Σεξουαλικές φαντασιώσεις - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 213
    Banned
    Ναι Κωστα ... ετσι ακριβως ειναι !

Οι 20χρονες ειναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ με τους συνομηλικους τους.
    Γιατι ομως ? Γιατι η γυναικα ιδιως, σε εκεινη την ηλικια, ΔΕΝ μπορει
    πει οχι στην πονηρια. Ο αντρας εδω, το αγορι, υπερεχει ... ακομα
    και με βραχεια κεφαλη. Ολοκληρη η κοινωνια και η οικογενεια πεφτει
    πανω στο κοριτσι να το κανει πονηρο, να του διδαξει ελιγμους και
    παρακαμψεις και διπλωματιες, γιατι ειναι πιο ευκολο (λογω ομορφιας
    που διαθετει) να περιμενει να συμβουν πραγματα στην ζωη του παρα
    να τα καλλιεργησει το ιδιο. Ειναι η ευκολια της κοινωνιας/οικογενειας
    που την κανει καθαρματακι τοσο νωρις, ελαχιστως η εμφυτη πονηρια της.

Η 18αρα και 20αρα βγαινει δασκαλεμενη πολυ νωρις στο να κρυβει σχεδον
    ολα τα της τα συναοσθηματα σε εναν ανδρικο κοσμο οπου μεχρι τα 30
    ολοι οι αντρες ειναι μπουνταλαδες και εξωτερικευονται χωρις καν να τους
    ζητηθει. Κωστα, εαν εκρυβες συνεχεια τα συναισθηματα σου, και χαμογελουσες
    και ησουν κουκλος και ηξερες οτι ολες οι γυναικες στο μπαρακι θα σου την
    πεσουν, τι θα κανες Κωστα ? Θα εξασκουσες ντομπροσυνη ? Θα ασκουσες
    ειλικρινεια ? Θα εξασκουσες τολμη με συνεση ? Θα πλησιαζες ποτε κανεναν ?

ΟΧΙ !

Γιατι λογω θεσεως ισχυος (εισαι ομορφος/η) ολοι θα σε πλησιαζαν !!!!
    Εσυ κανεναν. Οποτε πως νομιζεις οτι θα προεκυπτες ως χαρακτηρας ?
    Κωστα .... ακριβως (για να μην πω χειροτερα) απο την 18αρα θα σουν.
    Ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Υπαρχει μεγαλη ζητηση και μικρη
    προσφορα. Οποτε η τιμη θα ανεβει. Και η τιμη ειναι η ματαιοδοξια και
    ο ελιτισμος και .... η απορριψη προκαταβολικα. Οταν εγω εχω ολους
    τους ασσους και εσυ τιποτα ... περιμενεις απο μενα να σου δωσω
    καποιον ασσο ? Δεν λειτουργει ετσι αυτος ο κοσμος !!!!

Αρα ΔΕΝ ειναι διαολος η 18αρα ... καποιος αλλος την εκανε ετσι.
    Ομως, φιλε Κωστα, αυτην την ματαιοδοξια της μικρουλας, ο μεγαλος
    σε ηλικια ανδρας ... δεν την εξεταζει ως πατερας της. Αλλα ως κλεφτης
    και εκμεταλλευτης
    . Γιατι καπου βαθια μεσα του, αναγνωριζει οτι θα της
    προσφερει πραγματα που δεν αξιζει (ακομα) η 20αρα. Τι ακριβως εκανε
    για να αξιζει καθημερινα απανωτα κερασματα, δωρεαν βολτουλες με την
    520, χλιδατες 20ημερες διακοπουλες σε αιγαιοπελαγιτικα νησακια και
    δεκαδες αλλα που δεν ανακαλω επι του παροντος ? Μονο ενα πραγμα
    εκανε : προσεφερε το γονιδιακο της σφριγος και εκτυφλωτικη ομορφια
    της. Δεν ειναι αρκετο για τον 40αρη γιατι πρωτον ΔΕΝ δουλεψε γιαυτα
    (της προσφερθηκε απο την φυση και τους γεννητορες της) και δευτερον
    τα πουλησε σαν προιον ! Οποτε στα προιοντα, φερομαστε ως προιοντα.
    Μην φοβασαι Κωστα. Ακομα και ενας αλητακος 40αρης ανυπαντρος που
    πουλαει ερωτες σε μικρουλες και τις παρατα συξυλες μολις τελειωσει
    η προγραμματισμενη dolce vita ... για σας εκδικειται ! Μπορει να μην
    το πολυπαραδεχεται μεσα του (γιατι ειμαστε και αγυριστα κεφαλια
    οι περισσοτεροι) αλλα δεν μπορει να μην θυμαται την απορριψη και
    αδιαφορια που εφαγε και αυτος στα 20 και 25. Ειναι αδυνατον να μην
    την θυμαται. Γιος του Βαρδινογιαννη γεννηθηκε ? Το ιδιο και οι λοιποι ?
    Δεν νομιζω !

Εφοσον λοιπον, ΔΕΝ προκειται να της φερθει καλα, ως ανθρωπο, την
    20αρα παλακιδα του (γιατι σεξουαλικα μπορει να της φερθει κατι
    παραπανω απο αψογα), και μολις αυτη αρχισει και δενεται μαζι του
    (αρχισει να τον εχει αναγκη καθημερινη, να παρατα τις φιλες της,
    να τον παιρνει τηλεφωνο καθε ωρα, να βλεπει ποσο ανουσια ηταν
    η προηγουμενη ελιτιστικη σνομπιστικη φιλοσοφια της με τις απειρες
    χυλοπιτες δεξια και αριστερα) ... τι νομιζεις θα κανει ο 40αρης ?

"Οχι κυρια μου, ηταν πολυ ακριβη η συντροφια σου ... και τωρα
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ". Ακομα και να εχει απειρα χρηματα ο 40αρης (που ΔΕΝ εχει)
    θα ζυγισει λογω εμπειριας οτι εχει αναλαβει μια ΚΟΡΗ και οχι μια ΓΥΝΑΙΚΑ.
    Και δεν θα του αρεσει καθολου αυτο. Γιατι υπαρχει ενα ελαχιστο γαμωτο
    μεσα του ... και ας ειναι αλητακος.

Φευγει λοιπον ο 40αρης (και 50αρης) αν ειναι τοσο τυχερη η κοπελα
    και δεν την εξαγορασει με αλλο τροπο (πολυ μακιαβελικοτερο και
    αισχροτερο) και κλαιει απαρηγορητη η μικρουλα. Θελει να πεθανουν
    ολοι οι ανδρες, να τους βαλει ολους κατω απο ενα τραινο. Δεν βγαινει
    εξω, κλεινεται στον εαυτο της, ξαναεπιστρεφει στις φιλες της (αν ειναι
    τοσο τυχερη και δεν φαει πορτα και απο κει) και πετρωνει η ψυχουλα
    της καθε μερα και περισσοτερο. Και γινεται παντελως αδυνατο να δει
    το προφανες .... αυτο που δεν εβλεπε και πριν τον 40αρη ....

The only guy who could give a shit for her .... is her age-mate !

Ο μονος που θα μπορουσε να νοιαστει για αυτην ειναι ο συνομηλικος της.
    Αυτος που μεγαλωσαν μαζι, που ακουσαν τα ιδια τραγουδια μαζι, που
    γελασαν με τις ιδιες χαζοεκπομπες, που συχνασαν στα ιδια μαγαζια, που
    πηγαν στις ιδιες συναυλιες η βρεθηκαν στις ιδιες πλαζ, που σχολιασαν
    το ιδιο ανεκδοτο στο FB .... κλπ κλπ κλπ κλπ.

The way of nature .... δηλαδη !

Και αυτος ο φυσιολογικος τροπος, ο μοναδικος τροπος μια γυναικα να
    λατρευθει και σεξουαλικα αλλα κυριως ψυχικα ... ως ανθρωπος αλλα
    και σκευος ηδονης περνα μεσα απο την δικη σου προσπαθεια και
    συνδρομη και οιστρο ....φιλε Κωστα. Απαραιτητα και αναποδραστα.
    Δεν περνα ουτε μεσα απο τον 40αρη, ουτε μεσα απο τον 50αρη.
    Αυτοι χρησιμοποιουν καταστασεις και αδυναμιες για τους δικους τους
    λογους και αμαρτιες. ΕΣΥ ομως, δεν εχεις προλαβει ακομα να αποκτη-
    νωθεις απο την αδιαφορια της ζωης. Γιατι εισα ακομα νεος .....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ.

Συντριπτικο πλεονεκτημα !!!! Και το μονο που κανει ολη την διαφορα
    στον κοσμο για να ΜΗΝ χασει την πιστη της στον ερωτα, η δεσποινις
    Παρις Χιλτον, που λογω ευκολιας και στεβλης εκπαιδευσης, ΕΑΝ δεν
    βρεθεις εσυ στον δρομο της .... θα γινει μια λεφτορουφηχτρα και θα
    χαθει για παντα εκει μεσα. Οποτε .... φιλε Κωστα, δωσε και συ τον αγωνα
    τον τιμημενο, προσπαθησε να την κανεις λιγοτερο ανεγκεφαλη και
    λιγοτερο επιδερμικη και ασε τους γαλαξιες, τα αστρα και τους πλανητες
    και τους χωρους Poincare. Αυτα ειναι για αργοτερα, δεν θα σου ξεφυγουν.
    Εκει ειναι, σε περιμενουν. Αλλα ΤΩΡΑ ..... δωσε τον αγωνα στο φλερτ
    και την σχεση. Και αν αποκαμεις, η αν σε απορριψει τελεσιδικα και πεις
    δεν αντεχω αλλο τοσο ξεφτιλισμο ... πασαρε την σκυταλη σε καποιον
    αλλον ... αλλα ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ και μονο συνομηλικο, Κωστα.
    Και ας ξενερωνει αφορητα η δεσποινις Παρις απο πληξη .... δεν πειραζει.
    Δεν γνωριζει ακομα τον παραδεισο που κλωτσα τοσο ανεγκεφαλα.

Τα ατου σας, συνομηλικοι του Κωστα, ειναι ΔΥΟ και δυστυχως δεν τα
    βλεπετε. 1) Συνειδηση που δεν προλαβε να πορωθει και σκοτεινιασει
    2) σιδερενιο παλαμαρι και αντοχη στο κρεβατι που κανεις 40αρης και
    50αρης δεν κοντραρει. Μην αφηνετε την μικρουλα να βολοδερνει !
    Last edited by Del-meme290719b; 13-01-2019 at 06:30.

Senior Member
    Κωστακη εγω γαμουσα 20αρεσ οταν ημουν 20 χρονων ξερεισ γιατι θα σου πω ημουν αλανι και δουλευα απο 12 χρονων και στα 20 ειχα λεφτα για γκομενεσ μια μαλακισμενη εβγαλε παιδι εχω μια κορακλα 20 χρονων κι εχει μια κολητη 20 χρονων και τισ δυο τισ βρηκα να δουλευουν απο τα 15 και τισ μεγαλωσα το γαματο δεν ειναι αυτο το γαματο ειναι οτι απο την επειχηρηση που εχω εβγαλα 500 χιλιαριικα ευρω 50 χιλιαρικα το χρονο για δεκα χρονια το απιστευτο τησ ιστοριασ ομωσ ειναι οτι εχω σχιζοφρενεια ετσι τα λεφτα θα τα φαει η κορη μου κι οι φιλεσ τησ απο ενα σπιτι και βλεπουμε εχουν τα δικα τουσ λεφτα δουλευουν το αλλο απιστευτο οτι για να μεγαλωσουν τουσ ελεγα οτι ειμαι φτωχοσ για να δω τι ψαρια πιανουμε αποτελεσμα εχω δυο κορακλεσ τσαμπιονσ λιγκ με λεφτα και προσωπικοτητα αυτα εκανα τοσα χρονια δουλευω 25 χρονια και συνολο εβγαλα 620 χιλιαρικα που ολα θα τα φαει η κορη μου γτ τισ αγαπησα αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτο που πρεπει να καταλαβεισ που δε σου λενε εδω οι κυριεσ που σε υποστηριζουν ειναι οτι πρεπει να εισαι αλανι και να εχεισ 600 ευρω το μηνα για ξοδεμα εγω ημουν ποδοσφαιριστησ και φοιτητησ μη σκεφτεισ οτι ειχε ιντερνετ τοτε δεν ειχε μπαλιτσα παιζαν ολοι οπωσ μπορουσαν εγω πηγα με τεσσερισ πεντε ολεσ κι ολεσ αλλα τσαμπιονσ λιγκ επισησ ειχα ψυχολογια γτ δουλευα εβγαζα λεφτα και ημουν νεοσ δεν ηθελαν εμενα ηθελαν την ψυχολογια μου που φτιαχτηκε στην αλανα απο το ποδοσφαιρο εσεισ δεν τρεξατε δεν παιξατε εχετε τα παντα κι ειστε ολα μιζερα και σοβαρα παιδακια εμεισ δεν ειμασταν ετσι μπαλλα και ξυλο τιποτα αλλο ετσι τωρα ειμαστε χωρισ αποθημενα γτ οταν επρεπε ειχαμε παρει τη ζωη στα χερια μασ δεν μιζεριαζαμε ποτε τοτε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    600 ευρω τον μηνα για ξοδεμα εχει μονο οποιος βγαζει τα διπλασια (1200)
    και ζει και σχετικως ανεξοδα. Γιατι αν ζει σε χλιδατες διαμερισματαρες 160 τμ,
    σε ακριβα προαστια με αμαξαρες και τρελλους λογιαριασμους και διακοπες
    σε επταστερα ξενοδοχεια ... ουτε 4 χιλιαρικα δεν του φτανουν !

Εσυ Elis, ξερεις οτι θα σου τα φαει ο κορη σου,
    δεν θα σου τα φαει καμια αλλη (ονοματα δεν λεμε).
    Δεν το λεω αποτυχια αυτο ! Μαλλον, επιτυχια !
    Και ακομα πιο πολυ εφοσον λες οτι δουλευει.
    Μην μετανιωνεις για τιποτα, αδερφε.

Για τιποτα !

Senior Member
    Φίλε εξουθενωμένε, μιας και με έχει κλείσει μέσα ένα κρύωμα δύο μέρες τώρα να κοιτώ το ταβάνι και μιας και με περιμένει μια στοίβα από δουλειά να κάνω αλλά δεν έχω όρεξη να τα ακουμπήσω ακόμα ,διάβασα με ενδιαφέρον τα ποστς σου.

Πρέπει να πω οτι παρότι εξουθενωμένος γράφεις όμορφα και διαβάζει κανείς ξεκούραστα τα γραπτά σου αν και σεντόνια.
    Παρόλα αυτά κι εσύ όπως και οι περισσσότεροι άντρες... δεν έχεις ιδέα από γυναίκες. Μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω ως προσβολή, απλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει άντρα που να μπορεί να πλησιάσει έστω στην λογική, τον τρόπο σκέψης, τον συναισθηματικό κόσμο μιας γυναίκας έστω και κατά προσέγγιση, ανεξαρτήτου ηλικίας. Και έτσι καταλήγετε να βγάζετε συμπεράσματα με βάση τα δικά σας πιστεύω, κοσμοθεωρίες, ανάγκες κτλ.... που όμως καμιά σχέση με τις γυναίκες δεν έχουν και δεν θα μπορούσαν να έχουν μιας και είμαστε τόσο διαφορετικοί. Και το χειρότερο είναι πως όλοι πιστεύετε πως ξέρετε!!!

Και για να περάσω στο δια ταυτα...πολλά κουτάκια φίλε εξουθενωμένε,αμέτρητα κουτάκια. Στην τάδε ηλικία να γίνει αυτό, στην άλλη το άλλο...και σε όλα αυτά μπροστά η Φύση! Ξεχνάς όμως το βασικότερο. Η Φύση μας έκανε διαφορετικούς. Τον καθένα από μας. Πώς θες να μας χωρέσεις όλους σε δύο κουτιά από δω οι άντρες από δω οι γυναίκες;

Όχι, όλες οι 20αρες δεν εντυπωσιάζονται από τον 30αρη και τον 35αρη επειδή έχει λεφτά, επειδή τους προσφέρει βόλτες και διακοπές (άραγε πόσους γιους έχει ο Λάτσης;). Πολλές φορές τις τραβάει σε αυτούς η ωριμότητα τους που δεν έχει σε καμιά περίπτωση ο 20αρης και που η Φύση που επικαλείσαι καλώς ή κακώς δίνει νωρίτερα στα θηλυκά αυτού του κόσμου. Ίσως επειδή προορίζονται για μανάδες δεν ξέρω, αλλά τα κορίτσια στην μεγάλη τους πλειοψηφία ωριμάζουν γρηγορότερα σε βαθμό που το κάνει σχεδόν αδύνατο να βρεθούν με έναν συνομήλικο τους. Δεν είναι η κοινωνία και η πονηριά που τις ποτίζει, είναι η ίδια η Φύση που κάνει τα κορίτσια στα 12 και στα 13 να έχουν την πρώτη τους περίοδο και σεις ακόμα τότε να τσακώνεστε για τα γαριδάκια σας και να γελάτε με τα κοριτσάκια στο σχολείο που φοράνε σερβιέτες. Το κορίτσι των 14 είναι έτη φωτός μακριά από τον συμμαθητή της!
    Μπορεί πάλι να παίζει τον ρόλο της κι η κοινωνία και ο τρόπος που μεγαλώνετε εσείς τα αγόρια με τις μανάδες να σας κανακεύουν μέχρι να πάτε φαντάροι και να σας φέρνουν το γάλα στο κρεβάτι , μπορεί να φταίει αυτό που δεν σας αφήνει να μεγαλώσετε, αλλά ας μη τα ρίξουμε στην κοινωνία. Στην ίδια κοινωνία μεγαλώνουμε και μεις που μας μαθαίνουν στην πονηριά όπως λες και σεις που μεγαλώνετε μαμούχαλοι.

Δεν διαφωνώ μαζί σου σε τόσα πολλά όσο φαίνεται, σε κάμποσα με βρίσκεις σύμφωνη, αλλά οι γενικεύσεις σου με τρέλαναν και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω αυτό.

Banned
    Ξερεις ποιο ειναι το ωραιο με αυτον που γενικευει και παρασυρεται σε ατοπα ?
    Αργα η γρηγορα, η εμπειρια των υπολοιπων θα τον βαλει στην θεση του.

Και αυτο ισχυει για ολους (οχι μονο για μενα).
    Last edited by Del-meme290719b; 13-01-2019 at 02:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Ξερεις ποιο ειναι το ωραιο με αυτον που γενικευει και παρασυρεται σε ατοπα ?
    Αργα η γρηγορα, η εμπειρια των υπολοιπων θα τον βαλει στην θεση του.

Και αυτο ισχυει για ολους (οχι μονο για μενα).
    Σ αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, αλλά ποιος μπορεί να τις αποφύγει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Φίλε εξουθενωμένε, μιας και με έχει κλείσει μέσα ένα κρύωμα δύο μέρες τώρα να κοιτώ το ταβάνι και μιας και με περιμένει μια στοίβα από δουλειά να κάνω αλλά δεν έχω όρεξη να τα ακουμπήσω ακόμα ,διάβασα με ενδιαφέρον τα ποστς σου.

Πρέπει να πω οτι παρότι εξουθενωμένος γράφεις όμορφα και διαβάζει κανείς ξεκούραστα τα γραπτά σου αν και σεντόνια.
    Παρόλα αυτά κι εσύ όπως και οι περισσσότεροι άντρες... δεν έχεις ιδέα από γυναίκες. Μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω ως προσβολή, απλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει άντρα που να μπορεί να πλησιάσει έστω στην λογική, τον τρόπο σκέψης, τον συναισθηματικό κόσμο μιας γυναίκας έστω και κατά προσέγγιση, ανεξαρτήτου ηλικίας. Και έτσι καταλήγετε να βγάζετε συμπεράσματα με βάση τα δικά σας πιστεύω, κοσμοθεωρίες, ανάγκες κτλ.... που όμως καμιά σχέση με τις γυναίκες δεν έχουν και δεν θα μπορούσαν να έχουν μιας και είμαστε τόσο διαφορετικοί. Και το χειρότερο είναι πως όλοι πιστεύετε πως ξέρετε!!!

Και για να περάσω στο δια ταυτα...πολλά κουτάκια φίλε εξουθενωμένε,αμέτρητα κουτάκια. Στην τάδε ηλικία να γίνει αυτό, στην άλλη το άλλο...και σε όλα αυτά μπροστά η Φύση! Ξεχνάς όμως το βασικότερο. Η Φύση μας έκανε διαφορετικούς. Τον καθένα από μας. Πώς θες να μας χωρέσεις όλους σε δύο κουτιά από δω οι άντρες από δω οι γυναίκες;

Όχι, όλες οι 20αρες δεν εντυπωσιάζονται από τον 30αρη και τον 35αρη επειδή έχει λεφτά, επειδή τους προσφέρει βόλτες και διακοπές (άραγε πόσους γιους έχει ο Λάτσης;). Πολλές φορές τις τραβάει σε αυτούς η ωριμότητα τους που δεν έχει σε καμιά περίπτωση ο 20αρης και που η Φύση που επικαλείσαι καλώς ή κακώς δίνει νωρίτερα στα θηλυκά αυτού του κόσμου. Ίσως επειδή προορίζονται για μανάδες δεν ξέρω, αλλά τα κορίτσια στην μεγάλη τους πλειοψηφία ωριμάζουν γρηγορότερα σε βαθμό που το κάνει σχεδόν αδύνατο να βρεθούν με έναν συνομήλικο τους. Δεν είναι η κοινωνία και η πονηριά που τις ποτίζει, είναι η ίδια η Φύση που κάνει τα κορίτσια στα 12 και στα 13 να έχουν την πρώτη τους περίοδο και σεις ακόμα τότε να τσακώνεστε για τα γαριδάκια σας και να γελάτε με τα κοριτσάκια στο σχολείο που φοράνε σερβιέτες. Το κορίτσι των 14 είναι έτη φωτός μακριά από τον συμμαθητή της!
    Μπορεί πάλι να παίζει τον ρόλο της κι η κοινωνία και ο τρόπος που μεγαλώνετε εσείς τα αγόρια με τις μανάδες να σας κανακεύουν μέχρι να πάτε φαντάροι και να σας φέρνουν το γάλα στο κρεβάτι , μπορεί να φταίει αυτό που δεν σας αφήνει να μεγαλώσετε, αλλά ας μη τα ρίξουμε στην κοινωνία. Στην ίδια κοινωνία μεγαλώνουμε και μεις που μας μαθαίνουν στην πονηριά όπως λες και σεις που μεγαλώνετε μαμούχαλοι.

Δεν διαφωνώ μαζί σου σε τόσα πολλά όσο φαίνεται, σε κάμποσα με βρίσκεις σύμφωνη, αλλά οι γενικεύσεις σου με τρέλαναν και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω αυτό.
    Ελισάβετ, επίτρεψέ μου να σχολιάσω και εγώ από την δική μου οπτική γωνία, κάποια πράγματα που ανέφερες. Ανέφερες σχετικά με τα κουτάκια του Εξουθενωμένου και με βρίσκεις και εμένα σύμφωνο. Το ανέφερα και εγώ πως στο πραγματικό κόσμο, κάποια πράγματα δεν είναι τόσο στάνταρ όσο τα νομίζουμε εδώ, γράφοντας και πλάθοντας έναν πλατωνικό κόσμο, σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά.

Όμως θέλω να μείνω στο θέμα της ωριμότητας που ανέφερες και είναι κάτι που θέλω να το σχολιάσω, γιατί βλέπω και εδώ κουτάκια, δηλαδή άντρες=ανωριμότητα, κάτι που δεν ισχύει απολύτως.

Η αλήθεια είναι πως στην ηλικία των 14-15 κάνουμε σαν παρλιακά, παίζουμε μπάλα ή μπάσκετ και βλέπουμε γκόμενες, οκ εδώ συμφωνώ με το θέμα ανωριμότητα. Στην ηλικία όμως των 20 που ανέφερες, γιατί θεωρείς πως είμαστε ανώριμοι; Μπορώ να σου αναφέρω από την παρέα μου, αλλά και γνωστούς μου, αρκετά άτομα που δεν είναι ανώριμοι και είναι ίσως πιο ώριμοι από κάποιες κοπέλες. Είναι υπεύθυνοι, έχουν την δουλίτσα τους, έχουν την σχολή τους, κάνουν και διακοπές με δικά τους λεφτά. Άρα υπάρχει μια υπευθυνότητα και μια ωριμότητα ζωής.

Δεν είναι των ξενυχτιών αρκετά ή του πολύ αλκοόλ και κάνουν μια ζωή μετρημένη και από συζήτηση, πολλά ενδιαφέροντα μπορούν να πουν, από φιλοσοφία μέχρι φυσική και αστρονομία. Οι κοπέλες όμως δεν τους πλησιάζουν και όταν λέμε κοπέλες, εννοώ τις συνομήλικες, γενικά κοπέλες μικρότερες ή μεγαλύτερες έχουν.

Άρα μήπως το θέμα ωριμότητα, αποτελεί μια δικαιολογία; Γιατί ο άνθρωπος, ειδικά ο άντρας, αλλάζει, δεν είναι το ίδιο ηλίθιο παιδάκι που ήταν στα 14-15. Άρα μήπως κάποιες συνομήλικες κοπέλες, απλά χρησιμοποιούν την ωριμότητα, ως δικαιολογία για να μην υπάρξει κάποιου είδους προσέγγιση από συνομήλικους;

Ο Εξουθενωμένος έχει αρκετά κουτάκια, εκεί που έχει δίκιο όμως, είναι το ότι οι 20αρες, είναι με 25+άντρες και οι 20αρηδες είναι με μικρότερες ή μεγαλύτερες κοπέλες (όχι 30+ είπαμε). Δεν το λέω από θέμα χρημάτων αυτή τη στιγμή, ξέρω άτομα που στέκονται πιο καλά οικονομικά κάποιοι 20αρηδες, από τι κάποιοι 25αρηδες. Άρα δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι η ωριμότητα που ανέφερες, κάτι που δεν ισχύει.

Επειδή κάνω παρέα με διάφορα άτομα, πολλοί εξ'αυτών είναι 28 και 30+, βλέπω πως στέκομαι πιο ορθά εγώ σε μια συζήτηση, με διάφορα θέματα, παρά εκείνοι, παρόλο που έχουν μια εμπειρία παραπάνω από εμένα και από θέματα ζωής, γνώσεων και σχέσεων.

Θέλω την άποψη σου Ελισάβετ πάνω σε αυτό το θέμα που ανέφερα, που ξέρεις ότι την σέβομαι και την εκτιμώ, καθώς είσαι από τα λίγα άτομα που συμφωνώ απόλυτα με ό,τι γράφεις.

Senior Member
    Γεια σου Κώστα
    Ναι, το σχόλιο μου προς τον Εξουθενωμένο περιείχε κουτάκια όντως, ήταν μάλλον σαρκαστικό, προφανώς και δεν θεωρώ πχ όλους τους άντρες μαμούχαλα. Ηθελα μάλλον να τονίσω αυτό, οτι σε κάθε γενίκευση που κάνουμε και κουτάκι, υπάρχει πάντα και η γενίκευση της άλλης πλευράς με τα δικά της κουτάκια και έτσι η κουβέντα δεν πάει πουθενά.

Όχι άντρες δεν σημαίνει ανωριμότητα κατ εμέ, προς Θεού, τους αγαπώ τους άντρες. Θα το έθετα μάλλον σαν άντρες= αθωότητα πιο σωστά άλλα να που πάλι πέσαμε σε γενίκευση.
    Κάτι που είναι γενικά αποδεκτό πάντως και ισχύει σε μεγάλο βαθμό είναι οτι γενικά οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα. Υπάρχει μια διαφορά φάσης πώς να το κάνουμε. Μπορείς να το δεις παντού αν συγκρίνεις μια 18χρονη πχ με έναν 18χρονο, συνήθως δεν έχουν καμιά σχέση. Και έχει φροντίσει και η Φύση γιαυτό, ακόμα και σωματικά να το δεις, τα κοριτσάκια ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αντίστοιχης ηλικίας αγόρια, έτσι πάει το πράγμα. Και μην μπερδεύεσαι, ωριμότητα δεν είναι να ξέρω να μιλάω για πλανήτες, οικονομία, πολιτική και δεν ξέρω τι άλλο, αυτά έχουν να κάνουν και με γνώσεις, μορφωτικό επίπεδο κι ένα σωρό άλλα, ως ωριμότητα αναφέρω κυρίως την συναισθηματική κι εκεί αργείτε πολύ. Γιαυτό και είναι δύσκολο μια 20χρονη να ψάξει τον 20αρη, γιαυτό δελεάζεται περισσότερο από τον μεγαλύτερο.
    Συν οτι οι ανάγκες της είναι διαφορετικές. Ο 20χρονος που είναι φουλ στην κα...α, την ξενερώνει, δεν την ενδιαφέρει να πηδιέται όλη μέρα ρε παιδιά πώς να το κάνουμε, ακόμα και στο σεξουαλικό κομμάτι είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη , καλά καλά δεν ξέρει το σώμα της, θέλει έναν πιο έμπειρο να την καθοδηγήσει και να ανοιχτεί.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, σαφώς και θα βρεις ώριμους (για την ηλικία τους) 20αρηδες . Το γεγονός παραμένει ότι όλοι αυτοί οι 20αρηδες που έχουν πρόβλημα ότι δεν βρίσκουν συνομήλικη για σχέση κακώς παραμυθιάζονται οτι φταίει που δεν έχουν λεφτά και μεγάλη ζωή να προσφέρουν.

Senior Member
    Καλά αυτό για τα κοριτσάκια το ακούω μια ζωή τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα...αν εννοείται στο σώμα θα συμφωνήσω...αλλά αν εννοείται στο χαρακτήρα θα διαφωνήσω.....σωματικά ναι το βλέπουμε και γύρω μας άλλωστε μια 15 Χρόνη έχει το σώμα μιας 25 αράς...αλλά στο θέμα χαρακτήρα από που τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα???επειδή τυχαίνουν κάποιες να τα φτιάξουν με 30 η 35???προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεμονωμένες περιπτώσεις...αλλά και αυτές η περιπτώσεις δεν πιστεύω ότι το κάνουν από ωριμότητα
    ...απλά ο 30 -35 ξέρει πιο καλά πως να τη ρίξει.εντυπωσιαζεται πιο γρήγορα και εννοείται ότι τον βρίσκει πιο έμπειρο στο κρεβάτι....όχι ότι η 20 είναι ώριμη στο χαρακτήρα και τους συνομιλούσε της τους βλέπει για χαχα παιδάκια...
    Με την ίδια λογική που λέτε τόσες 40αρες γιατί κυνηγάνε 20 η 25 ???αφού καθότι αυτή 40 δεν έπρεπε να ψάξει για 50 αρη???
    Η ωριμότητα στο χαρακτήρα δεν έχει σχέση με το φύλο άνδρας γυναίκα.στο σώμα ναι...
    Και εγώ έτυχε να ακούσω πολλά κοριτσάκια καθώς περνούσα στο δρόμο κοριτσάκια 15 ετών να μαλώνουν για τα βυζιά τους..πιάνεις είναι πιο μεγάλα..σε αυτές της είναι απόλυτα φυσιολογικό και στα αγόρια και στα κορίτσια...και επίσης έχω δει πολλά κορίτσια προσωπικά 20 που περιμένουν οι μαμά να μαγειρέψει να στρώσει το τραπέζι για να κάτσει η ίδια να φάει...ακόμα και όταν ενοικιάζει σπίτι αλλού να περιμένει τη μαμά της να έρθει να της καθαρίσει το σπίτι...
    Άρα η ωριμότητα έχει σχέση με το πώς μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος και με τον ίδιο τον άνθρωπο...

Banned
    Να υπενθυμισω οτι ΕΓΩ προσωπικα δεν εγραψα πουθενα για ωριμοτητα.
    Εγραψα για πονηρια, ελιγμους, παρακαμψεις, διπλωματιες.
    Τωρα, αν τα παραπανω ταυτιζονται με ωριμοτητα .... παω πασο.

Και τωρα που το ξαναβλεπω ... δεν μιλησα πουθενα για 16/14χρονη.
    Απο 18 και πανω ... πιανω το κουβαρι (αν πιανεται τετοιο κουβαρι).

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Καλά αυτό για τα κοριτσάκια το ακούω μια ζωή τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα...αν εννοείται στο σώμα θα συμφωνήσω...αλλά αν εννοείται στο χαρακτήρα θα διαφωνήσω.....σωματικά ναι το βλέπουμε και γύρω μας άλλωστε μια 15 Χρόνη έχει το σώμα μιας 25 αράς...αλλά στο θέμα χαρακτήρα από που τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα???επειδή τυχαίνουν κάποιες να τα φτιάξουν με 30 η 35???προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεμονωμένες περιπτώσεις...αλλά και αυτές η περιπτώσεις δεν πιστεύω ότι το κάνουν από ωριμότητα
    ...απλά ο 30 -35 ξέρει πιο καλά πως να τη ρίξει.εντυπωσιαζεται πιο γρήγορα και εννοείται ότι τον βρίσκει πιο έμπειρο στο κρεβάτι....όχι ότι η 20 είναι ώριμη στο χαρακτήρα και τους συνομιλούσε της τους βλέπει για χαχα παιδάκια...
    Με την ίδια λογική που λέτε τόσες 40αρες γιατί κυνηγάνε 20 η 25 ???αφού καθότι αυτή 40 δεν έπρεπε να ψάξει για 50 αρη???
    Η ωριμότητα στο χαρακτήρα δεν έχει σχέση με το φύλο άνδρας γυναίκα.στο σώμα ναι...
    Και εγώ έτυχε να ακούσω πολλά κοριτσάκια καθώς περνούσα στο δρόμο κοριτσάκια 15 ετών να μαλώνουν για τα βυζιά τους..πιάνεις είναι πιο μεγάλα..σε αυτές της είναι απόλυτα φυσιολογικό και στα αγόρια και στα κορίτσια...και επίσης έχω δει πολλά κορίτσια προσωπικά 20 που περιμένουν οι μαμά να μαγειρέψει να στρώσει το τραπέζι για να κάτσει η ίδια να φάει...ακόμα και όταν ενοικιάζει σπίτι αλλού να περιμένει τη μαμά της να έρθει να της καθαρίσει το σπίτι...
    Άρα η ωριμότητα έχει σχέση με το πώς μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος και με τον ίδιο τον άνθρωπο...
    Όχι Γιώργο, όντως τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα, δεν έχει να κάνει με το πώς μεγαλώνει ο καθένας, έτσι είναι η Φύση, πώς να το κάνουμε τώρα; Περνάνε πιο γρήγορα εφηβεία, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Δεν το λέω εγώ, η επιστήμη το λέει. Ορίστε και το άρθρο.
    https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/...agorion-sta-20

Κι όχι ότι έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία αυτό αλλά το έθεσα ως επιχείρημα στην θεωρία του εξουθενωμένου γιατί οι 20χρονες προτιμούν συνήθως μεγαλύτερους.

@ Εξουθενωμένος Ξέρω τι έγραψες, κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες. Σου ειπα την ένσταση μου στο κείμενο σου στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    @ Εξουθενωμένος Ξέρω τι έγραψες, κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες. Σου ειπα την ένσταση μου στο κείμενο σου στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.
    ΕΣΥ εγραψες ... οτι οι γενικευσεις μου σε τρελαναν.
    Εγω τι πρεπει να γραψω για εκεινη την εισαγωγικη σου ΥΠΕΡγενικευση "δεν εχεις ιδεα απο γυναικες" .... ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    ΕΣΥ εγραψες ... οτι οι γενικευσεις μου σε τρελαναν.
    Εγω τι πρεπει να γραψω για εκεινη την εισαγωγικη σου ΥΠΕΡγενικευση "δεν εχεις ιδεα απο γυναικες" .... ?
    Ότι σε τρέλαναν κι εσένα οι δικές μου γενικεύσεις! :P

Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν ήθελα να σε προσβάλλω, νόμιζα πως ήταν σαφές πως το σχόλιο μου ήταν κάτι ανάμεσα σε χιούμορ, σαρκασμό κτλ. Υπερέβαλα σκοπίμως για να σου δείξω το point μου εξουθενωμένε, δεν είχα σκοπό να στην πω.

Banned
    Βλεπεις ποσο γλυκα γλυκα σε κουβεντιαζω ? ... ΔΕΝ σου επιτεθηκα.
    Μηπως και εσυ μπορεις να κανεις το ιδιο ? Αρχιζοντας απο το οτι
    Ωριμοτητα και Επιθεση δεν κανουν καλο χωριο ... για ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Ειτε αντρα ειτε γυναικα. Ειτε αγορι ειτε κοριτσι.

ΕΣΥ μαλλον το χεις αντιληφθει ! .... Με ενδιαφερει ομως αν μπορεις να το
    μεταλαμπαδευσεις στις αναριθμητες 18αρες/20αρες/22αρες που το χουν κανει
    τροπο ζωης και συστημα. Γνωριζεις καμια ? Ιδου πεδιο δοξης λαμπρο ....

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast