Λίγη αισιοδοξία για όλους... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitrios85 View Post
    Μαζί σου. Αλλά έτσι όπως μου το παρουσίασε, μου φάνηκε ότι επιτέλους θα βρω λύση στο πρόβλημα της GAD με το να μας δείξει ποια φάρμακα πρέπει να πάρω ακριβώς. Ε τα πήρα και προκοπή δεν είδα...Πως να μην πέσεις μετά σε κατάθλιψη οεο?
    ενταξει..δεν ειναι λογος αυτος και για να ξαναπεσεις σε καταθλιψη. καμια φορα οι γιατροι λενε μπουρδες. τωρα που ειδατε οτι δεν σε πιανουν, συνεχιζεις και παιρνεις αντικαταθλιπτικα η κατι? γιατι αν δεν σε [πιανουν δεν υπαρχει λογος να τα παιρνεις. και μενα δεν με πιανουν

Senior Member
    .................................................. .................
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikoletta83 View Post
    Δεν ξερω αν ειναι οντως δεν ειμαι ειδικος δυστυχως.Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι εγω κανονικα την ψυχοθεραπεια μου.Δεν μας εμποδιζει ουτε η κατασταση μου ουτε ο αυτοκτονικος ιδεασμος.Ξερεις μηπως ποιο ειδος ψυχοθεραπειας κανει;
    Δεν έχω ιδέα, αλλά φαντάζομαι CBT θα κάνει όπως οι περισσότεροι. Γενικότερα πάντως και παλιά που έκανα δεν είχα πάρει ιδιαίτερη βοήθεια. Ίσως επειδή σαν άτομο έχω αρκετά παγιωμένες θέσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by garida View Post
    ενταξει..δεν ειναι λογος αυτος και για να ξαναπεσεις σε καταθλιψη. καμια φορα οι γιατροι λενε μπουρδες. τωρα που ειδατε οτι δεν σε πιανουν, συνεχιζεις και παιρνεις αντικαταθλιπτικα η κατι? γιατι αν δεν σε [πιανουν δεν υπαρχει λογος να τα παιρνεις. και μενα δεν με πιανουν

Γενικότερα δεν είχα κατάθλιψη, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα ήρθε και μου μπαστακώθηκε. Δεν το ζήτησα
    Γαρίδα δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να τα κόψω για να είμαι ειλικρινής και τώρα στη φάση που είμαι δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου και ο ψυχισμός μου.

Senior Member
    Ειναι και το θεμα της εντασης των συμπτωματων νικολεττα... Κι εγω εχω κανει ψυχοθεραπεια σε περιοδο που ειχα ιδεασμους αλλα δεν ηταν τα συμπτωματα φουλ ψυχιατρικα. Το μονο που μπορω να φανταστω πως εννοουσε η ψυχολογος σου δημητρη ειναι πως περιμενει τα φαρμακα να να ελαττωσουν την βαρυτητα αυτων των συμπτωματων και μετα κανετε και ψυχοθεραπεια. Δεν ειναι μονο οι παρενεργειες που μπορουν να σαμποταρουν τη ψυχοθεραπεια ειναι και τα συμπτωματα τα ιδια. Αν βλεπεις οτι τα συμπτωματα δεν υποχωρουν καθολου σε ενταση τοτε οι εναλλακτικες γενικα ειναι η συζητηση με τη γιατρο για αλλαγη αγωγης η αλλαγη γιατρου.

εντιτ:σορρυ για το προηγουμενο/νταμπλ ποστ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    α τα παιρνεις χρονια? χμμ.. αν ομως οντως δεν σε βοηθανε με βαση το τεστ dna? εσυ νιωθεις πως ειδες αλλαγη απο τοτε που τα ξεκινησες?
    μαλλον δεν επαθες καταθλιψη λογω του τεστ. απλα το ειχες και σου βγηκε ετσι. μην μου πεις οτι επειδη ηταν θετικο αυτο το τεστ το επαθες μονο, γιατι θα φαω τα μουστακια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Λογικα το μονο που μπορω να φανταστω πως εννοουσε ειναι να υποχωρησουν υπο τη δραση των φαρμακων τα βαρια συμπτωματα πρωτα, και μετα αφου τα φαρμακα σε εχουν καπως σταθεροποιησει να μπορειτε να κανετε ψυχοθεραπεια. Δεν ειναι μονο οι παρενεργειες που σαμποταρουν την ψυχοθεραπεια. Τα βαρια ψυχιατρικα συμπτωματα οπως οι ιδεασμοι κανουν το ιδιο. Αν βλεπεις οτι τα φαρμακα δεν το κανουν αυτο τοτε οι μονες εναλλακτικες ειναι αλλαγη φαρμακων η αλλαγη γιατρου.

Γενικότερα είμαι πολύ προβληματισμένος από όλη αυτή την ταλαιπωρία όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό μου βγήκαν αυτές οι τόσο έντονες ιδέες.
    Πάντως και εγώ κλείνω προς την αλλαγή αγωγής πάλι και ίσως γυρίσω στο Seroxat που κάτι μου έκανε, μου το πρότεινε κι αυτή βέβαια για να είμαι ειλικρινής, αλλά είπα να το παλέψω με το Brintelixx μπας και δω προκοπή, αλλά κάθε μέρα που περνάει βυθίζομαι όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη και τον αυτοκτονικό ιδεασμό.

Senior Member
    μπριντελιξ. αστεριξ. οβελιξ. και μενα αυτο μου ειπαν να παρω. πες μου πως θα τα πας με το μπριντελιξ, γιατι εγω δεν θα το παρω

Senior Member
    α τα παιρνεις χρονια? χμμ.. αν ομως οντως δεν σε βοηθανε με βαση το τεστ dna? εσυ νιωθεις πως ειδες αλλαγη απο τοτε που τα ξεκινησες?
    μαλλον δεν επαθες καταθλιψη λογω του τεστ. απλα το ειχες και σου βγηκε ετσι. μην μου πεις οτι επειδη ηταν θετικο αυτο το τεστ το επαθες μονο, γιατι θα φαω τα μουστακια μου
    Η μείζων κατάθλιψη μου βγήκε από την αποτυχία της αλλαγής των φαρμάκων και όλων αυτών που έχω τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια με την ΓΑΔ.
    Είναι σύνηθες να βγαίνει κατάθλιψη όταν ταλαιπωρείτε κάποιος χρόνια με αγχώδη διαταραχή.

Senior Member
    μπριντελιξ. αστεριξ. οβελιξ. και μενα αυτο μου ειπαν να παρω. πες μου πως θα τα πας με το μπριντελιξ, γιατι εγω δεν θα το παρω
    Εφόσον μπορείς και είσαι λειτουργική όσο γίνεται χωρίς φάρμακα και μπορείς και το παλεύεις θα σου πω ένα μεγάλο μπράβο. Αλλά δεν είναι όλες οι παθήσεις το ίδιο και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εγώ το είχα παλέψει στα 26 μου όταν μου έσκασε έντονα για 2-3 μήνες μόνος χωρίς φάρμακα, μόνο με ψυχοθεραπεία και κατέληξα να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι από τα ψυχοσωματικά.

Senior Member
    Εφόσον μπορείς και είσαι λειτουργική όσο γίνεται χωρίς φάρμακα και μπορείς και το παλεύεις θα σου πω ένα μεγάλο μπράβο. Αλλά δεν είναι όλες οι παθήσεις το ίδιο και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εγώ το είχα παλέψει στα 26 μου όταν μου έσκασε έντονα για 2-3 μήνες μόνος χωρίς φάρμακα, μόνο με ψυχοθεραπεία και κατέληξα να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι από τα ψυχοσωματικά.
    δεν εχω καταθλιψη. ειμαι αλλη φαση. αλλα συνεχεια μου λενε να παρω αντικαταθλιπτικα και δεν συμφωνω, ασε που οσα δοκιμασα να παρω μου φερανε τρελες παρενεργιες.... επεσα και σε κακο ψυχιατρο, αλλα τωρα με το νεο ετος θα αλλαξω και γιατρο.

Senior Member
    δεν εχω καταθλιψη. ειμαι αλλη φαση. αλλα συνεχεια μου λενε να παρω αντικαταθλιπτικα και δεν συμφωνω, ασε που οσα δοκιμασα να παρω μου φερανε τρελες παρενεργιες.... επεσα και σε κακο ψυχιατρο, αλλα τωρα με το νεο ετος θα αλλαξω και γιατρο.
    Τι διάγνωση έχεις αν επιτρέπεται?

Senior Member
    Τι διάγνωση έχεις αν επιτρέπεται?
    δεν εχω καμια διαγνωση. απλα εχω λιγη μελαγχολια επειδη ζω μακρυα απτους δικους μου

Senior Member
    δεν εχω καμια διαγνωση. απλα εχω λιγη μελαγχολια επειδη ζω μακρυα απτους δικους μου
    Όπως σου είπα και πριν, εφόσον είσαι λειτουργική έστω και με την μελαγχολία σου, δοκίμασε άλλους φυσικούς τρόπους και ψυχοθεραπεία και μην πάρεις φάρμακα. Εάν μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το πάλευα ακόμα περισσότερο χωρίς φάρμακα.

Senior Member
    ο μονος τροπος να νιωσω ξανα τελειως καλα ειναι να γυρισω πισω. τπτ αλλο. δυστυχως δεν εχω πετυχει καλους ψυχοθεραπευτες. ακομα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast