Results 16 to 30 of 38
-
05-01-2019, 21:10 #16
Εγώ πάντως ανέφερα για φαρμακευτική θεραπεία γιατί πολλά χρόνια αδερφέ μου παρά πολλά χρόνια βασανίζεις την καρδούλα σου και το μυαλό σου. Έτσι όπως τα λες μαζεύτηκαν πολλά. Το πάλεψες καιρό μόνος. Απλά σίγουρα η απόφαση δική σου. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά .
- 06-01-2019, 11:53 #17
Καλημέρα !!
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για το κουράγιο και τις απαντήσεις σας.
Βρίσκομαι σε μια φάση που πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω . Μου είναι πολύ δύσκολο καθώς βρίσκομαι στην μέση. Θα το μιλήσω με τον θεραπευτή μου για άλλη μια φορά αν και γνωρίζω ότι θα προσπαθήσει να μου πει για αγωγή.
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ποτέ μου είναι επειδή έχω μια φίλη ψυχολόγο και γνωρίζει τι περνάω με αποτρέπει στο να πάρω χάπια γτ θεωρεί οτι δεν είναι σωστό για αυτή την κατάσταση να μπουκώνουμε χάπια για κάτι απλό. Αντιθέτως είναι υπέρ για άλλες καταστάσεις σοβαρές.
Όπως και να έχει οι απαντήσεις που πήρα εδώ με βοηθήσανε (Ευτυχώς που δεν βρέθηκε κάποιος με παρόμοια φοβία).
Θα ενημερώσω σύντομα όταν έχω νεότερα. Σε λίγες μερούλες (Τετάρτη ή Πέμπτη)
09-01-2019, 11:44 #18
Καλημέρα.
Σήμερα ξεκίνησα ladose 20mg μισό κάθε πρωί.
Μετά από πολλές συζητήσεις με τη σύζυγό μου και γνωρίζοντας ότι στην φάση που είμαι είναι αρκετά καλά τα πράγματα παρα μόνο η φοβία που επανέρχεται με προβληματίζει και θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να φύγει φυσικά σε συνδυασμό με συνεδρία . Ελπίζω να μην έχω καμία παρενέργεια έχουν περάσει 2 ώρες από την λήψη και είναι όλα φυσιολογικά και χαίρομαι για αυτό προς το παρόν . Το μόνο που μου φαίνεται βουνό είναι σε περίπτωση που χρειαστώ αγωγή για κάτι άλλο που ίσως τύχει στο μέλλον.
09-01-2019, 11:53 #19
09-01-2019, 17:02 #20
Καλησπέρα συγχαρητήρια για το θάρρος και την απόφαση που πήρες. 1.Δεν θα γίνει τίποτα που πήρες.2 δεν έχουν άμεση λειτουργία στον οργανισμό χρειάζεται 3 εβδομάδες για να δράσουν
4.Μόνο θετικά θα δεις.5.Μην σταματήσεις ποτέ Χωρίς την συγκατάθεση του γιατρού ακόμα και αν αισθάνεσαι καλά.6.θελει χρόνο π.χ εγώ 1 ολόκληρο έκανα αγωγή.7 τα χάπια θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις μετά θέλει προσωπική δουλειά πάντα με τον γιατρό μαζί.8.Δεν πρόκειται να αλλάξεις σε τίποτα. Αν κάτι δεν σ αρέσει δεις παρενέργειες μόνο με τον γιατρό μιλάς. Θα πάνε όλα καλα.
14-01-2019, 11:03 #21
Καλημέρα παιδιά.
Χθες ξύπνησα λίγο αναστατωμένος και λίγο αγχωμένος. Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με πανικό.. Νιώθω ότι πήγα πολύ πίσω μιας που τους πανικούς τους είχα αφήσει πίσω μου. Μίλησα μόλις με τον ψ μου και μου είπε ότι δεν οφείλονται στα χάπια παρά στα νέα που έμαθα χθες και με αναστάτωσαν και θετικά και αρνητικά.
Είδα περίεργο χρώμα στα κόπρανα μου και φοβήθηκα (κίτρινα και νομίζω ότι η αγωγή μου κάνει κακό στο συκώτι )
και το χαρούμενο γεγονός η γυναίκα μου είναι έγκυος στο 2 παιδάκι μας. Κάτι που με έκανε και χαρούμενο αλλά φοβήθηκα επίσης γιατί το μυαλό μου έτρεξε μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε με το 1ο μας παιδί.
Ο ψ μου είπε είναι άπλα μια κρίση και δεν οφείλετε καν στην αγωγή και να συνεχίσω σε λίγο καιρό θα είναι όλα καλύτερα.
ευχαριστώ !
14-01-2019, 11:53 #22
Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι απλά φόβος αποχωρισμού/εγκατέλειψης κι όποτε σου ρθει η σκε΄ψη αυτή σε πιάνει κρίση πανικού?
Πόσο λογικό είναι να σε εγκαταλείψουν οι δικοί σου? Όποτε σε πιάνει η σκέψη γιατί ως αντίδοτο δεν την εκλογικεύεις? Δηλαδή να κατανοήσεις ότι αυτό που σκέφτεσαι είναι παράλογο, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, διότι τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις βοούν ότι κατι τέτοιο ούτε κατά διάνοια θα συμβεί. Δοκίμασες αυτή τη μέθοδο πριν πας στα φάρμακα? Τα φάρμακα καταλαγιάζουν για να σκέφτεται πιο ήρεμα ο άνθρωπος, ωστόσο η μεταβολη του τρόπου σκέψης δεν λύεται από τα φάρμακα αλλά από τον ίδιο τον παθόντα με βοήθεια (αν χρειάζεται) κάποιου κατάλληλου ψυχολόγου. Εγω δεν τα δαιμονοποιώ πάντως.γιάννης
14-01-2019, 12:17 #23
Καλημέρα φίλε μου.
2 Διαφορετικά πράγματα αντιμετωπίζω .
1- Κρίσεις πανικού ( οι οποίες είχαν εξαφανιστεί εδώ και περίπου 1 χρόνο μέχρι σήμερα πρωί)
2 - φόβο αποχωρισμού.
Προσπάθησα να κάνω τα παραπάνω που ανέφερες αλλά δε μπορώ να το κοντρολάρω δυστυχώς φίλε μου. Πριν ξεκινήσω την αγωγή έκανα προσπάθεια 2 χρόνων και δε μου βγήκε. Λυπήθηκα πολύ αλλά δεν είχα άλλη επιλογή και έπρεπε να βοηθήσω και εμένα και τους γύρο μου.
14-01-2019, 13:25 #24
Στα ψυχολογικά η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν σταματάει μετά από 2 κλπ χρόνια.
γιάννης
14-01-2019, 13:40 #25
24-01-2019, 14:41 #26
Καλησπέρα,
η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα Ladose είναι ανάμεικτη.
Ανάμεικτη γιατί τα παίρνω εδώ και 16 ημέρες και έχω αντιμετωπήσει τα παρακάτω που δεν είναι ίσως απαραίτητα και παρενέργειες :
- πολύ πεσμένη libido
- πονοκεφάλους
- μεσημεριανές ώρες τρομερή νύστα όσο και να έχω κοιμηθεί το βράδυ
- την ώρα που ξύπναγα για περίπου 2 εβδομάδες για 1 ώρα ανησυχία
- Κρίση πανικού ( ενώ δεν είχα κρίση τουλάχιστον 8 μήνες)
Από αύριο η αγωγή μου αυξάνετε στο 1 χάπι την ημέρα.
αυτά προς το παρώνελπίζω όλα να πάνε καλύτερα !!
ευχαριστώ !
24-01-2019, 15:01 #27
Η απωλεια της λιμπιντο ειναι δυστυχως πολυ συχνη παρενεργεια με τα SSRI οπως το ladose... Αν επιμεινει η παρενεργεια συζητησε το με το γιατρο σου.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
05-02-2019, 11:10 #28
Καλημέρα σε όλους,
συνεχίζω κανονικά την φαρμακευτική αγωγή σήμερα ημέρα 27.
Δυστυχώς έχουν επανέλθει όλες οι Κρίσεις πανικού και διάφορες φοβίες . Κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω έναν αόριστο φόβο. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει σύντομα και να είναι πολύ παροδικό λόγω φαρμάκου.
Ευχαριστώ
06-02-2019, 00:29 #29
Ποια ειναι η γνωμη σου για το brintelix ?
06-02-2019, 00:31 #30
Συγνωμη ..ειμαι καινουρια εδω και δεν εχω μαθει ακομα πως να στελνω μηνυμα προσωπικο...απευθυνομαι στον FILARETO για το brintelix