Φόβος για σεξ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 111
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γενικά δεν με βοήθησε πολύ η ψυχολογος το αντίθετο θα έλεγα τουλαχιστον σε μένα γιατί σε άλλους βοηθανε πάρα πολυ.
    Μπορεί να μην ηταν η κατάλληλη για εσενα.

Ισως να έχεις δίκιο σε αυτο

Δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό στο θέμα μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ισως να έχεις δίκιο σε αυτο
    Oπότε αν αισθανεσαι ότι δεν σε βοηθησε αυτή,πας σε άλλη.

Δεν πήγα σε άλλη γιατί μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να με βοηθήσει καποιος σε αυτό το θέμα. Ίσως χρειαζόμουν σεξολογο και όχι ψυχολογο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν πήγα σε άλλη γιατί μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να με βοηθήσει καποιος σε αυτό το θέμα. Ίσως χρειαζόμουν σεξολογο και όχι ψυχολογο
    Κοίτα,η ψυχολόγος θα σε βοηθούσε σε γενικότερη κλίμακα,δεν θα σου έλυνε το σεξουαλικό αμέσως,σώνει και καλά.
    Σε άλλα θέματα δηλαδή δεν έχεις βοηθηθεί?

Δεν με βοηθησε σε κάτι ιδιαιτερα.συν του ότι οι ψυχολογοι θέλουν πολλα χρήματα οποτε αντί να με βοηθαει με αγχωνε και οικονομικά

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χμμμ,καταλαβαίνω,

Δεν το χρησιμοποιώ το email.ότι θες συζηταμε εδώ δεν έχω αλλωστε τίποτα να κρυψω αντιθετα μπορεί να βοηθησει καποιος εμένα και εγώ να βοηθησω καποιον με αντιστοιχο θεμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν το χρησιμοποιώ το email.ότι θες συζηταμε εδώ δεν έχω αλλωστε τίποτα να κρυψω αντιθετα μπορεί να βοηθησει καποιος εμένα και εγώ να βοηθησω καποιον με αντιστοιχο θεμα
    Οκ.
    Απλώς για να μην γινόταν σαν chat η κουβέντα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα σου έλεγα πάντως να μην είσαι αρνητική με το θέμα των ψυχολόγων.
    Επειδή δεν έχεις πολυβοηθηθεί από αυτήν,δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ανίκανοι,ανάξιοι κλπ.

Senior Member
    Αποστολια οταν λες η ψυχολογος σου ειπε θα ηταν δυσκολο καποιος να σε βοηθησει με το θεμα σου, πως καταλαβες οτι το εννοουσε; Γιατι εμενα αυτο λιγο με μπερδεψε. Μου φαινεται παραξενο να πει ειδικος τετοιο πραγμα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Μου είπε πρέπει να πάω σε σεξολογο γιατί η ψυχολόγος δεν είχε ξανά αντιμετωπισει παρομιο θέμα σαν το δικό μου.

Senior Member
    Α οκ νομιζα η ιδεα για τον σεξολογο ηταν δικια σου. Νομιζω δεν ειναι κακη ιδεα απαραιτητα αν θελεις να εχεις πιο σφαιρικη εικονα. Παντως η ψυχολογος δεν μου κανει και για πολυ εμπειρη...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Δεν κατηγορώ καμία για την δουλειά της ούτε θα κρίνω αν είχε ανάλογη εμπειρία.απλώς επειδή είμαι από επαρχια ο σεξολογος απέχει πάνω από μια ώρα από εκεί που βρισκομαι.οικονομικα αλλά και πρακτικά είναι δύσκολο να πηγαινω

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast