Παιδιά SOS - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σιγά μη τρέξω κιόλας ...........ετσι στο άκυρο χωρίς να μιλάμε....οπότε του καυλωσει......
    Αυτός δεν ήταν το απωθημένο σου,αν θυμάμαι σωστά?

Senior Member
    Σιγά μη τρέξω κιόλας ...........ετσι στο άκυρο χωρίς να μιλάμε....οπότε του καυλωσει......
    Να ορισεις εσυ μια αλλη μερα ............με τιποτα την μερα που θελει αυτος ........

και δεν ειναι Πρωταπριλιατικο αστειο....... μην δειξεις τοσο διαθεσιμη ......
    Last edited by Macgyver; 01-04-2019 at 07:16.

Senior Member
    Εσύ τον γουστάρεις, αυτός έχει σχέση, το ξέρει ότι τον γουστάρεις, βλέπει που πατάς like και καταλαβαίνει ότι τρώγεσαι με αυτόν, κάνει κάποια κίνηση να δει που θα βγει. Εσύ τώρα τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις αν του ρίξεις άκυρο; Την αξιοπρέπειά σου ή τι; Αφού είναι εμφανές ότι ασχολείσαι, αλλιώς ούτε like στις φωτογραφίες θα έκανες ούτε τίποτα. Έχει καταλάβει ότι είσαι καψούρα. Άρα τώρα τι κάνεις; Είτε πας για καφέ με σκοπό να κάνετε κανένα σεξάκι ή να τον διεκδικήσεις από την άλλη κι όπου βγει (που χλωμό να σου βγει σε καλό), είτε του ρίχνεις όντως άκυρο, αλλά τον γειώνεις και κανονικά, δεν ξεροσταλιάζεις στο fb να κοιτάς τι ανεβάζει, δεν πατάς like, δεν ασχολείσαι γενικότερα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εσύ τον γουστάρεις, αυτός έχει σχέση, το ξέρει ότι τον γουστάρεις, βλέπει που πατάς like και καταλαβαίνει ότι τρώγεσαι με αυτόν, κάνει κάποια κίνηση να δει που θα βγει. Εσύ τώρα τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις αν του ρίξεις άκυρο; Την αξιοπρέπειά σου ή τι; Αφού είναι εμφανές ότι ασχολείσαι, αλλιώς ούτε like στις φωτογραφίες θα έκανες ούτε τίποτα. Έχει καταλάβει ότι είσαι καψούρα. Άρα τώρα τι κάνεις; Είτε πας για καφέ με σκοπό να κάνετε κανένα σεξάκι ή να τον διεκδικήσεις από την άλλη κι όπου βγει (που χλωμό να σου βγει σε καλό), είτε του ρίχνεις όντως άκυρο, αλλά τον γειώνεις και κανονικά, δεν ξεροσταλιάζεις στο fb να κοιτάς τι ανεβάζει, δεν πατάς like, δεν ασχολείσαι γενικότερα.
    Γεια σου Σόνια
    Εμμ έχεις διαβάσει την ιστορία μου μαζί του...;;;;;

Έχουμε να μιλήσουμε χρόνια.......Πριν δύο μήνες πήγαμε σπίτι του και δεν παίχτηκε ούτε ειπώθηκε κτ....Ούτε τον κοιτάζω συνέχεια από το φβ....Ούτε του πατάω συνέχεια λικε...Ούτε ειμαι πάνω από το κεφάλι του συνέχεια...Ούτε θέλω να τον κλέψω από την άλλη...καμία φορά του πατάω λικε έτσι......Χωρίς να περιμένω να γίνει τπτ μεταξύ μας

Πρώτου βγάλεις το μαστίγιο διάβασε ή ρωτα με πρώτα αν θέλω κάτι από αυτόν.......τα λικε μου ήταν αραιά και χωρίς πρόθεση επιπλέον έχουμε και οικογενειακή σχέση ας το πουμε έτσι.....Δεν τον διεκδικώ γτ δεν ελπίζω ότι θα μπορούσε να με δει ποτέ σοβαρά απλα ξαφνιάστηκα που έστειλε και ούτε θέλω να τον φαω από καμία γιατι δεν τον διεκδικώ ...... αν ήθελα να τον διεκδίκησω θα το έκανα μήνες τώρα που ήξερα ότι ήταν ελεύθερος......
    Last edited by Miliva21; 01-04-2019 at 12:38.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να ορισεις εσυ μια αλλη μερα ............με τιποτα την μερα που θελει αυτος ........

και δεν ειναι Πρωταπριλιατικο αστειο....... μην δειξεις τοσο διαθεσιμη ......
    Του έριξα άκυρο εννοείται
    Σιγά μην έβγαινα μαζί του επδ έτσι του ήρθε και την ίδια μέρα κιόλας......

Τέρμα επιπόλαιος δεν μιλάμε ποτέ και μου λέει στα καλά του καθουμενου να νηουκε και ΤΩΡΑ μάλιστα...τι να πω....

Δν νμζ ότι θα ασχοληθεί μαζί μου ξανά κ εγώ εννοείται του είπα ότι δεν μπορώ και το άφησα φλου

Απλα σκέφτομαι τι σημαίνει αυτή η κίνηση του.....Μπορεί και να ήθελε απλά να με ψαρέψει να δει τι θέλω ή μπορεί και να μην είχε τι να κάνει και λέει ποιον θα βρω να βγω.....

Πάντως πολύ άσχημο τι νομίζει ότι είναι Θεός και απαιτεί την ίδια μέρα καφέ χωρίς να έχουμε μιλήσει καθολου;;;;;

Senior Member
    Πάντως πολύ άσχημο τι νομίζει ότι είναι Θεός και απαιτεί την ίδια μέρα καφέ χωρίς να έχουμε μιλήσει καθολου;;;;;
    Μπραβο , miliva , ετσι πρεπει , οχι οποτε τουρθει του καθενος ......... αξιοπρεπεια υπερανω ολων .....

Miliva21
    Guest
    Μπραβο , miliva , ετσι πρεπει , οχι οποτε τουρθει του καθενος ......... αξιοπρεπεια υπερανω ολων .....
    Ναι...το θέμα είναι τι διάολο ήθελε και πως του ήρθε......;

Είναι τόσο Γεια σου και επιπόλαιος που κάνει σπασμωδικές κινήσεις;

Senior Member
    Ναι...το θέμα είναι τι διάολο ήθελε και πως του ήρθε......;

Είναι τόσο Γεια σου και επιπόλαιος που κάνει σπασμωδικές κινήσεις;

Ναι, ετσι τουρθε , τοκανα κι εγω νεωτερος , μην υποκυψεις .......... αλλα βγες καποια στιγμη , που εσυ θα ορισεις , δεν ειναι κακο .........αλλα δεν δειχνει σταθερο χαρακτηρα ......

Miliva21
    Guest
    Ναι, ετσι τουρθε , τοκανα κι εγω νεωτερος , μην υποκυψεις .......... αλλα βγες καποια στιγμη , που εσυ θα ορισεις , δεν ειναι κακο .........αλλα δεν δειχνει σταθερο χαρακτηρα ......
    Δεν νμζ ότι μπορώ να επικοινωνήσω σοβαρά με αυτόν τον άνθρωπο....ότι κάνει είναι φάουλ....απορώ γτ τρώγομαι

Όχι δεν θέλω έτσι....λες και είναι ο θεος που σε παίζει σαν παιχνίδι

Το θεμα είναι ποτέ εγώ Επιτέλους θα το χωνέψω ότι γενικά φέρεται σκαρτα

Senior Member
    Ναι, το διάβασα το θέμα και νομίζω ότι έχει καταλάβει τα αισθήματά σου ότι κι αν λες εσύ.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, το διάβασα το θέμα και νομίζω ότι έχει καταλάβει τα αισθήματά σου ότι κι αν λες εσύ.
    Ε τότε καλως....τι να πω....

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά τλκ πήγα.....Φυσικά και είμαι αναστατωμένη από χθες και δεν έχω βάλει μπουκια στο στόμα μου αλλα θα μου περάσει συμφωνώ μαζί σας ότι ίσως έπρεπε να πάω για να ξεκαθαρίσω μέσα μου κάποια πράγματα...

Δεν έγινε κάτι σπουδαίο μεταξυ μας και αξιο συζήτησης απλα πλέον σιγουρευτηκε 100% μέσα μου ότι πρέπει να σταματήσω να αναπαράγω τις ροζ φουσκες του παρελθόντος και ότι έφτασε η ώρα να το απομυθοποίησω πια όλο αυτό...

Απλα πραγματικα νιώθω λίγο χαμένη...Τελικά τι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις;;; υπάρχει έρωτας;;; υπάρχει καψούρα και ενθουσιασμος;;;; υπάρχει αυτό που λέμε ότι γουστάρω πολύ τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και κάνω όνειρα για εμας ;;;;;;;;;

υπάρχει έρωτας;;;; ή είναι μια φούσκα; και οι πραγματικές σχέσεις ξεκινούν μίζερα και με συμβιβασμό (ότι εντάξει μωρέ δεν ήταν και το ιδανικό μου αλλα αφού με θέλει αυτος-η και είναι καλο παιδι...Θα το προσπαθήσω.....) .....δεν υπάρχει η μαγεία στον έρωτα και στις σχέσεις ;;;; πως δημιουργούνται οι σχέσεις των ανθρώπων; από αντίσταση στη μοναξιά;; άντε δλδ να βρω κάποιον να περάσω τη ζωή μου πιο ευχάριστα όποιος και αν είναι αυτός;;

Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ότι ο σύντροφός μας είναι αυτό που θέλουμε και γουστάρουμε να πέσουμε με τα μούτρα....Σε αυτό .....Δεν υπάρχει επιθυμία και έλξη και καψα;;

Τι υπάρχει τέλος πάντων τι ισχύει.. ;; έχω τόσο πολύ μπερδευτεί...που δεν ξέρω πως λειτουργούν πια οι ανθρώπινες σχέσεις και αν υπάρχει έρωτας και αν έχω κάτι να περιμένω......ειλικρινά....
    Εννοειται πως υπαρχουν ολα αυτα τα συναισθηματα που αναφερεις, θελω να πιστευω οτι η μειοψηφεια των ανθρωπων καταληγει με καποιον απο συμβιβασμο και μονο.
    Διαβασα οσο μπορουσα το αρχικο ποστ ,και το τελος που γραφουν αλλα μελη.
    νομιζω οτι σε εχει πιασει αγχος και δεν μπορεις να αφεθεις, γενικα μιλωντας οχι ειδικα προς αυτον τον τυπο.
    Τωρα οσο αφορα τον συγκεκριμενο και γιατι σου εστειλε μηνυμα, ισως σε βοηθησουν αυτα που θα σου πω.
    Μπορει η συναντηση σας πριν 2 μηνες,να του αλλαξε γνωμη ,και ισως να σε ειδε ερωτικα , αλλα επειδη ειχε κοπελα και επειδη, ειχε χρονια να σε δει να κομπλαρε να στειλει αμεσως. Και ετσι πηρε αφορμη απο τα λαικ σου να στειλει.Δεν νομιζω οτι το εκανε επειδη δεν ειχε κανεναν να βγει.Κατι θελει απο εσενα,αυτο ειναι το σιγουρο.
    Αμα εισαι ακομα καψουρα μαζι του,επρεπε να του πεις να βγειτε αλλα σε μερικες μερες μην θεωρεισαι οτι οποτε θελει αυτος, θα μπορει να βγει μαζι σου.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Εννοειται πως υπαρχουν ολα αυτα τα συναισθηματα που αναφερεις, θελω να πιστευω οτι η μειοψηφεια των ανθρωπων καταληγει με καποιον απο συμβιβασμο και μονο.
    Διαβασα οσο μπορουσα το αρχικο ποστ ,και το τελος που γραφουν αλλα μελη.
    νομιζω οτι σε εχει πιασει αγχος και δεν μπορεις να αφεθεις, γενικα μιλωντας οχι ειδικα προς αυτον τον τυπο.
    Τωρα οσο αφορα τον συγκεκριμενο και γιατι σου εστειλε μηνυμα, ισως σε βοηθησουν αυτα που θα σου πω.
    Μπορει η συναντηση σας πριν 2 μηνες,να του αλλαξε γνωμη ,και ισως να σε ειδε ερωτικα , αλλα επειδη ειχε κοπελα και επειδη, ειχε χρονια να σε δει να κομπλαρε να στειλει αμεσως. Και ετσι πηρε αφορμη απο τα λαικ σου να στειλει.Δεν νομιζω οτι το εκανε επειδη δεν ειχε κανεναν να βγει.Κατι θελει απο εσενα,αυτο ειναι το σιγουρο.
    Αμα εισαι ακομα καψουρα μαζι του,επρεπε να του πεις να βγειτε αλλα σε μερικες μερες μην θεωρεισαι οτι οποτε θελει αυτος, θα μπορει να βγει μαζι σου.
    Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ που έκατσες και διάβασες ότι μπορουσες και εξέφρασες τη γνώμη σου

Να υπενθυμίσω ότι πριν χρόνια όταν εγώ ήμουν έφηβη και εκείνος είχε σχέση με ειχε προσεγγίσει ξανά και είχαμε απλά φιληθει κ τπτ παραπανω Αλλά μ είχε πει ότι λόγω των οικογενειακών σχέσεων δεν θα γινόταν κάτι μεταξύ μας.....Και εγώ απογοητεύτηκα και δν επεδίωξα να τον κηνυγησω.....

Δεν θα έκανα ποτέ κάτι μαζί του ενώ έχει κοπέλα.
    Και γενικότερα νμζ δεν θα έκανα κτ μαζί του ξανα γτ μου έχει σβήσει κάθε ελπίδα από το να είμαστε μαζί και επδ είναι επιπόλαιος εντελώς τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα....οπότε θα βγάζει κάπου...το ξέρω αυτό αλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω ερωτευτεί ή με έχει ελκύσει ενας άλλος άντρας...απο τότε...( Δυστυχώς!) Ναι μπορεί...να μην μπορώ να αφεθώ......

Εγώ τον έχω ικανό να μην είχε τι να κάνει και έστειλε έτσι....ή για να δει τι θέλω....πάντως πάλι ήταν άσχημο από πλευράς του γιατί ο τρόπος του δεν είναι ντάξει......Δεν μιλάμε ποτέ!!! Και μου είπε ακριβώς εκείνη την ημέρα..εκείνη τη στιγμή να πάμε για καφέ.......εγωιστικό και ψωνιστικο...κάποια στιγμή θα το πάρω απόφαση....ότι απλά είναι Μάλακας...

Senior Member
    Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ που έκατσες και διάβασες ότι μπορουσες και εξέφρασες τη γνώμη σου

Να υπενθυμίσω ότι πριν χρόνια όταν εγώ ήμουν έφηβη και εκείνος είχε σχέση με ειχε προσεγγίσει ξανά και είχαμε απλά φιληθει κ τπτ παραπανω Αλλά μ είχε πει ότι λόγω των οικογενειακών σχέσεων δεν θα γινόταν κάτι μεταξύ μας.....Και εγώ απογοητεύτηκα και δν επεδίωξα να τον κηνυγησω.....

Και γενικότερα νμζ δεν θα έκανα κτ μαζί του ξανα γτ μου έχει σβήσει κάθε ελπίδα από το να είμαστε μαζί και επδ είναι επιπόλαιος εντελώς τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα....οπότε θα βγάζει κάπου...το ξέρω αυτό αλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω ερωτευτεί ή με έχει ελκύσει ενας άλλος άντρας...απο τότε...( Δυστυχώς!) Ναι μπορεί...να μην μπορώ να αφεθώ......

Εγώ τον έχω ικανό να μην είχε τι να κάνει και έστειλε έτσι....ή για να δει τι θέλω....πάντως πάλι ήταν άσχημο από πλευράς του γιατί ο τρόπος του δεν είναι ντάξει......Δεν μιλάμε ποτέ!!! Και μου είπε ακριβώς εκείνη την ημέρα..εκείνη τη στιγμή να πάμε για καφέ.......εγωιστικό και ψωνιστικο...κάποια στιγμή θα το πάρω απόφαση....ότι απλά είναι Μάλακας...
    Καλησπέρα Μιλιβάκι,

Όλοι κατά καιρούς έχουμε φάει κόλλημα με κάποιον άνθρωπο στην ερωτική μας ζωή για κάποιον λόγο. Ανθρώπινο είναι.

Τέτοιου είδους συμβάντα, ειδικά όταν είμαστε σε πολύ νεαρή ηλικία, μεγεθύνονται στο μυαλό μας και μας ταλαιπωρούν. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Μεγαλώνεις Μιλιβάκι.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι πρέπει να μάθεις να θωρακίζεσαι και να ξεπερνάς σταδιακά τέτοια συμβάντα. Αλήθεια τι κερδίζεις να κλαις για το γάλα που χύθηκε (πόσο μάλλον στην περίπτωση σας που δεν υπήρχε ούτε καν γάλα επί της ουσίας!!!); Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο κοιτάς πίσω δεν μπορείς να κάνεις βήματα εμπρός;

Θα μου πεις ότι δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν και οικογενειακές σχέσεις και γίνεται πολυπλοκότερο.

Και λοιπόν;

Ποιος σε αναγκάζει να μένεις παρούσα όταν είναι σε κοντινή απόσταση εκείνος;

Μόνο τα δέντρα και τα ντουβάρια μένουν ακίνητα. Προφανώς έχεις την δυνατότητα, έστω και προσχηματικά, να αποχωρείς όταν εκείνος είναι κοντά. Δεν είναι ούτε ντροπή, ούτε υποχώρηση. Απλά αυτοπροστασία.

Γιατί μένεις παθητικός θεατής μιας συμπεριφοράς που δεν είναι υγιείς; Γιατί δεν παίρνεις την ευθύνη να προχωρήσεις στη ζωή σου; Γιατί δεν δοκιμάζεις να "χτίσεις" μια σχέση και να βρεις και να βιώσεις σταδιακά τον έρωτα εντός του πλαισίου αυτής της σχέσης; Γιατί περιμένεις κάποιον άλλον άντρα να έρθει και να "φυτέψει" ερωτικά συναισθήματα στην καρδούλα σου; Συνέβη αυτό όταν ήσουν μικρούλα και δεν ήταν για καλό, δεν πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη της προστασίας του εαυτού σου; Δεν πρέπει στο τέλος-τέλος να είσαι και να νοιώθεις και εσύ καλά; Πως θα το πετύχεις αυτό; Με το να παρακολουθείς τι κάνει ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα;

Να σου πω δυο λόγια και για αυτόν;

Ο συγκεκριμένος άντρας μπορεί να είναι όσο επιπόλαιος και μ@λ@κ@ς επιθυμεί. Αυτό χαρακτηρίζει τον ίδιο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον αλλάξεις. Και γιατί άλλωστε να τον αλλάξεις; Να ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια για ποιον ακριβώς λόγο;

Να σου πω και κάτι άλλο;

Στη ζωή δεν είναι ο μόνος μ@λ@κ@ς που υπάρχει και να είσαι σίγουρη πως θα συναντήσεις και άλλους. Τι θα κάνεις λοιπόν εσύ; Θα τους αφήνεις να σου καταστρέφουν τη ζωή; Να επηρεάζουν το μυαλό σου; Να σε βάζουν σε σκέψεις για το πως, το τί, το πότε και το γιατί σε κάθε τι που αφορά τη συμπεριφορά του;

Δεν βγάζει πουθενά αυτό Μιλιβάκι.

Είμαστε σε θέση να ελέγξουμε μόνο τη δική μας συμπεριφορά. Μόνο για τον εαυτό μας είμαστε υπεύθυνοι και για κανέναν άλλον.

Ας κοιτάξουμε τις πληγές από το παρελθόν με αποδοχή και κατανόηση για το λάθος που έγινε. Ας γίνουμε σοφότεροι και ας προχωρήσουμε στο μέλλον κάνοντας όσο το δυνατόν πιο ορθές επιλογές.

Δυνάμωσε!!! Προχώρα παρακάτω και ζήσε μια όμορφη ζωή!!! Το αξίζεις!!!!
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχει χειριστει το θεμα σωστα.Πολυ φλου τα εχει αφησει ολα.
    Νομιζω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του αλλο.
    Αλλα αμα ειχες βγει μαζι του,το μονο καλο που μπορει να γινοταν , θα ηταν να τον απομυθοποιησεις(ελπιζω να μην το σκοτωσα :D) απο το μυαλο σου.Oλο αυτο σε κραταει πισω και ισως να ειναι ο λογος,που δεν μπορεις να προχωρησεις.

Απο τοτε που λες, εχεις γνωρισει αρκετους αντρες και δεν σου βγηκε με κανεναν τιποτα?εμφανισιακα,δεν σε ελκυσε κανενας η και σαν προσωπικοτητα?.

Νομιζω οτι μολις ερωτευθεις καποιον θα λες οτι απλα ηταν ενας μαλακας :P.
    παντως το μηνυμα δεν το εστειλε χωρις λογο,θελει κατι παραπανω απο εσενα.Προσωπικη μου αποψη.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast