Θελω να γίνω καλά... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    Quote Originally Posted by kz1975 View Post
    Σε λίγο έχω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου να δω τι θα μου πει και αυτός πριν ξεκινήσω τα σιπραλεξ ειμουν μια χαρά ....δεν ξέρω αν οφείλεται στα χάπια μέχρι να τα συνηθίσει ο οργανισμός η σε άλλον παράγοντα αλλά αυτός ο πόνος δεν αντέχετε ,έχω χάσει 5κιλα σε 5μερες ζω μόνο με τσάι και ψωμί και με μια χούφτα φάρμακα . καλημέρα με υγεία σε όλους σας
    Καλημέρα με υγεία και σε σενα! Καλή επιτυχία με τον ψυχολόγο. Ίσως η συγκεκριμένη θεραπεία δεν κάνει για σένα. Δεν κάνουν όλα για όλους. Εύχομαι να τα ξεπεράσεις όλα γρήγορα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kspat View Post
    Καλησπέρα και από μένα! Έχω απελπιστει! Παλεύω καιρό τώρα με τις κρίσεις πανικού. Αλλα μάλλον μου το έχει γυρίσει σε αγχωδη διαταραχή. Νιώθω άρρωστη πραγματικά. Είμαι κάθε μέρα κουρασμένη, εδώ και ένα μήνα σχεδόν με πονάει το αριστερό μέρος της πλατης μου και τώρα με πονάει και το αριστερό χέρι. Επίσης έχω ταχυκαρδίες με το παραμικρό. Πριν ένα μήνα πήγα έκανα εξετάσεις αίματος γενικες, για θηροειδη, ακτινογραφία θώρακα και πριν μια βδομάδα έκανα για τρίτη φορά μέσα στον μήνα τριπλεξ και καρδιογράφημα. Δεν μου βρήκαν κάτι. Αλλά φοβάμαι ότι κάτι έχω. Πονάει το σώμα μου, νιώθω έντονη κόπωση και αποπροσωποποίηση. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί θέλω να κάνω τόσα πράγματα και δεν μπορώ. Ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία αλλά είναι νωρίς ακόμα για να φανεί κάτι και φάρμακα δεν θέλω να πάρω. Φοβάμαι πολύ....φοβάμαι κάθε φορά ότι αυτή την φορά όντως έχω κάτι αλλά έχω βαρεθεί να κάνω εξετάσεις σε κάθε νέο σύμπτωμα... Καμιά συμβουλή ..καμία ιδέα...κάτι να μας Υ δώσει δύναμη?
    μια απο τα ιδια....πριν 2 χροναι επαθα κρισης πανικου και απο τοτε μου το γυρισε σε αρρωστοφοβια...εδω και 2 χρονια εχω ασταθεια κοπωση μυικους σπασμους θολουρα στο μυαλο ατονια απο τα γονατα και κατω πονους στα γονατα 0 ορεξη κλπ κλπ....ολα ειναι στο μυαλο!! οτα νβγαινω εξω και περναω καλα μια χαρα ειμαι!!! το αγχος προκαλει ινομυαλαλγιες σε ολο το σωμα πονο στις αρθρώσεις κλπ για αυτο πονας...οταν η ψυχολογια ειναι σκατα τοτε και το σωμα θα ειναι το ιδιο!!!!

Quote Originally Posted by grgagno View Post
    μια απο τα ιδια....πριν 2 χροναι επαθα κρισης πανικου και απο τοτε μου το γυρισε σε αρρωστοφοβια...εδω και 2 χρονια εχω ασταθεια κοπωση μυικους σπασμους θολουρα στο μυαλο ατονια απο τα γονατα και κατω πονους στα γονατα 0 ορεξη κλπ κλπ....ολα ειναι στο μυαλο!! οτα νβγαινω εξω και περναω καλα μια χαρα ειμαι!!! το αγχος προκαλει ινομυαλαλγιες σε ολο το σωμα πονο στις αρθρώσεις κλπ για αυτο πονας...οταν η ψυχολογια ειναι σκατα τοτε και το σωμα θα ειναι το ιδιο!!!!
    Είναι ένα περίεργο συναίσθημα πραγματικά. Νιώθεις πως δεν είσαι ο εαυτός σου και προσπαθείς να τον βρεις...εσύ πως το αντιμετωπίζεις? Σε βοηθάει κάτι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by grgagno View Post
    2 ολόκληρα χρόνια τα έχεις ολα αυτά?? Εγώ στους 4 μήνες κ τα χω παιξει :/

Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Vasomp View Post
    2 ολόκληρα χρόνια τα έχεις ολα αυτά?? Εγώ στους 4 μήνες κ τα χω παιξει :/

Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Είμαστε πολλοί τελικά! Εσύ πως το αντιμετωπίζεις?

Senior Member
    Ρε παιδιά τελικά θεραπεύονται όλα αυτά? Γιατί δεν έχω διαβάσει από κανέναν εδώ μέσα που το ξεπέρασε

Junior Member
    Το 25% είναι τα φάρμακα το 50% να το θέλεις και να προσπαθείς εσύ και 25% το οικογενειακό περιβάλλον και ένας καλό ψυχίατρος...... αλλά ρόδα είναι η ζωή και γυρίζει επόμενος και να γίνεις καλά πάλι θα ξαναγυρίσεις είναι ένας φαύλος κύκλος.σας μας πει κάποιος το αντίθετο περιμένω .... και ο θεός σας τον έχει καλά και όλους εμάς που υποφέρουν τέτοιες μέρες

Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Ρε παιδιά τελικά θεραπεύονται όλα αυτά? Γιατί δεν έχω διαβάσει από κανέναν εδώ μέσα που το ξεπέρασε
    Ναι θεραπεύονται απλά οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή σου γίνει κάτι πολύ σοβαρό μπορεί να τα ξαναεμφανισεις...σίγουρα όμως μπορείς να τα μετριάσεις όλα αυτά και να ζεις φυσιολογικά. Αν δεν πιστέψουμε και σε αυτό δεν υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας...

Το 25% είναι τα φάρμακα το 50% να το θέλεις και να προσπαθείς εσύ και 25% το οικογενειακό περιβάλλον και ένας καλό ψυχίατρος...... αλλά ρόδα είναι η ζωή και γυρίζει επόμενος και να γίνεις καλά πάλι θα ξαναγυρίσεις είναι ένας φαύλος κύκλος.σας μας πει κάποιος το αντίθετο περιμένω .... και ο θεός σας τον έχει καλά και όλους εμάς που υποφέρουν τέτοιες μέρες
    Εγώ δεν παίρνω φάρμακα και προσπαθώ να καλύψω αυτό το ποσοστό με την προσπάθεια μου...το οποίο είναι πολύ δυσκολότερο...πρεπει να ζεις σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που σε έχουν αποδεχτεί για αυτό που έχεις ..και να σε στηρίζουν στον αγώνα σου με κατανόηση και σεβασμό! Αν έχεις και μια σχέση που είναι κομπλέ και δεν σου δημιουργεί θέματα θα νιώθεις ακόμα καλύτερα! Καλή διατροφή μετά...βιταμίνες πολλές κυρίως Β και ω3. Και τέλος ο καλός ψυχολόγος ή ψυχίατρος που θα σε καθοδηγεί.

Junior Member
    Kspat ευχαριστώ την ίδια θεραπεία την έκανα 1.5χρονο με επιτυχία ήμουν ράκος έτοιμος να πεθάνω (είχα και μια πνευματική εμβολή) αλλά όλα έστρωσαν και έκανα το λάθος να τα σταματήσω για έξι μήνες γιατί ειμουν μια χαρά , αλλά μια ακόμη εγχείριση στην μέση ο θάνατος του πατέρα μου και τα πράγματα έγιναν χειρότερα ....τώρα ελπίζω να μου πιάσει πάλι η θεραπεία

Kspat ευχαριστώ την ίδια θεραπεία την έκανα 1.5χρονο με επιτυχία ήμουν ράκος έτοιμος να πεθάνω (είχα και μια πνευματική εμβολή) αλλά όλα έστρωσαν και έκανα το λάθος να τα σταματήσω για έξι μήνες γιατί ειμουν μια χαρά , αλλά μια ακόμη εγχείριση στην μέση ο θάνατος του πατέρα μου και τα πράγματα έγιναν χειρότερα ....τώρα ελπίζω να μου πιάσει πάλι η θεραπεία
    Πόσο σε νιώθω! Και γω έχασα τον μπαμπά μου. Πόσο καιρό σου πήρε να νιώσεις καλά όταν την είχες ξεκινήσει? Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς να είσαι καλά με όλα αυτά τα συμπτώματα..

Junior Member
    Kspat αν επιτρέπεται ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις πως το πολεμάς και αν τα έχεις καταφέρει Ευχαριστώ

Kspat αν επιτρέπεται ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις πως το πολεμάς και αν τα έχεις καταφέρει Ευχαριστώ
    Ήπια αγχωδη διαταραχή με καταθλιπτικά επεισόδια. Εσύ? Το πολεμάω όπως προανέφερα πιο πάνω μόνο με ψυχοθεραπεία, διατροφή και πολύ πολύ προσπαθεία.

Junior Member
    Την πρώτη φορά με πηρε κανένα δυμηνο με φάρμακα και ψυχανάλυση που κάνω μεχρι και σήμερα δύο χρόνια το κακό είναι ότι έκοψα τα φάρμακα έχασα τον πατέρα πριν 1.5 μήνα ενώ στην αρχή το πήρα καλά μετά με έριξε .μου στοίχισε πάρα πολλή τελικα

Junior Member
    Παιδια προφανως και θεραπευονται μη το βλεπετε απαισιοδοξα το θεμα να βλεπετε τη θετικη πλευρα των πραγματων ,φανταστειτε το ενδεχομενο ολοι εμεις με τα ψυχοσωματικα να ανακαλυπταμε τελικα μετα τις δεκαδες εξετασεις μας οτι οντως πασχουμε απο κατι...τοτε τι θα καναμε? Με μια πιο αισιοδοξη προσεγγιση και καθημερινο αγωνα με τις ιδεοληψιες μας και τον εαυτο μας ξεπερνιεται το θεμα...και σας μιλαω ως παθων που απο τις κρισεις πανικου πριν 2 μηνες ετρεχα στα επειγοντα γιατι νομιζα οτι πεθαινω...δουλεια δουλεια και αισιοδοξια!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast