Results 61 to 73 of 73
Thread: Παιδιά SOS
-
02-04-2019, 15:57 #61Miliva21Guest
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Η αλήθεια είναι ότι έχω προσπαθήσει να προχωρήσω έκανα και μια σχέση ενάμιση χρόνο......φλερτ ραντεβού φασωματα με άλλους..
Δεν είναι επιλογή μου συνειδητή να μένω κολλημένη...απλά δεν μου έτυχε κάτι που να με τραβήξει αρκετά ακόμα......
Δεν περιμένω να γίνει κάτι μαζί του ούτε είναι η λύση μου αυτός όμως είναι αλήθεια ότι Παντα μου άρεσε..
Τι να κάνουμε ..............
- 02-04-2019, 16:01 #62Miliva21Guest
Δεν το έχει χειριστεί καθόλου καλά και καθε τι που κάνει είναι φάουλ.....
Όπως είπα προχώρησα πρακτικά απο τοτε Αλλά δεν έχω ζήσει κάτι έντονο με κάποιον σε φάση καψούρας και ενθουσιασμου όπως μαζί του....
Και απομυθοποίηση έχω πέρασει.
...το ξέρω ότι δεν είναι τέλειος....καμία σχέση .....δε περίμενα τπτ από αυτόν... και τα λικε μου ήταν ανεπιτηδευτα δεν πίστευα ότι θα μου ξαναεστελνε.....
Το ξέρω ότι δεν είναι η λύση μου απλά θα ήθελα πολύ να γνωρισω κάποιον μα καψουρευτω...
Ε είναι δύσκολο όμως
02-04-2019, 16:03 #63
02-04-2019, 16:05 #64
Τι να κάνουμε;
Να το αποδεχτούμε ως κάτι που έγινε. Όμως, να αναγνωρίσουμε ότι πλέον ανήκει στο παρελθόν και δεν μας ωφελεί να το αναπαράγουμε στο μυαλό μας.
Θα προχωρήσουμε μπροστά. Αξίζουμε το μερίδιο της προσωπικής μας ευτυχίας και ολοκλήρωσης στη ζωή.
ΟΧΙ!!!!
Κανένας δεν θα μας το στερήσει!!!"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
02-04-2019, 16:13 #65
Και κάτι ακόμα Μιλιβάκι μου,
Αναφέρεις ότι δεν είναι συνειδητή επιλογή σου η συγκεκριμένη συναισθηματική εμπλοκή με τον άντρα αυτό.
Το πιστεύω απόλυτα.
Όμως μην ξεχνάς ότι η συμπεριφορά μας, σε συντριπτικό ποσοστό, πηγάζει από το υποσυνείδητο.
Είναι πολύ σημαντικό να το θυμάσαι αυτό. Ίσως θα σε βοηθούσε σε κάποια φάση της ζωής σου να δούλευες με έναν ειδικό, ώστε να βρεις γιατί σου συνέβη αυτό. Παράλληλα θα μπορούσες έτσι να αποφύγεις την επανάληψη του στο μέλλον.
Βλέπε και repetition compulsion (Freud)
Ζήσε!!!!!!"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
02-04-2019, 16:16 #66
υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων ,κατα την προσωπικη μου αποψη η υπέρμετρα ρομαντικοι, που καψουρευονται σχεδον ολες τις σχεσεις τους(βεβαια δεν ξερω αν ειναι κατι αληθινο η απλα νιωθουν την αναγκη και το κανει το μυαλο τους ασυνειδητα, βλεπε Stella94 απο οτι λενε τα μελη εχει γραψει τα ιδια και για αλλους δυο.) και οι νορμαλ ανθρωποι που καψουρευονται/ερωτευονται 1,2 αντε 3 φορες σε ολη τους την ζωη.
Ανηκεις στην δευτερη κατηγορια που σε κατατασει στα φυσιολογικα ατομα.Δεν ειναι ευκολο να βρεις Τον ερωτα.Βεβαια εξαρταται κατα ποσο αλληλεπιδρας με αντρες καθημερινα.Αλλες πιθανοτητες εχει μια κοπελα που γνωριζει συνεχεια αντρες και αλλες εχει μια που γνωριζει πιο σπανια ,ωστε να βρει καποιον να ξεχωρισει.
Τωρα οσο αφορα ,να γνωρισεις καποιον, ας υποθεσουμε ,σου αρεσει εμφανισιακα παντα.Με 1,2,3 ραντεβου μπορει να μην εχεις νιωσει τιποτα και ειναι φυσιολογικο, γι αυτο πρεπει να δινεις λιγο παραπανω χρονο , ωστε να τον γνωρισεις καλυτερα.Βεβαια ξερω αυτα ,δεν γινονται αμα πιεζεις τον εαυτο σου για να βγαινεις με το ζορι ,μεχρι να σου κανει"κουκου" για αυτον.
02-04-2019, 22:55 #67Miliva21GuestΠολλές φορές το μυαλό που ξαναγυρίσει σε αυτόν επδ μου λείπει το συναίσθημα που θέλω .....Δεν μπορώ να ερωτευτώ ....Δεν μου τυχαίνει?? Δεν μου βγαίνει;;;; δεν ξέρω
Άλλαξα πολύ από τοτε που συνέβη αυτό μαζί του ...Τότε σκεφτόμουν σαν χαζό παιδάκι σε ροζ σύννεφο πλέον ειμαι κυνική
Και πιο ρεαλιστρια και δεν μπορώ να τα δω τα πράγματα τόσο ωραία και ότι αξίζουν τον κόπο......
Μα βέβαια και προστατευσα τον εαυτό μου...Δεν την έχω πατήσει με κανέναν άλλο από τοτε......Δεν ξανασυνεβη αυτό στη ζωή μου..........
Φυσικά και σκέφτομαι διπλά και ειμαι πολύ δύσπιστη και επιφυλακτική στους άντρες.....παλιότερα την είχα πάτησει ετσι και καψουρευομουν ..πλέον η τελευταία φορά που την πάτησα τόσο πολύ ήταν μαζί του και τέλος.........Μετά μπήκα πιο πρακτικά στο κομμάτι σχέσεων και έκανα κάποια πράγματα όμως ποτέ δεν ήμουν ικανοποιημένη εντελώς και κυρίως ερωτευμένη με κανέναν......
Είναι ένα κουβάρι και πρέπει να το λύσω μόνη μου
Οι ψυχολόγοι θέλουν πολυ χρήμα και προσωπικά δεν έχω βοηθηθει άσε που όσο σκαλίζεις τις πληγές σου τόσο γιγαντώνονται και δεν σου εγγυάται κάνεις ότι θα τις ξεπεράσεις
02-04-2019, 23:13 #68WhyAlwaysMe?Guest
02-04-2019, 23:21 #69
Αυτή την καραμελα με τους ψυχολογους δεν μπορώ να την ακουω άλλο.δεν ειναι ο κατάλληλος και δεν είναι ο καταλληλος.δεν ειπα ότι φταινε οι ψυχολογοι αυτοί κατάλληλοι είναι απλά είναι μερικοί που δεν μπορούν να συνεργαστουν με κανενα ψυχολογο.γι αυτο θα συμφωνησω με την milina.
02-04-2019, 23:29 #70
02-04-2019, 23:37 #71
Δεν είπα ότι καποιος έχει ευθυνη.είπα ότι δεν μπορεί κάποιος να παροτρυνει τον άλλον πήγαινε σε άλλο ψυχολογο και σε αλλο γιατί μάλλον δεν ήταν καλός ο ψυχολογος.όλοι κάνουν την ίδια δουλειά και έχουν τα ίδια πτυχία πάνω κάτω. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν και οι πολλοί κακοι επαγγελματίες αλλα αυτοί είναι λίγοι.πρέπει να δεχτουμε ότι πολλοι βοηθηθηκαν από ειδικους και πολλοι όχι. Αλλά δεν είναι οι ψυχολογοι πανακεια για όλους.
02-04-2019, 23:57 #72
Μιλιβάκι μου καλό.
Τα έχουμε πει και παλιότερα και ξέρεις ότι θαυμάζω πολύ το μυαλό σου, για το λόγο αυτό σου μιλώ και με τόση ευθύτητα.
Εσύ ξέρεις καλύτερα τα οικονομικά σου και τις προτεραιότητες σου. Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο μεγάλο αυτό που νοιώθεις, απλά να έχει μεγεθυνθεί στο μυαλό σου.
Θεωρώ πως πρέπει να το δεις ως ένα νεανικό λάθος. Μικρούλα ήσουν τότε, ε... Πολύ θέλει;
Δες το ως λάθος λοιπόν. Ξέρεις, από εκείνα τα λάθη που όλοι έχουμε κάνει και τα θυμόμαστε πότε με νοσταλγία και πότε με λύπη. Από εκείνα τα λάθη που στο τέλος μας βοηθάν να ανακαλύψουμε βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και της προσωπικότητας μας.
Με όλη την εκτίμηση, για ακόμα μια φορά σε προτρέπω σθεναρά.
Ζήσε!!!"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
03-04-2019, 00:01 #73
Εδώ διαφωνώ Αποστολία.
Δεν είναι όλοι οι ψυχολόγοι ίδιοι. Υπάρχουν τόσες διαφορετικές σχολές και τόσες μεθοδολογίες πάνω στην επιστήμη της ψυχολογίας. Επίσης μπορεί να είναι κάποιος πολύ καλός ψυχολόγος, όμως να μην έχει αποτέλεσμα με κάποιον ασθενή γιατί απλά δεν ταιριάζουν "τα χνώτα" τους.
Τέλος πάντων ας μην σπαμάρω στο Θέμα της Μιλίβα."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll