Results 16 to 30 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
26-12-2018, 02:07 #16
Καλά τα λες. Και γω του στελνα μιλούσαμε και μέχρι ένα σημείο τον δικαιολογουσα γιατί όντως είχε πολύ δουλειά. Ναι φλου και τόσο εθιστική ακριβώς σαν αυτον! Ο τύπος ήταν εντελώς αλλού και το μυριστηκα απ'την αρχή αλλά με τράβηξε και χωρίς να το πάρω χαμπάρι την πάτησα. (Το εκείνος αποφασιζε επόμενες εξόδους πάει στο τελευταίο βράδυ που βρεθηκαμε και έκανε σχέδια για τις συναντήσεις μας....για να το σκάσει μετά). Το θέμα είναι πως ήταν ανεύθυνο και ανεντιμο να εξαφανιστεί έτσι ειδικά εφόσον ήμουν άψογη απέναντι του.ας έλεγε κάτι οτιδήποτε όταν του στειλα.το ξερω ότι αυτό γίνεται γενικά σ'αυτή την εποχή να εξαφανίζεται κάποιος αλλά είναι αδικαιολόγητο και απάνθρωπο όπως και να ζει κατ'εμε.
- 26-12-2018, 02:10 #17
Σε φθείρει ναι...και τι να κάνεις πια;πλήρη αποχή;προσπαθώ να το δω πιο ψυχρά αλλαααα..
26-12-2018, 11:01 #18
γιατι τοσο σε δυσκολευει? δεν ειχε προφυλακτικο και σπαστικε κιολας και ηθελε να το κανει και χωρις.
τελος. η απαντηση βρισκεται ηδη εκει. δεν πηγαινε ποτε σοβαρα και απλα επαιζε.
26-12-2018, 11:22 #19
Σωστότατη...και το ΧΑ δει και τότε έτσι.και τώρα πνίγομαι στον εγωισμό μου.
26-12-2018, 11:30 #20
No love επειδη γραφεις πως δεν ειναι η πρωτη φορα που την "πατας" ετσι, οταν συγκρινεις τις 4 φορες ψαχνοντας για μεταξυ τους ομοιοτητες, τι συμπερασματα βγαζεις; Υπηρχαν ας πουμε κοινα στοιχεια οπως η υπερβολικη αισθηση οικειοτητας απ' την πρωτη στιγμη, η υπερβολικη αυτοπεποιθηση του αλλου, σημαδια συναισθηματικης χειραγωγησης ("εγω προκαλω, εσυ ανταποκρινεσαι") κλπ;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-12-2018, 11:30 #21
αυτα δεν τα βλεπουμε ομως οταν ειμαστε τσιμπημενες καθαρα. δεν αξιζει καθοοοοολου ομως...να στενοχωριεσαι για καποιον που συμπεριφερεται ετσι. δυσκολον βεβαια με ενα κουμπακι να το ξεπερασεις πληρως, αλλα προσπαθησε το
26-12-2018, 11:40 #22
Το πρώτο και το τρίτο ναι όντως υπήρχαν και στα 4 και κολλουσα τρέλα. Επίσης η κάθε περίπτωση ήταν τελείως διαφορετική και πιο ψυχοφθόρα από την προηγούμενη γιατί είχα να αντιμετωπίσω από ένα θέμα μου κάθε φορά.Ας εξηγήσω συντόμως.Η πρώτη νταξ ηταν ο πρώτος έρωτας ήμουν τρέλα αφελής έφαγα την πρώτη γερή σφαλιάρα.Στη δεύτερη ήταν ο μεγάλος έρωτας αλλά λόγω συνθηκών καταπιεζομουν πολύ και δεν εδειξα πότε τα συναισθήματα μου. Η τρίτη τι να πω ώμο και ορμητικό πάθος ήθελα να τον δειρω τον τύπο καταπατησα τον εγωισμό μου Μ αυτόν ακόμη όταν έκανε σχέση έτρεξα από πίσω του κι έγινε ο Κάκος χαμουλης. Ο τελευταίος μου έβγαλε μια πλευρά που δεν ήξερα ότι έχω, πολύ τρυφερή βέβαια είχα φάει χοντρό παραμύθι αλλά πονούσε έτσι κι αλλιώς...προσπάθησα να μαι όσο πιο σύντομη
26-12-2018, 11:42 #23
Που να ξέρες κι άλλες λεπτομέρειες και τι μου λέγε χαχα...προσπαθώ πολύ αλήθεια αλλά θυμώνω με μένα που ακόμη σκεφτόμουν να επικοινωνήσω και να σ πω φοβάμαι κιόλας μην το κάνει αυτός...
