Ποσο ακομα να προσπαθησω να σωσω τον γαμο με 2 χρονων παιδι; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 214
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisss View Post
    Remedy πολυ ωραια οπως τα λες. Απλα θα ηθελα να τονισω οτι η γυναικα πηρε το παιδι οχι γιατι το αγαπαει και το θελει και επειδη θελει να κανει ζωαρα, αλλα για να εκδικηθει εμενα. Εμενα ηξερε ποσο πολυ μου σημαινει ο μικρος. Μαλιστα οταν τον πηρε για να φυγει το τονισε οτι θα παρει τον μικρο και με κοιτουσε στα ματια. Απλα οπως δεν καταλαβε οταν εκανε παιδι το τι ευθυνες την περιμενουνε, ετσι και παλι δεν καταλαβε τι θα πει χωρισμενη μητερα με παιδι και τι την περιμενει..Γνωμη μου ετσι. Οποτε εχω μια ελπιδα οτι αν κρατησω επαφη με τον μικρο και αν αυτη συνεχισει το βιολι της να μην μπορει να κανει τιποτα για τον μικρο, τοσο ο μικρος οσο και η μανα του θα θελουνε να μεινει ο μικρος μαζι μου..
    γιαννη, αν πραγματι πηρε το παιδι χωρις να το αγαπαει, μονο για να σε πονεσει, αυτο που σε συμφερει ειναι να μην αντιδικεις μαζι της.
    σταματα να αντιστεκεσαι και προσπαθησε να εχετε καλες σχεσεις σαν χωρισμενοι (οχι να προσπαθεις να την πεισεις να μεινει μαζι σου) και περιμενε την στιγμη που θα σε πιστεψει και θα χαλαρωσει.
    τοτε ξεκινα τις προσκλησεις να σου φερνει εκεινη το παιδι να το δεις , με δικα σου εξοδα, για να μην αφηνεις την δουλεια σου και τρεχεις.
    αν δεν θελει, ολα καλα. ακολουθησε τους ορους του δικαστηριου.
    οταν θα αποκτησετε καλες σχεσεις (χωρισμενων) και δεν αντιδικειτε, αν δεν το θελει το παιδι θα προσπαθησει να στο πασαρει.
    οσο την κοντραρεις μπορει να το κραταει και εκδικητικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ειναι καλη μητερα, δεν θα την εμποδισει ο γκομενος απο το να ειναι..
    επισης, αν ειναι ανικανη μητερα, μπορει να κανει κακο στο παιδι ακομα κι αν καθεται ολη μερα μαζι του.
    επομενως ας ξεχωρισουμε το slutshaming (τον χωρισε η τσουλα για να πηδιεται), απο το τι γονιος ειναι ο καθενας.
    οταν θα ειναι χωρισμενοι μπορουν και ΠΡΕΠΕΙ και οι δυο να ξανακανουν την ζωη τους, να βρουν συντροφους ειτε μονιμους, ειτε παρτενερ για πηδημα.
    αυτο δεν τους κανει ουτε καλους ουτε αχρηστους γονιους.

τα χρηματα τα αναφερουμε συχνα, αλλα και μαζι να ηταν, ο γιαννης θα τα εδινε αυτα τα λεφτα για το παιδ του ετσι κι αλλιως.
    για το οτι θα επωφελειται και η γυναικα του, ναι, το πιστευω κι εγω.
    δεν ειναι και καμια εξασφαλιση ομως, ξερεις.
    τα λεφτα αυτα σταματουν οταν το παιδι ενηλικιωθει, κι εκτος αυτου, μπορει το παιδι να ζησει με τον πατερα ΠΟΛΥ πριν ενηλικιωθει, ειδικα επειδη ειναι αγορι (πχ απο τα 8).
    επομενως, μπορει να μην τον χωρισε για να κανει "ζωαρα", αλλα γιατι δεν μπορει μαζι του.
    "ζωαρα" κανει αυτος που μενει χωρις παιδι, συνηθως. αυτος που κραταει το παιδι, οση βοηθεια και να εχει, ειναι δεσμευμενος..
    Ρεμεντυ δεν είπα ότι χώρισε το Γιάννη για να πηγενη με τους γκόμενους..είπα χώρισε το Γιάννη γιατί δυσκολεύτηκε με το παιδί και της υποχρεώσεις ενός σπιτιού..απόδειξη ότι τα φωρτωσε στο Γιάννη...αυτή άκουσε εξωτερικό και φαντάστηκε καμία ζωαρα επαναλαμβάνω...
    Επίσης ούτε είπα ότι επειδή θα πιάσει γκόμενους δεν θα είναι καλή μητέρα...καλή μητέρα δεν ήταν ούτε σι άλλος ακόμα και όταν ήταν με το πατέρα του παιδιού της..οπότε δεν χρειάζεται γκόμενο για να μην είναι καλή μητέρα..ο γκόμενος είναι άσχετος με το παιδί..
    Και δεν χώρισε για να πιάσει γκόμενο απλά οι γκόμενοι θα έρθουν ούτε σι άλλος...
    Όσο για τα χρήματα που θα τα έδινε έτσι και αλλιώς..ναι θα τα έδινε..αλλά μην μου πεις ότι ένα παιδί τρώει 1.000€ το μήνα???το παιδί του Ωνάση είναι???
    Και ναι εκμεταλευεται το παιδί και το διαζύγιο για να αποσπάει χρηματικά ποσά...αλλιώς θα έλεγε 300-400 το μήνα είναι οκ για το παιδί..και όχι 1.000..
    Αν είναι εξασφάλιση η Χόι είναι μια πολύ καλή εξασφάλιση όπως λες μέχρι το παιδί να ενηλικιωθεί..τώρα είναι 2 μέχρι τα 18 έχουμε αλλά 16 χρόνια .....δεν είναι και λίγα ε....κάθε μήνα να περνης 1.000€ για τα επόμενα 16 χρόνια...
    Για να δώσει το παιδί στο Γιάννη ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι αν αρνηθούν οι γονείς της πρώην γυναίκας του να φροντίζουν το μωρό...αν δεν το κοιτάνε αυτή και της πιάνουν κεφάλι να αναλάβει το μωρό της Τότες ναι θα το δώσει στο Γιάννη όσο όμως οι γονείς θα το φροντίζουν δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο...είναι ο μόνος τρόπος που να σκεφτω...

Remedy ωραιο σκεπτικο, εχει μεγαλη βαση αυτο που λες. Δινω ομως και δικαιο στο γιωργο σε αυτο που λεει, δηλαδη οσο υπαρχουνε τα πεθερικα παρα πολυ δυσκολα να μου τον δωσει απο μονη της. Τωρα να σου πω την αληθεα, συνδυαζοντας αυτα που λετε και οι 2 σας, ο μονος τροπος να μου τον δωσει εθελοντικα ειναι να εχω μια τυπικη σχεση με αυτην και να ελπιζω οι γονεις να παθουνε τιποτα θεματα υγειας και να μην αντεχουνε να προσεχουνε τον μικρο. Η η αλλη επιλογη, να ελπιζω να βρει κανεναν γκομενο αυτη οσο το δυνατον πιο γρηγορα και οι γονεις της μη ξεροντας τι να τον κανουνε τον μικρο να μου τον δωσουνε.

Senior Member
    Remedy ωραιο σκεπτικο, εχει μεγαλη βαση αυτο που λες. Δινω ομως και δικαιο στο γιωργο σε αυτο που λεει, δηλαδη οσο υπαρχουνε τα πεθερικα παρα πολυ δυσκολα να μου τον δωσει απο μονη της. Τωρα να σου πω την αληθεα, συνδυαζοντας αυτα που λετε και οι 2 σας, ο μονος τροπος να μου τον δωσει εθελοντικα ειναι να εχω μια τυπικη σχεση με αυτην και να ελπιζω οι γονεις να παθουνε τιποτα θεματα υγειας και να μην αντεχουνε να προσεχουνε τον μικρο. Η η αλλη επιλογη, να ελπιζω να βρει κανεναν γκομενο αυτη οσο το δυνατον πιο γρηγορα και οι γονεις της μη ξεροντας τι να τον κανουνε τον μικρο να μου τον δωσουνε.
    Αν εννοείς να βρει γκόμενο και να αφήσει το παιδί στους γονείς της πλανασαι πλανην οικτρα...
    Γκόμενο Γιάννα βρει θα βρει και μπορεί να πάει μαζί του ταξιδακι κάνα δυο μέρες ναι...αλλά σιγά μην αφήσει για πάντα το παιδί στους γονείς της..δεν είναι χαζή να το κάνει..ξέρει ότι οι γονείς θα κουραστούν και θα προσπαθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να το δώσουν η σε εκείνη η σε εσένα..αν καταλήξει το παιδί σε εσένα αυτή χάνει τα λεφτά..
    Αυτό που λέω στο προηγούμενο θέμα είναι ότι αν υπάρχει έστω μια περίπτωση η γονείς να κουραστούν με το μωρό να ενοχλούνται με τα κλάματα του η να βρεθούν να το ντανταυουν και αυτή να γυρνάει...και σίγουρα κάτι τέτοιο θα γίνει...απλά θα κανονίσουνε μετά της ώρες κάποιες ώρες θα το έχουν αυτοί κάποιες ώρες η μαμά...διαφορετικά αν μείνει εξολοκλήρου το παιδί σε αυτήν εννοώ την πρώην γυναίκα σου Τότες υπάρχει μια ελπίδα να σου το στέλνει να το βλέπεις..και αυτό γιατί θα θέλει η ίδια λίγο την ησυχία της...

Banned
    Remedy πολυ ωραια οπως τα λες. Απλα θα ηθελα να τονισω οτι η γυναικα πηρε το παιδι οχι γιατι το αγαπαει και το θελει και επειδη θελει να κανει ζωαρα, αλλα για να εκδικηθει εμενα. Εμενα ηξερε ποσο πολυ μου σημαινει ο μικρος. Μαλιστα οταν τον πηρε για να φυγει το τονισε οτι θα παρει τον μικρο και με κοιτουσε στα ματια. Απλα οπως δεν καταλαβε οταν εκανε παιδι το τι ευθυνες την περιμενουνε, ετσι και παλι δεν καταλαβε τι θα πει χωρισμενη μητερα με παιδι και τι την περιμενει..Γνωμη μου ετσι. Οποτε εχω μια ελπιδα οτι αν κρατησω επαφη με τον μικρο και αν αυτη συνεχισει το βιολι της να μην μπορει να κανει τιποτα για τον μικρο, τοσο ο μικρος οσο και η μανα του θα θελουνε να μεινει ο μικρος μαζι μου..
    δε σε συμφαιρει η αντιδικια μαζι της ειναι ικανη να αποδειξει στο δικαστηριο το ακατορθωτο αν θελει και θα βγεις παλι χαμενος ξερεις ποσο πεισματαρα ειναι οταν θελει κατι

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ποια ελευθερία δηλαδή να έδινε??
    Να έλεγε εντάξει αγάπη μου εγώ σχολασα απτή δουλειά κρατάω το παιδί εσύ βγες έξω και γλεντήσε??
    αυτο θα το εκτιμουσε σιγουρα δεν ειναι για πολα μπειμπισιτινγκ οχι οτι δε θελει απλα δε μπορει ο αλλος θα κανει παντα περισσοτερα απ αυτη οσο ειναι μαζι της αλλιως the game over

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν εννοείς να βρει γκόμενο και να αφήσει το παιδί στους γονείς της πλανασαι πλανην οικτρα...
    Γκόμενο Γιάννα βρει θα βρει και μπορεί να πάει μαζί του ταξιδακι κάνα δυο μέρες ναι...αλλά σιγά μην αφήσει για πάντα το παιδί στους γονείς της..δεν είναι χαζή να το κάνει..ξέρει ότι οι γονείς θα κουραστούν και θα προσπαθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να το δώσουν η σε εκείνη η σε εσένα..αν καταλήξει το παιδί σε εσένα αυτή χάνει τα λεφτά..
    Αυτό που λέω στο προηγούμενο θέμα είναι ότι αν υπάρχει έστω μια περίπτωση η γονείς να κουραστούν με το μωρό να ενοχλούνται με τα κλάματα του η να βρεθούν να το ντανταυουν και αυτή να γυρνάει...και σίγουρα κάτι τέτοιο θα γίνει...απλά θα κανονίσουνε μετά της ώρες κάποιες ώρες θα το έχουν αυτοί κάποιες ώρες η μαμά...διαφορετικά αν μείνει εξολοκλήρου το παιδί σε αυτήν εννοώ την πρώην γυναίκα σου Τότες υπάρχει μια ελπίδα να σου το στέλνει να το βλέπεις..και αυτό γιατί θα θέλει η ίδια λίγο την ησυχία της...
    χα θα μου τον στελνει κανενα μηνα και η διατροφη διατροφη ομως θα πηγαινει στην τσεπη της...

Banned
    ................................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 16-01-2019 at 01:24.

Banned
    .........................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 16-01-2019 at 01:24.

Senior Member
    Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά μόνο εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εσείς συζητάτε το αν θέλει να φάει λεφτά η άλλη, πόσο θα είναι η διατροφή, πόσα θέλει να ζήσει ένα παιδί.... Γιάννη κινδυνεύεις σε έναν χρόνο από τώρα το παιδί σου να μην σε αναγνωρίζει!!! Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι την διατροφή;! Είπες μίλησες με δικηγόρο, ο δικηγόρος δεν σου εξήγησε ότι το 1000αρικο που ζητάει είναι ένα συνηθισμένο ποσό σε αυτές τις περιπτώσεις για να καταλήξει να πάρει 500; Δεν το ζητάει εκείνη το χιλιάρικο, μπήκαν στην μέση δικηγόροι σημαίνει, τέλος, θα ζητήσουν όσα περισσότερα μπορούν με βάση τον μισθό που παίρνεις, αν φτάσετε σε αντιδικεία θα ακουστούν τερατα και ψεύδη κι από τις δύο πλευρές προσπαθώντας ο καθένας να κατηγορήσει τον άλλον για να διασφαλίσει την θέση του.... έτσι πάνε τα δικηγορίστικα.
    Αν πληρώνεσαι 600ευρώ τον μήνα , προφανώς δεν μπορεί να ζητήσει 1000, αν πληρώνεσαι όμως 2000 τον μήνα, ναι μπορεί να ζητήσει 1000! Και δεν θα τα δίνεις για εκείνη , θα τα δίνεις για το παιδί σου.
    Όσο για τις απορίες σου Γιώργο, αν χρειάζεται τόσα λεφτά ένα παιδί για να μεγαλώσει, όχι δεν χρειάζεται. Μπορεί να μεγαλώσει και με πολύ λιγότερα, αλλά εσύ πιστεύεις ότι όλα τα παιδιά μεγαλώνουν με τα ίδια λεφτά; Πώς θα το έβλεπες αν ένας πατέρας ας πούμε έβγαζε 3000 /μηνα αλλά έδινε διατροφή για το παιδί του 300ευρώ; Νορμαλ; Το παιδί πρέπει να μπορεί να ζει μια φυσιολογική ζωή σα να έχει και τους δυο γονείς του μαζί. Ξέρεις πόσοι πατεράδες, κρύβουν εισοδήματα και το παίζουν ιστορία για να αποφύγουν τις διατροφές έτσι ώστε να μπορούν αργότερα να δελεάζουν το παιδί με ακριβά δώρα κι άλλες παροχές που η μαμά δεν μπορεί οικονομικά να προσφέρει;

Ο δικαστής δεν είναι ηλιθιος. Ας πάει να ζητάει αυτή και 5000/μηνα και να νομίζει ότι θα εξασφαλιστεί. Ο δικαστής πόσα βγάζεις εσύ θα δει και θα κρίνει πόσα θα πρέπει να δίνεις στο παιδί. Στο παιδί. Όχι στην μάνα. Γιατί ο δικαστής θέλει να αποφύγει τέτοια φαινόμενα. Να ζει φτωχικά το παιδί με τον έναν γονιό και να πηγαίνει στον άλλον και να τα έχει όλα. Ότι μπορεί να βολευτεί και η μάνα με αυτό αν ο άλλος πάει και βγάζει 5000 τον μήνα πχ, ναι θα βολευτεί, αλλά τι να κάνουμε; Ας πρόσεχε κι αυτός ποια παντρευόταν, τον δικαστή δεν τον νοιάζει αν θα βολευτεί η μάνα, τον νοιάζει το παιδί!

Banned
    εγω του ειπα οσα πρεπει να γνωριζει τωρα... εγω στη θεση του θα σκεφτομουν οκ οταν γνωριστικαμε μια χαρα περασαμε

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά μόνο εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εσείς συζητάτε το αν θέλει να φάει λεφτά η άλλη, πόσο θα είναι η διατροφή, πόσα θέλει να ζήσει ένα παιδί.... Γιάννη κινδυνεύεις σε έναν χρόνο από τώρα το παιδί σου να μην σε αναγνωρίζει!!! Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι την διατροφή;! Είπες μίλησες με δικηγόρο, ο δικηγόρος δεν σου εξήγησε ότι το 1000αρικο που ζητάει είναι ένα συνηθισμένο ποσό σε αυτές τις περιπτώσεις για να καταλήξει να πάρει 500; Δεν το ζητάει εκείνη το χιλιάρικο, μπήκαν στην μέση δικηγόροι σημαίνει, τέλος, θα ζητήσουν όσα περισσότερα μπορούν με βάση τον μισθό που παίρνεις, αν φτάσετε σε αντιδικεία θα ακουστούν τερατα και ψεύδη κι από τις δύο πλευρές προσπαθώντας ο καθένας να κατηγορήσει τον άλλον για να διασφαλίσει την θέση του.... έτσι πάνε τα δικηγορίστικα.
    Αν πληρώνεσαι 600ευρώ τον μήνα , προφανώς δεν μπορεί να ζητήσει 1000, αν πληρώνεσαι όμως 2000 τον μήνα, ναι μπορεί να ζητήσει 1000! Και δεν θα τα δίνεις για εκείνη , θα τα δίνεις για το παιδί σου.
    Όσο για τις απορίες σου Γιώργο, αν χρειάζεται τόσα λεφτά ένα παιδί για να μεγαλώσει, όχι δεν χρειάζεται. Μπορεί να μεγαλώσει και με πολύ λιγότερα, αλλά εσύ πιστεύεις ότι όλα τα παιδιά μεγαλώνουν με τα ίδια λεφτά; Πώς θα το έβλεπες αν ένας πατέρας ας πούμε έβγαζε 3000 /μηνα αλλά έδινε διατροφή για το παιδί του 300ευρώ; Νορμαλ; Το παιδί πρέπει να μπορεί να ζει μια φυσιολογική ζωή σα να έχει και τους δυο γονείς του μαζί. Ξέρεις πόσοι πατεράδες, κρύβουν εισοδήματα και το παίζουν ιστορία για να αποφύγουν τις διατροφές έτσι ώστε να μπορούν αργότερα να δελεάζουν το παιδί με ακριβά δώρα κι άλλες παροχές που η μαμά δεν μπορεί οικονομικά να προσφέρει;

Ο δικαστής δεν είναι ηλιθιος. Ας πάει να ζητάει αυτή και 5000/μηνα και να νομίζει ότι θα εξασφαλιστεί. Ο δικαστής πόσα βγάζεις εσύ θα δει και θα κρίνει πόσα θα πρέπει να δίνεις στο παιδί. Στο παιδί. Όχι στην μάνα. Γιατί ο δικαστής θέλει να αποφύγει τέτοια φαινόμενα. Να ζει φτωχικά το παιδί με τον έναν γονιό και να πηγαίνει στον άλλον και να τα έχει όλα. Ότι μπορεί να βολευτεί και η μάνα με αυτό αν ο άλλος πάει και βγάζει 5000 τον μήνα πχ, ναι θα βολευτεί, αλλά τι να κάνουμε; Ας πρόσεχε κι αυτός ποια παντρευόταν, τον δικαστή δεν τον νοιάζει αν θα βολευτεί η μάνα, τον νοιάζει το παιδί!
    Γεια σου Elisabet. Ωραια τα λες αν μιλουσε μονο ο μισθος, τι εννοω. Ενα ποσο για παραδειγμα των 2.000 ειναι τρελο ποσο για δεδομενα Ελλαδας. 2.000 ευρω ομως οταν το ενοικιο κοστιζει 1.200 ευρω + τα αεροπορικα,ξενοδοχεια που εχω να πληρωνω για να βλεπω τον μικρο, + λογαριασμοι, ποσα μενουμε; Τιποτα, μειον ειμαι κιολας. Οποτε εμενα ο μισθος σαν νουμερο σκετο δεν μπυ λεει τιποτα.

Οπως ειπα, εχω σκοπο να τον βλεπω και απο σκαιπ και να πεταω κατω καθε δυο μηνες να τον βλεπω για να μην με ξεχασει.

Και να σου πω το πιο χοντρο ψεμα που μου ειπε η ακατανομαστη; Οταν πηρε το παιδι και εφυγε ειπε οτι δεν εχει οικονομικες απαιτησεις. Το ειπε με δολο για να τα ζητησει αργοτερα μεσω δικηγορου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Ναι Ελισάβετ κανενα παιδί δεν πρέπει να ζει φτωχικά..
    Και ναι έπρεπε και ο Γιάννης με ποια πάει να παντρεύτηκε αυτά τα είπαμε και εμείς...
    Αν για το θα ξεχαστεί ο Γιάννης και ότι ένα παιδί πρεπει να μεγαλώσει και με τους δύο γονείς ναι πρέπει να μεγαλώνει και με τους δύο γονεις συμφωνώ...αλλά γιατί αυτό πρέπει να το σκεφτείτε μόνο ο Γιάννης???
    Δεν πρέπει να το σκεφτεί και αυτή η ίδια???
    Και αν θέλει το παιδί της να ζει ακόμα πιο πλουσιοπάροχα ας δούλεψή και η ίδια...γιατί να τα περιμένει όλα απτό Γιάννη???λίγες μητέρες χωρισμένες δουλεύουν???λίγες ανύπαντρες μητέρες δουλεύουν??
    Εμένα η μαμά μου δούλευε έχοντας τρία παιδιά παρακαλώ και με καμία βοήθεια από πουθενά..αυτή έχει και τους γονείς που θα τη βοηθάνε και στο να της κρατάνε το παιδί..μπορεί άνετα να δουλέψει σε μια 8 ωρη δουλειά...γιατί όχι???επεισεις οπως λέει ο Γιάννης μπορεί να περνης 2000€ το μήνα αλλά έχει και ένα ενοίκιο 1000€ συν ρεύμα συν νερό συν διατροφή δικιά του..αν είναι να δώσει τα χίλια σε διατροφή έχει πεθάνει στη πείνα..δεν λέω να μην δίνει διατροφή στο παιδί αλίμονο...αλλά όχι η (κυρια) να του πιει το αίμα..
    Για το αν θα ξεχαστεί ο Γιάννης η όχι αυτό το έχουμε υπέρ ανάλυση....αλλά από κει και πέρα είναι και στο χέρι λίγο της μαμάς του παιδιού δηλαδή στην πρώην σύζυγό.
    Αλλά και πάλι ευτυχώς υπάρχουν οι νόμοι οπότε θα το δείχνει το παιδί στο Γιάννη θέλει δεν θέλει....
    Δηλαδή αν αυτή ζητούσε διατροφή 2000€ το μήνα ο Γιάννης και ο κάθε Γιάννης έπρεπε να κόψει το λαιμό του να τα βρει???η να στο πω αλλιώς έχει ένα παιδί και ζητάει 1000€ το μήνα...
    Με δυο παιδιά ποσά θα ζητούσε???είναι απορίας άξιο δηλαδή....

Senior Member
    Γεια σου Elisabet. Ωραια τα λες αν μιλουσε μονο ο μισθος, τι εννοω. Ενα ποσο για παραδειγμα των 2.000 ειναι τρελο ποσο για δεδομενα Ελλαδας. 2.000 ευρω ομως οταν το ενοικιο κοστιζει 1.200 ευρω + τα αεροπορικα,ξενοδοχεια που εχω να πληρωνω για να βλεπω τον μικρο, + λογαριασμοι, ποσα μενουμε; Τιποτα, μειον ειμαι κιολας. Οποτε εμενα ο μισθος σαν νουμερο σκετο δεν μπυ λεει τιποτα.

Οπως ειπα, εχω σκοπο να τον βλεπω και απο σκαιπ και να πεταω κατω καθε δυο μηνες να τον βλεπω για να μην με ξεχασει.

Και να σου πω το πιο χοντρο ψεμα που μου ειπε η ακατανομαστη; Οταν πηρε το παιδι και εφυγε ειπε οτι δεν εχει οικονομικες απαιτησεις. Το ειπε με δολο για να τα ζητησει αργοτερα μεσω δικηγορου.
    Ξαναλέω δεν είναι ηλίθιος ο δικαστής. Επειδή ζεις στο εξωτερικό σαφώς το κόστος ζωής είναι διαφορετικό, θα κριθούν αυτά και έτσι θα αποφασιστεί το ύψος της διατροφής.
    Γιατί με δόλο; Αν στο λεγε από την αρχή δηλαδή τι διαφορετικό θα γινόταν; Επίσης οικονομικές απαιτήσεις για τον εαυτό της μέχρι ώρας δεν έχει εκτός κι αν διεκδίκησε και κάτι άλλο από τα περιουσιακά σας. Η διατροφή για το παιδί δεν συγκαταλέγεται στις οικονομικές απαιτήσεις της μητέρας, είναι αυτονόητη. Δηλαδή εσύ τι πίστευες; Πώς δεν θα ζητούσε διατροφή;
    Αν φτάσετε στα δικαστήρια έχουν να ακουστούν πολλά ακόμα χοντρά ψέματα Γιάννη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ ΣΑΣ. Λυπάμαι που στο λέω αλλά έτσι γίνεται όταν φτάνει εκεί το πράγμα και μπαίνουν στην μέση δικηγόροι.

Γεια σου elisabet.

Μακαρι οπως το λες να βγαλει νορμαλ διατροφη το δικαστηριο. Εννοειται οτι εχω σκοπο να πληρωσω διατροφη για το γιο μου, προς θεου, γιος μου ειναι. Δεν ειμαι τετοιος πα"τερας".

Απλα οταν μου λεει οτι θελει 1000 ευρω διατροφη για το παιδι και μεσα σε αυτα τα 1000 ευρω ειναι λεει μεριδιο απο το νοικι της, μεριδιο να αγορασει αυτοκινητο, μεριδιο για την ψυχαγωγια της, κατσε βρε elisabet, αυτο λεγεται εκμεταλλευση. Δεν ξερω πως αλλιως να το χαρακτηρισω.

elisabet οταν πηρε το παιδι μεσα απο την αγκαλια μου ειπε ξεκαθαρα δεν εχω οικονομικες απαιτησεις ουτε για μενα και ουτε για το παιδι. Αστο, οπως και να το παρεις απο ολες τις μεριες με εχει κοροιδεψει. Και να την πιστεψα ακομα και εκεινη την ωρα που ειπε οτι δεν εχει οικονομικες απαιτησεις και για τους 2 τους. Και ναι αν το σκεφτεσαι ειμαι βλακας που την πιστευα μεχρι τωρα, δεν παει αλλο κοροιδια.

Το ξερω που παει το πραγμα elisabet. Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να εχω επαφη οσο το δυνατον πιο πολυ με τον γιο μου και οταν μεγαλωσει και καταλαβει την αληθεια, ας σχηματισει μονος του την γνωμη του για τον πατερα του και την μανα του.

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast