Results 136 to 147 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
30-12-2018, 13:09 #136
Επισησ οι σχεσεισ ειναι ενα παρε δωσε σε λαιβ χρονο που αναλογα τι ανθρωποσ εισαι πρεπει να βαινει ομαλα δηλαδη βαζω εγω αυτα πρεπει να βαλεισ κι εσυ κατι βαζεισ μου φτανει δε μου φτανει αναλογα τι ανθρωποσ εισαι μεσα σου κι οχι πωσ φαιρεσαι τι σου εχει τυχει αν εβαλεσ μυαλο κλπ αυτα ειναι ολα κι ολα οι σχεσεισ και τα ψυχολογικα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 30-12-2018, 13:13 #137
Οταν ξεκινασ εχεισ μια εικονα τι ειναι αγαπη τι δεν ειναι λεφτα κλπ η κορη μου ηταν η μονη γυναικα που καθησε και μ ακουσε τρια χρονια τισ ελεγα ιστοριεσ οι αλλεσ ολεσ φευγανε αρα βρειτε τα εσεισ
04-01-2019, 15:21 #138
Αν αρχίσεις κατι με εναν αντρα και συνειδητοποιήσεις σύντομα οτι δεν εισαι ερωτευμένη μαζι του, τον γουσταρεις σαν τύπο, κανετε και κανα σεξ αλλα οκ δεν καίγεσαι κιολας, αλλα επισης αντιλαμβάνεσαι οτι αυτος σε εχει ερωτευτεί, εχει φαει κολλημα μαζι σου, κανει όνειρα, θελει συνεχή επικοινωνία, τοτε τι κανεις;;
Καθεσαι και τρέφεις τον ναρκισσισμό σου που καποιος σε σκεφτεται συνεχως, το απολαμβάνεις, κανεις και το σεξακι σου που κ που μεχρι να βρεις κατι καλυτερο που θα τον γουσταρεις τρελα κι εσυ;
Η χωρίζεις σύντομα ωστε να μην τρέφει ψεύτικες ελπίδες ο αλλος και να ταλαιπωρείται, παρόλο που θα χάσεις την οποια προσωρινή βόλεψη σου προσφέρει, βαραίνοντας και την ψυχη σου με την πρωτοβουλία αυτη;
Δεν γνωρίζετε ακομη οτι ο ανθρωπος που δηλώνει ευαίσθητος και καλος, στην πραγματικοτητα δεν πράττει ευαίσθητα και καλα επειδη απλα δεν μπορει να παρει πρωτοβουλία να φυγει απο μια σχεση που ξερει οτι καποια στιγμη θα τελειώσει; κάνοντας τον αλλο να υποφέρει για μεγαλο χρονικό διαστημα;
Δεν θα επρεπε να μας περναει απο το μυαλο οτι ο τυπος πχ εδω που το έληξε και εξαφανιστηκε, αντι να εκμεταλλευτεί το κολλημα της αλλης και να πηδάει για κανα χρονο ακομα καβάτζα, παιζει να μην ειναι και τοσο κακος οσο φαινεται;
04-01-2019, 15:41 #139
04-01-2019, 16:05 #140
Σου περασε ομως σε εύλογο διαστημα. Στο χερι του ηταν να σε ταλαιπωρεί για κανα δυο χρονια ακομη και αλλο ενα μετα μεχρι να ξανα σταθείς στα ποδια σου.
Κοριτσι μου οταν ενας αντρας δει οτι δεν θελει να προχωρήσει με καποια, το ληγει και φευγει, δεν ταλαιπωρεί την γυναικα. Αλλα αυτο θελει ψυχη να το κανει γιατι μπορει να σε συμπαθεί αλλα να μην εισαι αυτο που θελει.
Εχεις ακουσει μεγαλύτερες και πιο έμπειρες γυναικες που σου λενε συνεχως, πρόσεχε να βρεις εναν αντρα να ξερει τι θελει; Αυτο σημαινει να αποφασίσει σχετικα γρηγορα εαν θα συνεχισει μαζι σου ή αν οχι να το τελειωσει μαχαίρι.
04-01-2019, 16:15 #141
04-01-2019, 18:19 #142
Η πραγματική γυναικα κανει ακριβως το ιδιο εαν συμβει το αντιθετο σεναριο.
Γιατι να μην σε συμπαθεί δηλαδη; Δεν εχεις ακουσει πχ καποια γνωστή σου να λεει μωρε καλος ειναι τον αγαπαω τον συμπαθώ, αλλα θελω κατι αλλο, Εντω μεταξυ μπορει να τον εχει και 2-3 χρονια ετσι, μεχρι να βρει κατι αλλο. Ε αυτη ειναι που λεμε η ******* και αντίστοιχα ο αντρας ο μεγαλομαλακας.
Μια που ειχα ερωτευθεί πιο παλια και καναμε κατι, με ειχε χωρισει τοτε μπαμ σε κανα 2μηνο. Το τι της ειχα σουρει τοτε απο μεσα μου κυριως δε φανταζεσαι, την ειχα για ελεεινή. Μετα απο χρονια πλεον καταλαβα ποσο σωστα φέρθηκε, εφοσον αυτη απλα θα περνούσε την ωρα της εαν συνέχιζε και θα ημουν στον κοσμο της αγάπης.
Γνωμη μου αυτα, εαν θελεις τα δεχεσαι, ο καθενας απο τις εμπειρίες του τα βλεπει και λιγο με δικο του ιδιαίτερο τροπο.
04-01-2019, 18:37 #143
Είμαι ανοιχτομυαλη γυναίκα και σαφώς και έχεις εν μέρει δίκιο σ'αυτά που λες και γω έχω βιώσει μια κατάσταση με κάποιον που πηγαινοερχόταν για χροοονια στη ζωή μου. Και μετά με κάποιον άλλο που ενώ είχε σχέση δεν έχανε την καβατζα του και μάλιστα αποπειράθηκε να επιστρέψει αφού παντρεύτηκε χαχα! Οπότε και με βάση αυτά εσύ Άγιο θα τον έβγαζες τον τελευταίο για μένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.. το πέρασε που λέω πιο πάνω πήγαινε στο μου πέρασε απ'το μυαλό για να μου περάσει εεεεχω ακόμη. Η δικιά σου σε χώρισε η εξαφανίστηκε;;;έχει τεράστια διαφορά για μένα. Το θέμα δεν είναι να τον βρυσω δεν βοηθιομαστε έτσι. Το θέμα είναι να δω τόσο τυφλή ήμουν τελικά;;όλα στο κεφάλι μου;;Για να πάρω σωστά το μάθημα μου και να συνεχίσω ...τα αισθήματα άλλη ιστορία. Και τώρα αμέσως θα φεύγα αν δεν....δεν θα εξαφανιζομουν θα έβρισκα έναν ανθρώπινο τρόπο θαρρώ. Απλά πόσες φορές πρέπει να την πηδήξεις την άλλη και πόσα παραμύθια πρέπει να της πεις για να σου ρθει μετά αααα άστο άκυρο δεν είμαι ερωτευμένος. Για μένα έχεις εν μέρει δίκιο. Όχι δεν θα τον βρίσουμε ούτε θα τον δικαιολογήσουμε όμως. Σ'αυτούς που συμπαθούμε λέμε γεια..
04-01-2019, 19:43 #144
Οχι εμενα δεν εξαφανιστηκε ξαφνικα, ειπε οτι θελει να χωρίσουμε για τους λογους της αλλα απο τη στιγμη που το ειπε, τελος, δε ξαναήρθε σε επαφη. Αν εξαφανιστεί χωρις να πει τιποτα, αλλο αυτο, μαλακας ειναι.
Μη κολας με τον εαυτο σου μωρε, ολοι διαφορετικοί ειμαστε, αυτη που εισαι εισαι με τα ωραια σου και οποιος γουσταρει στη τελική, η πιο σωστα οποιος αντέχει να γουσταρει, αυτος θα σε κρατησει, γιατι ειναι και κουραστικό.
04-01-2019, 21:04 #145
Θελω να καταλήξω οτι δεν πρεπει να κρίνουμε κανενα, το γιατι εφυγε και εξαφανιστηκε μονο αυτος ξερει, μην ενοχοποιείς τον εαυτο σου για πράξεις αλλων.
04-01-2019, 21:33 #146
Μπορει να εψαχνε το τελειο κρεβατι που ξερεισ τι βρηκε αλλοσ ψαχνει λεφτα ολοι κατι ψαχνουν
04-01-2019, 21:37 #147
Η αγαπη ολη ειναι δεκα καλα μαμησια δατσ ολ φοουκσ
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)