Results 31 to 45 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
26-12-2018, 12:50 #31
Τώρα πέτυχες διάνα με το διχασμό έτσι;;;; Η ειρωνεία είναι ότι εμένα με λες κάπου στη μέση δηλαδή έχω τα στοιχεία του καλού κορίτσιου αλλά όταν θέλω παίρνω φωτιά σαν να μην υπάρχει αύριο....άβυσσος η ψυχή μου.χαχα αλήθεια σαγαπω για αυτό που λες ναι έτσι είναι αν και είμαι σίγουρη βρήκε καταλληλότερο θύμα για σχέση.ναι γενικά ήμουν πολύ κουλ μπροστά του θυσιάζοντας για κάποιο λόγο τον εαυτό μου στον βωμό του τι;;;της αβέβαιης πιθανότητας σχέσης Μ έναν τύπο που δεν ήταν για μενα
- 26-12-2018, 12:52 #32
λες ηταν μεγαλος σε ηλικια. μηπως ανεβασε πιεση η η καρδια δεν αντεχε και επρεπε να αποσυρθει?μηπως τπτ κανα νεφρο κατι
26-12-2018, 12:58 #33
Οποτε εσυ η ιδια με την προσωπικοτητα σου ηδη συνδυαζεις και τους δυο κοσμους. Αυτο και μονο ειναι "αποδειξη υπαρξης" οτι θα υπαρχει και αντρας εκει εξω με παρομοιο στυλ. Ισως ψαχνωντας περισσοτερο το ψυχολογικο να πετυχεις ενα υψηλοτερο επιπεδο ολοκληρωσης αναμεσα στις δυο πλευρες του εαυτου σου και αυτο μετα να αντανακλαται πλεον και στις επιλογες σου. :)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-12-2018, 12:59 #34
Αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα κλαίω.Ε τώρα Μ θυμισες π ήθελα κ άλλο και μου κάνει "δεν είμαι ρομπότ" (ε δεν κρατηθηκα να μην το πω).37.θα πρεπε να ναι λιγουλακι ωριμοτερος σωστά;
26-12-2018, 13:06 #35
Πω τι είπες τώρα!! Αν υπήρχαν ψυχολόγοι σαν εσένα θα σωζομασταν.μου δίνει δύναμη αυτό αλήθεια.επειδη δεν ησυχάζω όμως θα θελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για τον τύπο να μου πεις εσύ η οποίος έχει αντέξει να διαβάσει οοοοοτι γράφω.τι πιστεύεις σε σχέση με τα σοσιαλ...να τον διαγράψω δηλαδή από fb; Προσωπικά δεν το κάνω το θεωρώ λίγο μικροπρεπες κ ότι επίσης δίνεις αξία ενώ δεν πρέπει.Επισης αδιαφορώ παντελώς ε;;Απλά επειδή δεν είμαστε κ μεγάλη πόλη φοβάμαι και μην τον πετύχω και μάλιστα όχι μόνο και πώς θα αντιδράσω. Η όπως πρέπει να ξαναγραψα τι να κάνω αν ξαναχτυπήσει ( θα μαι ο καλός μου εαυτός;ο κακος;πώς θα ζω ξυπνήσει εκείνη τη μέρα) το λέω επειδή υπάρχει πιθανότητα εφόσον είναι ότι να ναι...Γενικά υπάρχει οδηγός επιβίωσης σχετικά;;???? Βέβαια μπορεί όντως και να μην με νοιάζει σε λίγο καιρό...
26-12-2018, 13:09 #36
Α τον εκανες σκονη και σ' αυτον τον τομεα δηλαδη λολ. Αρα τελικα πληρως δε σε καλυπτε ουτε στον τομεα παθος. Ειδες ομως, στο συναισθηματικο ηταν που κολωσε τελικα. Γιατι στο συναισθημα ειναι που στοχευει η ψυχολογικη εκμεταλλευση. Το παθος δηλαδη το χρησιμοποιουσε σαν καυσιμο.
Το ρομποτ τελικα κρασαρε λιγο πριν του τελειωσουν και οι μπαταριες. =Ρ"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
26-12-2018, 13:12 #37
Κλαίω πάλι χαχα.οσο το χω δει αντικειμενικα πουθενά δεν με καλύπτε.....μάλλον μόνο ως προς την αδρεναλίνη της στιγμής και της αβεβαιότητας....α και όχι εντάξει κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις του κοβε πολύ δεν θα με τουμπαρε αλλιώς.και αν ήταν και όντως ευαίσθητος όσο ήθελε να πιστέψω....
26-12-2018, 13:13 #38
ΥΓ δεν ειμαι ειδικος, μονο χρονιος παθων :Ρ και που εχει κανει ολιγο διαβασμα κι ολιγη θεραπεια στα πλαισια της ανασυναρμολογησης. Για αυτο σου λεω, ψαξτο το ψυχολογικο κι οταν βρεις τον καταλληλο, ειμαι σιγουρος οι υπολοιποι θα το καταλαβουμε απο την εκρηξη :Ρ
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-12-2018, 13:16 #39
Χαχα χτυπιέται από τα γέλια απλά!!!! Εμείς οι χρόνιοι παθουντες να κάνουμε μια ομάδα αυτοβοηθειας ρε παιδιά!! Για αυτό ζω και ειλικρινά σ' ευχαριστώ γιατί με πολλά που είπες με βοηθάς αυτή την άβολη στιγμή... εννοείται πως θα το καταλάβετε.απλα όταν μπορείς αν θες τσεκαρε και το πιο πάνω ερώτημα μου (μάλλον τα γράφω λάθος και όχι σαν απάντηση συγχωρατε με είμαι νεοφερτο)
26-12-2018, 13:38 #40
Εγω θα ελεγα κουλαρε γενικοτερα. Καλη η υποτιμηση ενος ακυρου, ακομη καλυτερη ομως η ψυχροτητα. Απο σοσιαλ θα ελεγα μη βιαστεις να διαγραψεις (δεν αξιζει τον κοπο να αγχωνεσαι δηλαδη) απλα καποια στιγμη καντο κι αυτο. Αν απ' την αλλη σου στειλει στο μεταξυ, εχει τοση σημασια πια; Αγνοησε τον. Γενικα αν μπορεις κανε μια μεταβαση στο πιο ψυχρο απεναντι σε εκεινον και στην ιδεα του ακομα. Ειναι κι αυτο καλο φαρμακο.
26-12-2018, 13:47 #41
Ναι παντελώς σωστός, την αδιαφορία την κερδίζουν με το σπαθί τους αλλωστε. Ομολογώ πιάνω τον εαυτο μου να αναρωτιέται αν με σκεφτεται ακόμη αλλά δεν έχει νόημα να ψάχνω ψίχουλα επιβεβαίωσης για να νιώσω καλύτερα για λιγο.Τι να πω ελπίζω η νέα χρονιά μας να ναι καλύτερη! Χωρίς πολλά τραύματα γιατί δεν θα μας παλαβωσουν εμάς τελείως για να ταισουν το εγώ τους. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω και εύχομαι τα βάσανα μας να σταματήσουν. Φαντάζομαι σου χεί τύχει κάτι παρόμοιο, μακάρι να την έβγαλες καθαρή ως σήμερα.
26-12-2018, 13:54 #42
οσο το αναμασας εσυ βασανιζεις τον εαυτο σου. μονη σου μεγαλωνεις το 'βασανο'. move on
26-12-2018, 14:07 #43
Iiiiiimmm working on it!! Still...
26-12-2018, 14:09 #44
εισαι παντα ετσι σε υπερενταση? λολ
26-12-2018, 14:11 #45
Αυτό τώρα πώς σου ρθε; ???? Ας πούμε έξω άνετα θα με αναγνωρίσεις βγάζω καπνούς απ'τα αυτιά ????????????????
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....