Results 16 to 24 of 24
Thread: Διαρκής ανησυχία!!
-
29-12-2018, 13:08 #16
Χαχα δεν είναι αστείο!! Πως δεν παίζει? :/Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 29-12-2018, 14:21 #17
Μια χαρά ήταν απλά η μαγνητική είχε βγάλει κάποιες εστίες τις οποίες βέβαια ο νευρολογος μου είπε πως είναι άνευ σημασίας κ να το ξεχάσω αλλά εγώ δεν το ξέχασα ποτέ!!
Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
29-12-2018, 21:41 #18
εγω πρωτα εφαγα κολλημα με την ΣΚΠ και μετα με την ALS την νοσο του στιβεν χονκιγκ.βασω σου εχω στειλει pm.
29-12-2018, 23:45 #19
Συχνά έχω το φόβο του θανάτου προσωπικά.
30-12-2018, 22:00 #20
Γεια σας..εχω ακριβως το ιδιο πραγμα(καινουριο σχετικα για μενα) κ εχω φρικαρει...Ειχα πολλα θεματα στο παρελθον τα οποια δεν μπορω ακριβως να προσδιορισω,πιστευω απ'οτι μου εχουν πει κ καποιοι ψυχολογοι οτι ξεκινησε σαν Γεν.Αγχωδη διαταραχη κ κατεληξε σε υποχονδριαση..Ολη μερα νοιωθω πως κατι εχω...Δεν ακολουθησα ποτε Θεραπεια κ τις συνεδριες παντα τις διακοπτω,αλλα πιστευω τελικα πως ειναι μονοδρομος..Η Κατασταση ειναι απελπιστικη..πονοι απο μυικους σπασμους σε ολο το σωμα,ταχυπαλμιες,πλακωμα στο στηθος κ ολα αυτα φυσικα επιδεινωνουν το αγχος πως κατι θα εχω κ κατ'επεκταση κ τα σωματοποιημενα συμπτωματα...φαυλος κυκλος...εχω να χαμογελασω τουλαχιστον 6 μηνες..τι λετε;
31-12-2018, 10:52 #21
άρχισε το συντομότερο συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο που να σου ταιριάζει. Μπορεί να σου προτείνει κάποιον κλασσικό συνδυασμό αντικαταθλιπτικού και ηρεμιστικού. Μην κάθεσαι άπραγη και ταλαιπωρείσαι έτσι πάντως, αξίζει να ζεις τη ζωή σου όχι να χαραμίζεις την καθημερινότητά σου με τέτοιες σκέψεις.
Άντε καλή σου χρονιά με λιγότερο άγχος και περισσότερα χαμόγελα!"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
31-12-2018, 12:38 #22
Έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα κάποιες εξετάσεις?? Βέβαια αν ήδη σου είχε κάνει ο ψυχολόγος τη διάγνωση την απάντηση την έχεις.. Κ εγω αυτά τα σωματικά συμπτώματα βιωνω 5 μήνες σχεδόν τώρα..
01-01-2019, 16:06 #23
Καλή χρονιά και με υγεία ψυχική αλλά και σωματική. 1 χρόνο έτσι ήμουν συνέχεια το ίδιο και το ίδιο ταχυπαλμία, άγχος μην συμβεί κάτι κακό, ξανά σε γιατρό,ακόμα και νοσοκομεία πηγαινα googlara τα πάντα είχα μάθει. Γύρισα πολλούς γιατρούς μάταια Χωρίς να βρούμε κάτι. Ένα διαρκές άγχος σε σκέψεις αναμονής μην τυχόν και ανχωθώ.Ψυχολογο δεν ηθελα γιατι δεν ειχα προβληματα ψυχικά δεν ειχα κατι να του πω.Δεν ήθελα να μπλέξω με ψυχίατρο με χάπια κτλ. Τελικά αναγκάστηκα και πήγα αφενός δεν περνούσε και αφετέρου επηρέαζε την ζωή μου μέχρι και στον ύπνο μου πάθενα κρίσεις πανικού . Διαγνωστικά με αγχώδεις διάταραχη ένα χρόνο έκανα θεραπεία και φαρμακευτική και ψυχολογική. Τα φάρμακα με βοήθησαν να ξεχάσω να ^κόψουν λίγο τις άκρες^ να μην φοβάσαι ρε παιδί μου. Μετά από εκεί και πέρα χρειάζεται προσωπική δουλειά. 1 Μην διαβάζεις στο internet ποτέ για αρρώστιες.2 Την στιγμή που αισθάνεσαι το άγχος κάνε κάτι άλλο βγες έξω ,άκου μουσική,κάνε ένα μπάνιο, με λίγα λόγια βρες τον τρόπο να απενεργοποιήσεις τον συνάργερμο του οργανισμού σου .3 Ξεχώρισε στην ζωή σου τα επείγοντα από τα υπερεπειγοντα βγάλε τους χρόνοκλεφτες από την ζωή σου.4 Σίγουρα 30.λεπτά στην ημέρα για εσένα να μην κάνεις τίποτα να μην σκέφτεσαι τίποτα. Παραλληλα αυτο βοήθησε εμενα καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός λεω απλα την γνώμη μου Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια όποια σου ταιριάζει εσένα. Μακαρι να τα καταφέρεις μόνη .Το γράφω και το ξαναγράφω αν πονούσε το πόδι θα πήγαινες σε ορθοπεδικό. Τώρα που πονάει η ψυχη και το μυαλο;
01-01-2019, 19:11 #24
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου και θεωρώ σωστή την παρατήρηση σου έτσι είναι δεν περνάνε ολα μόνα τους κάποιες φορές χρειαζόμαστε μια μικρή ώθηση.. Εύχομαι να είσαι καλά σήμερα και μακάρι να γίνει το ίδιο για όλους.. Καλη χρονια!!