Βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Βοηθεια

Βοηθεια

Καλησπέρα πριν λίγες μέρες μου χακαραν τον λογαριασμό μου στο φμπ έφτιαξαν νέο προφίλ με το να με λένε λεσβια και δημοσίευσαν γυμνές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ της έστειλαν στον κολλητό μου μίλησα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπαν ν πάω στην αστυνομία. Τι να κάνω νιώθω πολύ ντροπιασμενη...σας ευχαριστώ

Senior Member
    Να κάνεις ότι σε συμβούλευσε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος φυσικά. Τι ρωτάς;

Banned
    Πρεπει να πας στην αστυνομια αλλα οπως σε λες τις δημοσιες υπερεσειες ποσο μαλον στους μπατσουε θα σε στειλουν καπου αλλου. Απο οσα ξερω επειδη το γκουγκλ ανηκει στο εξωτερικο σε καποια υπηρεσεια, θα πρεπει να παρεις αδεια, να κανεις καταγγελια ονλαιν.Αλλα στους μπατσους θα πρεπει να πας ουτος η αλλως για την μηνηση, βλεπεις στην χωρα μας δεν υπαρχει το αυταπαγγελτο σε παρανομες πραξεις!
    Οσο για τις προσωπικες σου φωτο ,καλα θα κανεις αλλη φορα να τις περνας σε ενα σκληρο εξωτερικο , η σε ενα φλασακι.Ομως ασφαλης τροπος ειναι και το google drive αλλα και το Dropbox , οπου ειναι ασφαλες αφου ειναι απο το μειλ σου! αρα σου παρεχει την ιδια ασφαλεια με το μειλ σου μαλιστα παρεχει αποζημιωσει!
    Υ.Γ. εχεις αναρωτηθει μημπος οι φωτογραφιες σου δεν τις χακαραν αλλα τις εβγαλε ο προιν σου, η αυτος/αυτη που εισουν μαζι του?