Results 121 to 135 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
28-12-2018, 20:57 #121
Κοριτσια να σασ γνωρισω με τη γυναικα μου πηγε η ****** συννεφο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 29-12-2018, 15:05 #122
ΑΚΡΙΒΩΣ!
αλλα πρεπει να το κανεις πριν το σεξ. μετα τοσεξ, δεν τους νιαζει αν θα το κανουν 3 φορες η μια. αυτο που ηθελαν, το πηραν ηδη. τους διευκολυνεις κιολας αν τους γειωσεις..
γι αυτο, σεξ κανεις οταν θελεις κι εσυ να κανεις σεξ, οχι με την προσμονη της σχεσης.
ετσι, και να μην υπαρξει συνεχεια, κανεις δεν εκμεταλλευεται κανεναν.
29-12-2018, 15:26 #123
Καλά εσένα σκεφτόμουν τώρα Remedy έτυχε να διαβάσω κάτι παλιά ποστ και λέω πως τα χεί καταφέρει τα λέει τόσο προσγειωμένα κτλ φαντάζομαι και συ έκανες λάθη μέχρι να "σοβαρευτείς" σωστά;; Μα βέβαια κανείς δεν πάει με κάποιον χωρίς τη θέληση του και επίσης ξέρω πως εκεί έξω το σεξ χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως δόλωμα. Δεν ξέρω αν συμπεράνες κάτι τέτοιο από εμένα, αν ναι λυπάμαι λάθος. Ούτε εννοείται πως περίμενα κάτι επειδή του κατσα. Τα συναισθήματα και η ίδια η επιθυμία για σχέση προκύπτουν χωρίς καν να το καταλάβεις πολλές φορές. Με τον συγκεκριμένο είχαμε σχεδόν καθημερινή επαφή και τριβή στη δουλειά όποτε.... πουθενά κανένα σεξ. Πιο πολύ με το μπλα μπλα έγινε η φάση. Απλώς όπως έχω πει εγώ θυμώνω με το παραμυθιασμα που δεν υπήρχε λόγος να γίνει γιατί έτσι κι αλλιώς γουσταρα και αν δεν υπήρχαν τα ψέματα του να μου δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες και άλλοθι να τον δικαιολογώ τώρα δεν θα νιωθα πληγωμένοι. Αυτός έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του και χόρτασε τον εγωισμό του το ότι με έκανε να περιμένω αλλά ηταν μέρος του παιχνιδιού.
30-12-2018, 11:10 #124
οχι, καμια σχεση!
δεν δινεις καθολου την εντυπωση οτι εκανες κατι παρα την θεληση σου, για καποιο "οφελος".
η απαντηση μου ηταν στο σχολιο της ντεμι, και μιλουσα γενικα για τετοιες φασεις "ο ενας θελει ο αλλος θελει μονο σεξ", οχι για σενα προσωπικα.
στο αλλο που ρωτας, δεν ξερω αν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις με το "σοβαρη". δεν σε θεωρω μη σοβαρη επειδη ασχολεισαι με τον τυπο.
αν ρωτας αν εχω κανει λαθος εκτιμησεις η κινησεις ποτε στα γκομενικα μου, φυσικα και εχω κανει. εχω περασει την μετεφηβεια μου (16-19) να ξεροσταλιαζω για εναν τυπο που πηδουσε οτι κινειται και το επαιζε κουλ και ψαγμενος (μετα επεσε στα ναρκωτικα. παναιαμ καλα που δεν με ηθελε) και μαλιστα χωρις να του εχω κατσει ποτε! μονο απο κατι φιλακια και εξοδους, κολησα.
μετα απο αυτο ομως, ποτε δεν ξανασχοληθηκα με ανδρα που με ηθελε λιγοτερο απ οτι εγω.
οχι απο σοβαροτητα, αλλα απο αυτοαξια. σοβαρα τωρα δλδ, χρειαζεται να παρακαλαω καποιον; οποιος δεν με θελει μια, εγω δεν τον θελω εκατο. ειμαι πολυ καλυτερη απο το να ασχολουμαι με καποιον που δεν με θελει αρκετα.
και τελος, στο θεμα σου παλι, δεν πιστευω οτι η αναμονη ηταν μερος του παιχνιδιου του η τον ψηλωνε να τον κυνηγας. η αναμονη ηταν απλα επειδη ειχε παρει αυτο που ηθελε ΗΔΗ. ναι, θα ερχοταν καποτε και για επαναληψη, δεν ειχε αντιρρηση, αλλα δεν καιγοταν κιολας. γι αυτο καθυστερουσε. ουτε για να σε παιδευει, ουτε απο εγωισμο, αλλα επειδη ηταν χλιαρος, πλεον.
30-12-2018, 11:21 #125
Απόλυτα σωστή! Σε μένα μάλλον τυχαίνουν επαναληπτικα ΜΠΑΣ και το εμπέδωσω. Εμένα μια φωνή μου τα λέγε αυτά και τη χαμήλωμα νεξτ ταημ ....Ρε συ είχα και γω έναν τέτοιο που περιγράφεις με ναρκωτικά..ούτε των του κατσα πότε, ασχολήθηκα βέβαια πολύ περισσότερο λες να είναι ο ίδιος;;; Αχαχαχαχαχα
30-12-2018, 11:40 #126
χαχαχαχαχα!
αποκλειεται, γιατι αυτος ειναι τωρα πολυ μεγαλος. ειμαι κι εγω πολυ μεγαλυτερη σου.
αλλα δεν ειναι τυχαιο..
στην ηλικια που σου λεω, εγω ημουν μια αβγαλτη κοπελιτσα που δεν ειχα καν τελειωσει το σχολειο, ποσο μαλλον, σπουδες.
εκεινος 21 αλλα δεν σπουδασε, εκανε κατι δικα του διαβασματα ομως απο ροκ, σινεμα, λογοτεχνια... για σπουδες δεν ειχε κοτσια και χρονο. το επαιζε ντολτσε βιτα, εραστης, απελευθερωμενος κλπ..
αυτο για μενα τοτε ηταν μεγαλη ψαγμενια (γιατι τοσο ηξερα τοτε) και τον θεωρουσα γνώστη, κουλ κλπ. ηταν και εμφανισιμος, εννοειται...
μετα που σπουδασα και γνωρισα και πραγματικα αξιολογα και μορφωμενα ατομα καταλαβα ποσο απλα πασαλειματα ηταν οι ταχα γνωσεις του και ποσο λιγος ηταν ο τυπακος.
δεν μου εκανε κακο, δεν με κοροιδεψε ποτε, δεν εχω κατι με τον ανθρωπο. αυτος τοτε ηθελε απελευθερωμενες γκομενες να το παιζει σεξ ντραγκς και ροκ εν ρολ. εγω δεν ειχα κανει καν σεξ. ετσι την γλυτωσα...
σιγουρα, οταν κατι επαναλαμβανεται ειναι επειδη δεν το εχεις εμπεδωσει. δεν ειναι τυχαιο..
30-12-2018, 11:45 #127
Χαχαχαχα ούτε των είχα τελειώσει σχολείο τότε . Κι ο δικός μου ήταν σεξ ντρακς Εντ ροκ εν ρολ ΚΑΙ μπάρμαν καταλαβαίνεις.....καλύτερος απ'τους άλλους ήταν όμως. Ρε συ αλήθεια τα καταλαβαίνω όλα αλλά δεν ξέρω γιατί το χαλάω τόσο στην πράξη.μπερδευω τόσο πολύ ενθουσιασμό με συναίσθημα;;;σαν μεγαλύτερη λοιπόν αν έχεις κάποια συμβουλή περί του πώς στο καλό πηγαίνεις κάπου να σε θέλουν και να τους θες ξέρεις...είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!
30-12-2018, 12:07 #128
χμ
οι συμβουλες, αν και εχουμε την ταση και να τις ζηταμε και να τις δινουμε, ειναι καπως αχρηστο πραγμα, γιατι αν δεν εχουμε παρει το μαθημα που μας λειπει, παλι τα δικα μας θα κανουμε...
να προσπαθησω ομως.
ενα βασικο προβλημα που εχουν ειδικα οι γυναικες και μπερδευουν τον ενθουσιασμο με συναισθημα, με αναγκη δεσμευσης κλπ, ειναι οτι ειναι μπερδεμενες μεσα στα κοινωνικα στερεοτυπα που λενε οτι η γυναικα που κανει σεξ χωρις να εχει σχεση ειναι ελαφρως τσουλα.
ενω ο ανδρας, ειναι ελαφρως μαγκας..
ετσι, δεν μπορεις να αναγνωρισεις την αναγκη σου να γνωρισεις χαλαρα καποιον, να δοκιμασεις πως ειναι μαζι του και ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταιριαζετε να συνεχισεις, να δεθεις και να κανεις μια ομορφη σχεση και νομιζεις οτι ειναι αληθινη σου αναγκη να κανεις δεΖμο στην δευτερη συναντηση και να ζησετε χαπιλι εβερ αφτερ.
παραλληλα, επειδη ο αλλος αρνειται τις "αναγκες" σου αυτες, παιρνεις το μηνυμα οτι δεν εισαι αρκετα καλη γι αυτον και αντι να απομακρυνθεις προσπαθεις να τον πεισεις οτι εισαι καλη κι αυτος δεν το βλεπει, ωστε να το πιστεψεις και η ιδια γιατι στην πραγματικοτητα δεν το πιστευεις.... (δλδ κολλας και τον "κυνηγας")
θα ξεκολλησεις απο ολο αυτο, οταν πραγματικα σταθεις στα ποδια σου και πιστεψεις στην αξια σου και θεωρησεις οτι εισαι καλη για οποιονδηποτε κι αν δεν το βλεπει ο οποιοσδηποτε, δεν κανει εκεινος για σενα, κι οχι εσυ για εκεινον..
και θα πιστεψεις στην αξια σου, οταν θα εχεις αποκτησει επιτυχιες στην ζωη. οποιεσδηποτε επιτυχιες. σπουδες, δουλεια, ερωτικες επιτυχιες.
για να πιστεψεις στην αξια σου χωρις επιτυχιες, θελει παρα πολλη δουλεια αυτοβελτιωσης...
καπως συνοπτικα, αυτα :)
30-12-2018, 12:15 #129
Κλαπ κλαπ κλαπ!! Υποκλίνομαι στην ακρίβεια των λεγόμενων χαχα. Ρε θα τα τυπώσω και θα τα κολλήσω πάνω από το κρεβάτι μου. Εντωμεταξυ αυτό που λες πιο πάνω δε σε θέλει ο άλλος 1 δεν τον θες 100 το χε πει ο "πρώην" μου (δεν θες να ξέρεις αλήθεια) πάνω σε έναν πολύ χοντρό καυγά που χαμε μεταξύ μας απορώ γιατί δεν μου μείνε....ε τώρα θα σκέφτομαι αυτόν ΑΚΡΙΒΏΣ εκείνη τη στιγμή να σκιαζομαι να σταματάω! Πολύ συχνά ναι θέλω να το παίζω "σωτήρας" ότι ο άλλος με χρειάζεται και μπλα μαλακιιιιιιεεεεςςςς. Anyway όλα όσα γράφεις θα ναι το μάντρα μου για του χρόνου έστω λολ. Άντε ΚΑΛΗ ΜΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Εύχομαι να βρούμε όλοι ότι μας αξίζει χεχε αλλά και ότι μας ταιριάζει!!!
30-12-2018, 12:28 #130
Χαιρομαι ρεμ που τα λεσ αυτα γτ ειπα την αληθεια στην κορη μου οτι ειναι ομορφεσ και ικανεσ και καλυτερεσ απο μενα που ειμαι αυτοδημιουργητοσ τελοσ παντων με πτυχιο δηλαδη κατι ειμαι κι εγω αλλα τα κοριτσια οταν προσεχουν τι κανουν στο κρεβατι ειναι καλυτερεσ και να κανουν οτι γουσταρουν πιο εξυπνεσ ειναι
30-12-2018, 12:32 #131
Απλα η γυναικα ο ρολοσ ειναι παθητικοσ δεχονται τα λεφτα δεχονται τον αντρα απο την στιγμη που η κορη μου δουλευει ο ρολοσ τησ ειναι ενεργητικοσ αρα γαματη αρα αξιζει να γινει πλουσια και πιο εξυπνη ολο το κουμπι ειναι αυτο
30-12-2018, 12:35 #132
Αυτο ειναι ολο το προβλημα των ανθρωπων ενεργητικοσ δηλαδει παραγεισ ευκαιριεσ λεφτα γνωριμιεσ η παθητικοσ απλα τα χρησιμοποιεισ δατσ ολ two types of people thats all
30-12-2018, 12:38 #133
Αυτα ειναι τα ψυχολογικα οι παθητικοι αυτη ειναι ολη κι ολη η διαφορα
30-12-2018, 12:42 #134
Γι αυτο λεμε δεν ειναι κυβερνηση αυτη και βριζουμε γιατι σασ εκανε ολουσ προβατακια και αγραμματουσ ντεμεκ ευρωπη δεν ειναι αυτο η ευρωπη αυτα
30-12-2018, 12:49 #135
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια