξιόπιστο άνθρωπο που ξεκαθάρισε την θέση του και την προτίμησή του, μια Ελπίδα που αναρωτιέται για τον άλλον, για το πώς περνάει ο άλλος, για το αν έχει μετανιώσει ο άλλος κ.ο.κ
Ο εαυτός σου που είναι μέσα σε όλα αυτά;
Γιατί αντί να αναρωτιέσαι τον λόγο που σε οδηγεί να κάνεις λάθος επιλογές, να αρκείσαι στα λίγα, να αναζητάς την αγάπη σε ανθρώπους που δεν διατίθενται να σου την δώσουν, αναρωτιέσαι για εκείνον;
15-11-2008, 17:50 #48
ανθρωποι που δεν σε γνωριζουν, δεν σε βλεπουν, δεν σε ακουν ειναι δυσκολο να ειναι αντικειμενικοι.
Η αν θες θα ειναι τοσο αντικειμενικοι οσο τους αφηνει ο εαυτος τους.
Στην ουσια σου μεταφερουν το αποτυπωμα του εαυτου τους, πανω σου.
Οποτε επειδη το μονο οπου υπαρχει εδω ειναι ο γραπτος λογος ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις τι ανθρωπο εχεις και διαβαζεις.
Πρεπει να μελετησεις πολλα, το τροπο γραφης του, η επιθετικότητα η η αμυντικοτητα που βγαζει κλπ.
Σε πληροφορω οτι το προβλημα του αυτο καθ\' αυτο ερχεται τελευταιο.
Τουλαχιστον ετσι λειτουργω εγω.
Καλως ηρθες στη παρεα του φορουμ, ελπιζω να μεινεις ακομα και μετα που θα βρεις το κομματι που σου λειπει....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία