Μπερδεμένη πολύ.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49
    Senior Member

Μπερδεμένη πολύ.

Θέλω την άποψη σας. Γιατί έχω μπερδευτεί πολύ και ζορίζομαι.
    Λοιπόν εδω και 2 χρόνια ήξερα ένα παιδί.. Με γούσταρε πολύ.. Και τωρα συνεχώς. Μου το χε πει.. Κ. Μου χε πει από τότε σε θέλω.. Κ να έχουμε σχέση. Αλλά έλειπε γιατί δουλεύει στο ναυτικό και ταξιδεύει εκτός Ελλάδος για πολύ καιρό. Λογικό ήταν τότε από κει να μη γίνει. Κ το είχαμε πει. Βέβαια αυτά τα 2 χρόνια μιλούσαμε πάντα. Και το ενδιαφέρον του είναι μεγάλο. Αυτός λοιπόν γύρισε. Εδώ και 2 βδομάδες και αμέσως μου είπε θέλω να σε δω. Να μάστε μαζί κι αυτά. Μου άρεσε πάντα.. Και πριν έρθει μιλούσαμε κάθε μέρα και έδειχνε πολύ ενδιαφέρον. Και τώρα ακόμα. Βρισκόμαστε και είναι ωραία. Αλλά τελευταία ενώ μ λεει ότι περνάει καλά μαζί μου είναι λίγο στα χαμένα.. Πχ για λόγους εκτόνωσης και προσαρμογής δεν είναι τόσο γρήγορη η απάντηση σε μηνύματα η τηλέφωνα. Και μετά από μόνος του θα με πάρει να δει τι κάνω. Και μου είπε πως αυτό δε το κάνει επίτηδες αλλά εδώ θέλει να κάνει πολλά πράγματα που δεν έκανε εκεί Τελοσπαντων μου είπε σε θ3μ αρέσεις κ θέλω να σε βλέπω. Όμως απ την άλλη έιμσι κάπως έτσι κ αν σου δώσω άκυρο σε στενοχωδω κι. Αυτό με αγχώνει. Όχι εσύ.
    Σε θέλω πολύ κ μέτα το. Δείξε γενικά πολύ.. Και κάθε φορά. Εγώ είπα ότι αν. Εγώ σε παίρνω τηλέφωνο ή στέλνω ενώ λες ναι πάντα με χαρά. Μήπως σε πιέζω η ενοχλώ κ λέει όχι πότε. Θέλω λίγο το χρόνο μ να προσαρμόστω και να πάμε χαλαρά. Εγώ είπα να μην αγχώνεσαι και να λειτουργείς όπως είσαι άνετα. Κ λέει μα ναι.. Ήδη είμαι έτσι μαζί σου αλλά στο λέω για να μιλάμε ειλικρινά.. Του λέω με θες σ αρεσω.. Θες να με δεις.. Περνάς καλά μαζί μ? Κ οταν εισαι έξω.. Κ λέει ναι σε όλα δε το συζητώ. Και θελω να σε βλέπω πολύ αλλά αυτό είμαι κάπως και δε θέλω να στο νμεταδιδω. Και λέει μου στείλε μια γνωστή μου πριν 2 μέρες φιλικά γειά τι κάνεις και ήθελα να στο πω. Και λέω έγινε κάτι.. Βγήκες έκανες κάτι ή θες όπως με μενα κ λέει όχι. Εσένα θέλω και πολύ.. Και μ το δείξε.
    Με μπέρδεψε μ αυτό γτ δε λέει κάτι. Απλά λίγο περίεργα ότι είναι από μόνος του κ θέλει να το δει ηρεμα γενικά αλλά του λέω τι κάνουμε τότε κ λέει εννοείται θέλω και να σου μιλάω και να σε δω.
    Ειναι η φάση που δε μιλάει πολύ στο τηλέφωνο και σε μηνύματα πάντα ενώ όταν έλειπε όλη μέρα ήθελε να είναι σε επαφή μαζί μου. Από τη μια λεει όλα αυτά και από την άλλη λέει ναι πάρε με τηλέφωνο στείλε μου
    Θέλω να σε δω πολύ. Είμαι ένα μπερδεμα τώρα μέχρι να προσαρμοστω. Εγώ είπα δε θέλω να πιεζεσαι από μένα θέλω να ξέρω αν με. Θες αν περνάς καλά μαζί μου και μου είπε ναι. Όμως όταν παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντας η όλη μέρα είσαι εκτός και μετά έρχεσαι νομίζω πως ενοχλώ και νιώθω άσχημα.. Παιδιά πείτε μου τη γνώμη σας.. Είμαι μπερδεμένη.. Τον θέλω μ. Αρέσει κι αυτός επίσης αλλά δε ξέρω πως να το χειριστώ και επίσης φοβάμαι μήπως είμαι καταπάνω πολύ από την αρχη άθελά μου. Επειδή θέλω μέσα στη μέρα να ξέρω τι κάνει και να μιλαμε

Banned
    ρε κοπελια απο ποια χωρα εισαι? γραψε καλητερα ελληνικα

Καλά αυτος τόσο καιρό σε επρηζε για να είστε μαζι αν κατάλαβα καλά γιατί τα λες λίγο μπερδεμενα.και τώρα που είπες εσύ θες αυτό κάνει πίσω?

Senior Member
    Και εγώ έχω μπερδευτεί. Η αλήθεια να λέγεται.

Πάντως είσαι της υπομονής και αυτό δεν είναι γνώρισμα της γενιάς μας (είμαι του '95). Δυο χρόνια δεν έκανες τίποτα με άλλον ή είχες κάνει στην μπάντα τους άλλους για τον ναυτικό;

Άκου να δεις. Μην δέχεσαι να είσαι το plan b κανενός και μην χάφτεις τοις μετρητοίς τα λόγια κανενός. Οι πράξεις του κάθε ανθρώπου πρέπει να σε πείθουν.

Αν εγώ αρχίσω τώρα στο άκυρο και σου πετάω κοπλιμέντα, όρκους και υποσχέσεις δεν πιστεύω να το πάρεις στα σοβαρά. Έτσι δεν είναι;

Τέλος, όσο δεν υπάρχει επαφή, γνωριμία σε βάθος, αλλά κάτι αποστειρωμένο από σπόσταση, μην περιμένεις να μακροημερεύσει.

Θα ήθελα να ξεδιαλύνεις κάποιες λεπτομέρειες για να δούμε καθαρά τι συμβαίνει.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    O PositiveWave έχει απόλυτο δίκιο. Σχέσεις που ξεκινάν από απόσταση μένουν στην απόσταση συνήθως. Είναι πολύ καθαρό από μέρος σου ότι τον θέλεις, όμως μάλλον δεν εμπιστεύεσαι και πολύ την απόσταση;;;; Επίσης το γεγονός να θελεις να μιλάτε κάθε μέρα να μαθαίνεις τα νέα του κλπ κλπ είναι κάτι που πρέπει να παλέψεις διότι έχετε διαφορετικές καθημερινότητες.... Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακούσεις την καρδιά σου. Ακολούθησε αυτό που θέλεις πραγματικά, ακόμα κι αν πονέσει.

Senior Member
    Μια χαρά ελληνικά τα είπα.. Είμαι ίσως ταραγμένη και. Αυτό φάνηκε.
    Last edited by Stella94; 01-04-2019 at 02:17.

Senior Member
    Δεν. Ήταν από. Απόσταση.. Μου είπε. Θέλω μια ευκαιρία να σε γνωρίσω.. Να σε πλησιάσω όταν έρθω.. Να βγούμε. Να περνάμε καλά. Μαζί.. Και μιλούσαμε πολύ καιρό.. Ήρθε και αμέσως με πήρε τηλέφωνο και βγήκαμε πολλές φορές και ήρθαμε πολύ κοντά.. Και πάντα θέλει. Γιατί τον ενδιαφέρω.χτες μου είπε αυτό. Γιατί όπως λέει λειτουργεί κάπως πιο αυθόρμητα και φλου χώρις πρόγραμμα εδώ κι αυτό γιατί είναι σε φάση προσαρμογής μετά από καιρό που έλειπε και θέλει να κάνει πολλά πράγματα. Και με φίλους του.

Senior Member
    Εδώ είναι και βρισκόμαστε.. Αλλά ενώ από κοντά με θέλει και θα το δείξει βλέπω πχ πως εγώ θα στείλω αρκετά και μερικές φορές αισθάνομαι σαν Να ενοχλώ. Η βρισκόμαστε και μου λέει πέρασαν 2 μερες
    . Μου λείψες.. Δεν άντεχα. Αλλά μετά μου λέει κι αυτό.. Με μπερδευει

Senior Member
    Actions speak louder than words...............

Senior Member
    Κι όταν το ένα είναι σε αντίθεση με το άλλο?

Senior Member
    Να σου δείχνει από κοντά όλα οκ. Σε θέλει και μετά να βλέπεις ότι δεν επικοινωνεί τόσο.. Θα πάρει τηλέφωνο αλλά δεν ήταν όπως πριν εννοώ που μιλουσαμε

Senior Member
    Απτά ελάχιστα που κατάλαβα από αυτά που διάβασα..είναι ότι μάλλον μπορεί να προβληματίζεται σε κάποια πράγματα δεν ξέρω τι αλλά δείχνει να υπάρχει κάτι που τον απασχολεί έντονα...το τι είναι ο Θεός και η ψυχή του το ξέρει...
    Δεν είναι λογικό από μακριά να κάνει κρά να είναι μαζί σου και από κοντά να είναι μια κρύο μια ζεστή...κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον...
    Σε θέλει σε ποθεί θέλει να είστε μαζί...όλα αυτά όμως όσο είστε μακριά...και από κοντά το θέλει αλλά δεν τρελαίνεται όπως όταν είναι μακριά....
    Κάτι τον απασχολεί..

Senior Member
    Ναι και δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτο

Miliva21
    Guest
    Νομίζω σε θυμαμαι και από προηγούμενα ποστ σου......έχεις ένα θέμα γενικοτερα.....κολλάς πολυ σε ανθρώπους που σε έχουν στο περίμενε....Ή που είναι στο χλιαρό....μα μου......σε θέλω αλλά....
    Όποιος θέλει να σε έχει να το κάνει για τους άλλους μην σκέφτεσαι.....

Προφανώς και η δουλειά του δεν του επιτρέπει μόνιμες σχέσεις γτ είναι μονίμως στη θάλασσα...Και όταν έρχεται για λίγο θέλει να βλέπει του δικούς του...τους φίλους του ....θέλει να ηρεμήσει να βγει...Δεν νμζ ότι είναι σε φάση για σχέση...το μόνο ίσως που θέλει και μπορεί να κάνει μαζί σου είναι να βγαίνετε μια δυο φορές όταν έρχεται από τα καράβια για κανα σεξακι το έχει καταλάβει ξεκάθαρα ότι γουστάρεις Αλλά δεν είναι σε φάση

Ξεκόλλα και ψάξε αλλού...Μη δέχεσαι να είσαι η καβάτζα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Ναι και δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτο
    Γιατί δεν τον ρωτάς στα ίσα???

Page 1 of 4 123 ... LastLast