CBD - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

Thread: CBD

Senior Member
    Quote Originally Posted by RandomUser View Post
    @alice
    Πήρα λοραζεπαμη για 8 μέρες αλλά δεν άντεξα τα side effects. Το λάδι μέχρι στιγμής με ηρεμεί χωρίς τα side effects που μου προκαλούσε η λοραζεπαμη. Μέχρι στιγμής με ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

@labrujamuerta
    Εγώ παίρνω υπογλώσσιο λάδι και ατμιζω ανθο. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει και λαδακι για ατμισμα, δεν το έχω δοκιμάσει όμως.
    Λαδακι παίρνω 4 σταγόνες πρωί μεσημέρι βράδυ κάθε μέρα. Ανθο κάνω συνήθως το απόγευμα και όχι κάθε μέρα, από ποσότητα βάζω όσο ένα κουκούτσι ελιάς (χαχα δεν ήξερα πως αλλιώς να το περιγράψω)

Και στις 2 περιπτώσεις είναι cbd με ελάχιστο thc.

Ορίστε και ένα λινκ με πληροφορίες σχετικά με δοσολογίες κτλ:

http://hempoilshop.gr/Downloads/Cannabis_Web.pdf
    εχεις καπιο vaporizer που ατμιζεις τα herbs... ετσι?

το θεμα ειναι τα herbs εχουν εντονη μυρωδια... και εμενα με ενοχλει αρκετα... ενω το λαδακι για ατμισμα παλευετε... εχει μια ωραια γευση που θυμιζει λιγο σε lemon haze... το λατρευω πραγματικα... και κανει θαυματα.... τα καλυτερα ειναι της enecta....!!!!

Senior Member
    φιλε RandomUser να δοκιμασεις και τα waxes.... ειναι απιστευτα....!!!

https://hempoilshop.gr/el/62-cbd-waxes

Member
    παιδια ειστε αστερια !!! θα τα ψαξω κ θα παρω να δοκιμασω... ευχομαι να λειτουργησουν κ σε μενα γιατι θελω να κοψω τα χαπια συντομα...
    για αρχη εστω να με ηρεμουν κ να μπορω να βγω σαν ανθρωπος μια βολτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Labrujamuerta View Post
    παιδια ειστε αστερια !!! θα τα ψαξω κ θα παρω να δοκιμασω... ευχομαι να λειτουργησουν κ σε μενα γιατι θελω να κοψω τα χαπια συντομα...
    για αρχη εστω να με ηρεμουν κ να μπορω να βγω σαν ανθρωπος μια βολτα...
    θα μπορούσες μήπως να με ενημερώσεις τι φάρμακα παίρνεις?

σε ρωτάω για να πρεπει να δω αν ύπαρχει θέμα με τα φαρμακευτική σου αγωγή γιατί πρέπει να κάνω έναν έλεγχο για Το κυτόχρωμα P450 (CYP450)

Member
    Effexor modarfin Xanax

Το λάδι κάνναβης δεν είναι παράνομο?
    Τα αγχολυτικά, όπως το zanax ηρεμούν, καταλαγιάζουν - εξαλείφουν τα έντονα αισθήματα που ανέφερες, τουλάχιστον όσο είσαι σε επήρρεια τους. Απλά την ηρεμία αυτή θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς ως μέσο για να καλλιεργήσεις, επεξεργαστείς τη σκέψη σου για να θεραπεύσεις τις σκέψεις και τους τρόπους σκέψης που προκαλούν το άγχος σου. Τα δε αντικαταθλικά εκτός από κατάθλιψη προτείνονται και για αντιμετώπιση φόβου - κοινωνική φοβία. Γενικά, αν τα φαρμακα τα πάρεις ως αυτοσκοπό αυτό είναι λάθος διότι η διαστρεβλωμένη σκέψη απλά θα παραμείνει.
    γιάννης

Member
    @akis1
    Ναι με βειπ. Να σου πω την αληθεια ομως δεν μυριζει καθολου! Απλα εγω μενω Καναδα και δεν υπαρχουν τα προιοντα αυτα εδω. Τουλαχιστον στα δημοσια πρατηρια. Μονο με αδεια και απο ιδιωτες.
    Μπορω αν θελεις να σου στειλω φωτο να δεις.

@ιωαννης2
    Ναι ειναι αλλα εαν εχει λιγοτερο απο 0.2% THC ειναι νομιμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Labrujamuerta View Post
    Effexor modarfin Xanax
    εισαι οκ...! απλα 3 ωρες διαφορα απο καθε φαρμακο...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RandomUser View Post
    @akis1
    Ναι με βειπ. Να σου πω την αληθεια ομως δεν μυριζει καθολου! Απλα εγω μενω Καναδα και δεν υπαρχουν τα προιοντα αυτα εδω. Τουλαχιστον στα δημοσια πρατηρια. Μονο με αδεια και απο ιδιωτες.
    Μπορω αν θελεις να σου στειλω φωτο να δεις.
    φιλε τοτε εισαι τυχερος...!!!! και εγω απο ονταριο ειμαι...! αλλα παω και ερχομαι τωρα... στον καναδα εχουμε νομιμη την καναβη.... οποτε βρισκεις χαλαρα οτι θελεις...

Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    φιλε τοτε εισαι τυχερος...!!!! και εγω απο ονταριο ειμαι...! αλλα παω και ερχομαι τωρα... στον καναδα εχουμε νομιμη την καναβη.... οποτε βρισκεις χαλαρα οτι θελεις...
    Εγω Κεμπεκ αλλα το προβλημα ειναι πως υπαρχει τρελη ελλειψη σε cbd. Εδω σκεφτομαι να βγαλω καρτα για να μπορω να αγοραζω απο ιδιωτες σαν ασθενης.
    For the record εγω τωρα δοκιμαζω το north start cbd strain. Αν ερθεις απο εδω ριχτου μια ματια.

Junior Member
    Τι λες??? Υπάρχουν χιλιάδες έρευνες που αποδεικνύουν ότι βοηθάει..!!! Πως το λες αυτό?

Page 3 of 3 FirstFirst 123