26-12-2018, 11:47 #24
Ο τελευταιος βασικα εξαφανιστηκε αμεσως μετα το μηνυμα που του απαντουσες "σε θελω μεν αλλα φοβαμαι" αν καταλαβα καλα;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
26-12-2018, 11:51 #25
Αυτό του το ΧΑ πει την τελευταία φορά που βρεθηκαμε.οταν του στειλα μήνυμα ήταν απλά σε φάση να δω τι κάνει...μου απάντησε μεν αλλά ψυχρα
26-12-2018, 12:04 #26
Οποτε συναισθηματικα ηταν σαν να ειχε φυγει ηδη δηλαδη, αυτο θελω να πω. Ξερεις γιατι ρωταω; Στις συναισθηματικα χειριστικες σχεσεις συνηθως αυτος που κραταει τα ηνια προσπαθει να σε κρατησει σε ενα ορισμενο μοτιβο συμπεριφορας. Οποτε εσυ για παραδειγμα εισαι ανθρωπος με παθος κι αλλος το εκμεταλλευεται. Εσυ νομιζεις οτι ξεσαλωνεις και ξεφευγεις, και φυσικα συμβαινει και αυτο, παραλληλα ομως παραμενεις εντος του πλαισιου που ο αλλος εχει χαραξει για εσενα. Εγραφες πως εκεινος εκανε τα σχεδια, κανονιζε τις εξοδους, σε πικαρε με μηνυματα κλπ. Εσυ ομως διατηρουσες και αμφιβολια καπου μεσα σου, οποτε οταν του εστειλες το διττο μηνυμα επιθυμιας αλλα και φοβου ουσιαστικα "βγηκες" εξω απ' το καλουπι που ισως να σε ειχε βαλει. Και πλεον δεν ησουνα "καταλληλη". Ισως δηλαδη θα πρεπει να λαβεις υπ' οψιν σου την πιθανοτητα να μην ηταν αμοιβαιο ρομαντζο που μυστηριωδως ξεφουσκωσε, αλλα αποπλανηση, που πολυ απλα απετυχε. Γιατι το να μην ταιριαζει καποιος με το στυλ μας ειναι μεν αποδεκτη αιτια τερματισμου μιας σχεσης, δεν δικαιολογει ομως τετοια μεταστροφη και εξαφανιση.
26-12-2018, 12:12 #27
Σ'ευχαριστώ πολύ!!Ναι ακριβώς! Εννοείται ότι ήταν χειριστικο όλο αυτό και αρχικά δεν ήθελα να μπλέξω. Αλλά σκέφτομαι ακόμη πως την τελευταία φορά που με είδε έκανε σχέδια λες και θα βλεπομασταν για χρόνια και μετά καπνός και τρελενομαι ρε συ. Όλοι αξίζουμε μια ανθρώπινη και ξεκάθαρη αντιμετώπιση που να παρει.Επισης δεν ξέρω αν ήθελε και απλά να πάρει επιβεβαίωση ρίχνοντας κάποια καλύτερη από αυτόν (εμφανισιακά, μορφωτικά)).Εδω να ξεκαθαρίσω πως δεν το λέω ψωνιστικα ούτε ποτέ σκέφτομαι έτσι και δεν κολλάω πουθενά απλά επειδή το εξετάζουμε λίγο αντικειμενικά. Θα πω μόνο μια ατάκα φίλου μου που εγώ απλά γέλασα αλλά μάλλον τα χε τα δίκια του "τι τον θες αυτόν;εσύ είσαι champions league και αυτός Δ τοπικό"
26-12-2018, 12:25 #28
Ε λογικα δε θα εχει κι αδικο :p Γιατι ομως να υποτιμας τον εαυτο σου ετσι, μπαινοντας σε τετοιες περιπετειες; Αξιζει νομιζω να εξετασεις τα πως και γιατι των τελευταιων σχεσεων γιατι ενδεχομενως αποτελουν μοτιβο συμπεριφορας. Ξερεις τι λενε, η πρωτη φορα ειναι ατυχια, η δευτερη φορα συμπτωση, ε η τριτη μετα ειναι προμελετημενο εγκλημα λολ. Δηλαδη μπορει να μη συνειδητοποιεις οτι ελκεις και ελκεσαι απο τετοια ατομα. Σε καμια περιπτωση φυσικα αυτο δεν δικαιολογει τη συμπεριφορα τους και το δικιο ειναι με το μερος σου. Γιατι να συμβαινει ομως; Αυτο το ψυχολογικο κομματι θα μπορουσες να το εξετασεις και με εναν ειδικο.
26-12-2018, 12:35 #29
Χεχε πόσο μάλλον όταν είναι και η τέταρτη!!Πίστεψε με το χω στο πρόγραμμα! Για αυτό τα εξετάζω προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Και επειδή έχω τράβηξει παρόμοια πονάει επί 4..Γενικά νομίζω τα πάω πολύ καλά με την αυτοπεποίθηση μου (είπαμε champions league ,????????)την αγάπη προς τον εαυτό συνεχώς τη δουλεύεις νομίζω...φταίνε και οι δύσκολες για όλους κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ...Είχα διαβάσει κάπου ότι "τέτοια" άτομα έλκονται από άτομα με αυτοπεποίθηση διαφορετικά δεν θα υπήρχε πρόκληση σωστά; Αλλά όπως είπες κ πολύ σωστά πιο πάνω τα φταίει η δίψα για πάθος..παίρνω φωτιά εύκολα και μου χειρότερο στοιχίσει και σίγουρα έχω υλικό να λέω στα εγγόνια μου....αλλά πώς το ησυχάζεις το πάθος τέλος πάντων;;;;λες και υπάρχει φωτιά γύρω μου κι από την ένταση της δε βλέπω τίποτα καθαρά...όλες μου οι φίλες λένε να βρω "ένα καλό παιδί" αλλααα
26-12-2018, 12:45 #30
Μηπως μεσα σου εχεις "χωρισει" την εικονα του αντρα σε "καλο" και "κακο"; Ο καλος δε σε πληγωνει αλλα ουτε σε εξιταρει, ο "κακος" σε καλυπτει απο παθος αλλα δε νοιαζεται κιολας για εσενα, και στη μεση λυση δεν υπαρχει γιατι δεν θελεις να βαλεις νερο στο κρασι σου (και δικαιως δηλαδη). Ισως ομως η απαντηση ειναι στο οτι αυτος ο διχασμος μεταξυ καλου και κακου παιδιου δεν αντιστοιχει στην πραγματικοτητα, αλλα στο μεσα σου. Για καποιον λογο δεν αναζητας και δεν ελκεις καποιον που εχει και τα δυο. Γιατι δεν υπαρχει νομος της βιολογιας που να λεει οτι υπαρχουν μονο δυο ειδη αντρων, ετσι δεν ειναι; Για αυτο ειπα πριν οτι ασυναισθητα υποτιμας τον εαυτο σου. Τωρα βεβαια αυτοπεποιθηση εχεις σιγουρα, αλλο ομως η αυτοεκτιμηση που αφορα το μεσα μας περισσοτερο. Κι εκει βεβαια εχεις δυναμη αποδεδειγμενα αφου τελικα του εβαλες παγο του τελευταιου, και μετα αυτος αφαντος :p Οποτε βασικα εσυ νικησες. Ασχετα αν μετα εγινες κουρελι βεβαια :(
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)