Results 1 to 15 of 147
Thread: Το κεντρί της εξαφάνισης
-
26-12-2018, 00:40 #1
Το κεντρί της εξαφάνισης
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολο το αγαπητό φόρουμ.
Είμαι 27 και πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερο μου. Ο τύπος με τράβηξε από την πρώτη στιγμή γιατί έπαιζε την επικοινωνία στα δάχτυλα και ήταν υπερβολικά κουλ. Μετά από μέρες μου την έπεσε και καταλήξαμε μαζί για μπάνιο. Ε λοιπόν ο τύπος φαινόταν από άλλο πλανήτη τόσο ρομαντικός και τόσο τρυφερός που με κάνε να λιωσω αν και είχα πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν. Ωστόσο είχα επιφυλάξεις και αρνήθηκα να το κάνουμε αμέσως (αν και φτάσαμε κοντά).Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε θα γινόταν αλλά δεν έφερε προφυλακτικό γιατί "ποτέ δε φοράει" αρνήθηκα ψιλοσπαστηκε αλλά τελικά οκ.Την επόμενη που το ρυθμισε έγινε εν τέλει και με πρόσεξε πολύ. Έδειχνε να χει φάει τρελό κόλλημα μαζί μου με κάθε ευκαιρία και πετούσε κάτι για σχέση κλπ. ενω με βομβάρδιζε με μήνυματα. Το διάστημα εκείνο επειδή και οι δύο δουλεύαμε πολύ (και μέναμε σε διαφορετικό μέρος) δεν προλαβαίναμε να βρεθούμε και βλεπομασταν μόνο στη δουλειά όπου τον κρατούσα να μη μου ορμήξει.Αυτο για κάνα μήνα μέχρι να φύγω εγώ απ' τη δουλειά ενώ μου χε πει ότι θέλει να βρεθούμε και όλο έκανε νύξεις ότι θέλει να συνεχίσουμε. Για ένα διάστημα ολο κάτι γινόταν και δεν ταίριαζαν τα προγράμματα μας η είχε πολύ δουλειά ώσπου καταφέραμε με τα πολλά να βρεθούμε. Είχα ήδη φάει κολληματαρα. Περάσαμε υπέροχα εκείνο το βράδυ και μάλιστα κάναμε και αρκετά βαθιές συζητήσεις και ένιωσα πως όντως το πραγμα κυλούσε προς τη σωστή κατεύθυνση. Γι'αυτό όταν με γύρισε σπίτι θεώρησα περιττό να του πω για τα συναισθήματα μου και του πα πως θέλω να τον ξαναδώ και εκείνος ήταν σε φάση εννοείται θέλω σαν τρελός και "σχεδίαζε" πιθανές εξόδους. (Να σημειώσω μόνο πώς σε κάποια φάση του πα σε θέλω αλλά φοβάμαι αλλά εσυ μόνο μπορείς να το αλλάξεις και μου λέει το θέλω και φοβάμαι δεν πάνε μαζί και μετά το ρίξε στην πλάκα).Αναθαρρησα μετά απ'όλα αυτά και μετά από δύο μέρες στέλνω
πώς είσαι και τέτοια και μου απάντησε με την Απόλυτη ψυχρότητα. Ε καταλαβα πώς η τον αφήνω αν θέλει μόνος του να κάνει κάτι παραπάνω η τέλος.Κι έτσι έγινε.Περασαν δύο μήνες σχεδόν και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κράτησε τέσσερις μήνες εμένα όμως με καίει ακόμα.....γιατί εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά;πώς στραβωσε έτσι η φάση έπρεπε να κάνω κάτι άλλο;;
Σας μερσω.
- 26-12-2018, 00:48 #2
Δεν είμαστε μάντεις, κάτι θα έγινε στο ενδιάμεσο που το παραλείπεις, δεν φεύγει έτσι στα καλά καθούμενα κάποιος, επειδή έτσι του κάπνισε. Έψαξες μήπως έβγαινε και με άλλη παράλληλα; Μήπως επειδή είχες αρχίσει να τον ερωτεύεσαι, παρέλειπες κάποιες περίεργες συμπεριφορές του; Μήπως απλά σε ήθελε για να περνάτε καλά μόνο και τίποτα παραπάνω; Πολλά παίζουν όπως βλέπεις.
26-12-2018, 00:51 #3
26-12-2018, 00:51 #4
Κοίτα εφόσον δεν είχαμε πει αμέσως ότι έχουμε σχέση ναι είναι πολύ πιθανό να έπαιζε κι αλλού. Και ναι σίγουρα τον δικαιολογούσα. Όμως δεν δικαιολογείται να με κάνει να πιστέψω πως ήταν ερωτευμένος μαζί μου και να εξαφανιστεί.
26-12-2018, 00:53 #5
Χμ με γρίφους μιλάς γέροντα ????
26-12-2018, 00:55 #6
Μπορεί εσύ να νόμιζες ότι ήταν ερωτευμένος μαζί σου, γιατί εσύ ήσουν ερωτευμένη μαζί του, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Να σου πω την αλήθεια κούλαρε, γιατί δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το παθαίνει. Μέχρι και οι άντρες την πατάνε έτσι και εγώ την έχω πατήσει με μια κοπέλα, που νόμιζα, ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου.
Δεν πειράζει προχώρα παρακάτω, κράτα τη αυτή την γνωριμία, ως μια εμπειρία και τίποτα άλλο.
26-12-2018, 00:58 #7
Αααχχχ να πω ότι δεν έχεις δίκιο;;;είναι μάστιγα εκεί έξω.απλως με τρώει αν έκανα καλά που δεν του ξαναστειλα. Και πνιγομαι ακόμη στο θυμό μου επίσης ????..θα μου περάσει i guess
26-12-2018, 01:01 #8
26-12-2018, 01:05 #9
Μωρέ δίκιο έχεις απλά την έχω ξαναπατήσει έτσι και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνω λάθος.
26-12-2018, 01:40 #10
26-12-2018, 01:46 #11
Καλά άσε.και πώς στο καλό το αλλάζω αυτό;; Με χειρουργείο;;????
26-12-2018, 01:51 #12
Όχι με την λογική, αν λειτουργείς με την λογική και όχι με το συναίσθημα, τότε θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Θα εμπιστευτείς και θα αγαπήσεις, αφού τον έχεις τσεκάρει πρώτα, με καθαρό μυαλό. Σορρι αν ρωτάω, είσαι λίγο άπειρη στον έρωτα; Το λέω γιατί σε συνεπαίρνει εύκολα το συναίσθημα.
26-12-2018, 01:58 #13
Κανένα θέμα είμαι αλλοπαρμενη γενικότερα. Κοίτα με λες άπειρη για την εποχή...αυτός ήταν ο δεύτερος μου και την έχω πατήσει πολύ χοντρά συνολικά τέσσερις φορες.ειδικα ο συγκεκριμένος μυριστηκε από μακριά τη φάση αφού του πα κι όταν με ρώτησε ότι με λες και δύσκολη και είπε "έτσι πρέπει να ναι οι γυναίκες"( τώρα αν κυλιομασταν στις παραλίες άλλο θέμα). Απλώς όταν θες να πιστέψεις κάτι πολύ γιατί σε βολεύει τυφλωνεσαι. Η όταν πεινας πολύ βολευεσαι και με ληγμενα
26-12-2018, 01:59 #14Miliva21GuestΝαι ντάξει πράγματι εξαφανίστηκε....τι να πω πολλές φορές κάποια πράγματα έρχονται έτσι ξαφνικά και έτσι ξαφνικά τελειώνουν.....του τύπου του άρεσες....σε ευχαριστήθηκε όσο ήθελε στο κρεβάτι αλλα μετά για να μη μπλέξει σε μια σχέση προτίμησε να φύγει .....λες 4 μήνες κράτησε όλο αυτό....δλδ εσύ με αυτόν θεωρείς ότι είχατε σχέση αυτούς τους μήνες;;; γτ έτσι όπως το γράφεις εμένα μου φαίνεται ότι βρισκόσασταν λίγο στο φλου και τυχαία και πιο πολύ βλεποσασταν στη δουλειά ....λες πάντα "εκείνος αποφάσιζε επόμενες εξόδους" εσύ δεν έπαιρνες πρωτοβουλία μόνο εκείνος σε έπαιρνε τηλ και σε έψαχνε οπότε ήθελε ....εσύ οχι;;;; καταλαβαίνεις τώρα γτ στα λέω αυτά παραπέμπουν σε μια χαλαρή κατάσταση και αν όντως έτσι ηταν απλά τελείωσε πολύ φυσιολογικά....αν ήθελε σχέση μαζί σου θα την είχε κάνει στο πρώτο καιρό γνωριμίας δεν θα έμενε στο φλου και στο χαλαρο η κατάσταση γ 4 μήνες ....
26-12-2018, 02:03 #15
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)