Θελω να γίνω καλά... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 92
    Quote Originally Posted by kz1975 View Post
    Την πρώτη φορά με πηρε κανένα δυμηνο με φάρμακα και ψυχανάλυση που κάνω μεχρι και σήμερα δύο χρόνια το κακό είναι ότι έκοψα τα φάρμακα έχασα τον πατέρα πριν 1.5 μήνα ενώ στην αρχή το πήρα καλά μετά με έριξε .μου στοίχισε πάρα πολλή τελικα
    Συλλυπητήρια! Το πένθος αργεί να βγει γιατί δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε όταν συμβαίνει. Εμένα μου βγήκε 1.5 χρόνο μετά ...όπως και ο φόβος με την καρδιά γιατί ο μπαμπάς μου από αυτό έφυγε. Και έφυγε και μέσα στο σπίτι και ήμουν εκεί. Οπότε καταλαβαίνεις...Όταν παθαίνω κρίσεις πανικού έχω ταχυκαρδίες και έχω καθημερινά πόνους αριστερά στην πλάτη...Για μένα πάλεψε το και χωρίς φάρμακα. Βλέπω συνέχεια άτομα εδώ μέσα που αλλάζουν θεραπείες και είναι μέσα στις παρενέργειες...αν δεν μπορείς να την παλέψεις αύριο πάρε τα φάρμακα αλλά αξίζει να προσπαθήσεις! Κατά την γνώμη μου πάντα...

Quote Originally Posted by turbo View Post
    Παιδια προφανως και θεραπευονται μη το βλεπετε απαισιοδοξα το θεμα να βλεπετε τη θετικη πλευρα των πραγματων ,φανταστειτε το ενδεχομενο ολοι εμεις με τα ψυχοσωματικα να ανακαλυπταμε τελικα μετα τις δεκαδες εξετασεις μας οτι οντως πασχουμε απο κατι...τοτε τι θα καναμε? Με μια πιο αισιοδοξη προσεγγιση και καθημερινο αγωνα με τις ιδεοληψιες μας και τον εαυτο μας ξεπερνιεται το θεμα...και σας μιλαω ως παθων που απο τις κρισεις πανικου πριν 2 μηνες ετρεχα στα επειγοντα γιατι νομιζα οτι πεθαινω...δουλεια δουλεια και αισιοδοξια!
    Πολύ σωστά τα λες! Αλλά είναι φορές που οι πόνοι και οι χαλαρές σε ριχνιυν τόσο πολύ...Εγώ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη και με την δουλειά μου. Θέλω να φύγω από εκεί μέσα! Αλλά φοβάμαι μήπως αυτό είναι η αφορμή και όχι η αιτία. Πρώτη φορά με έπιασε στην δουλειά κρίση πανικού...από έντονη πίεση που ένιωσα!

Junior Member
    Καταλαβαινω απολυτα τι λες! Ειναι στιγμες που μας κουμανταρει η συμπτωματολογια μας και εκει περα αρχιζουν οι κακες σκεψεις και παει λεγοντας...και εγω εχασα πριν 9 μηνες τη γιαγια μου απο ογκο στον εγκεφαλο και το εζησα αρκετα εντονα ολο αυτο...ειδικα πριν 2-3 μηνες λογω ψυχοσωματικων συμπτωματων δεν εβγαινα απο το σπιτι ειχα σταματησει να τρωω και αλλα πολλα...αλλα πηρα την αποφαση οτι ειτε θα εμπιστευτω τους 15-20 επιστημονες που με εξετασαν και ΟΛΟΙ κατεληξαν στο ιδιο συμπερασμα η θα τρεχω γυρω γυρω απο τη σκια μου και θα χανω καθε μερα που περναει..προφανως δεν ειμαι 100% καλα ακομη αλλα χαιρομαι που τουλαχιστον το παλευω...καλη δυναμη σε ολους παιδια!

Junior Member
    Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι μέχρι να υπάρξει ανταπόκριση στην αγωγή γιατί στην αρχή υπάρχουν διακυμάνσεις ακόμη και στο χειρότερο αλλά έχω περάσει και πολλά σωματικα προβλήματα ( 5 συνολικά χειρουργεία σε 3 χρόνια συν πνευματική εμβολή) ότι μπερδεύονται το σωματικά με τα ψυχολογικά όλοι σηκώνουν τα χέρια τους .είχα ραντεβού με το ψυχολόγο και μαζί πήγαμε και στον ψυχίατρο που με παρακολουθεί .δεν μπορούσαν να μου δώσουν μια λύση .η πας σε ψυχιατρική κλινική ή μπορεί να είναι οργανικό ή αντίδραση στην θεραπεία μέχρι να την συνήθη σεις;

Senior Member
    kz1975 συλλυπητηρια κι απο εμενα, ειναι οντως πολυπλοκο πολυ αυτο που περιγραφεις. Σου εχουν πει οι γιατροι ποτε ή υπο ποιες συνθηκες θα μπορουσαν να αρχισουν να αποκλειουν πραγματα; Γιατι τωρα ειναι ολα ενα κουβαρι συμπτωματα και πιθανα αιτια. Καποιο συνδυασμο-πανελ ειδικοτητων πχ ειδικος παθολογος+ψυχιατρος+ψυχολο γος θα μπορουσες να εξασφαλισεις με καποιον τροπο;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by kspat View Post
    Συλλυπητήρια! Το πένθος αργεί να βγει γιατί δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε όταν συμβαίνει. Εμένα μου βγήκε 1.5 χρόνο μετά ...όπως και ο φόβος με την καρδιά γιατί ο μπαμπάς μου από αυτό έφυγε. Και έφυγε και μέσα στο σπίτι και ήμουν εκεί. Οπότε καταλαβαίνεις...Όταν παθαίνω κρίσεις πανικού έχω ταχυκαρδίες και έχω καθημερινά πόνους αριστερά στην πλάτη...Για μένα πάλεψε το και χωρίς φάρμακα. Βλέπω συνέχεια άτομα εδώ μέσα που αλλάζουν θεραπείες και είναι μέσα στις παρενέργειες...αν δεν μπορείς να την παλέψεις αύριο πάρε τα φάρμακα αλλά αξίζει να προσπαθήσεις! Κατά την γνώμη μου πάντα...
    Παντως kspat επειδη κι εγω με τα ψυχοσωματικα εχω καποια γνωριμια απο παλια νομιζω ο πονος αριστερα στην πλατη ειναι απο ενταση/αγχος, ανεξαρτητα απο ταχυκαρδια η ο,τι καρδιακο. Σε εμενα δηλαδη ετσι εβγαινε. Βεβαια ετσι που γειτνιαζουν πονος και καρδια σε βαζουν και σε σκεψεις που και που ετσι για να ανησυχουμε λιγο ρε παιδι μου. :Ρ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    πισω αριστερα ειναι αερια. και στομαχι.

Senior Member
    Αυτο δεν το ηξερα

Senior Member
    τωρα ομως το ξερεις. λευτερια στην ... αστο μην φαω μπαν

Senior Member
    Να παρει, δεν την ξερω και την επιμαχη φραση λολ

Καλησπέρα.τα ίδια ακριβώς συμπτώματα είχε παλιά και η αδερφή μου.φυσικά ήταν από αγχώδη διαταραχή.δεν έχεις κάτι παθολογικο αυτό είναι το μόνο σίγουρο.τι ακριβως φοβάσαι?

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καλησπέρα.τα ίδια ακριβώς συμπτώματα είχε παλιά και η αδερφή μου.φυσικά ήταν από αγχώδη διαταραχή.δεν έχεις κάτι παθολογικο αυτό είναι το μόνο σίγουρο.τι ακριβως φοβάσαι?
    Αυτό που φοβάσαι είναι μήπως έχεις τελικά δημιουργήσει κάτι κακό στον εαυτό σου. Και το πιο τρομακτικό μαζί με τα σωματικά συμπτώματα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και δεν μπορείς να ελέγξεις το πώς νιώθεις. Είσαι μόνιμα χάλια χωρίς να απολαμβάνεις το οτιδήποτε.

Σε τι γιατρούς έχεις απευθυνθεί?

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Σε τι γιατρούς έχεις απευθυνθεί?
    Σε 3 καρδιολόγους, έχω πάει 3 φορές σε επείγοντα και έχω κάνει εξετάσεις αίματος, σε γαστρεντερολογο, σε νευρολόγο, σε ενδοκρινολόγο. Και τώρα σε ψυχολόγο! Γιατί δεν μου βρήκαν τίποτα. Τελευταία φορά πήγα στα επείγοντα πριν ένα μήνα.

Φαντάζομαι από όλους αυτούς τους γιατρούς μόνο ο ψυχολόγος είχε να σου πει κάτι έτσι δεν είναι?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast