Results 106 to 120 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
28-12-2018, 15:56 #106Miliva21Guest
Αχαχχαχα...αυτά που γράφεις όλα μαζί δεν ταιριάζουν
Εμ ξέρω ότι δεν μου ταιριάζει ....
Εμ υποψιάζομαι ότι με παίζει και λίγο....
Εμ θέλω και περιπέτειες....
Αλλά η στάση του παρολαυτα δεν μου άρεσε(!!!)
και ήθελα και διαφορετικη καταληξη .....(!!)
Από τη στιγμή που κατάλαβες ότι κάτι δεν πήγαινε όπως το ήθελες έπρεπε να το σταματήσεις ή να το πάρεις χαλαρά....λες ότι είσαι κοπέλα με εμπειρία στις σχέσεις....Καλό θα ήταν αυτή την εμπειρία να τη χρησιμοποιείς και λίγο για να αξιολογείς σωστά τον άντρα που έχεις κάθε φορά απέναντι σου.........ωραία είναι τα παραμύθια αλλά συνήθως όταν κτ από την αρχή μεσα μας μας λεει οτι δεν πάει καλά καλύτερα να το αφήνουμε ή να το βλέπουμε διαφορετικά γτ οι πιθανότητες να αλλάξει ο άνθρωπος απέναντι σου και η κατάσταση γενικότερα είναι μηδαμινες...
Και στη τελική εφόσον ήξερες μέσα σου ότι θα φύγει καλοια στιγμη .....γιατί να κάτσει ο τύπος να σου βγάλει και ανακοίνωση ότι ήρθε η ώρα...; Αφού το γνωρίζεις ήδη...
Γτ τόση ώρα θαβουμε τον τύπο που απλά έκανε τη δουλειά του αλλά δεν αναγνωριζεις το λάθος που κάνεις εσύ και το τραβάς αυτό......Καλό είναι να εστιάζουμε κ σε εμάς λιιιγο εξάλλου γ αυτό ήρθες εδώ....Όχι για να θαβουμε αυτόν μόνο Αλλά να βοηθήσουμε κυρίως εσένα .....
Φιλικά πάντα......
- 28-12-2018, 16:10 #107
Χαχα όλα σωστά θα έλεγα! Κυρίως μπήκα εδώ για να βοηθηθω προσωπικά γιατί είναι αρχή ακόμη και πονάει που σημαίνει δεν βλέπω πολύ καθαρά. Επίσης σκοπός δεν είναι να κραξω κανέναν. Προσπάθησα να τα παραθέσω όλα όσο πιο αντικειμενικα .Αν θα πρεπε να κραξω κάτι αυτό είναι μόνο τα στερεότυπα που θέλουν να παραμυθιαζεις κάποια τρελά για να σου κάτσει και τη φάση ότι είναι οκ να εξαφανιζεσαι (γιατί ΔΕΝ είναι μην τρελαθουμε άσχετα αν συντηρείται) Το ξέρω θα σου φαίνομαι ότι θέλω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο χμμ ίσως και να ναι έτσι. Ίσως είμαι απλά θερμοαιμη και πρώτα βουτάω μετά σκέφτομαι. Ίσως όπως ξαναπα θέλω πολύ να πιστέψω σε κάτι αναπάντεχα καλο. Όλα λάθη. Όλα ανθρώπινα όμως. Εγώ όμως δεν θυμάμαι να πλήγωσα κανέναν με τα λάθη μου.....γιατί συγνώμη αν θες ξεπετα ξέρεις που να πας και όχι να πας να παραμυθιασεις για να το πετύχεις..
28-12-2018, 16:18 #108
Εσυ οταν βαζεισ το δαχτυλο στο αυτι ποιοσ το ευχαριστιεται το δαχτυλο η το αυτι μη λεμε και μαλακιεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-12-2018, 16:21 #109
καλησπερα.
ειναι πολυ ξεκαθαρο το τι εγινε.
ο τυπος αυτος δεν ειχε ποτε βλεψεις για καποια σχεση.
ΔΕΝ υπαρχει το "επι εναν μηνα ειχαμε τοση πολλη δουλεια".
μετα, οταν το αναλυεις, προκυπτει οτι μονο εκεινος ειχε την τοση πολλη δουλεια. αν ηταν στο χερι σου θα εβρισκες χρονο κι ας ειχες πολλη δουλεια.
ηθελε να σε ριξει στο κρεβατι και να το κανετε 1-2 φορες και να φυγει.
δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειναι παντρεμενος η σε μονιμη σχεση.εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι;
αν ΔΕΝ ειναι, τοτε απλα παιζει με πολλες, η θελει για σχεση καποια αλλη που δεν του ειχε καθησει ακομα.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΠΤ ΛΑΘΟΣ. αυτο που τον εκανε να εξαφανιστει ειναι ειτε οτι του εκατσε/γυρισε σε καποια αλλη που θελει περισσοτερο, ειτε οτι ηδη στην δευτερη φορα(σεξ) του μιλησες για τα αισθηματα σου.
αυτα τα "θελω αλλα φοβαμαι και μονο εσυ μπροεις να το διορθωσεις", ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. δεν τα καταλαβαινεις μονο εσυ, ολοι μας τα καταλαβαινουμε.
κατ εκεινον, σοβαρεψαν γρηγορα οι προθεσεις σου, ενω εκεινος ηθελε σεξακι αναλαφρο, , οπως σου ειπα, ειτε γιατι ειναι ηδη δεσμευμενος, ειτε γιατι δεν του κανεις για κατι παραπανω.
φυσικα και επρεπε να σου κανει καποιου ειδους εξηγηση αντι να εξαφανιστει. ακομα κι αν σου χρυσωνε το χαπι . προσωπικα δεν ειμαι της λογικης να λεμε φατσα φορα την πληρη αληθεια.
γιατι δλδ να πω σε καποιον που με θλει και δεν τον θελω οτι δεν μου αρεσει αρκετα για να εχουμε κατι παραπανω; για να τον πληγωσω; τι φταιει που δεν μου αρεσει;;
θα του πω οτι του αξιζει κατι καλυτερο και πρεπει να καλπασει να παει να το βρει ;p, δεν ειμαι σε φαση, νοιωθω πιεση, και αλλες μπουρδες, που ειναι ωστοσο μια εξηγηση. δεν τον εχω στο περιμενε.
ηταν δειλια απλα να εξαφανιστει.
αλλα καλα εκανες και του μιλησες ετσι για να φυγει μια ωρα αρχυτερα και να μην παιδευτεις περισσοτερο.
ο τυπος δεν ηταν για παραπανω.
28-12-2018, 17:03 #110
28-12-2018, 17:08 #111
28-12-2018, 17:10 #112
28-12-2018, 17:14 #113
28-12-2018, 17:19 #114
Προσωπικά μου αρέσει τόσο πολύ να λέω αλήθεια που με θεωρούν καφρο. Μάλλον για να πηδήξουμε λεμε παραμύθια για να εξαφανιστουμε ας μη χάσουμε χρόνο να το κάνουμε. Αλλά η δεξιοτεχνία του άλλου φαίνεται ακριβώς εκεί να ξέρεις να φεύγεις....αλλά μάλλον αυτό είναι πολύ αντρικό για την εποχή. Όχι ότι έχει σημασία πια αλλά μόνος του επέμενε ότι δεν έχει τίποτα άλλο τον καιρό που νταραβεριζομασταν. Και γενικά όλα όσα έλεγε ήταν δοκιμασμένα για να με κάνουν να πιστέψω πως με έβλεπε αλλιώς. Συμφωνώ με ο,τι λες. Απλώς με πιάνει το γαμωτο κάποιος να κάνει τοοοοσο μεγάλη προσπάθεια να σε φέρει εκεί που θέλει και μετά μην τον είδατε ...δεν μου χε τύχει ξανά κ ας φαίνομαι κολλημένη δεν πειράζει. Δεν είμαι ούτε στο ένα άκρο που πολλοί τοποθετούν τις γυναίκες ούτε στο άλλο. Τον καψουρευτηκα γιατί ήταν αυτός όχι για τις μαλακίες που λέγε και με τη θέληση μου έκανα ότι έκανα. Εγώ δεν προσπάθησα να χειριστώ κανέναν του δώσα χώρο να εκφραστεί και αυτή ακριβώς είναι η βασική διαφορά μας και καλύτερα που μας χώρισε εν τέλει ....όλα για κάποιον ******** λόγο γίνονται....
28-12-2018, 17:30 #115
Κοίτα ζω σε σχετικά μικρή πόλη όποτε ενδέχεται να τον πετύχω ναι.η δουλειά που έλεγα ευτυχώς είναι μόνο καλοκαίρι.ευχαριστω πολύ το εκτιμώ!
28-12-2018, 17:54 #116Miliva21Guest
28-12-2018, 18:00 #117
28-12-2018, 18:08 #118Miliva21Guest
28-12-2018, 18:10 #119
28-12-2018, 18:58 #120Miliva21Guest
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία