Results 1 to 9 of 9
-
05-03-2019, 19:41 #1
φοβαμαι μην εχω hiv,σας παρακαλω βοηθηστε με
Γεια σας,ειμαι 17 χρονων.Περσι(αρχες περιπου σεπτεμβρη) ειχα παει σε οικο ανοχης στον κεραμεικο κοντα σην ιερα οδο.(αυτοι που ξεκιναει η τιμη απο 50 ευρω).Γενικα εχω ακουσει οτι ειναι καθαρες εκει.Τελος παντων.Ηταν η πρωτη μου φορα που εκανα σεξ(και δεν ειμαι υπερηφανος που πηγα εκει για πρωτη φορα).Αλλα εγω φοβαμαι αλλο τωρα.Οταν ειχα παει ειχα πει στην κοπελα οτι ηταν πρωτη μου φορα,δεν ξερω αν αυτο ειναι αιτια που μου πηρε πιπα(σορρυ για την φραση) χωρις προφυλακτικο.Βεβαια ολη η επαφη εγινε με προφυλακτικο απλα μονο η πιπα δεν εγινε.Επισης να προσθεσω οτι μου καθαρισε το κεφαλακι με ενα ειδικο μαντηλακι,δεν ξερω τι ηταν αυτο ακριβως.Επισης ειχα παθει ενα εγκαυμα τοτε στο χερι και της ειχα βαλει δαχτυλο και ειχε παει κολπικο υγρο.Η φουσκαλα του εγκαυματος ειχε ανοιξει αλλα δεν ετρεχε αιμα απλα ηταν λιγο κοκκινο και γενικα ηταν μικρη η πληγη(3 εκατοσα περιπου)Επισης ειχα και αλλη μια πληγη στο χερι στο δαχτυλο μου που ειχα βγαλει μια πετσα(δεν ετρεχε αιμα απλα ηταν κοκκινη)μπορει να μην ειχε κλεισει ακομα..Πριν απο μενα αυτη ειχε παει με 4 που μου φανηκαν πολυ φυσιολογικοι(αν και δεν παιζει ρολο αυτο).Μετα απο 1 μιση χρονο και τωρα μου ηρθε αυτη η ιδεα μηπως εχω παθει τιποτα και δεν το ξερω,λογω της ευρειας ενημερωσης που εχουμε κανει φετος στο σχολειο(3η λυκειου).-Πολυ καλη χρονια παντως για να μαθουν τα παιδια για τα σμν-.Ειρωνικα φυσικα το λεω.Να σημειωσω οτι δεν ειχα κανενα απο αυτα τα συμπτωματα που γραφει στο ινερνετ αλλα μου εχει κολλησει αυτη η ιδεα.Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος,αλλα δεν θα μου φυγει ετσι αυτη η ιδεα και το ξερω.Εσεις που ξερετε καλυτερα,μπορει ο hiv(αμα ειχε η κοπελα στην χειροτερη περιπτωση και δεν το ηξερε) να κολλησε σε μενα απο αυτα π ειπα παραπανω και να μην ειχα κανενα συμπτωμα.Ειναι ευκολο γενικα να εισχωρησει ο ιος;Θα ειχα καποιο συμπτωμα;Επισης να συμπληρωσω οτι εχω αρρωστησει γενικα 2-3 φορες απο τοτε και ο οργανισμος μ ανιμετωπισε την ιωση μια χαρα,ισως και καλυτερα απο αλλες πιο παλιες φορες που ειχα,πριν παω στον οικο ανοχης.Αυτο το ανεφερα μηπως ο hiv θα δυσκολευε τον οργανισμο μ να καταπολεμησει αυτες τις απλες ιωσεις.Ευχαρισω για τον χρονο σας.Ελπιζω να με βοηθησετε.
Last edited by johnny20978; 05-03-2019 at 20:04.
- 05-03-2019, 19:51 #2
Φιλαράκο χαλάρωσε!!!
Δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχεις είμαι σίγουρος.
Επειδή σε καταλαβαίνω για να σου φύγει οοοολο αυτο από το κεφάλι γιατί μόνο έτσι θα σου φύγει προτείνω να πας να κανείς μια απλή εξέταση αίματος...
ψάξε Ίντερνετ να βρεις info για το checkpoint είναι ένας φορέας που κάνει εξετάσεις για aids δωρεάν. Επίσης μπορείς να πας ατο Ανδρέας συγγρος το νοσοκομείο και εκεί δωρεάν. Μπορείς επίσης να πας σε ένα διαγνωστικό κέντρο όπου με μικρό κόστος κανείς την εξέταση και ξένοζες....
σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μου είχε σφηνώσει και εμένα αυτή η ίδια μικρότερος και έκανα αυτά που σου είπα... μόνο τότε ηρέμησα όταν πήρα το χαρτί στα χέρια μου
Go for it λοιπόν
05-03-2019, 20:02 #3
Σε ευχαριστω πολυ,πηρα τηλεφωνο το checkpoint και εκλεισα ραντεβου(σο τσακ προλαβα γιατι κλεινει 8) για την αλλη πεμτη.Θα ηθελα πιο συντομα αλλα ττι να κανουμε.Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση.
05-03-2019, 20:26 #4
Τίποτα φιλαράκο ;-)
Και δε ξεχνάμε... πάντα σκουφάκι ακομα και για στοματικό!
05-03-2019, 21:23 #5
Πες μας την εμπειρια σου απο την εξεταση οταν την κανεις.
05-03-2019, 21:34 #6
05-03-2019, 21:52 #7
δεκα ευρο κανει η εξεταση πηγαινε σε ενα μικροβιολογικο και καντην
την εχω κανει δυο φορες
13-03-2019, 12:12 #8
Χρειάζεται το ειδικό τεστ 6 μήνες μετά... Η κ μια βδομάδα αν κάνεις πολυμεραση!!! Κατάτα αλλά μπορεί να το έχεις 10 χρόνια και Ν μην το καταλάβεις!! Σορρυ αν σε αγχοσα αλλά... Στα λέω γιατί διαγνώστηκε ο κολλητός πριν ένα μήνα και του είπαν ότι το είχε 8 χρόνια και το καταλάβαμε όταν τελικά κόλλησε μια γρίπη και δεν περνούσε
13-03-2019, 12:25 #9
Φίλε άκουσε με προσεκτικά. Για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο κάνε όπως σου είπαν τα παιδιά το τεστ να ησυχάσεις, όπως είπε και ο παραπάνω τα αποτελέσματα μπορεί να βγουν μετά από 3-6 μήνες από την στιγμή που λέμε ότι το "κόλλησες". Οπότε αν το συμβάν έγινε πριν ένα μήνα κάνε το τεστ μετά από 3 μέχρι 6 μηνες μετά.
Αλλά άκου και την ιστορία μου μπας και σε καθησυχάσει λίγο. Λοιπόν εγώ πάει με δύο κοπέλες τοξικομανείς και οι 2 μου είπαν ότι είχαν ηπατίτιδα και εγώ με την μια το έκανα χωρίς προφυλακτικό από βλακεια μου βέβαια, είχα αγχωθεί τόσο πολύ που νόμιζα πάει αυτό ήταν κόλλησα κι εγώ. Έβγαζα μια πληγή και με το παραμικρό λέω από αυτό είναι, τελικά πήγα έκανα το τεστ 4 μήνες μετά και δεν είχα τίποτα.
Άλλο ένα περιστατικό που μου είχε συμβεί,ήμουν χρήστης ηρωινης και δεν έβρισκα φαρμακειο να αγοράσω σιριγκα, έτσι λοιπόν βρικα μια στον δρόμο που η βελόνα ήταν μαύρη και πιος ξέρει πόσοι η με πόσες λοιμώξεις την είχαν χρησιμοποιήσει, εμένα βέβαια σε εκείνο το στάδιο που ήμουν δεν με ένοιαζε καν ήθελα απλά να πάρω την δωση μου να φύγουν οι πόνοι. Μετά που έκοψα και καθαρησες το μυαλό θυμήθηκα αυτό που είχα κάνει και πήγα πάλι να κάνω εξετάσεις και πάλι δεν είχα τίποτα. Οπότε μην ανυσηχεις δεν κολλάει τόσο εύκολα. Ελπίζω να ησυχάσεις λίγο. Πες μας αν έκανες το τεστ και καλή τύχη.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App....But tell me where can i go to get away from all this pain...