Φόβος για σεξ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 111
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καταλαβάνω τι εννοείς απλά όταν υπάρχει φοβια κατάστρεφονται και οι πιο ωραιες στιγμες
    Όλα θέμα μυαλού είναι, θα χαλαρώσεις έτσι κι αλλιώς. Μπορεί στην αρχή να σου είναι άβολα, αλλά αν είναι και έμπειρος ο άλλος θα δεις διαφορά στην ψυχολογία σου. Μετά θα του ζητάς εσύ σεξ, να το ξέρεις, έτσι πάει σχεδόν πάντα.

Banned
    εγω την εχω βρει κανεις πραγματα που δε θες πχ δε θες να το κανεις με καπιον και μετα δε το θες καθολου

Έκανα σχέση σε μεγάλη ηλικια.στα 27.τώρα είμαι 30
    Δεν είσαι καθόλου μεγάλη για σχέση και για σεξ για πρώτη φορά! Συμφωνώ επίσης με garida.
    Σημασία έχει βιολογικά, από πλευράς λειτουργικότητας γεννητικών οργάνων, όλα να είναι ρολόι, είτε για άντρα είτε για γυναίκα μιλάμε. Άμα συμβαίνει αυτό όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Πχ υπάρχουν γυναίκες που τεκνοποιούν στα 35, 38, 40 τους και πιο πάνω ακόμα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν είσαι καθόλου μεγάλη για σχέση και για σεξ για πρώτη φορά! Συμφωνώ επίσης με garida.
    Σημασία έχει βιολογικά, από πλευράς λειτουργικότητας γεννητικών οργάνων, όλα να είναι ρολόι, είτε για άντρα είτε για γυναίκα μιλάμε. Άμα συμβαίνει αυτό όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Πχ υπάρχουν γυναίκες που τεκνοποιούν στα 35, 38, 40 τους και πιο πάνω ακόμα.
    Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που το βλεπουν ετσι γιατί η πρώτη μου σχέση θεώρησε ότι έχω κάποιο σωματικό πρόβλημα και δεν ολοκληρώνω.και εγώ έτρεχα στους γιατρους για να δω αν είμαι καλά γυναικολογικα.τέλος πάντων ευτυχως δεν είναι όλοι ίδιοι.

Senior Member
    Το δυσκολο ειναι οτι ο αλλος μπορει να ξενερώσει οχι επειδη θα του λείψει το σεξ, αλλα επειδη θα καταληξει οτι δεν σε ελκύει σεξουαλικα.. Σκεψου δηλαδη την αντίστροφη περιπτωση, να γούσταρες να κανεις σεξ μαζι του και να το απέφευγε για δικους του ψυχολογικούς λογους, θα ενοιωθες αναπόφευκτα μη ποθητή.
    Οποτε σε πρωτη φαση σκεψου οτι για να επιμένει μαζι σου, του αρεσεις, σε θελει, σε εκτιμάει, σε αγαπαει, οπως θες πέστο και αξιζει να το παρεις αποφαση να προχωρήσεις μαζι του., καποια στιγμη θα γινει με καποιον ειναι σιγουρο κσι οπως τα λες δε βλεπω καποιον καταλληλότερο.
    Κακά τα ψεματα ομως, για να βλεπουμε και τα πραγματα και λιγο ρεαλιστικα, σιγουρα δεν θα το αντέξει εις αει αυτο το πραγμα, και δεν εννοω την στέρηση του σεξ οσο την σεξουαλικη απορριψη, γιατι θέλοντας και μη καπως ετσι αποκωδικοποιείται μεσα του.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Το δυσκολο ειναι οτι ο αλλος μπορει να ξενερώσει οχι επειδη θα του λείψει το σεξ, αλλα επειδη θα καταληξει οτι δεν σε ελκύει σεξουαλικα.. Σκεψου δηλαδη την αντίστροφη περιπτωση, να γούσταρες να κανεις σεξ μαζι του και να το απέφευγε για δικους του ψυχολογικούς λογους, θα ενοιωθες αναπόφευκτα μη ποθητή.
    Οποτε σε πρωτη φαση σκεψου οτι για να επιμένει μαζι σου, του αρεσεις, σε θελει, σε εκτιμάει, σε αγαπαει, οπως θες πέστο και αξιζει να το παρεις αποφαση να προχωρήσεις μαζι του., καποια στιγμη θα γινει με καποιον ειναι σιγουρο κσι οπως τα λες δε βλεπω καποιον καταλληλότερο.
    Κακά τα ψεματα ομως, για να βλεπουμε και τα πραγματα και λιγο ρεαλιστικα, σιγουρα δεν θα το αντέξει εις αει αυτο το πραγμα, και δεν εννοω την στέρηση του σεξ οσο την σεξουαλικη απορριψη, γιατι θέλοντας και μη καπως ετσι αποκωδικοποιείται μεσα του.
    Είναι πολύ σωστή η άποψη σου και συμφωνώ απόλυτα. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και ακόμη τίποτα. Αλλά είναι που δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δεν ξέρω και που άλλου να απευθυνθώ για τέτοια θεματα

Senior Member
    Να της δωσουν συμβουλες περιμενει η κοπελα για το προβλημα της, κι οχι να τη φορτωσουν ενοχες επειδη το εχει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Κατανοω όλες τις απαντήσεις. Σιγούρα ισχύουν αυτά που μου λένε αλλα όντως ανεβασα το θέμα για να δω αν έχεις κάποια παρόμοιο θέμα που να έχει ξεπερασει

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα ενόχων, μπορει να καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να παρει την αποφαση να κανει την αρχη, αυτο δεν θα το γλιτώσει. Καλο ειναι να το αποφασίσει να το κανει με αυτον τον ανθρωπο που εχει κατανόηση και δειχνει να την αγαπαει και δεν την βλεπει απλα σαν ενα κορμί, γιατι αργοτερα πανω σε καμια φαση απελπισίας, θα της την κανει την αρχη κανενας ανώμαλος Ζεν πρεμιέ και θα τη πετάξει μετα σαν παιχνιδι.
    Δεν υπαρχει καποιο κόλπο κοριτσι μου, απλα θα το επιδιώξεις με καποιον που εμπιστεύεσαι, σε καταλαβαίνει και δεν θα σε βρίσει αν θελήσεις να σταματήσεις κατα τη διάρκεια. Κι αυτος ο έμπειρος που σου λενε, το νου σου.
    Δε μπορω να σας καταλαβω ρε παιδια και ειδικα τις γυναικες εδω, ειναι δυνατόν να σας λεει τον φοβο της αυτον, οτι ειναι τωρα με καποιον πολυ σωστο που την κατανοεί και να της λετε θα βρει καποιον έμπειρο;;;
    Σε ψυχολογικό φορουμ εισαστε, δε ξερετε ποσες κοπέλες εχουν καταστραφεί απο έμπειρους γύπες εκει εξω; Θα τη μυριστούν απο χλμ οι νάρκισσοι.

Banned
    Αποστολία, αν θες άλλη μια γνώμη, το πρόβλημα θα προσπαθήσεις να το λύσεις με τον άνθρωπο που είσαι τώρα αφού λες πως σε στηρίζει και είστε καλά. Και μην σκέφτεσαι την ηλικία σου και τέτοια. Συμφωνώ με το σχόλιο του GeorgeGr1 παραπάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν ειναι θεμα ενόχων, μπορει να καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να παρει την αποφαση να κανει την αρχη, αυτο δεν θα το γλιτώσει. Καλο ειναι να το αποφασίσει να το κανει με αυτον τον ανθρωπο που εχει κατανόηση και δειχνει να την αγαπαει και δεν την βλεπει απλα σαν ενα κορμί, γιατι αργοτερα πανω σε καμια φαση απελπισίας, θα της την κανει την αρχη κανενας ανώμαλος Ζεν πρεμιέ και θα τη πετάξει μετα σαν παιχνιδι.
    Δεν υπαρχει καποιο κόλπο κοριτσι μου, απλα θα το επιδιώξεις με καποιον που εμπιστεύεσαι, σε καταλαβαίνει και δεν θα σε βρίσει αν θελήσεις να σταματήσεις κατα τη διάρκεια. Κι αυτος ο έμπειρος που σου λενε, το νου σου.
    Δε μπορω να σας καταλαβω ρε παιδια και ειδικα τις γυναικες εδω, ειναι δυνατόν να σας λεει τον φοβο της αυτον, οτι ειναι τωρα με καποιον πολυ σωστο που την κατανοεί και να της λετε θα βρει καποιον έμπειρο;;;
    Σε ψυχολογικό φορουμ εισαστε, δε ξερετε ποσες κοπέλες εχουν καταστραφεί απο έμπειρους γύπες εκει εξω; Θα τη μυριστούν απο χλμ οι νάρκισσοι.
    Ισχύει αυτό, πολύ σωστή τοποθέτηση.

Φυσικά προσπαθώ να το λύσω το θέμα με αυτόν που ειμαι τώρα απλά δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθω και κάπου αλλού. Σε ψυχολόγο πήγα αλλά δεν βοηθηθηκα.

Senior Member
    Αλλη μια συμβουλή απο εμενα, οταν το παρεις αποφαση να το κανεις, μην του πεις τιποτα, απλα αφεσου την κατάλληλη στιγμη και άφησε το να κυλίσει απο μονο του.
    Να ρωτησω κατι αλλο; Νοιωθεις σεξουαλικη έλξη για αυτον και απλως φοβασαι να προχωρήσεις, η δεν νοιωθεις κατι περα του αγνού συναισθήματος και θα το κανεις απλα για να το κανεις;

Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί.οποτε υπάρχουν αρκετά συναισθήματα

Senior Member
    Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί.οποτε υπάρχουν αρκετά συναισθήματα
    Αρα σου βγαινει και το σεξουαλικο απλα φοβασε να προχωρήσεις.
    Κατι αρνητικό δε βλεπουμε οπως καταλαβες. Μην περιμενεις να σου πει καποια κοπελα τον μαγικό τροπο, ειναι πολυδιάστατη προσωπική υπόθεση. Θα το παρεις αποφαση μονη σου να το κανεις, μπορει να ειναι ωραια, μπορει οχι, πολλα μπορουν, μην εστιάζεις εκει, το πολυ καλο ειναι οτι εχεις εναν ανθρωπο που ειναι πρόθυμος να το προσπαθήσετε μαζι μεχρι να το χαρείτε.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast