Results 166 to 180 of 214
-
14-01-2019, 19:27 #166
Α τα ενοίκια συνήθως για ένα μικρό μαγαζάκι τέτοιο ανάλογα και τη περιοχή δηλαδή κυμαίνονται από 200-309 ευρώ το μήνα..αλλά τα λεφτά του τα βγάζεις άνετα
- 14-01-2019, 19:30 #167
Το ενοίκιο είναι μόνο μια εικόνα μπορεί να βρεις και φθηνότερα..ανάλογα τη περιοχή είναι...
Μια άλλη καλή ιδέα είναι το γυραδικο..στάνταρ χρήμα φίλε βάζεις και τρεις πακεταδες και είσαι οκ..
Αλλά σε σύγκριση με το καφέ που σε είπα πριν είναι ακριβότερο...δεν ξέρω πόσα χρειάζονται για γυραδικο αλλά σίγουρα είναι πολλά περισσότερα από δέκα χιλιάρικα..πολλαπλασια...
14-01-2019, 21:21 #168
Giorgos35 θα το σκεφτω αυτο που λες. Απλα για μενα ολο αυτο ειναι ενας νεος πλανητης, γιατι εχω μαθει μισθωτος στο εξωτερικο για καμια 10 ετια και δεν εχω μαθει τετοιες δουλειες. Για να δουμε αν θα εχω στομαχι για τετοιο πραγμα
14-01-2019, 22:02 #169
Ναι φίλε μου σε καταλαβαίνω....αλλά δεν μπορείς να έχεις και το σκύλο χορτατο και τη πίτα ολόκληρη..δηλαδή να είσαι στη χώρα που ζητάς πχ Γερμανία αλλά να μπορεις να βλέπεις και το παιδί σου στην Ελλάδα..πως θα γίνει αυτό???μόνο μέσω σκαιπ γίνεται...είπες δεν θέλεις να είσαι ο πατέρας μέσω σκαιπ ..σωστό και σεβαστό...αλλά δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο....η θα ερθης στην Ελλάδα για πάντα και να έχεις από κοντά το παιδί...η θα κάνεις υπομονή και θα το βλέπεις κάθε Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρια..
Άλλη λύση δεν βλέπω...
14-01-2019, 22:06 #170
Μια άλλη εναλλακτική λύση που μόλις σκέφτηκα είναι η έξεις λύση...ανοίγεις ένα μαγαζί εκεί στη Γερμανία περνης προσωπικό για να δουλευουν εκείνοι και μια φορά το μήνα πεταγεσε στην Ελλάδα για καμία βδομάδα να βλέπεις το παιδί σου...τη μαγαζί μπορείς να ανοίξεις στη Γερμανία...???πχ ας πούμε ελληνικό ρεστοράν??που από δω ξέρω έχει ζητήσει εκεί ..
Παρεπιντωνος αν ανοίξεις ρεστοράν πάρε με ρε συ με τη γυναίκα μου να δουλέψουμε σε εσένα...
Χαχαχχα
14-01-2019, 23:13 #171
ο λογος που αντεδρασε ετσι ηταν γιατι την περιοριζες στο ειπε και μονη της και αυτη οταν τη περιοριζουν συμπεριφερεται σα τη χειροσημα που τα ανατιναζει ολα στον αερα
το δευτερο λαθος που παρατηρω ειναι οτι θελεις να τη κανεις μεσαζοντα εξαιτιας μονο του παιδιου και γι αυτο και αρνηται να σου μηλισει γιατι πιστευει οτι δεν ενδιαφερεσαι γι αυτη αλλα τη βλεπεις ως γεφυρα για να περασεις απο πανω τηςLast edited by αλεξανδρος_77; 15-01-2019 at 00:50.
14-01-2019, 23:39 #172
δευτερο μιλας για την οικογενεια της σα να ειναι κανενα αντρο με δρακουλες οκ ακομα και αν δεν ειναι η καλυτερη τι θα παθεις αν μπεις εκει μεσα μετα οταν βγεις θα σου λειπει κανενα αυτι? το βρισκω υπερβολικο αυτο αν αυτη πχ συμφωνει με την οικογενεια της δε μπορεις να της αλαξεις γνωμη αλλα αν διαφωνει παλι το ιδιο εγω σου λεω πηγενε δε θα σε φανε.καταρχην εφοσον αυτη ζει εκει και εσυ δε περνας ουτε απ εξω λειπει η παρουσια σου απο κει και υπαρχει πιθανοτιτα εκει μεσα να σε ξεχασει εντελως
15-01-2019, 08:54 #173
Σε τι ακριβώς την περιορίζει βρε Αλέξανδρε???
Που όταν ο άνθρωπος έλειπε στη δουλειά και ήταν ήσυχος γιατί ήξερε ότι το παιδί είναι με τη μαμά και το φροντίζει το παιδί κόντευε να πεθάνει απτή πείνα? και μάλιστα τρεις φορές έγινε αυτό...όταν της έλεγε άλλαξε το μωρό αυτή έλεγε νυστάζω άλλαξε το εσύ???
Όταν της έλεγε Κοιμήσετο μωρό και έλεγε αυτή νυστάζω άσε με τώρα.???έτσι την περιόρισε???που δεν ήξερε τι γάλα να πάρει στο παιδί και επερνε αυτόν στη δουλειά του να ρωτάει τη γάλα να πάρει???τόσο ανίκανη πια... αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί αυτή οι άνθρωποι παντρεύονται και μάλιστα κάνουν και παιδιά...δεν ξέρουν ότι ένα μωρό έχει ευθύνες???θέλει φροντίδα και στοργή και υπευθυνότητα.???αφού δεν ήταν σε θέση να τα παρέχει αυτά σε ένα μωρό γιατί το έκανε??και γιατί παντρεύτηκε???ποιος από εμάς βλέποντας ότι το παιδί του κοντεύει να πεθάνει απτή πείνα μπορεί να ξανά εμπιστευθεί αυτό το άτομο να αφήνει το παιδί του??
Ο κάθε ένας αυτό θα έκανε στη θέση του θεματοθετη..όσο είναι στο σπίτι και ευκαιρία αυτός θα αναλάμβανε τη φροντίδα του...εδώ ούτε το σπίτι δεν σκούπιζε ρε συ τι να καθόμαστε και να συζητάμε...ακόμα και αυτό αυτός το έκανε....
Ωραία να μην του έδινε αυτό το δικαίωμα αφού ήθελε και αυτή να έχει κάποιο ρόλο εκεί μέσα..ήταν οι νοικοκυρά η μαμά και σύντροφός ...ας κανόνιζε να κάνει σωστά τα καθήκοντα της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συζύγου της...της έδωσε ευκαιρίες και μάλιστα πάρα πολλές...τι έκανε?? τίποτα...και στο τέλος πήρε το παιδί και έφυγε...αναζήτησε κάποια κορόιδα να κοιτάνε το παιδί και αυτή να βολταρει...ε ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος για αυτή τη θέση??οι γονείς φυσικά..ε αυτό έκανε πήγε στους γονείς με το παιδί..
Ποια ελευθερία δηλαδή να έδινε??
Να έλεγε εντάξει αγάπη μου εγώ σχολασα απτή δουλειά κρατάω το παιδί εσύ βγες έξω και γλεντήσε??
15-01-2019, 09:46 #174
καλα τα λες βρε γιωργο, αλλα αυτα τα ψαχνουν πριν κανουν παιδι.
ο γιαννης επρεπε να ψαξει πιο καταλληλη συντροφο, γιατι εκεινη, οπως λες, οσο ακαταλληλη και να ειναι, εκανε κατι που την εξυπηρετει και παλι καλα ειναι. τα βολεψε..
μιλας σαν να την χωρισε αυτος, αφου της εδωσε απειρες ευκαιριες, αλλα η αληθεια ειναι οτι εκεινη τον χωρισε.
οποτε το προβλημα το εχει ο γιαννης, οχι η πρωην...
15-01-2019, 11:54 #175
Remedy ο γιωργος περιγραφει την κατασταση σαν να ζουσε μαζι μας, ετσι ηταν η καθημερινοτητα μου. Και οι 2 εχετε δικαιο. και ναι remedy εχεις δικαιο οτι διαλεξα την λαθος γυναικα για μανα του παιδου μου. Σε λαθος πραγματα εδωσα βαση για να φτιαξω οικογενεια μαζι της. Κριμα στο γιοκα μου βασικα πιο πολυ που ο νομος τον υποχρεωνει να ζει με την μανα του και οχι με τον ανθρωπο που πραγματικα τον μεγαλωσε και τον νοιαζεται.
Η ευθυνη που μου αναλογει οτι την αφησα να με καβαλησει αν μπορω να το πω ετσι. Αλλα να σου πω κατι; Στο υποσυνειδητο ημουν σιγουρος οτι το χα καταλαβει, απλα δεν την εδιωχνα γιατι ηξερα οτι θα χασω το παιδι και το παιδι μονο με αυτην προκοπη δεν θα ειχε. Μονο ετσι μπορω να δικαιολογησω το σκεπτικο μου, πες το αρρωστημενο, πες το υπερπροστατευτικο για το παιδι, δεν ξερω...
15-01-2019, 12:54 #176
Σίγουρα έπρεπε να προσεξουνε και οι δυο και κυρίως ο Γιάννης..δεν αντιλέγω...αλλά αφού το κακό έγινε τώρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω...και οπότε αναγκαστικά μπορούμε να μιλάμε για την τώρα κατάσταση...φυσικά.και η γυναίκα δεν έχει κανενα πρόβλημα τι πρόβλημα να έχει θα κάνει τη ζωαρα της στην υγεία του πρώην συζύγου....θα φορτώσει και το μωρό στη μαμά της και είναι ελεύθερη να πάει με όποιον γκόμενο γουστάρει...αλλά ούτε και ο Γιάννης όμως πιστεύω ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός το ότι θα είναι μακριά απτό παιδί...κατά τα άλλα και ογιννης μπορεί και είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του...στο κάτω κάτω δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που χωρίζει με ένα παιδί...και με δύο και με τρία παιδιά...
Σιγά σιγά θα βρει το δρόμο του και θα βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του και θα βλέπει και το παιδί του..αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να του το αφαιρέσει....
15-01-2019, 14:23 #177
σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες και κυριως το γιωργο. Σε αυτο που εχετε απολυτο δικαιο ειναι να μην κοψω επαφη με το παιδι, να συνεχισω εστω απο το σκαιπ να τον βλεπω οσο γινεται. Ως προς τον χρονο μου με το παιδι, θα κοιταξω καθε αδεια και καθε διαθεσιμη μερα να την περναω με το παιδι μου υπο τους ορους εννοειται του δικαστηριου. Το αν το μελλον που επιφυλασσει μια δουλεια στην Ελλαδα κοντα στο παιδι μου, αυτο δεν το ξερω αλλα θα προσπαθησω οικονομικα να δω αν μπορω να γυρισω στην Ελλαδα για να ειμαι κοντα στο παιδι μου..Η μανα του μικρου ομως απο μενα πλεον δεν θα εχει κανενα ελαφρυντικο, μονο τον γιο μου θα κοιταω.
15-01-2019, 14:55 #178
Mπραβω ρε Γιάννη έτσι σε θέλω...να μην σηκώνεις μύγα
στο σπαθί σου από δω και περα...σε όσες αρέσεις για της άλλες δεν θα μπορέσεις...εσύ και το παιδί σου να είστε καλά και από κει και πέρα από γυναίκες άλλο τίποτα..όλο και κάποια στιγμή θα βρεθεί η γυναίκα που πραγματικά θα εκτιμήσει τον Γιάννη....χάρηκα πολύ φίλε που τα είπαμε και καταφεραμε να σε βοηθουμε.....θα είμαστε πάντα εδώ για ότι χρειαστείς.αυτη τη φορά ελπίζω για ευχάριστα θέματα...
15-01-2019, 16:05 #179
αν ειναι καλη μητερα, δεν θα την εμποδισει ο γκομενος απο το να ειναι..
επισης, αν ειναι ανικανη μητερα, μπορει να κανει κακο στο παιδι ακομα κι αν καθεται ολη μερα μαζι του.
επομενως ας ξεχωρισουμε το slutshaming (τον χωρισε η τσουλα για να πηδιεται), απο το τι γονιος ειναι ο καθενας.
οταν θα ειναι χωρισμενοι μπορουν και ΠΡΕΠΕΙ και οι δυο να ξανακανουν την ζωη τους, να βρουν συντροφους ειτε μονιμους, ειτε παρτενερ για πηδημα.
αυτο δεν τους κανει ουτε καλους ουτε αχρηστους γονιους.
τα χρηματα τα αναφερουμε συχνα, αλλα και μαζι να ηταν, ο γιαννης θα τα εδινε αυτα τα λεφτα για το παιδ του ετσι κι αλλιως.
για το οτι θα επωφελειται και η γυναικα του, ναι, το πιστευω κι εγω.
δεν ειναι και καμια εξασφαλιση ομως, ξερεις.
τα λεφτα αυτα σταματουν οταν το παιδι ενηλικιωθει, κι εκτος αυτου, μπορει το παιδι να ζησει με τον πατερα ΠΟΛΥ πριν ενηλικιωθει, ειδικα επειδη ειναι αγορι (πχ απο τα 8).
επομενως, μπορει να μην τον χωρισε για να κανει "ζωαρα", αλλα γιατι δεν μπορει μαζι του.
"ζωαρα" κανει αυτος που μενει χωρις παιδι, συνηθως. αυτος που κραταει το παιδι, οση βοηθεια και να εχει, ειναι δεσμευμενος..
15-01-2019, 16:38 #180
Remedy πολυ ωραια οπως τα λες. Απλα θα ηθελα να τονισω οτι η γυναικα πηρε το παιδι οχι γιατι το αγαπαει και το θελει και επειδη θελει να κανει ζωαρα, αλλα για να εκδικηθει εμενα. Εμενα ηξερε ποσο πολυ μου σημαινει ο μικρος. Μαλιστα οταν τον πηρε για να φυγει το τονισε οτι θα παρει τον μικρο και με κοιτουσε στα ματια. Απλα οπως δεν καταλαβε οταν εκανε παιδι το τι ευθυνες την περιμενουνε, ετσι και παλι δεν καταλαβε τι θα πει χωρισμενη μητερα με παιδι και τι την περιμενει..Γνωμη μου ετσι. Οποτε εχω μια ελπιδα οτι αν κρατησω επαφη με τον μικρο και αν αυτη συνεχισει το βιολι της να μην μπορει να κανει τιποτα για τον μικρο, τοσο ο μικρος οσο και η μανα του θα θελουνε να μεινει ο μικρος μαζι μου..