Βοηθεια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: Βοηθεια!

Senior Member

Βοηθεια!

Καλησπερα σας! Καινουριο αποκτημα τωρα! Εχω θεμα με νοσοφοβια! Ωστοσο αυτο που εχω τωρα ειναι ανεξηγητο..πριν λιγες μερες εφαγα μια μικρη μπουκια απο κατι μαλακο κ μολις το καταπια νομιζα οτι θα παθω εμφραγμα απο εναν ξαφνικο πονο στην πλατη!επισης ειχα κ ενα μουδιασμα στο αριστερο χερι για καποιες μερες. Για λιγες μερες ημουν καλυτερα αλο αυτα κ χτες ομως ξεκινησε το βασανο μου..μολις καταπια ΕΝΑ δημητριακο αρχισα να νιωθω εντονους πονους στο λαιμο,οισοφαγο,πλατη κ στερνο..ενα αισθημα σα να εχω καταπιει πετρες..ε απο εκεινη την ωρα εχω αρρωστησει..πηγα σε ωρλ κ δεν ειδε τιποτα ως το λαρυγγα..ο γαστρεντερολογος ειναι σε αδεια..κλαιω συνεχεια κ νιωθω οτι θα πεθανω..το εχει παθει κ αλλος αυτο;
    Last edited by PenyP; 21-12-2018 at 19:47.

Senior Member
    Αυτό ακριβώς όχι αλλά σε νιώθω είμαι και εγώ αρωστοφοβικος κοίτα το πιο πιθανόν είναι από το άγχος και από της φοβίες σου όλο αυτο

Senior Member
    όλοι μας λίγο πολύ τα ίδια έχουμε περάσει
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Junior Member
    Είναι καθαρά ψυχισωματικο το ίδιο ακριβως νιώθω κι εγώ και είχα φοβηθεί όπως και εσύ στην αρχή.Αν οι σκέψεις και οι πόνοι σε από διοργανώνουν και σε στεναχωρουν Καλό είναι να στραφείς σε ειδικό ψυχολόγο ή ψυχίατρο.Προσπάθησε να αποδεχτεις οτι όλα προέρχονται απο το άγχος και να αφήνεις τις σκέψεις σου και τους πόνους να περνάνε απλά χωρίς πανικό.Ξέρω οτι είναι δύσκολο άλλα θέλει υπομονή και προσπάθεια!!Καλη δύναμη

Senior Member
    Evelinazz τι ακριβως ενιωθες;

Junior Member
    Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Evelinazz τι ακριβως ενιωθες;
    Το νιώθω ακόμη,μόλις φάω νιώθω κόμπο στον λαιμό βαρος στο στέρνο κ με χτυπάει πίσω στην πλάτη,αυτό μου προκαλεί και ρέψιμο.Είναι ενοχλητικό πολύ!Κοίταξε το,μην το αφήνεις!!!Είναι καθαρά απο το άγχος!!

Senior Member
    Καλα σου λενε τα παιδια, συμπτωμα αγχους ειναι. Κι εμενα μου ειχε συμβει στο παρελθον σε πιο ηπια μορφη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Καλησπερα σας! Καινουριο αποκτημα τωρα! Εχω θεμα με νοσοφοβια! Ωστοσο αυτο που εχω τωρα ειναι ανεξηγητο..πριν λιγες μερες εφαγα μια μικρη μπουκια απο κατι μαλακο κ μολις το καταπια νομιζα οτι θα παθω εμφραγμα απο εναν ξαφνικο πονο στην πλατη!επισης ειχα κ ενα μουδιασμα στο αριστερο χερι για καποιες μερες. Για λιγες μερες ημουν καλυτερα αλο αυτα κ χτες ομως ξεκινησε το βασανο μου..μολις καταπια ΕΝΑ δημητριακο αρχισα να νιωθω εντονους πονους στο λαιμο,οισοφαγο,πλατη κ στερνο..ενα αισθημα σα να εχω καταπιει πετρες..ε απο εκεινη την ωρα εχω αρρωστησει..πηγα σε ωρλ κ δεν ειδε τιποτα ως το λαρυγγα..ο γαστρεντερολογος ειναι σε αδεια..κλαιω συνεχεια κ νιωθω οτι θα πεθανω..το εχει παθει κ αλλος αυτο;
    penny πως εισαι τωρα?Πηγες στο γαστρεντερολόγο?Αυτό το παθαινω κι εγώ μερικες φορές όταν αγχονομαι, και ποναω ακριβώς όπως το περιγράφεις κι εσύ...Είμαι κι εγώ αρρωστοφοβική, όπως μου λέει ο γιατρός μου,παθαίνω πανικούς και άλλα ωραία όπως κι εσύ....επειδη γραφω πρωτη φορα εδω στο forum,δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα να μιιλήσουμε, αν μπορεις εσύ πολύ θα το είθελα

Senior Member
    Και εγώ τα ίδια, τρώω κάτι και είτε νοιώθω πως κατάπια τσιμεντόλιθο, είτε με πιάνει πόνος στον οισοφάγο και την πλάτη και μετά πάρε άγχος έξτρα και το στομάχι γίνεται κόμπος κλπ
    Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κρατήσουν και 1-2 μέρες. Φυσικά όταν είμαι χαλαρός κατεβάζω 2 μερίδες φαί και δεν καταλαβαίνω τίποτα
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    φιλε εγω αυτο το εχω παθει αμα καταπιω ατσαλα η οταν πειναω πολυ και δεν μασαω την τροφη καλα κλπ κλπ.με χτυπαει κατι στον λαιμο αντανακλάει πισω στην πλατη και πολλες φορες μπροστα στο στηθος και στο σαγονι.πιστευω για 2 λογους γινετε αυτο.η καταπινεις ατσαλα και τραυματιζεις τον οισοφαγο η καθετε κατι στιγμηαιο εκει και πιεζει τον λαιμο και αντανακλάει ο πονος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fiakaps View Post
    penny πως εισαι τωρα?Πηγες στο γαστρεντερολόγο?Αυτό το παθαινω κι εγώ μερικες φορές όταν αγχονομαι, και ποναω ακριβώς όπως το περιγράφεις κι εσύ...Είμαι κι εγώ αρρωστοφοβική, όπως μου λέει ο γιατρός μου,παθαίνω πανικούς και άλλα ωραία όπως κι εσύ....επειδη γραφω πρωτη φορα εδω στο forum,δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα να μιιλήσουμε, αν μπορεις εσύ πολύ θα το είθελα
    Το παθαινω ακομα αλλα οχι καθε μερα..δεν πηγα σε γαστρεντερολογο γιατι δεν το εχω καθε μερα πλεον. Ηταν νεο συμπτωμα..τοσα χρονια ολο κ κατι νεο ξεφυτρωνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Και εγώ τα ίδια, τρώω κάτι και είτε νοιώθω πως κατάπια τσιμεντόλιθο, είτε με πιάνει πόνος στον οισοφάγο και την πλάτη και μετά πάρε άγχος έξτρα και το στομάχι γίνεται κόμπος κλπ
    Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κρατήσουν και 1-2 μέρες. Φυσικά όταν είμαι χαλαρός κατεβάζω 2 μερίδες φαί και δεν καταλαβαίνω τίποτα
    Κ εγω καπως ετσι..καποιες μερες με πεθαινει κ καποιες αλλες σχεδον τιποτα..