Episodio
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Episodio

Junior Member

Episodio

Pedia eixa prin 5xronia krisi panikou meta apo ena taksidi stin afriki thimame ixa niosei san na na ragise i psixi mou me ena gegonos afou girisa piso ksekinise olo auto panikos alla douleua mporousa kratise 2 xronia basanistika metA apo 2misi xronia mourthe pali poio entono tromazo ti ginete??? Zalades stomaxi kourasi taxikardia

Senior Member
    Πες μας ακριβώς τι νιώθεις..

Γειά σου Johnn! Θα μπορούσες να γράφεις με ελληνικά γράμματα αντί για greeklish; Είναι και στους όρους του φόρουμ. Βάλε και σημεία στίξης αν μπορείς (τελεία εκεί που χρειάζεται). Εγώ με πολύ μεγάλη δυσκολία διάβασα αυτό που έγραψες.
    Αν κατάλαβα, έχεις κρίσεις πανικού. Είναι μάλλον γιατί είσαι αγχωμένος και πιεσμένος. Εγώ πριν χρόνια που αντιμετώπιζα κάποιες δύσκολες καταστάσεις πάθαινα κρίσεις πανικού σε σημείο που να νομίζω οτι πεθαίνω. Κάθε φορά λοιπόν που καταλάβαινα την κρίση να έρχεται έλεγα στον εαυτό μου να μην ανησυχώ και θα περάσει. Έπαιρνα βαθειές ανάσες και προσπαθούσα να ηρεμήσω. Έπινα βαλεριάνα, χαμομήλια και διάφορα αφεψήματα ηρεμιστικά του νευρικού συστήματος. Επίσης, έκοψα τον καφέ για εκείνο το χρονικό διάστημα.
    Για δοκίμασε..
    Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 12-01-2019 at 10:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Johnnn View Post
    Pedia eixa prin 5xronia krisi panikou meta apo ena taksidi stin afriki thimame ixa niosei san na na ragise i psixi mou me ena gegonos afou girisa piso ksekinise olo auto panikos alla douleua mporousa kratise 2 xronia basanistika metA apo 2misi xronia mourthe pali poio entono tromazo ti ginete??? Zalades stomaxi kourasi taxikardia
    φιλέ καταρχήν δεν πρόκειται να πεθάνεις μην ανησυχείς. Με το που νιώθεις πως έρχεται η κρίση, ασχολήσου με κάτι να ξεχαστείς, μέτρα μέχρι το 100 μέσα σου, περπάτα λίγο, οτιδήποτε να βγεις από την ψυχολογία αυτή. Έχεις μήπως γενικώς αγχοτικά ωράρια και περιβάλλον στη δουλειά? Νιώθεις πιεσμένος? Πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις γιατί συμβαίνει αυτό που ζεις.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Tags for this Thread