Άγχος + Περίεργος φόβος " αποχωρισμού " - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by myrto2019 View Post
    Συγνωμη ..ειμαι καινουρια εδω και δεν εχω μαθει ακομα πως να στελνω μηνυμα προσωπικο...απευθυνομαι στον FILARETO για το brintelix
    Το brintelix στην ανχωδη διάταραχη σε εμένα τις πήρε εντελώς 1 χρόνο έκανα αγωγή. Παρενεργεια ειχσ μονο μια στην μεταβαση του υπνου πεταγόμουν αλλά ελάχιστες φορές. Παραλληλα καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός και αντιδράει με τον δικο του τρόπο σε κάθε φαρμακευτική αγωγή

Ευχαριστω!

Junior Member
    Βρήκα λίγο χρόνο να γράψω για πολλούς ανθρώπους που σίγουρα αναρωτιούνται.. Λοιπόν η θεραπεία μετά από ένα χρόνο Ladose είναι φανταστική δεν περίμενα τόσο καλά αποτελέσματα. είμαι στο στάδιο που το κόβω με τον γιατρό. Δυστυχώς λόγω οικονομικούς λόγους δε μπορώ να συνεχίσω προς το παρών την εβδομαδιαία θεραπεία μου με τον ψυχολόγο και επισκέπτομαι μόνο τον ψυχίατρο για παρακολούθηση μια στις τόσες. Σαν αρνητικό βλέπω μόνο τα κιλά που έβαλα με όλο αυτό .. είμαι περίπου 10 κιλά πιο πάνω αλλά δεν είναι σίγουρο καθώς Οκτώβριο 18' έκοψα το κάπνισμα και Ιανουάριο του 19 ξεκίνησα την θεραπεία οπότε δεν το λέω με σιγουριά.

Senior Member
    Μπράβο, είναι ωραίο να επιστρέφουν οι θεματοθέτες να μας γράψουν τι έγινε και μάλιστα να έχουν καλά νέα! Τα καλύτερα σου εύχομαι και συγχαρητήρια και για το 2ο παιδάκι σου!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μπράβο, είναι ωραίο να επιστρέφουν οι θεματοθέτες να μας γράψουν τι έγινε και μάλιστα να έχουν καλά νέα! Τα καλύτερα σου εύχομαι και συγχαρητήρια και για το 2ο παιδάκι σου!
    δυστυχώς δεν τα κατάφερε η σύζυγός απέβαλε στον 4ο μήνα και μετά χάσαμε άλλο ένα στον 3ο . Υπομονή δύναμη και θετική σκέψη.

Senior Member
    Άουτς. Δύσκολο αυτό για ένα ζευγάρι. Χαίρομαι που σε ακούω με την ψυχολογία ανεβασμένη. Να κοιτάτε μπροστά, με θετική σκέψη, όπως τα λες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BeYa View Post
    δυστυχώς δεν τα κατάφερε η σύζυγός απέβαλε στον 4ο μήνα και μετά χάσαμε άλλο ένα στον 3ο . Υπομονή δύναμη και θετική σκέψη.
    Είναι δύσκολο αυτό με την αποβολή..Το έχω περάσει..Να είσαι όσο πιο κοντά της μπορείς και θετική σκέψη!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Quote Originally Posted by BeYa View Post
    Καλημέρα.

Σήμερα ξεκίνησα ladose 20mg μισό κάθε πρωί.

Μετά από πολλές συζητήσεις με τη σύζυγό μου και γνωρίζοντας ότι στην φάση που είμαι είναι αρκετά καλά τα πράγματα παρα μόνο η φοβία που επανέρχεται με προβληματίζει και θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να φύγει φυσικά σε συνδυασμό με συνεδρία . Ελπίζω να μην έχω καμία παρενέργεια έχουν περάσει 2 ώρες από την λήψη και είναι όλα φυσιολογικά και χαίρομαι για αυτό προς το παρόν . Το μόνο που μου φαίνεται βουνό είναι σε περίπτωση που χρειαστώ αγωγή για κάτι άλλο που ίσως τύχει στο μέλλον.
    Καλη επιτυχια το ladose το εχω ακουσει και γω εδω μεσα οτι εχει βοηθησει κοσμο και μου το ειχε προτεινει και η ψυχιατρος

Page 3 of 3 FirstFirst 123