Ψυχωση αλλά τι είδους?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Ψυχωση αλλά τι είδους?

Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ. Έδω και τέσσερα χρόνια έχω μια περίεργη σχέση με μια γυναίκα 45 ετών. Είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο και συνεργαζόμαστε μαζί για 4.5 χρόνια. Μου είχανε πει κάποιοι συνάδελφοι ότι έχει κάποια ψυχολογικά.
    Εγώ δεν τους πολυπιστεψα καθώς έβλεπα μια κοπέλα εργατική καλοσυνατη με το γέλιο και το χιούμορ της όλα τέλεια. Δεν σας κρύβω επίσης πως πολλές φορές με φλέρταρε δείχνοντας ερωτικό ενδιαφέρον και με πράξεις. Και εγώ ανταποκρινομουνα με τον ίδιο τρόπο. Περνάγαμε με δύο λόγια πολύ όμορφα.
    Κάποιες φορές όμως είχε κάποιες εκρήξεις θυμού που με προβλημάτισαν.
    Πχ δανείστηκα ένα στυλό της και σηκώθηκε να μου του πάρει πίσω και μόλις της είπα σε ένα δεύτερολεπτο μου πέταξε κάτω όλα τα πράγματα από το γραφείο και φεύγοντας βρόντηξε την πόρτα φωνάζοντας όλα εδώ πληρώνονται...
    Όταν μια φορά μου μίλαγε και δεν την πρόσεξα βρόντηξε την πόρτα με απίστευτη δύναμη φωνάζοντας δυνατά. Πάντα μετά από αυτά τα περιστατικά επανερχονταν στο φυσιολογικό μετά από μισή περίπου ώρα.
    Το 2017 πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης και μου φώναζε πως δε με άντεχε άλλο και πως θέλει να φύγει και μετά από ένα μήνα όλα νορμάλ πάλι. Ενώ τους τελευταίους μήνες ήρθαμε πολύ κοντά ερωτικά πριν από δύο εβδομάδες νόμιζε πως πήγα να την εκθέσω σε κάτι και από τότε δεν μου μιλάει πλέον και οπότε με βλέπει φεύγει.
    Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά ήταν ανένδοτη και με έσπρωξε έξω από το γραφείο φωνάζοντας. Από συγγενικό της πρόσωπο έμαθα ότι είναι υπό αγωγή με lorazepan quetiapine και sertraline αλλά δε μου είπε ξεκάθαρα από τη πάσχει. Ξέρει κάποιος να μου πει? Τι νοιάζομαι πολύ και θέλω να είμαι δίπλα της γιατί είναι υπέροχος χαρακτήρας και τη νιώθω σαν το άλλο μου μισό. Αυτή τη στιγμή ζω κάτι δύσκολο καθώς με αγνοεί παντελώς ενώ συνεχίζει με τους υπόλοιπους συναδέλφους να είναι χαμογελαστή και εργατική...

Senior Member
    μαλλον καταθλιπτικη ψυχωση θα ειναι.

ρωτα κανεναν ειδικο καλυτερα γιατι εμεις εδω περα δε ξερουμε πολλα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    shadow δεν καταλαβαινω, γιατι ανοιξες νεο θεμα πανομοιοτυπο με το προηγουμενο αλλαζοντας μονο το ονομα της πιθανη διαγνωσης; Πιστευεις οτι οι οποιες απαντησεις εχουν λογο να διαφερουν απο τις προηγουμενες;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    ποιες φορές όμως είχε κάποιες εκρήξεις θυμού που με προβλημάτισαν
    θεουλη μου θυελλα χρειαζεται ενα σακο του μποξ μαλον για εκτονωση μηπως αυτο θα της αρεσε

παρε ολα τα απαραιτητα αξεσουαρ οπως οτοασπιδες

Τι νοιάζομαι πολύ και θέλω να είμαι δίπλα της γιατί είναι υπέροχος χαρακτήρας και τη νιώθω σαν το άλλο μου μισό.
    https://www.youtube.com/watch?v=61dO9q07Qj4

Banned
    ο λογος που σε αγνωει ειναι γιατι πιστευει οτι απλα θελεις να περασεις καλα