ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ANAFRANIL
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ANAFRANIL

Παιδιά, τώρα που το anafranil έχει έλλειψη τι δίνουν οι γιατροί στη θέση του; Κάτι άλλο ή συνδυασμό;
    Έχει περάσει κάποιος από anafranil σε άλλο φάρμακο ή σε συνδυασμό φαρμάκων με την ίδια επιτυχία που είχε το anafranil;

Senior Member
    Δοκιμασα αλλα τρικυκλικα , κανενα δεν μου εκανε την δολεια που εκανε το αναφρανιλ .......ειναι σαν τα sssri s , ενα θα σου πηγαινει ( εμενα κανενα ) ταλλα δεν με πιανουν .......ξερω ανθρωπο που ζει 20 χρονια με το αναφρανιλ , τα παλια ηταν καλυτερα φαρμακα , αλλα αυτο απεσυρθη ( κατα 95% ) ..........τρεις μηνες που το ψαχνω δεν λεγεται ελλειψη, αποσυρση λεγεται .........................................ατυχ� �ς , .................τωρα δεν παιρνω τιποτα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δοκιμασα αλλα τρικυκλικα , κανενα δεν μου εκανε την δολεια που εκανε το αναφρανιλ .......ειναι σαν τα sssri s , ενα θα σου πηγαινει ( εμενα κανενα ) ταλλα δεν με πιανουν .......ξερω ανθρωπο που ζει 20 χρονια με το αναφρανιλ , τα παλια ηταν καλυτερα φαρμακα , αλλα αυτο απεσυρθη ( κατα 95% ) ..........τρεις μηνες που το ψαχνω δεν λεγεται ελλειψη, αποσυρση λεγεται .........................................ατυχ� �ς , .................τωρα δεν παιρνω τιποτα .......
    δεν έχει αποσυρθεί Η Novartis που έχει το φάρμακο κάνει τεχνητή έλλειψη και τα στέλνει αλλού που κοστίζουν. Στην Ελλάδα είναι παμφθηνα. Η τελευταία μου λύση είναι αυτό και άντε να το βρεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    δεν έχει αποσυρθεί Η Novartis που έχει το φάρμακο κάνει τεχνητή έλλειψη και τα στέλνει αλλού που κοστίζουν. Στην Ελλάδα είναι παμφθηνα. Η τελευταία μου λύση είναι αυτό και άντε να το βρεις
    Eννοειται οτι λογω χαμηλου κοστους παει αλλου το φθηνο , αλλα εδω εχω γυρισει αρκετα φαρμακεια , και δεν υπαρχει , και παραιτηθηκα .....μαλλον δεν ξαναρχεται .......παντως πολλα φαρμακα αντικαταθλιπτικα εχουν φτηνυνει αρκετα ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eννοειται οτι λογω χαμηλου κοστους παει αλλου το φθηνο , αλλα εδω εχω γυρισει αρκετα φαρμακεια , και δεν υπαρχει , και παραιτηθηκα .....μαλλον δεν ξαναρχεται .......παντως πολλα φαρμακα αντικαταθλιπτικα εχουν φτηνυνει αρκετα ..............
    ισχύει δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Ίσως ζητήσω να μου γράψουν το aurorix. Δυστυχώς ο γιατρός δεν θέλει.

Senior Member
    Μα το aurorix ειναι ΜΑΟ , ο γιατρος σου ξερει ...........................μην κανω τον ξερολα .......