Results 166 to 180 of 213
Thread: Σεξουαλικές φαντασιώσεις
-
16-01-2019, 14:43 #166
Το κύριο έτσι όπως το θέτεις δεν ξέρω αν είναι, αλλά το να αποτελεί κριτήριο το βρίσκεις παράλογο; Και για τον άντρα θα έπρεπε να είναι. Βασικά για να αποφασίσουν δυο άνθρωποι να κάνουν οικογένεια, ένα βασικό μέλημα τους πρέπει να είναι το οικονομικό κι αν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Τι να κάνουμε; δεν μεγαλώνουν με αέρα τα παιδιά ούτε πληρώνονται οι λογαριασμοί με έρωτα. Οπότε αν ο άλλος είναι άνεργος ή ζαμανφου και ξοδέυει όσα βγάζει αλλά ταυτόχρονα θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια η γυναίκες του φταίνε μετά που τον απορρίπτουν ή αυτός που δεν ξέρει τι του γίνεται;
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με εξασφάλιση, έχει να κάνει με κοινή λογική που είτε την διαθέτεις είτε όχι ανεξάρτητα φύλου.
Στην άλλη περίπτωση που λες για σχέση κι αν θέλει η άλλη να περνάει καλά και να του τα τρώει.... εντάξει υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι γενικώς. Πάλι ανεξαρτήτως φύλου.
- 16-01-2019, 16:56 #167
Ελισάβετ, δεν κατηγόρησα το θέμα το οικονομικό σε μια οικογένεια και εγώ το πρώτο μέλημα μου, αν ποτέ παντρευτώ και βρω και την κατάλληλη για γάμο, είναι να δω αν μπορώ να εξασφαλίσω οικονομικά την οικογένειά μου και αν μπορεί να συνεισφέρει το ίδιο και η κοπέλα. Στις σχέσεις όπως είπα, είναι ανάλογα το τι ψάχνεις.
17-01-2019, 08:30 #168
Γιατι του τα τρωει ? ..... το χεις ψαξει ?
Γιατι ενω η μανα του αγοριου το κανει διαρκως ευαισθητοποιημενο στις ιδιαιτεροτητες ενος κοριτισιου
η μανα του κοριτσιου (ισως και ο πατερας) το κανει διαρκως οπορτουνιστικοτερο και συμφεροντο-
λογικοτερο. Επειδη η μανα ΠΟΤΕ δεν ασυδοτησε, η ο πατερας ΜΟΝΟ ασυδοτησε ... πρεπει η μικρη
να βγει Ντιλιντζερ ? Που μπορει να οδηγησει μια κατασταση .... οπου η ανδρικη φυση διαρκως
περιστελλεται και η γυναικεια διαρκως ασυδοτει ? Δεν ειναι απλουστερο και απο μια σταγονα νερο ?
Εαν τα μικρα κοριτσια οπλοφορουσαν .... θα βλεπαμε στρωμενους δρομους με νεκρα κορμια αγοριων
επειδη δεν εχουν αμαξι ..... η δεν βρηκαν την τελεια ατακα που θα τις εξιταρει ..... η δεν ειναι
trendy με το ντυσιμο τους. Ειναι ΕΥΤΥΧΗΜΑ οτι η κοπελα πλαστηκε πιο αδυναμη (σωματικα)
απο τον αντρα. Για να υπαρχει κατι να την φρεναρει και φοβιζει και συνεφερνει απο τα
ξεφρενα ΘΕΛΩ της ....
Τουλαχιστον μεχρι τα 18 (θελω να πιστευω οτι η σχολη της και η εργασια της την συνεφερνουν).
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ να λεμε ....Last edited by Del-meme290719b; 17-01-2019 at 16:18.
17-01-2019, 08:45 #169
Μια παρακληση στην διαχειριση ...
Απο το ποστ 78 και μετα, εχω εκτρεψει ενα αναλαφρο και μαλλον παιχνιδιαρικο νημα .... στον αγυριστο.
Μπορειτε να το παρετε απο το #78 και μετα (αφου δεν εντοπισα καταγεγραμμενη αλλη φαντασιωση)
και να το κανετε ξεχωριστο νημα με τιτλο .... "Μεγαλη διαφορα ηλικιας στον ερωτα" .... η κατι σχετικο ?
Μπαινει κοσμακης μεσα, ερεθισμενος να γραψει πικαντικα πραγματα .... και ξενερωνει BIG TIME !
Το κατεστρεψα το νημα. Καντε κατι, pleaseeeeee .....
17-01-2019, 12:12 #170
Δεν πρόσεξες που ειπα ανεξαρτήτως φύλου.
Πρώτον λοιπόν δεν είναι μόνο γυναίκες αυτές που τα τρώνε από άντρες. Υπάρχουν πολλοί άντρες επίσης που τα τρώνε από γυναίκες. Πιο καμουφλαρισμένα , αλλά το κάνουν. Αυτούς πώς τους έχει μεγαλώσει η μάνα τους;
Δεύτερον, πάλι το ανέφερα καπου πιο πάνω νομίζω, δεν είναι ευθύνη μόνο αυτής που τα τρώει. Είναι και ευθύνη αυτού που κάθεται να του τα φάνε. Και δεν το κάνει από αφέλεια, ούτε γιατί είναι λιγότερο οπορτουνιστής και αθώος και μεγάλωσε σεβόμενος τις ευαισθησίες του κοριτσιού (πραγματικά αστείο αυτό όταν τα ποσοστά βίας κατά των γυναικών είναι στον Θεό!!!!) . Επειδή κερδίζει κι ο ίδιος το κάνει. Περι συναλλαγής πρόκειται φίλε μου μη κοροιδευόμαστε. Ο τύπος στα 50 που θέλει να κυκλοφορήσει με το μπουμπουκάκι των 20 ξέρει πως μόνο αν πληρώσει μπορεί να το πετύχει στις περισσότερες περιπτώσεις, μην τον παρουσιάζεις σαν θύμα γιατί μόνο τέτοιο δεν είναι.
Ο καθείς πουλάει ότι έχει σε μια κοινωνία που έχει μάθει να ξεπουλιέται κι αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τον άνθρωπο. Άλλος πουλάει νιάτα και ομορφιά κι άλλος πουλάει διακοπές στην Σαντορίνη. Το ίδιο ένοχοι είναι και οι δύο.
17-01-2019, 14:14 #171Miliva21GuestΈτσι είναι όπως λέει η Ελισάβετ...Και δεν την υποστηρίζω επδ είναι γυναίκα γιατί εδώ δεν κάνουμε πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων....
Αυτό που έγραψα και γω πιο πριν ....Ο καθένας ότι "πουλάει" κάποιος θα βρεθεί να το αγοράσει....είτε είναι χρήμα είτε εμπειρία είτε οτιδήποτε.....
Και δεν είναι θέμα φύλου το ποιος θα εκμεταλλευτεί ποιον....Αλλά θέμα ανθρώπου.......
Εξουθενωμένε αν και μεγαλύτερος θεωρώ την άποψη σου για τις γυναικες λιγο μονόπλευρη......τολμώ να πω ότι γίνεσαι και λίγο εμμονικος με τις γυναίκες και το χρήμα.....Ίσως ο μεγαλύτερος φόβος του άντρα και δικος σου φόβος είναι να μη πέσει σε καμία να στα φάει....
Πάντως κατάλαβα ότι οι άντρες έχουν μια ευαισθησία και φοβούνται να μην πέσουν θύματα προς οικονομική εκμετάλλευση.....
Κάποτε στα ραντεβού που έβγαινα αν ο άλλος δούλευε μπορεί να ρωτούσα από αφέλεια και μόνο αν είναι ευχαριστημένος με αυτά που παίρνει.....πλέον το έκοψα μαχαίρι και δεν αναφέρομαι με τπτ στο οικονομικο γτ έμαθα ότι είναι θέμα τζιζ και ότι κάποιος μπορεί να το παρεξηγήσει.....Σαν το λάθος που κάνουν οι άντρες να μιλάνε με σεξουαλικά υποννοουμενα από πλ νωρίς σε μια γυναίκα και να το πάρει εκείνη στραβά ότι τη βλέπει ο άντρας σαν σεξουαλικό αντικείμενο....το αντίστοιχο....
Ναι...βλέπω τέτοιους φόβους και ο φόβος τον γυναικών ο αντίστοιχος μπορεί να είναι να μη πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από έναν άντρα που έχει αισθήματα γ αυτόν και μετά τη παρατήσει....
Αν και σε βλέπω κάπως υπερβολικό στην άποψη σου άκου και τη δική μου μονόπλευρη άποψη......:
Όχι ....Ο Θεός δεν έκανε τη γυναικα δυνατή σωματικά... όμως ευτυχώς για εσάς σας έδωσε πουλί και αρκετες ορέξεις ώστε πολλοί από εσάς να ξεπεράσετε το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια σας και να εκμεταλλευτείτε συναισθήματα γυναικών προς όφελος της σεξουαλικής απόλαυσης....
Γτ δλδ....να μη λέμε και αυτό.. λίγες φορές έχει ακουστεί το γνωστό " τον αγαπούσα και εκείνος με χρησιμοποίησε μόνο για το σεξ?......"
Ας απαντήσουν και γυναίκες αν θέλουν να μου πουν τη γνώμη τους....Ακόμα και αν ειμαι λάθος.....Θέλω να το ξέρω ........
Γτ δλδ να κατηγορούμε το γυναικείο πληθυσμό ότι ολες κατά βάση ψάχνουν τα λεφτά ενός αντρα;;
17-01-2019, 14:29 #172
Φοβερές απόψεις περί γυναικών εν έτη 2019! Όλες κυνηγάμε τα λεφτά, μεγαλώσαμε με πονηριά, ονειρευόμαστε γάμους και αν είχαμε την σωματική δύναμη θα γεμίζαμε τους δρόμους πτώματα ανδρών που δεν μας κερνάνε πάστα στην πλατεία.
Κι ευτυχώς η φύση έδωσε την σωματική δύναμη στους αθώους άντρες που μεγαλώνουν σεβόμενοι τις ευαισθησίες των κοριτσιών αλλά κανείς δεν σέβεται τις δικές τους και κάθονται οι κακομοίρηδες και τους τα τρώμε. Και στα διάλειμματα, σαπίζουν τις γυναίκες τους στο ξύλο (πόσο είναι άραγε το ποσοστό ενδοοικογενειακής βίας από αθώους άντρες εξουθενωμένε;;;) , βιάζονται γυναίκες στον δρόμο επειδή φορούσαν κοντή φούστα άρα τα ήθελε ο κώλος τους, κι αν τύχει καμιά και πει όχι και σε κανέναν τέτοιο που περιστέλλεται η ανδρική του φύση, την σκοτώνει κιόλας να μάθει να φέρεται το *******κι.
17-01-2019, 15:30 #173
Πάλι καλά που το κατάλαβες και σταμάτησες αυτή την ερώτηση. Δεν είναι τζιζ (ελπίζω να μην το έγραψες ειρωνικά), αλλά θα σου εξηγήσω τι θεωρεί ο άντρας όταν έχει χρήματα και τι θεωρεί όταν δεν έχει. Θα σου πω κατ'αρχήν για εμένα και μετά θα αναφερθώ σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Όταν ο άντρας έχει λεφτά, έχει δύναμη, αυτοπεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο γνωστός μαλάκας, αλλά ότι μπορεί να σταθεί στην κοινωνία, να κεράσει τους φίλους του, να βγει έξω να διασκεδάσει. Κατάλαβες τι εννοώ, όχι να εκμεταλλεύεται κόσμο, αλλά για να περνάει καλά ο ίδιος και να μπορεί να σταθεί στην κοινωνία (είναι σημαντικό αυτό).
Όταν δεν έχουμε χρήματα, προσωπικά εγώ νιώθω σαν ευνουχισμένος, ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και τότε είναι που κλείνομαι στο σπίτι και δεν βγαίνω καν έξω, ακόμη και να έχω λίγα χρήματα να διαθέσω για να βγω έξω και πάλι δεν θα βγω. Θα νιώθω ανίκανος. Το θέμα σεξουαλικότητα και οικονομία στον άντρα, είναι αλληλένδετα.
Οπότε ναι, το κάνεις μια ερώτηση (ακόμα και από αφέλεια όπως είπες), του τύπου αν είσαι ευχαριστημένος που παίρνεις πχ. 200 ευρώ το μήνα, όχι δεν είναι. Το ξέρει ότι δεν είναι και αν χτυπήσεις και άλλο αυτή την πληγή, το πιθανότερο είναι πως δεν θα τον ξανά δεις.
Το ίδιο κάνω και εγώ με τις κοπέλες. Φερ'ειπείν μια κοπέλα μόνο μου ανοίχθηκε για την δουλειά της και ότι δεν περνάει καλά και της συμπεριφέρονται άσχημα. Είχε πέσει η αυτοπεποίθησή της και ήταν σε μια κακή περίοδο της ζωής της. Το ξέρω ότι παίρνει 200 το μήνα, ε δεν θα της πω, "είσαι ευχαριστημένη με αυτά;" Σίγουρα δεν είναι, αλλά τι να κάνει; 24 ετών με πτυχίο, με δυο δουλειές και μένει και με τους γονείς της. Μαζί ψάχναμε σπίτι για να φύγει από εκείνους, είχα βάλει και τα αδέρφια μου και άλλο κόσμο, για να της βρουν σπίτι. Είναι καλή μου φίλη και θέλω να την βοηθήσω.
Το θέμα οικονομία εν ολίγοις Μίλιβα αγγίζει και τα δυο φύλα, πιστεύω όμως πως στον άντρα τον αγγίζει περισσότερο. Οι κοπέλες και χρήματα να μην έχετε, θα βρείτε την ευκαιρία να περάσετε καλά, ενώ στον άντρα είναι λες και είναι ευνουχισμένος. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και μόνο.
17-01-2019, 15:38 #174
17-01-2019, 15:53 #175
17-01-2019, 16:02 #176
Καταρχην,
δεν μιλησα πουθενα για σχεση πουροτζοβενου και πιπινοζουζουνας.
Μονη σου το πηγες εκει Ελισαβετ. Εγραψα "οπως μεγαλωνει η μανα
το αγορι η η μανα το κοριτσι η ο πατερας το κοριτσι". Αρα αναφερομαι
σε μικρες ηλικιες. Ειδικα σε εκεινες τις ηλικιες, μεχρι τα 18 ισως και 20,
το κοριτσι μεγαλωνει ως Ντιλιντζερ, ως μαφιοζος. Συγκεκριμενα ακουγα
πατερα να συμβουλευει την κορουλα του "αυτος εχει φτηνο αμαξι με
ακριβα αξεσουαρ, δεν του περισσευουν ... αυτος εχει ακριβο αμαξι αλλα
ταλαιπωρημενο στις γωνιες, αυτουνου του περισσευουν η εχει ο μπαμπας".
Αρα .... διαπαιδαγωγηση μαφιοζας .... και επιμενω σ'αυτο
γιατι δεν ειναι το μονο παραδειγμα που μπορω να αναφερω.
Στο θεμα του πως συμβουλευει μια (ανηθικη) μανα μια κορη, οπως ειναι
αυτονοητο, ειναι αδυνατον να εχω κρυφακουσει σε καποια καφετερια
η παραλια, γιατι οι γυναικες προσεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οταν μιλανε για
τετοια θεματα. Απλα ο αλλος που ακουσα ηταν και λιγο μπουνταλας.
Αν τον ξαναπετυχω, δυο κουβεντες θα του της πω ... και ας ειναι
δικια του η κορη και η διαπαιδαγωγηση.
Λυπαμαι παρα πολυ (και τις δυο σας) που αποδεχεστε στωικοτατα
οτι ο ερωτας ενος μικρου κοριτσιου ειναι προς πωληση. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Εγω θα ντρεπομουν να το παραδεχτω (ακομα και αν ηταν αληθεια).
Εαν καποια θελει να πουλησει το κορμι της ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρεπει να
ειναι ανηλικη και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρεπει να μαθαινει απο τους γονεις της.
Προσωπικα, μονο μια φορα πηγα σε μπουρδελο, και η τυπισα ηταν 30
πατημενα, με κατι ρυτιδες να, και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ενιωσα και τιποτα,
πανω στην εκσπερματωση, απο την σαπιλα και παρακμη που εσταζε
η ολη φαση. Ημουν νεοσυλλεκτος φανταρος στα 19 και ακολουθησα
χωρις σκεψη (και καμια εμπειρια) της φανταροπαρεα μου σε κατι που
με σημαδεψε για παντα. Αλλα και τι αλλο να γινοταν ? Να περιμενα
την Σκλεναρικοβα η την Ρενα Βλαχοπουλου ? Σε μπουρδελο της
πλακας θα πηγαινα (σπερμα και χλωρινη δηλαδη).
Τα γραφω γιατι ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι οι αντρες ειναι γουρουνια, οτι βαδιζει
γαμευεται επι τοπου. Δεν ειναι γουρουνια, Μιλιβα. Ουτε θα μπορεσεις
ποτε να με πεισεις οτι η σεξουαλικη εκμεταλλευση ειναι το κρυφο μας σπορ.
Γιατι ξερω ποιος ειμαι και τι νιωθω. Επισης, αν μου πεφτει λιγος λογος μετα
απο 40 χρονια αντροπαρεων, ουτε οι φιλοι και γνωστοι μου (που μου πεφτει
και παρα πολυς μαλιστα). Το να συζηταμε για μεγαλωμα φυλων (αγοριου
κοριτσιου) και η κουβεντα να ολισθαινει στην κτηνωδη φυση του αντρα
very cheap trick. Τουλουμιαζουμε απαντες ως πιθανους μελλοντικους βιαστες,
και ο τυχοδιωκτισμος της μικρουλας (που διαθετει απειρως πιο εξευγενισμενα
οπλα προς χρηση) ..... λαααααδιιιιιιιιι ..... ως σιγουρο θυμα ΠΙΘΑΝΟΥ
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ βιασμου (ψαξε βρες).
Στην Μ Βρετανια παντως .... ο δικαστης κρινει οτι το κοριτσι δικαζεται
ως ενηλικη στα 16. Ουτα καν στα 18. Οποτε να πουμε και που βρισκεται
η υπεροχη (κατ'εμενα ασυγκριτη αφου δεν περιεχει αιματα και εκδορες).
50χρονος επιχειρηματιας πηγε με δυο 16χρονες (κακως κακιστα) και οι
μικρουλες τον απειλουσαν επι ενα χρονο οτι γνωριζουν τα παιδια και την
γυναικα του και θα προδωσουν την παρανομη σχεση τους .... αν δεν τις
ικανοποιουσε τα ακριβα τους γουστα. Συνολικη λεια μεσα σε εναν χρονο ?
150.000 λιρες !!!!!! Δεν μπορω να φανταστω ΠΟΥ τα φαγανε !!!!!
Η γυναικα του στο δικαστηριο, οχι απλως τον υποστηριξε αλλα καθοταν
απο την απ'εξω πλευρα του κρατητηριου του, οσο τον ειχαν κρατουμενο.
Τα παιδια ειχαν αναμικτα συναισθηματα. Η ολη φαση καρφωθηκε απο την
μια απο τις δυο λολιτες, επειδη την κοιτουσε λιγοτερο ερωτικα απο την
αλλη, την στιγμη που εκαναν ερωτα (η οτι εκαναν,διοτι ερωτας σιγουρα
δεν ηταν !)
Ο 50αρης εφαγε 2 χρονια χωρις αναστολη. Μετα απο ενα χρονο, αλλαξε
ολοκληρη η νομοθεσια. Προφανως τα ελαφρυντικα εβγαζαν ματι.
Οποτε .... συγχωρεστε με .... αλλα ο βιασμος ειναι μονο η μια οψη του
νομισματος. Υπαρχει και η αλλη οψη, που ειναι απειρως κομψοτερη και
αποτελεσματικοτερη. Πως να σφαξεις με βαμβακι και λεια ... 150.000 λιρες.Last edited by Del-meme290719b; 17-01-2019 at 16:32.
17-01-2019, 16:17 #177
17-01-2019, 16:23 #178
Πάλι ψέματα λες, ούτε καν πρόσεξα αν έχεις ή όχι καλή σχέση με τον Elis... Επίσης αν δεν το πρόσεξες είναι η πρώτη φορά που σε σχολιάζω...
Δεν έχεις επιχειρήματα για να με αντικρούσεις και πας να θολώσεις τα νερά με ψεύτικες δικαιολογίες...
Απάντα αν μπορείς στα όσα λέει η Ελισάβετ ότι κάνετε στις γυναίκες να σε δω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-01-2019, 16:24 #179
Διαβαζεις καθολου τα υπολοιπα ποστ ? ..... γιατι ΑΠΑΝΤΗΣΑ !
Και κατι μαλλον κωμικο : με τον Elis δεν εχω καμια σχεση.
Εγω τον γουσταρω και αυτος με εχει χεσμενο επειδη ειχα
πατερα αξιωματικο. Οποτε και σάυτο επεσες εξω !
Να ψαξω να βρω που ακριβως εκτροχιαστηκες με μενα
οταν χειροκροτησα τον Elis ?
17-01-2019, 16:30 #180
Μια χαρά τα διάβασα, νομίζεις ότι απάντησες... Τουμπεκί έκανες για τη σωματική και σεξουαλική βία που ασκούν κάποιοι που ανήκουν στο φύλο σου και πας να θολώσεις τα νερά αναφέροντας ότι σας τρώμε τα λεφτά...
Κατά τα άλλα εγώ είπα ότι δεν ξέρω αν έχεις σχέση με τον Elis αλλά ούτε με ενδιαφέρει, σε κατακρίνω μόνο γι' αυτά που γράφεις και για κανέναν άλλο λόγο... Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, δεν αξίζεις ν' ασχοληθώ άλλο μαζί σου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...