Results 16 to 30 of 48
Thread: Σενάριο για ταινία!
-
15-11-2008, 11:05 #16
Αυτό που θα ήθελα πολυ να ξέρω είναι πως μπορεί να νιώθει μετά απο όλα όσα έγιναν αυτός ο άνθρωπος?Θα ήθελα να ήξερα αν θυμάται κάτι απο μένα αν νοσταλγεί τις καλες μας στιγμές η απλά με διέγραψε και ζει ανενόχλητος τον έρωτα του απαλλαγμένος πια από μενα
- 15-11-2008, 11:23 #17
.... ανακουφισμενος που προχωραει την ζωη του.
Μεχρι να σκασει ο επομενος καυγας για να σε ξαναθυμηθει οτι ισως εκανε ασχημα που δεν συνεχισε κατι μαζι του.
Σε αφορουν αυτες οι παλινδρομησεις ομως???
Δες την δικη σου πλευρα η οποια ειναι πληγωμενη και οχι την αλλη.
Κρατα τις καλες στιγμες οπως σου ειπα ζησε ανενοχλητα τον επομενο ερωτα σου και εσυ.
Ουτε καλυτερη εισαι απο αυτον ουτε χειροτερη....
Μπορεις καλιστα να κανεις το ιδιο που γραφεις οτι κανει αυτος.
15-11-2008, 11:40 #18
το βέβαιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να συνεχίσω μαζί του.ποιά θα πρέπει να είναι η δική μου αντίδραση όταν καποια στιγμή όπως πολύ σωστα λες αποφασίσει να με πάρει τηλ για να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια?ξέρω καλά τον χαρακτήρα του και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει ποντάροντας στην γοητεία και την πείρα του στις γυναίκες όπως χαρακτηριστικα έλεγε
15-11-2008, 11:52 #19
1. αν σε ενδιαφερει μια αρπαχτη χωρις συνεχεια ανοιξε την πορτα σου οποτε την χτυπησει.
2. Αν σε ενδιαφερει κατι που να εχει μελλον και προοπτικη τοτε απαντησε του,
ελα να με ενοχλησεις οταν αποκτησεις υπευθυνοτητα σε αυτα που λες οτι θες να δωσεις,
γιατι στο να παρεις εισαι αψογος....!
;)
15-11-2008, 12:02 #20
Η αρπαχτή δεν μ ενδιαφέρει.Για το δεύτερο πιστεύω ότι δεν μπορεί απο το συγκεκριμένο άτομο να περιμένω υπευθυνότητα και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα το ξανα κάνει.συμφωνείς μαζί μου η έχεις διαφορετική άποψη?αξίζει αυτός ο άνθρωπος δεύτερη ευκαιρία?
15-11-2008, 12:12 #21
αυτο που με ρωτας ειναι πολυ αυθαιρετο!!!
Να σου απαντησω εγω, αν ο πρωην σου αξιζει σαν ανθρωπος μιας δευτερης ευκαιριας??
Καταρχην εχεις σκεφτει τα λαθη που εκανες εσυ, ασε τι εκανε ο αλλος.
Δυστυχως δεν μπορω να τα εντοπισω με ακριβεια γιατι τα οσα εχεις πει εχουν κενα.
Αρα πρεπει να τα βρεις μονη σου....
Δευτερον απαντας μονη σου οτι η εκτιμηση σου ειναι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι υπευθυνος σε οτι σε αφορα (στην υπολοιπη ζωη του μπορει να ειναι μια χαρα, δεν εχει σχεση αυτο).
Αν παρολα αυτα θες να μπεις στο τριπακι επανασυνδεσης (που με τα οσα εχω μεχρις στιγμης διαβασει, ειναι λαθος) βαλε ορους που δεν ειχες λογους πριν να το κανεις.
Πιστευω οτι επαθες και εμαθες η δεν σου φτανει μια φορα για να το νιωσεις???
15-11-2008, 12:29 #22
αυτό που θέλω είναι να ξεχάσω και να προχωρήσω την ζωή μου παρακάτω.Ζητησα την γνώμη σου γιατι πολλές φορες εχω θεωρηθει απόλυτη.νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνω αυτη την στιγμή είναι να αγαπήσω λίγο τον εαυτό μου και προσπαθω να βρω τον τρόπο για να το κάνω.μου κάνει καλό που μοιράζομαι μαζί σου τις σκέψεις μου
15-11-2008, 12:39 #23
Δειχνεις οτι εισαι παρωχημενη σαν ανθρωπος....
Δινεις πολλα στον ανθρωπο σου αλλα δεν δινεις σχεδον τιποτα στον εαυτο σου γιατι περιμενεις να σου επιστρεψουν πισω αυτα που θα επαιρνες απο τον συντροφο σου.
Οταν το τελευταιο καταρρει - καταρρεις και εσυ σαν ανθρωπος.
Καταλαβαινεις πως λειτουργει???
Η λυση ειναι να σταματησεις αυτη την διαδικασια.
Οτι ζηταει η ελπιδα σαν ανθρωπος πρεπει να τα παιρνει και αυτο ειναι ντεφακτο!
Πρεπει ομως ΕΣΥ να στησεις τις αναλογες ισσροπιες, δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αλλους για αυτο.
Περα του οτι κανεις δεν εχει αυτη την υποχρεωση, ακομα και αν γινει ετσι ειναι ενα οικοδομημα πολυ σαθρο και ευθραστο....
Κανεις δεν μπορει να σε κανει ευτυχισμενη αν δεν εισαι η ιδια ισορροπημενη.
Χαλαρωσε λοιπον και δουλεψε με τον εαυτο σου!
Συνεχισε να γραφεις, το να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου δεν ειναι κακο, αυτο κανουμε ολοι αλλωστε εδω μεσα.
15-11-2008, 13:09 #24
Εχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό που λες!Πάντα ημουν πολυ δοτική σαν άνθρωπος στις σχέσεις μου και πάντα έβαζα τα δικά μου θέλω σε δευτερη μοίρα.αν και πέρα απο τα προσωπικά μου είμαι από την φύση μου δυναμικό άτομο.Εχω δυο γιους που μεγάλωσα ουσιαστικα μόνη μου και να τους έκανα κατα την ταπεινή μου γνώμη καλούς ανθρώπους,έχω την δουλεια μου που μου δίνει χαρά και κατάφερα μέχρι τωρα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια στην καθόλου εύκολη για μενα ζωή.Στο κεφάλαιο ερωτας όμως είμαι αδύναμη και πράγματι νιώθω να καταρρέω.Με φοβίζει η μοναξιά και ισως αυτό να με οδηγεί σε λάθος κινήσεις.
15-11-2008, 13:24 #25
Οπως φανταζεσαι σημερα ειναι απολυτο λαθος να βαζεις τον εαυτο σου σε δευτερη μοιρα.
Κανεις δεν μπορει να σε μαθει και να σε φροντισει τοσο απολυτα οσο εσυ!
πχ τα παιδια σου αν και θα ειναι το πρωτο θεμα εννοιας σου και φροντιδας, παρολα αυτα θα πρεπει να βαζεις μια προτεραιοτητα για σενα,
Τι θα ηθελες αυτη την στιγμη να κανεις κατι για τον εαυτο σου???
Ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο εδω.
Πως θα σου φαινονταν μια αποδραση ενα ΣΚ σε ενα χωριουδακι σε βουνο, εσυ και ο συντροφος σου μαζι και να κανετε βολτες ολη μερα?? (υποθετουμε οτι τακτοποιεις τις εκκρεμοτητες σου)
Ακουγετε καλο μονο που υπαρχει ενα προβλημα: μα την εκανε ο τυπος...!
Η ερωτηση ειναι τετοιες μικροαπολαυσεις τις ειχες βαλει κατα νου οταν ησαστε μαζι??
Αν τις εβαλες, τις αρνηθηκε και αν ναι εσυ γιατι τις δεχτηκες?
Μαθε να εκφραζεις τις αναγκες σου φωναχτα!
Απαιτησε να εχεις αυτο που ζητας χωρις παραλογισμους βεβαια.
Μην αρκεισαι σε αυτο που σου δινουν και απλωσε τον δυναμισμο σου οπως λες οτι εχεις σε ολο σου το σωμα.
Ελπιζω να σε βοηθουν ολα αυτα που γραφω.
15-11-2008, 13:45 #26
Η απόδραση που λες ηταν το ζητούμενο μου πολλές φορές σε ολη την διαρκεια της σχέσης μας.εγινε μόνο μια φορά γιατι πάντα με διάφορες δικαιολογίες το απεφευγε.αυτές οι μικροαπολαύσεις που λες είναι για μενα ότι καλύτερο και νομίζω ότι αυτό τελικά ειναι και η ευτυχία!μικρές και απλές στιγμές που μας γεμίζουν χαρά!Τις ανάγκες μου τις εξέφραζα πάντα φωναχτά δεν έδειχνε όμως να τις καταλαβαίνει.σε κάποιες στιγμές έλεγε οτι είχα απόλυτο δικιο σ αυτά που ζητούσα δεν έκανε όμως ποτέ κάτι γι αυτό.Ξέρεις τι σκέφτομαι?Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να περνά και πολύ χρόνο μαζί μου.δεν ήθελε να μοιράζεται μαζί μου στιγμές.Του αρκούσε να με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα.Από την άλλη εισχώρησε πολύ στην ζωή μου.Επέμενε να γνωρίσει τα παιδιά μου όπως και έγινε και μου μιλούσε για το μέλλον σαν να ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν κοινό για εμας τους δυο .
15-11-2008, 13:50 #27
με βοηθάς αφάνταστα!
15-11-2008, 14:01 #28
Originally posted by ελπίδα
Η απόδραση που λες ηταν το ζητούμενο μου πολλές φορές σε ολη την διαρκεια της σχέσης μας.εγινε μόνο μια φορά γιατι πάντα με διάφορες δικαιολογίες το απεφευγε.αυτές οι μικροαπολαύσεις που λες είναι για μενα ότι καλύτερο και νομίζω ότι αυτό τελικά ειναι και η ευτυχία!
πολυ σωστα!
ξεεις για ανθρωπους που εχουν μια ρουτινα, το μονο που τους μενει να ζησουν ειναι οι μικρες απολαυσεις που και αυτες τεινουν να γινουν πολυτελεια.
Ειανι στο χερι μας ομως να μην ειναι ετσι.
Λες οτι εβρισκε δικαιολογιες για να αποφευγει τετοια μικροπραγματα.
Με συγχωρεις αλλα επρεπε να χτυπησεις καμπανακι και εισαι σε ετοιμοτητα να ανοιξεις τα πανια σου....
Αντι αυτου υποταχτηκες περιμενωνας ποτε θα σε βαρεθει.
Σημερα βρισκεσαι σε μια κατασταση που ενω συνεβαιναν οχι ενα αλλα πολλα, προσπαθεις να τα καταλαβεις.
Αφησες να ψηλωσει πολυ το βουνο που θες να ανεβεις....
μικρές και απλές στιγμές που μας γεμίζουν χαρά!Τις ανάγκες μου τις εξέφραζα πάντα φωναχτά δεν έδειχνε όμως να τις καταλαβαίνει.σε κάποιες στιγμές έλεγε οτι είχα απόλυτο δικιο σ αυτά που ζητούσα δεν έκανε όμως ποτέ κάτι γι αυτό.
αμα δεν εκανε ειναι σαν να μην καταλαβαινε και χειροτερα.
Οσο για το οτι εξεφραζες τις αναγκες σου φωναχτα επετρεψε μου να αμφιβάλλω....
Μηπως δεν ηταν τοσο φωναχτα οσο επρεπε???
Θα μου πεις αμα φωναζα πιο πολυ θα με εβγαζε υστερικη και θα με αφηνε....
Λοιπον??? που ειναι το κερδος που ειναι η χασουρα??
Θα ξεμπλεκες μια ωρα αρχυτερα και τωρα θα ησουν αλλου.
Ασε που αμα το κοψεις νωρις νωρις βγαινεις και πιο ηρεμη απο την σχεση.λ
Ξέρεις τι σκέφτομαι?Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να περνά και πολύ χρόνο μαζί μου.δεν ήθελε να μοιράζεται μαζί μου στιγμές.Του αρκούσε να με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα.
δεν βλεπω ν αηθελε κατι αλλο περα απο το πηδημα,
Σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι.
Δεν το βρισκω κακο αλλα αμα οι δικες σου οι αναγκες ειναι αλλες τοτε εχουμε προβλημα.
Και ενα προβλημα δεν το αφηνουμε να στεριωσει αν με εννοεις.
Η το λυνουμε η το διαγραφουμε απο την ριζα του.
Παντως καποτε πρεπει να σταματησει να υπαρχει, το συνοτμοτερο δυνατο.
Από την άλλη εισχώρησε πολύ στην ζωή μου.Επέμενε να γνωρίσει τα παιδιά μου όπως και έγινε και μου μιλούσε για το μέλλον σαν να ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν κοινό για εμας τους δυο .
λαθος σου αυτο.
Καταρχην δημιουργησες ερωτηματικα στα παιδια σου χωρις να υπαρχει λογος.
Κατα δευτερον ο λογος που το εκανε ηταν για να σε ελεγχει ακομα περισσοτερο και οχι γιατι ηθελε να σε γνωρισει \"καλυτερα\"
Απο τα οσα συζηταμε μεχρι στιγμης βγαινει το συμπερασμα οτι πρεπει να ανασκουμπωθεις σαν αναθρωπος και να βαλεις καποια στεγανα στην ζωη σου.
Ποιον μπαζεις στη ζωη σου, με τι ορους, και τι δικαιωματα - υποχρεωσεις αποκτα αυτος απεναντι σου.
Ο πρωην σου, απλα προφυλαξε τον εαυτο του με τους πιο βολικους ορους για αυτον.
Φροντισε να κανεις το ιδιο, χωρις βεβαια να αποκτησεις τα κακα χαρακτηριστικα του!
15-11-2008, 14:02 #29
Originally posted by ελπίδα
με βοηθάς αφάνταστα!
να σαι καλα...
:)
15-11-2008, 14:13 #30
με κάνεις να νιώθω δυνατή!δείχνεις τοσο ξεκάθαρος και συνειτοποιημενος.Πως το κατάφερες όλο αυτό?Πως μπορείς να γνωρίζεις τόσο καλά τις ανθρώπινες συμπεριφορές?Είναι μέρος της δουλειάς σου η αποτέλεσμα της εμπειρίας σου?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια