Το κεντρί της εξαφάνισης - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 147
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Χμ και γω ήξερα πως δεν μου ταίριαζε αλλά ήθελα περιπέτειες τρομάρα μου! δεν μου άρεσε η στάση του.
    Αχαχχαχα...αυτά που γράφεις όλα μαζί δεν ταιριάζουν
    Εμ ξέρω ότι δεν μου ταιριάζει ....

Εμ υποψιάζομαι ότι με παίζει και λίγο....

Εμ θέλω και περιπέτειες....

Αλλά η στάση του παρολαυτα δεν μου άρεσε(!!!)

και ήθελα και διαφορετικη καταληξη .....(!!)

Από τη στιγμή που κατάλαβες ότι κάτι δεν πήγαινε όπως το ήθελες έπρεπε να το σταματήσεις ή να το πάρεις χαλαρά....λες ότι είσαι κοπέλα με εμπειρία στις σχέσεις....Καλό θα ήταν αυτή την εμπειρία να τη χρησιμοποιείς και λίγο για να αξιολογείς σωστά τον άντρα που έχεις κάθε φορά απέναντι σου.........ωραία είναι τα παραμύθια αλλά συνήθως όταν κτ από την αρχή μεσα μας μας λεει οτι δεν πάει καλά καλύτερα να το αφήνουμε ή να το βλέπουμε διαφορετικά γτ οι πιθανότητες να αλλάξει ο άνθρωπος απέναντι σου και η κατάσταση γενικότερα είναι μηδαμινες...

Και στη τελική εφόσον ήξερες μέσα σου ότι θα φύγει καλοια στιγμη .....γιατί να κάτσει ο τύπος να σου βγάλει και ανακοίνωση ότι ήρθε η ώρα...; Αφού το γνωρίζεις ήδη...

Γτ τόση ώρα θαβουμε τον τύπο που απλά έκανε τη δουλειά του αλλά δεν αναγνωριζεις το λάθος που κάνεις εσύ και το τραβάς αυτό......Καλό είναι να εστιάζουμε κ σε εμάς λιιιγο εξάλλου γ αυτό ήρθες εδώ....Όχι για να θαβουμε αυτόν μόνο Αλλά να βοηθήσουμε κυρίως εσένα .....

Φιλικά πάντα......

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αχαχχαχα...αυτά που γράφεις όλα μαζί δεν ταιριάζουν
    Εμ ξέρω ότι δεν μου ταιριάζει ....

Εμ υποψιάζομαι ότι με παίζει και λίγο....

Εμ θέλω και περιπέτειες....

Αλλά η στάση του παρολαυτα δεν μου άρεσε(!!!)

και ήθελα και διαφορετικη καταληξη .....(!!)

Από τη στιγμή που κατάλαβες ότι κάτι δεν πήγαινε όπως το ήθελες έπρεπε να το σταματήσεις ή να το πάρεις χαλαρά....λες ότι είσαι κοπέλα με εμπειρία στις σχέσεις....Καλό θα ήταν αυτή την εμπειρία να τη χρησιμοποιείς και λίγο για να αξιολογείς σωστά τον άντρα που έχεις κάθε φορά απέναντι σου.........ωραία είναι τα παραμύθια αλλά συνήθως όταν κτ από την αρχή μεσα μας μας λεει οτι δεν πάει καλά καλύτερα να το αφήνουμε ή να το βλέπουμε διαφορετικά γτ οι πιθανότητες να αλλάξει ο άνθρωπος απέναντι σου και η κατάσταση γενικότερα είναι μηδαμινες...

Και στη τελική εφόσον ήξερες μέσα σου ότι θα φύγει καλοια στιγμη .....γιατί να κάτσει ο τύπος να σου βγάλει και ανακοίνωση ότι ήρθε η ώρα...; Αφού το γνωρίζεις ήδη...

Γτ τόση ώρα θαβουμε τον τύπο που απλά έκανε τη δουλειά του αλλά δεν αναγνωριζεις το λάθος που κάνεις εσύ και το τραβάς αυτό......Καλό είναι να εστιάζουμε κ σε εμάς λιιιγο εξάλλου γ αυτό ήρθες εδώ....Όχι για να θαβουμε αυτόν μόνο Αλλά να βοηθήσουμε κυρίως εσένα .....

Φιλικά πάντα......
    Χαχα όλα σωστά θα έλεγα! Κυρίως μπήκα εδώ για να βοηθηθω προσωπικά γιατί είναι αρχή ακόμη και πονάει που σημαίνει δεν βλέπω πολύ καθαρά. Επίσης σκοπός δεν είναι να κραξω κανέναν. Προσπάθησα να τα παραθέσω όλα όσο πιο αντικειμενικα .Αν θα πρεπε να κραξω κάτι αυτό είναι μόνο τα στερεότυπα που θέλουν να παραμυθιαζεις κάποια τρελά για να σου κάτσει και τη φάση ότι είναι οκ να εξαφανιζεσαι (γιατί ΔΕΝ είναι μην τρελαθουμε άσχετα αν συντηρείται) Το ξέρω θα σου φαίνομαι ότι θέλω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο χμμ ίσως και να ναι έτσι. Ίσως είμαι απλά θερμοαιμη και πρώτα βουτάω μετά σκέφτομαι. Ίσως όπως ξαναπα θέλω πολύ να πιστέψω σε κάτι αναπάντεχα καλο. Όλα λάθη. Όλα ανθρώπινα όμως. Εγώ όμως δεν θυμάμαι να πλήγωσα κανέναν με τα λάθη μου.....γιατί συγνώμη αν θες ξεπετα ξέρεις που να πας και όχι να πας να παραμυθιασεις για να το πετύχεις..

Senior Member
    Εσυ οταν βαζεισ το δαχτυλο στο αυτι ποιοσ το ευχαριστιεται το δαχτυλο η το αυτι μη λεμε και μαλακιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολο το αγαπητό φόρουμ.
    Είμαι 27 και πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερο μου. Ο τύπος με τράβηξε από την πρώτη στιγμή γιατί έπαιζε την επικοινωνία στα δάχτυλα και ήταν υπερβολικά κουλ. Μετά από μέρες μου την έπεσε και καταλήξαμε μαζί για μπάνιο. Ε λοιπόν ο τύπος φαινόταν από άλλο πλανήτη τόσο ρομαντικός και τόσο τρυφερός που με κάνε να λιωσω αν και είχα πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν. Ωστόσο είχα επιφυλάξεις και αρνήθηκα να το κάνουμε αμέσως (αν και φτάσαμε κοντά).Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε θα γινόταν αλλά δεν έφερε προφυλακτικό γιατί "ποτέ δε φοράει" αρνήθηκα ψιλοσπαστηκε αλλά τελικά οκ.Την επόμενη που το ρυθμισε έγινε εν τέλει και με πρόσεξε πολύ. Έδειχνε να χει φάει τρελό κόλλημα μαζί μου με κάθε ευκαιρία και πετούσε κάτι για σχέση κλπ. ενω με βομβάρδιζε με μήνυματα. Το διάστημα εκείνο επειδή και οι δύο δουλεύαμε πολύ (και μέναμε σε διαφορετικό μέρος) δεν προλαβαίναμε να βρεθούμε και βλεπομασταν μόνο στη δουλειά όπου τον κρατούσα να μη μου ορμήξει.Αυτο για κάνα μήνα μέχρι να φύγω εγώ απ' τη δουλειά ενώ μου χε πει ότι θέλει να βρεθούμε και όλο έκανε νύξεις ότι θέλει να συνεχίσουμε. Για ένα διάστημα ολο κάτι γινόταν και δεν ταίριαζαν τα προγράμματα μας η είχε πολύ δουλειά ώσπου καταφέραμε με τα πολλά να βρεθούμε. Είχα ήδη φάει κολληματαρα. Περάσαμε υπέροχα εκείνο το βράδυ και μάλιστα κάναμε και αρκετά βαθιές συζητήσεις και ένιωσα πως όντως το πραγμα κυλούσε προς τη σωστή κατεύθυνση. Γι'αυτό όταν με γύρισε σπίτι θεώρησα περιττό να του πω για τα συναισθήματα μου και του πα πως θέλω να τον ξαναδώ και εκείνος ήταν σε φάση εννοείται θέλω σαν τρελός και "σχεδίαζε" πιθανές εξόδους. (Να σημειώσω μόνο πώς σε κάποια φάση του πα σε θέλω αλλά φοβάμαι αλλά εσυ μόνο μπορείς να το αλλάξεις και μου λέει το θέλω και φοβάμαι δεν πάνε μαζί και μετά το ρίξε στην πλάκα).Αναθαρρησα μετά απ'όλα αυτά και μετά από δύο μέρες στέλνω
    πώς είσαι και τέτοια και μου απάντησε με την Απόλυτη ψυχρότητα.
    Ε καταλαβα πώς η τον αφήνω αν θέλει μόνος του να κάνει κάτι παραπάνω η τέλος.Κι έτσι έγινε.Περασαν δύο μήνες σχεδόν και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κράτησε τέσσερις μήνες εμένα όμως με καίει ακόμα.....γιατί εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά;πώς στραβωσε έτσι η φάση έπρεπε να κάνω κάτι άλλο;;
    Σας μερσω.
    καλησπερα.
    ειναι πολυ ξεκαθαρο το τι εγινε.
    ο τυπος αυτος δεν ειχε ποτε βλεψεις για καποια σχεση.
    ΔΕΝ υπαρχει το "επι εναν μηνα ειχαμε τοση πολλη δουλεια".
    μετα, οταν το αναλυεις, προκυπτει οτι μονο εκεινος ειχε την τοση πολλη δουλεια. αν ηταν στο χερι σου θα εβρισκες χρονο κι ας ειχες πολλη δουλεια.
    ηθελε να σε ριξει στο κρεβατι και να το κανετε 1-2 φορες και να φυγει.
    δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειναι παντρεμενος η σε μονιμη σχεση.εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι;
    αν ΔΕΝ ειναι, τοτε απλα παιζει με πολλες, η θελει για σχεση καποια αλλη που δεν του ειχε καθησει ακομα.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΠΤ ΛΑΘΟΣ. αυτο που τον εκανε να εξαφανιστει ειναι ειτε οτι του εκατσε/γυρισε σε καποια αλλη που θελει περισσοτερο, ειτε οτι ηδη στην δευτερη φορα(σεξ) του μιλησες για τα αισθηματα σου.
    αυτα τα "θελω αλλα φοβαμαι και μονο εσυ μπροεις να το διορθωσεις", ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. δεν τα καταλαβαινεις μονο εσυ, ολοι μας τα καταλαβαινουμε.
    κατ εκεινον, σοβαρεψαν γρηγορα οι προθεσεις σου, ενω εκεινος ηθελε σεξακι αναλαφρο, , οπως σου ειπα, ειτε γιατι ειναι ηδη δεσμευμενος, ειτε γιατι δεν του κανεις για κατι παραπανω.

φυσικα και επρεπε να σου κανει καποιου ειδους εξηγηση αντι να εξαφανιστει. ακομα κι αν σου χρυσωνε το χαπι . προσωπικα δεν ειμαι της λογικης να λεμε φατσα φορα την πληρη αληθεια.
    γιατι δλδ να πω σε καποιον που με θλει και δεν τον θελω οτι δεν μου αρεσει αρκετα για να εχουμε κατι παραπανω; για να τον πληγωσω; τι φταιει που δεν μου αρεσει;;
    θα του πω οτι του αξιζει κατι καλυτερο και πρεπει να καλπασει να παει να το βρει ;p, δεν ειμαι σε φαση, νοιωθω πιεση, και αλλες μπουρδες, που ειναι ωστοσο μια εξηγηση. δεν τον εχω στο περιμενε.
    ηταν δειλια απλα να εξαφανιστει.
    αλλα καλα εκανες και του μιλησες ετσι για να φυγει μια ωρα αρχυτερα και να μην παιδευτεις περισσοτερο.
    ο τυπος δεν ηταν για παραπανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα.
    μετα, οταν το αναλυεις, προκυπτει οτι μονο εκεινος ειχε την τοση πολλη δουλεια. αν ηταν στο χερι σου θα εβρισκες χρονο κι ας ειχες πολλη δουλεια.
    δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειναι παντρεμενος η σε μονιμη σχεση.εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι;
    αν ΔΕΝ ειναι, τοτε απλα παιζει με πολλες, η θελει για σχεση καποια αλλη που δεν του ειχε καθησει ακομα.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΠΤ ΛΑΘΟΣ. αυτο που τον εκανε να εξαφανιστει ειναι ειτε οτι του εκατσε/γυρισε σε καποια αλλη που θελει περισσοτερο, ειτε οτι ηδη στην δευτερη φορα(σεξ) του μιλησες για τα αισθηματα σου.
    αυτα τα "θελω αλλα φοβαμαι και μονο εσυ μπροεις να το διορθωσεις", ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. δεν τα καταλαβαινεις μονο εσυ, ολοι μας τα καταλαβαινουμε.
    κατ εκεινον, σοβαρεψαν γρηγορα οι προθεσεις σου, ενω εκεινος ηθελε σεξακι αναλαφρο, , οπως σου ειπα, ειτε γιατι ειναι ηδη δεσμευμενος, ειτε γιατι δεν του κανεις για κατι παραπανω.

φυσικα και επρεπε να σου κανει καποιου ειδους εξηγηση αντι να εξαφανιστει. ακομα κι αν σου χρυσωνε το χαπι . προσωπικα δεν ειμαι της λογικης να λεμε φατσα φορα την πληρη αληθεια.
    γιατι δλδ να πω σε καποιον που με θλει και δεν τον θελω οτι δεν μου αρεσει αρκετα για να εχουμε κατι παραπανω; για να τον πληγωσω; τι φταιει που δεν μου αρεσει;;
    θα του πω οτι του αξιζει κατι καλυτερο και πρεπει να καλπασει να παει να το βρει ;p, δεν ειμαι σε φαση, νοιωθω πιεση, και αλλες μπουρδες, που ειναι ωστοσο μια εξηγηση. δεν τον εχω στο περιμενε.
    αλλα καλα εκανες και του μιλησες ετσι για να φυγει μια ωρα αρχυτερα και να μην παιδευτεις περισσοτερο.
    Αν ειναι ετσι οπως τα λες Remedy κατι τετοιοι τυποι θελουν να τους φερθεις οπως τους αξίζει , να τους καλεσεις και καλά για ενα χαλαρό ποτάκι και μετα να μείνουν με το μπιπ στο χέρι!! Sorry κιόλας παιδιά!!! :) Χρονια πολλα!!!!!

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσυ οταν βαζεισ το δαχτυλο στο αυτι ποιοσ το ευχαριστιεται το δαχτυλο η το αυτι μη λεμε και μαλακιεσ
    Κλαίω...κραξε μη λυπάσαι.

Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Αν ειναι ετσι οπως τα λες Remedy κατι τετοιοι τυποι θελουν να τους φερθεις οπως τους αξίζει , να τους καλεσεις και καλά για ενα χαλαρό ποτάκι και μετα να μείνουν με το μπιπ στο χέρι!! Sorry κιόλας παιδιά!!! :) Χρονια πολλα!!!!!
    Ε μαααα τωραααα...

Senior Member
    Ε μαααα τωραααα...
    Τον συναντας φιλη μου? Υπαρχει περιπτωση να τον ξαναδεις? Αν τον ξαναδεις κανε σαν να μην υπαρχει, σαν να ειναι αορατος ενα πραγμα!! Αξιζεις πολύ περισσότερα !!!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα.

Προσωπικά μου αρέσει τόσο πολύ να λέω αλήθεια που με θεωρούν καφρο. Μάλλον για να πηδήξουμε λεμε παραμύθια για να εξαφανιστουμε ας μη χάσουμε χρόνο να το κάνουμε. Αλλά η δεξιοτεχνία του άλλου φαίνεται ακριβώς εκεί να ξέρεις να φεύγεις....αλλά μάλλον αυτό είναι πολύ αντρικό για την εποχή. Όχι ότι έχει σημασία πια αλλά μόνος του επέμενε ότι δεν έχει τίποτα άλλο τον καιρό που νταραβεριζομασταν. Και γενικά όλα όσα έλεγε ήταν δοκιμασμένα για να με κάνουν να πιστέψω πως με έβλεπε αλλιώς. Συμφωνώ με ο,τι λες. Απλώς με πιάνει το γαμωτο κάποιος να κάνει τοοοοσο μεγάλη προσπάθεια να σε φέρει εκεί που θέλει και μετά μην τον είδατε ...δεν μου χε τύχει ξανά κ ας φαίνομαι κολλημένη δεν πειράζει. Δεν είμαι ούτε στο ένα άκρο που πολλοί τοποθετούν τις γυναίκες ούτε στο άλλο. Τον καψουρευτηκα γιατί ήταν αυτός όχι για τις μαλακίες που λέγε και με τη θέληση μου έκανα ότι έκανα. Εγώ δεν προσπάθησα να χειριστώ κανέναν του δώσα χώρο να εκφραστεί και αυτή ακριβώς είναι η βασική διαφορά μας και καλύτερα που μας χώρισε εν τέλει ....όλα για κάποιον ******** λόγο γίνονται....

Κοίτα ζω σε σχετικά μικρή πόλη όποτε ενδέχεται να τον πετύχω ναι.η δουλειά που έλεγα ευτυχώς είναι μόνο καλοκαίρι.ευχαριστω πολύ το εκτιμώ!

Miliva21
    Guest
    Απλώς με πιάνει το γαμωτο κάποιος να κάνει τοοοοσο μεγάλη προσπάθεια να σε φέρει εκεί που θέλει και μετά μην τον είδατε ...
    Cause you know I love the players
    And you love the game.... [emoji445]

Πρώτη φορά έπεσες σε πλειερ δεν πρζ
    .....Κάθε αρχή και δύσκολη...μη γίνει συνήθεια μόνο.....

Cause you know I love the players
    And you love the game.... [emoji445]

Πρώτη φορά έπεσες σε πλειερ δεν πρζ
    .....Κάθε αρχή και δύσκολη...μη γίνει συνήθεια μόνο.....
    Μπα έχω ξαναπέσει απλώς ήταν ο πρώτος που προσποιήθηκε τον τρέλα ερωτευμένο

Miliva21
    Guest
    Μπα έχω ξαναπέσει απλώς ήταν ο πρώτος που προσποιήθηκε τον τρέλα ερωτευμένο
    Μπορεί να ήταν ενθουσιασμένος απλώς ο άνθρωπος .....ξέρεις ενθουσιασμός και έρωτας μπερδεύεσαι....απλα αυτό κρατάει λίγο και αν δεν έχει σκοπό να το συνεχίσει τότε αυτο κάποια στιγμή ξεφουσκώνει ακόμα πιο σύντομα από ότι στα πλαίσια μιας σχέσης

Μπορεί να ήταν ενθουσιασμένος απλώς ο άνθρωπος .....ξέρεις ενθουσιασμός και έρωτας μπερδεύεσαι....απλα αυτό κρατάει λίγο και αν δεν έχει σκοπό να το συνεχίσει τότε αυτο κάποια στιγμή ξεφουσκώνει ακόμα πιο σύντομα από ότι στα πλαίσια μιας σχέσης
    Αυτά έλεγα όταν ήθελα να τον δικαιολογήσω και επιανε

Miliva21
    Guest
    Αυτά έλεγα όταν ήθελα να τον δικαιολογήσω και επιανε
    Εξάλλου αυτοί που ψάχνουν για περιστασιακές περιπέτειες γουστάρουν τον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής γι αυτό γντ το παιχνίδι

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast