μοναξια και παρεες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    tzo1
    Guest
    Απλά βλέπω ότι σαν παρέα μεγάλη τα όρια είναι πολύ ανοιχτά.. και γενικά παίζει πολύ το να βγούμε όλοι μαζί Αλλά είναι κάποια ατομα που δεν κολλάνε τόσο και υπό άλλες συνθήκες δε ξέρω αν θα επιδίωκα να τους γνωρίσω παραπάνω... Η φίλη μου είναι πάρα πολύ κοινωνική σε σημείο να μην βάζει τόσα όρια και γενικά δεν έχουμε κολλήσει όλα τα κορίτσια πχ να βγαίνουμε εμείς ( εφόσον έχουμε και κοινά γουστα σε μουσική κλπ) και να λεμε και στους αλλους έχουμε κολλήσει πχ εγώ με την φίλη αυτή που λέω , εγώ με την κοπέλα που είπα ότι θέλει και αυτή να βγαίνουμε και πιο λίγα άτομα η φίλη μου έχει έρθει πιο κοντά με μια άλλη κοπέλα η οποία εμένα σαν απόψεις έχω δει ότι έχει αρκετά κλεοστομυαλες και γενικά δεν ξέρω αν είναι κακο αυτό αλλά πλέον μόλις βλέπω περίεργές απόψεις δεν επιδιώκω κάτι παραπάνω εξαρχής γιατί έχω αποφασίσει να είμαι πιο επιλεκτική...οπότε και να έρθω πιο κοντά με κάποια ατομα της παρεας όπως ε κανα πριν φύγω για το πατρικό εκείνα θα λένε πάντα στους πιο κοντινούς...με ψιλοενοχλει η τόση τυχαιότητα επίσης με αγχωνει όντως η συννενοηση με την έννοια ότι μερικές φορές μπορεί να θέλω εγώ να βγω με συγκεκριμένα άτομα και να μην έχω όρεξη για μεγάλη παρέα και οι άλλοι να είναι σε φάση ότι πάντα λένε στους αλλους, δηλαδή αισθάνομαι ότι μόνο εγώ έχω τόσο έντονη την ανάγκη να βγαίνω μ λιγότερα άτομα.... εγώ έχω δει και από το παρελθόν ότι αν θες γίνεται να γνωρίσεις άτομα βέβαια είναι και θέμα τύχης ... θεωρώ ότι πολλά άτομα και 2ου έτους χάνουν παρέες από το πρώτο και ψάχνονται οπότε δεν νομίζω ότι το βασικό θέμα είναι να βρω κάποιον άλλον... στα θέματα τα αισθηματικά δεν θέλω να βασίζομαι ούτε ψάχνομαι αν κάτσει κάτι καλως αλλά γενικά τα φιλικά θέματα είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο σε αυτή τη φάση ...Απλά και αυτό που με ενοχλεί στη Παρεα είναι ότι βλέπω ότι δεν ταιριαζω με καποια από τα ατομα και δεν ξέρω πώς και αν γίνεται να μην τους έχω τόσο στη ζωή μου από τη στιγμή που είμαστε μια παρέα... λέω να την δω παρέα για άραγμα και να δω αν μπορώ να βρω κάτι που να μου ταιριάζει σαν παρέα και εκτός ...

tzo1
    Guest
    Από ο.τι έχω καταλάβει είναι ότι δεν με καλύπτει να είμαστε πηγαδάκια μέσα στη Παρεα και ότι θελω να χω πιο συγκεκριμένα άτομα για κάθε μέρα...Ίσως να'ναι που έχω συνηθίσει και έτσι.. πιστεύω ότι αν τα παιδιά ήταν όλα της φάσης μου θα ήθελα να κάνω παρέα φουλ απλά είμαι και εγώ που έχω έντονη την ανάγκη να συζητάω για ταινίες μουσική να πηγαίνω σε θεματικές βραδιές πράγματα τα οποία δυστυχώς για εμένα δεν απασχολούν τόσο την πλειοψηφία των συνομηλικων μου ..

tzo1
    Guest
    Απλά θέλω να χει το οριο του το ο.τι να'ναι ....αισθάνομαι και εγώ η ίδια ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου ...για αυτό νομίζω ότι πρέπει να βάζω οριο στο αν και πότε θα επιλέγω να πηγαίνω μαζί απλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αμ έτσι θα νιώθω στην απεξω ...εκτός και αν έχω κάτι εκτός παρέας να με καλύπτει και έτσι να μην με νοιάζει το αν θα νιώθω λίγο εκτός

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzo1 View Post
    Απλά βλέπω ότι σαν παρέα μεγάλη τα όρια είναι πολύ ανοιχτά.. και γενικά παίζει πολύ το να βγούμε όλοι μαζί Αλλά είναι κάποια ατομα που δεν κολλάνε τόσο και υπό άλλες συνθήκες δε ξέρω αν θα επιδίωκα να τους γνωρίσω παραπάνω... Η φίλη μου είναι πάρα πολύ κοινωνική σε σημείο να μην βάζει τόσα όρια και γενικά δεν έχουμε κολλήσει όλα τα κορίτσια πχ να βγαίνουμε εμείς ( εφόσον έχουμε και κοινά γουστα σε μουσική κλπ) και να λεμε και στους αλλους έχουμε κολλήσει πχ εγώ με την φίλη αυτή που λέω , εγώ με την κοπέλα που είπα ότι θέλει και αυτή να βγαίνουμε και πιο λίγα άτομα η φίλη μου έχει έρθει πιο κοντά με μια άλλη κοπέλα η οποία εμένα σαν απόψεις έχω δει ότι έχει αρκετά κλεοστομυαλες και γενικά δεν ξέρω αν είναι κακο αυτό αλλά πλέον μόλις βλέπω περίεργές απόψεις δεν επιδιώκω κάτι παραπάνω εξαρχής γιατί έχω αποφασίσει να είμαι πιο επιλεκτική...οπότε και να έρθω πιο κοντά με κάποια ατομα της παρεας όπως ε κανα πριν φύγω για το πατρικό εκείνα θα λένε πάντα στους πιο κοντινούς...με ψιλοενοχλει η τόση τυχαιότητα επίσης με αγχωνει όντως η συννενοηση με την έννοια ότι μερικές φορές μπορεί να θέλω εγώ να βγω με συγκεκριμένα άτομα και να μην έχω όρεξη για μεγάλη παρέα και οι άλλοι να είναι σε φάση ότι πάντα λένε στους αλλους, δηλαδή αισθάνομαι ότι μόνο εγώ έχω τόσο έντονη την ανάγκη να βγαίνω μ λιγότερα άτομα.... εγώ έχω δει και από το παρελθόν ότι αν θες γίνεται να γνωρίσεις άτομα βέβαια είναι και θέμα τύχης ... θεωρώ ότι πολλά άτομα και 2ου έτους χάνουν παρέες από το πρώτο και ψάχνονται οπότε δεν νομίζω ότι το βασικό θέμα είναι να βρω κάποιον άλλον... στα θέματα τα αισθηματικά δεν θέλω να βασίζομαι ούτε ψάχνομαι αν κάτσει κάτι καλως αλλά γενικά τα φιλικά θέματα είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο σε αυτή τη φάση ...Απλά και αυτό που με ενοχλεί στη Παρεα είναι ότι βλέπω ότι δεν ταιριαζω με καποια από τα ατομα και δεν ξέρω πώς και αν γίνεται να μην τους έχω τόσο στη ζωή μου από τη στιγμή που είμαστε μια παρέα... λέω να την δω παρέα για άραγμα και να δω αν μπορώ να βρω κάτι που να μου ταιριάζει σαν παρέα και εκτός ...
    Δεν ξέρω σου λέω και πάλι γιατί τόσο άγχος. Κάνε παρέα με εκείνους που είναι πιο κοντά σε εσένα. Εννοείται πως σε μια μεγάλη παρέα όπως είπες είστε 15 άτομα, εννοείται πως θα υπάρχουν και οι ανάλογες κλίκες, εδώ υπήρχαν σε μας που ήμασταν 8 άτομα, δεν θα υπάρχουν σε σας;

Κοίτα αυτό θα σου έλεγα, να βρεις παράλληλα και άλλες παρέες μην μείνεις μόνο σε μια μεγάλη. Η φίλη σου έκανε πάντως το καλό και μπράβο της, λίγα άτομα έχουν μείνει σαν και εκείνες. Εδώ είχα φίλο έναν, ο οποίος ήξερε πως δεν με καλύπτει αυτή η δήθεν παρέα που είχαμε με τους άλλους και δεν μου γνώριζε επίτηδες κάτι άλλα παιδιά που έβγαινε. Όλα γίνονται με βάση το συμφέρον. Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτή την παρέα και το κάθε μέρα έξω, είναι λίγο ζόρι. Εγώ δεν είμαι του κάθε μέρα έξω. Πιο παλιά έβγαινα μέρα παρά μέρα, τώρα βγαίνω τα σουκου και καμιά φορά αν τύχει μεσοβδόμαδα, αλλιώς δεν. Όμως αν μπορείς βρες και άτομα που ταιριάζεις, μέσα από την παρέα και εκείνες οι κοπέλες, σίγουρα δεν έχουν μόνο αυτή την παρέα, έχουν και άλλες. Βρες τα άτομα που ταιριάζεις περισσότερο από την παρέα εκείνη και κάνε εξόδους με εκείνες, καμιά φορά βγες και με τις άλλες κοπέλες.

Γενικά μην αγχώνεσαι τόσο. Αν βέβαια προτιμάς να είσαι μόνη ή με ένα-δυο φίλους, τότε φύγε από εκείνη την παρέα και ψάξε για κάτι άλλο. Οι επιλογές είναι πολλές και οι αποφάσεις είναι δικές σου.

tzo1
    Guest
    Είναι ότι ίσως είμαι μπερδεμένη και από την μια θέλω να ρθω πιο κοντά με κάποια ατομα από την άλλη αισθάνομαι ότι οι άλλοι γουστάρουν την πιο συχνή επαφή με τα πολλά άτομα, το τσούρμο.. εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι αν σου αφιερώνει χρόνο ένας φίλος τοτε κομπλέ...εμένα η κολλητή μου εδώ έχει άλλη 1 φίλη με την οποία μου χε πει δεν ταιριάζουμε να βγαίνουμε μαζί συνέχεια... είδα και εγω στις κάποιες φορές που είχαμε βγει οι 3 μας ότι δεν είχαμε τόσα κοινα (και αυτή η κοπέλα με την κολλητή μου ) ..κατά τα άλλα για διακοπές και κάποιες φορές θα είμαστε και οι 3 μας...γενικά εχω γνωρίσει κόσμο που δεν λέει αν θα βγει με άλλους ίσως αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θέλει να συζητήσει ο ίδιος με τα άτομα εκείνα *σαν να ξεφεύγει να θελει να βγει και με αλλους ας πούμε *

Senior Member
    Από ο.τι έχω καταλάβει είναι ότι δεν με καλύπτει να είμαστε πηγαδάκια μέσα στη Παρεα και ότι θελω να χω πιο συγκεκριμένα άτομα για κάθε μέρα...Ίσως να'ναι που έχω συνηθίσει και έτσι.. πιστεύω ότι αν τα παιδιά ήταν όλα της φάσης μου θα ήθελα να κάνω παρέα φουλ απλά είμαι και εγώ που έχω έντονη την ανάγκη να συζητάω για ταινίες μουσική να πηγαίνω σε θεματικές βραδιές πράγματα τα οποία δυστυχώς για εμένα δεν απασχολούν τόσο την πλειοψηφία των συνομηλικων μου ..
    Κοίτα οι μεγάλες παρέες έτσι είναι εκ των πραγμάτων. Το αν δεν σε καλύπτουν άτομα από την παρέα είναι λογικό. Μπορεί να είστε σε μια κοινή παρέα, αλλά τα γούστα είναι διαφορετικά. Φερ'ειπείν εγώ μετά από κάποιο διάστημα, είχα σταματήσει να μιλάω στην παρέα, βαρέθηκα να λέω μαλακίες, ήθελα να λέω άλλα πράγματα και όποτε πήγαινα να μιλήσω για τα δικά μου ενδιαφέροντα, βαριόντουσαν.

Μετά κατηγορήθηκα από ένα παιδί μέσα στην παρέα, επειδή δεν πήρα το τηλέφωνο μια κοπέλας που του άρεσε, λες και εγώ ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Μετά έλεγε πως τον ζήλεψα που βρήκε αυτή τη κοπέλα, ενώ από εμένα μου έλεγε να της πάρω το τηλέφωνο, γιατί πολύ απλά δεν είχε @@. Κατηγορήθηκα πως το έπαιζα αρχηγός, από ένα παιδί, που νόμιζε πως ήταν αρχηγός. Βασικά ξενέρωσα και έφυγα και δεν ξανά έδωσα σημασία στα άτομα από την σχολή.

Τώρα έχω μια παρεούλα που ήμαστε λίγα άτομα και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Σκέψου όμως ότι όταν έφυγα από την μεγάλη παρέα που ήμουν, έμεινα για αρκετό διάστημα μόνος, σε σημείο ακόμη και στην γιορτή μου και στα γενέθλιά μου, να ήμουν μόνος μου. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, αλλά μετά έγινε συνήθεια. Μετά από κάποιους μήνες ήρθε και η παρέα. Όλα κύκλος είναι μην νομίζεις.

Αν σου πω για τα αισθηματικά μου, γενικά σχέση έχω να κάνω από το λύκειο. Είχα βγει ένα σοβαρό ραντεβού πριν 1 χρόνο, αλλά δεν έγινε κάτι, μου είπε είμαι καλό παιδί αλλά δεν... Την είχα ερωτευθεί πολύ αυτή την κοπέλα, ίσως είναι η δεύτερη κοπέλα που ερωτεύομαι έτσι. Έκλαψα για την πάρτη της. Τώρα είμαι αρκετό καιρό μόνος να σου πω την αλήθεια, μέχρι και οι γονείς μου έχουν ανησυχήσει που λέει ο λόγος, επειδή δεν είχα ποτέ σχέση με την έννοια που την λένε εκείνοι, δηλαδή σοβαρά, αλλά εμένα δεν με ενοχλεί.

Παλιά με ενοχλούσε αρκετά, πλέον δεν με ενδιαφέρει τόσο, δεν έχω δηλαδή το άγχος, ωπ πρέπει να βρω κοπέλα για σχέση κλπ. Είμαι και εγώ της φάσης δηλαδή ό,τι κάτσει, εμένα όμως δεν μου κάθεται η φάση και πλέον το έχω αφήσει το άθλημα. Πλέον δεν φλερτάρω κιόλας, τόσο πολύ, ενώ πριν ένα μήνα, φλέρταρα, πλέον το άφησα και αυτό.

Σε πήρα μονότερμα με τα δικά μου και σορρι γι'αυτό, δεν ξέρω τι με έπιασε. Τεσπα αυτά τα λίγα.

tzo1
    Guest
    Κοίτα και εγώ είδα ότι δεν είναι κάτι τραγικό να μείνεις μόνος/η και ήθελα να γνωρίσω άτομα της φάσης μου γιατί αλλιώς ξέρω θα βαρεθώ ...απλα ενώ υπάρχουν άτομα στην παρέα κυρίως τα κορίτσια που ανέφερα που έχουν προσωπικότητα και ενδιαφέρον οι ίδιες δεν βλέπω να'ναι τόσο επιλεκτικές όσο εγώ...σίγουρα γνωρίζω ενδιαφέροντα άτομα μέσα από αυτές Απλα βλέπω ότι θα δώσουν σημασία και θα πουν πάντα πχ σε ένα αγόρι το οποίο είναι φουλ κολλημένο σε θέματα όπως θρησκείας και που τρολαρει συνέχεια, άτομο το οποίο από μόνη μου ούτε καν θα έδινα σημασία .... τι να πω πρέπει να διαχωρισω τον εαυτό μου από την παρέα... σε θέματα συναισθηματικά και εγώ τώρα τίποτα, οι 2 τελευταίοι που ενδιαφέρθηκαν και μου άρεσαν παρά πολύ ήταν και οι 2 από θέμα χαρακτήρα αστα να πάνε και μου είπε και η λαιφ κοουτσ να μην ασχολούμαι αυτό το διάστημα μέχρι να δουλέψω τον εαυτό μου με τα αισθηματικά

tzo1
    Guest
    Και εν τω μεταξύ μου έχει αναφέρει και η κοουτσ να φύγω από την μάζα και να δώσω άξια στο ποιον βάζω στην ζωή μου και δεν θέλω λόγω άλλων ατόμων να βάλω στην ζωή μου άτομα τα οποία δεν τα έχω επιλέξει εγώ ..

tzo1
    Guest
    Βέβαια δεν με αφήνει να μιλάω για τους άλλους η κοουτσ μπας και βρω μια λυση μεσα μου και εμένα αυτό το κομμάτι είναι το ευαίσθητο σημείο μου και ενώ θέλω να με.βοηθησει η ίδια μου λέει να μην ασχολούμαι και πολύ...το θέμα είναι την πράξη πως το κάνω αυτό ..τελικά όταν ήμουν μόνη και είχα πάρει απόφαση να ανοιχτω σε κόσμο πιο αισιόδοξη και στα @ μου ήμουν... επηρεάζομαι πολύ εύκολα μάλλον και λόγω ανασφάλειας μπαίνω στο τρυπάνι αυτό που έχω μπει

Senior Member
    Βέβαια δεν με αφήνει να μιλάω για τους άλλους η κοουτσ μπας και βρω μια λυση μεσα μου και εμένα αυτό το κομμάτι είναι το ευαίσθητο σημείο μου και ενώ θέλω να με.βοηθησει η ίδια μου λέει να μην ασχολούμαι και πολύ...το θέμα είναι την πράξη πως το κάνω αυτό ..τελικά όταν ήμουν μόνη και είχα πάρει απόφαση να ανοιχτω σε κόσμο πιο αισιόδοξη και στα @ μου ήμουν... επηρεάζομαι πολύ εύκολα μάλλον και λόγω ανασφάλειας μπαίνω στο τρυπάνι αυτό που έχω μπει
    Σορρι δεν κατάλαβα ποια εννοείς κοουτς σου; Γενικά πάντως κάνε αυτό που θεωρείς ότι είναι πιο σωστό για εσένα. Το να επηρεάζεσαι από τους άλλους γενικά δεν είναι καλό.

tzo1
    Guest
    πηγαινω σε μια συμβουλο προσωπικης αναπτυξης...ο ψυχολογος αναλυει το παρελθον ενω αυτη σε φερνει στο τωρα και σε βοηθα να διαχειριστεις την καθημερινοτητα να ξεπερασεις ανασφαλειες κλπ

Miliva21
    Guest
    Εσύ τώρα γτ αγχώνεσαι; μήπως ξεχωρίσεις κάποιες κοπέλες από τη παρέα και κάνεις κλίκα και σε αποκλείσουν οι υπόλοιποι και σου την πουν;; ...Ε εντάξει μπορεί όντως να έχεις θεμα...σε φάση ότι αα ήρθες εσύ να διαλύσεις τη παρέα και να βγαίνεις με 2-3 από εμάς....τι να σου πω σε ένα τσούρμο 15 ατόμων όλοι είναι χαλαροί και λαιτ....Δεν παίρνουν τόσο σοβαρά ο ένας τον αλλο ...... Και φυσικά το λογικό είναι ότι δεν θα ταιριάξεις με αλλα 15 άτομα ούτε θα πας να πεις τα εσώψυχά σου ούτε τπτ.....Και θα πρέπει να "ανεχτείς" και όποιον δεν θες...... ή κάθεσαι έτσι και συμβιβάζεσαι ή ξεχωρίζεις κοπέλες και σπας το παρεάκι και βγαίνετε ξεχωριστά μόνες σας....ή ξεκοβεις από όλους.....

Senior Member
    πηγαινω σε μια συμβουλο προσωπικης αναπτυξης...ο ψυχολογος αναλυει το παρελθον ενω αυτη σε φερνει στο τωρα και σε βοηθα να διαχειριστεις την καθημερινοτητα να ξεπερασεις ανασφαλειες κλπ
    Αυτό δεν το γνώριζα, ούτε καν σαν τίτλος επαγγέλματος. Πάντως δεν συμφωνώ με εκείνη, το θέμα δεν είναι να μην μιλάς, αλλά να συναναστρέφεσαι με κόσμο, κάπου εκεί θα βρεις και τα άτομα που ταιριάζεις. Σίγουρα πάντως δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Να σου πω την αλήθεια οι δικές μου ανασφάλειες με τον έξω κόσμο, ήταν τετραπλάσιες από αυτές που έχεις, αλλά όλα λύνονται μόνο αν κάτσεις και δεις και αναλύσεις τις συμπεριφορές των γύρων σου. Το να κάθεσαι αποκομμένη και μόνη σου, δεν νομίζω πως βοηθάει κάπου. Καταρρακώνει εσένα περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εσύ τώρα γτ αγχώνεσαι; μήπως ξεχωρίσεις κάποιες κοπέλες από τη παρέα και κάνεις κλίκα και σε αποκλείσουν οι υπόλοιποι και σου την πουν;; ...Ε εντάξει μπορεί όντως να έχεις θεμα...σε φάση ότι αα ήρθες εσύ να διαλύσεις τη παρέα και να βγαίνεις με 2-3 από εμάς....τι να σου πω σε ένα τσούρμο 15 ατόμων όλοι είναι χαλαροί και λαιτ....Δεν παίρνουν τόσο σοβαρά ο ένας τον αλλο ...... Και φυσικά το λογικό είναι ότι δεν θα ταιριάξεις με αλλα 15 άτομα ούτε θα πας να πεις τα εσώψυχά σου ούτε τπτ.....Και θα πρέπει να "ανεχτείς" και όποιον δεν θες...... ή κάθεσαι έτσι και συμβιβάζεσαι ή ξεχωρίζεις κοπέλες και σπας το παρεάκι και βγαίνετε ξεχωριστά μόνες σας....ή ξεκοβεις από όλους.....
    Μια χαρά γίνεται να βγουν παρεάκι, αλλά αυτό είναι η αρχή της διάλυσης της μεγάλη παρέας. Γενικά όλες πιστεύω ψιλοταιριάζουνε, εκτός από την φίλη μας την θεματοθέτρια και είναι απόλυτα λογικό. Σκέψου ότι εκείνες ήταν ήδη από πριν παρέα και ήρθε μετά η φίλη μας σε αυτήν. Οπότε για να δημιουργηθεί αυτή η παρέα πριν πάει η φίλη μας, σίγουρα είχαν κάποια κοινά.

Εγώ έδινα πάντα χώρο και χρόνο στην παρέα και τελικά δεν κέρδισα τίποτα, μόνο κατηγόριες.

tzo1
    Guest
    ειναι μπερδεμα το πως γνωριζονταν απο πριν και ειμαστε και διαφορετικα ετη...κοιτα εγω αυτο που λεω να κανω ειναι να κανω εγω το προγραμμα μου και οποιος ακολουθει..τουλαχιστον 1 2 κοπελες μου εχουν δειξει οτι με εχουν ξεχωρισει οποτε δν νομιζω να τρεχει θεμα το να βγω αν οχι με ολα τα κοριτσια με αυτες.... η παρεα σαν παρεα ειναι καινουργια... η μια κοπελα με τα 4 αγορια ειναι απο πριν(μονο που αυτο που βλεπω ειναι οτι επειδη της την επεσε ο ενας και εφαγε χ αυτος εχει κοψει τα πολλα πολλα και οι αλλοι δεν της δινουν τοση σημασια πλεον ) ...το ενα αγορι απο αυτα γνωρισε την φιλη μου και η φιλη μου γνωρισε εμενα και γιναμε παρεα..ε μετα 3 αλλα κοριτσια παλι μπηκαν απο γνωριμιες κλπ...απλα το προβλημα μου ειναι θεωρω οι χωρις λογο μερικες φορες τυψεις μου , σε φαση δενομαι με καποια ατομα και με πιανει ετσι ... απλα πχ εγω σκαλωνω στο να πω σε 1 κοπελα απο την παρεα γιατι ξερω οτι εκεινη δεν εχει θεμα να πει σε ολο το τσουρμο ...βεβαια θα μου πεις γιατι δεν μιλας...πρεπππει να προβαλω το τι θελω εγω...και να μην το καταλαβαινουν καποιοι θα πρεπει να το δεχτουν...σκαλωνω χωρις λογο...αλλα εχω την αισιοδοξια του να γνωρισω και νεα ατομα και γενικα να μαι ανοιχτη.... η συμβουλος ουσιαστικα μου λεει να μην αφηνω τον καθε ενα να μπαινει στη ζωη μου οσο θελει αυτος, να βαζω καποια ορια ...απλα αυτο που εχω καταλαβει απο τα λεγομενα της ειναι οτι αμφισβητει την ποιοτητα των φιλιων με περισσοτερα ατομα...δεν εχω ιδεα ομως δεν μου το ξεκαθαριζει οποτε παω να πω-ξερετε τι με αγχωνει το θεμα της παρεας και δεν ξερω αν χανω τον χρονο μου σε ασκοπα πραγματαα - μου λεει οτι ολα ξεκινανε απο εμενα οποτε καλυτερα να εστιασω στον εαυτο μου και να μην ψαχνω τις απαντησεις στις συμπεριφορες των αλλων....που εδω που τα λεμε εχει δικο τωρα να καθομαι να ασχολουμαι με το ποιος εχει ερθει κοντα με ποιον και με ολα αυτα και εμενα δεν μου αρεσει αλλα το θεμα εινια οτι και αν δεν το συζητησω θα σκασω οποτε..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast